temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim hamilelere uygun mayolar var.

Haklısın aslında canım bunu hiç düşünmemiştim.Kocaman göbüşle de bikini giymeye çekiniyrm:) napsam ki?
Canım normal zamanda da bikini giyiyorsan giy bence. Ben havuza eski bikinimi giydim gayet de tatlış oldu. Biz de tatile gidicez 19 mayısta ben bikinimi giyicem bence çok da şirin duruyor geçen sene tatilde görüp çok özenmiştim bi kaç hamile bayan bu sene bana da nasip oldu çok şükür
Sadece eski bikinini giyeceksen üstünü dene derim gitmeden şahsen ben zor sığdırdım içine benimkileri

Niye cekiniyorsun ki çok tatlı olursun bence :) keşke bende gidebilsem de giysem bikinilerimi :)

Bence cok tatli duruyo canim neden cekinesin ki gayet sirin olursun :)
Şirin mi olurum diyosunz kızlar ayy bikini giymeyi düşünmemiştim bi deniyim bari:)

aynen canım benim de göbek deliği çevresi morarıyo içeri çökecek ya da dışarı fırlayacak gibi.Sorarsan bana da söyler misin doktorun ne dediğini

canım hadi sen meyveyi çok yedin ben ne yedim anlamıyorum..Ekmek hiç denecek kadar az yiyorum günde 1 dilim anca.Plav makarna yok sadece bulgur plavı var ve yine yemeğim ekmeksiz biter. En fazla günde 1-2 dilim kek yerdim o da haftada toplasan 3 gün anca kek yerim..Nasıl aldım 15 kiloyu anlamadım. Bir de ben günde 5 lütre su içen bi insanım

Gecelik daha mantıklı wc rahat oluyor hele sezeryan doğum yapanlar için gecelik iyu zaten wcye eğilecek halin olmuyor kesik var çünkü.

hence şort atlas gir tankini
hence şort atlas gir tankini

şort ve atlet demek istemiştim kılavyenin azizliğine uğramışım farkında olmadan canım

neyse az kaldı bundan sonrasına biraz daha dikkat edelim belki kontrol altına alırız ama bazıları çok alırmış biz o gruptanız heralde. kolay aldık kolay veririz inş :)

neyse az kaldı bundan sonrasına biraz daha dikkat edelim belki kontrol altına alırız ama bazıları çok alırmış biz o gruptanız heralde. kolay aldık kolay veririz inş :)
Siz benim yerime de almışsınız sanırım Ben normalde de kilolu biriyim dedim hamilelikte herhalde uçarım balon gibi ama öyle olmuyo ne hikmetse,7 kilo aldım sadece :) Ve sadece ekmek fazla tüketmiyorum ondan kalanını yiyorum vallaha :)

Aynen ben de öyle dedim 72.5 la hamile kaldım Tamam dedim hazır ol 90 100 arasına ama çok şükür 76 kilodaydim son kontrolde 77 oldum sayıyorum iste bide catlamasam iyi olacaktı ama yanlardan bikaç tane bir iki cmlik çatlaklar başladı

aynen canım benim de göbek deliği çevresi morarıyo içeri çökecek ya da dışarı fırlayacak gibi.Sorarsan bana da söyler misin doktorun ne dediğini
Tabi soylerim benim de gobek deligim minnacık kaldi yakinda yok olcak sanirim. Bi de benim gobek deligi fobim var dokunamiyorum, dikkatli bakinca bile içim tuhaf oluyo. Simdi daha da tuhaf hissediyorum morluklari ve kuculmeyi gordukce.

Uykusuz bi gece daha beni bekliyor yok uyuyamıyorum kaç gündür bir iki saat zor aki uykuylayim sabah iş cildiricam işyerinde deli uykular basıyor gece olunca tık yok yatak sanki diken

Uykusuz bi gece daha beni bekliyor yok uyuyamıyorum kaç gündür bir iki saat zor aki uykuylayim sabah iş cildiricam işyerinde deli uykular basıyor gece olunca tık yok yatak sanki diken
Bende gece ter icinde uyaniyorum yaa artik aslinda soguk odada yatiyorum usuyerek uyuya kaliyorum gece bir ates basması yuzumden damlayan terlerle uyaniyorum sende de sicaklanma oluyormu neden uyuyamiyorsun sabah gecmi kalkıyorsun acaba

Günaydın kızlar benim minik yan yatıyor dönmeye niyetli değil galiba bebeklerinizin pozisyonu nedir acaba
Benimki de aynı durumda canım sağ tarafımı deliyordu resmen kafası varmış orda. Solu da itekleye itekleye ayaklarını çıkaracak yakında hiç dönmeye niyeti yok sanırım keyif yapıyor hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…