temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım Allah şifa versin sağlıkla sıhhatle zamaninda kucagina alirsin insallah.. Rahim duvarinda ki incelmeyi nasil anladilar peki canim? Ultrasondan bakarken mi alttan muayene falan mi olmustun

Günaydın arkadaşlar.
bir de göbek deliğim artık dışardan belli olmaya Başladı üst kısımları da sanki hafif acıyor böyle olanlar var mı?
Günaydın canım. Benim de göbek deliğimin alt kısmı mor ve biraz acıyor gibi. Doktor normal dedi. Ama sen yine kontrole gittiğinde sor. Birkaç arkadaş daha yazmıştı acıdığını. Sanırım normal bir durum :)

Günaydın kızlaar... Ben pazartesi doktora gideceğim.. Gittiğimde 4 temmuza gün almak istiyorum...37+3 olacak.. Şu şartlarda riske atıp beklemek istemiyorum çünkü.. Sizce verir mi tarihi?
Günaydın Canım..
38. Haftanın içinde müsaade ediyorlar aslında ama her zaman biraz daha bekleme taraftarı oluyorlar.bakarsin bu kontrolde her şey yoluna girmiştir inşallah canım. Olumlu düşün bence .
4 temmuz özel bir gün mi yoksa?

İnşallah canım ama başını hala aynı yerde hissediyorum.. Özel bir gün değil.. Eşimin izni için o tarih daha uyumlu yoksa 38+3 olacak.. Bir de şehir dışından (acelesi varmış gibi) gelecek olanlar var.. Ablam bile olsa o durumda gelmelerini istemiyorum.. Masadan bir bardak dahi kaldımazlar.. Yardımları hiç olmaz. Birinin bebeği daha 10 aylık olacak o zaman diğerinin ki 2.5 yaşında. Toplamda 5 çocuk + oğlum.. Bebeği ve kendimi korumam zor olur. Sinir krizi falan yaşamak istemiyorum. İkisinin de aynı anda gelmelerini de istemiyorum. Annem olacak yanımda ama zaten kadının fıtığı var hareketi zor. Bütün iş ona kalacak istemiyorum. Hatta annem rahatsız diye teyzem de gelecek yardıma.. Ama ablamların bu süreçte 1 gün bile olsa hemen gelmelerini istemiyorum.. Zaman kazanmak adına 4 temmuz o yüzden.. En azından bebeğe bakabilecek kadar olayım. Ve hemen doğumu söylemeyi bile düşünmüyorum bu yüzden.. Kafam karışık valla.. Ayrıca Adanadayım sıcağı felaket bir de evin içinde o kadar kalabalıkta sıcak 5 katı olur

Son düzenleme:
canım bimin bezini bana önermediler. eltim bebeği için denemek üzere almış ama hep pişik olmuş totosu. primaya alışıktı belki o yüzdendir. değiştirince alerji yapmış olabilir. ben direk prima premium care ile başlayacağım. 2 küçük paket 1 numara aldım, 1 büyük paket 2 numara aldım. bazen indirime giriyor takip ediyorum. tanesi 35 kuruşa düşünce direk alıyorum :) normalde 40-50 kuruş arası oluyor.

Başka doktor arıyorum cnm bulursam değiştireceğim

Ah be canım şimdi anladım seni o kadar haklısın ki kaygilanmakta ..
Minicik bebeğin yanında o kadar çocuk ve insan gerçekten fazla .aynısı bizde de var.yardim bir yana gürültü ve karmaşa oluyor hele de sıcak hava tuz biber oluyor. Doğumun 14 temmuz takvimde 4 temmuzda alır galiba Dr bağlı..
Ben de bu sefer kalabalık olmaması için dua ediyorum ama daha umutluyum bakalım Ağustos ilk hafta benim de..

Ya öyle ki canım ilkinde 40ı çıkmıştı rahatlamıştım geldiklerind.. Ama bu kez acelelerini anlamıyorum.. Hem de bu sıcakta.. Odaya hapsolmakta istemiyorum.. 22 temmuz benim ama sezaryen ya alır belki.. Benim bir de doğum sonrası içmek zorunda olduğum ilaç var ve morfin etkisi yapıyor.. Yani kara kara düşünüyorum o küçük çocuklar bir şey yaparsa göremezsem diye.. Annem hangi biriyle uğraşsın.. Eşleri de var yani lohusanın yanına bu şekilde gelmek istemek düşüncesizlik artı bencillik gibi geliyor bana.. Yatacak yer de cabası yani..Teyzem annem yanımdayken eşime de oğluma da babama da bakar.. Ama diğerleri..... Valla Allah yardımcımız olsun canım..

Selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun giremedim biraz geç oldu ama....bebrk sampuani ve pisik kremi ne almayi düşünüyor sunuz marka olarak

İniallah bir an önce düzelirsiniz canım

Allah sabır versin. İş yapmayıp konuşan cok olur zaten hep.

İniallah bir an önce düzelirsiniz canım

Allah sabır versin. İş yapmayıp konuşan cok olur zaten hep.

Canım valla okurken daha içi sıkılıyor insanın. Bence annen bu işi çözer. Annenle konuş. Kendi fikri gibi konuşsun geleceklerle. Desin yeni doğum yapmış kadının evinde o kadar kalabalık olmaz. Bebek de mikrop kapar zaten çok sıcak falan desin. Sana da kırılmamış olurlar. Yoksa işin çok zor canım yaa olur mu öyle iş. Kendileri de doğum yapmış niye düşünemiyorlar ki bunu

Selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun giremedim biraz geç oldu ama....bebrk sampuani ve pisik kremi ne almayi düşünüyor sunuz marka olarak
Canım ben internetten mustelanın setini aldım. Büyük çoğunluk güzel yorumları. Bazı bebeklerde pişik yapmış ama normal bence her krem farklı etki yapıyor her çocuğa. Şans işi biraz deneyip görcez. Ben çatlak kreminden çok memnundum. Bebek ürünlerinden de kullanan arkadaşlarım çok memnun. Bakalım inşallah pişman olmam :)

bebek bezinde yeni doğan kaç paket almak lazım kızlar? ben seventh generation marka alacağım ama kaçar paket almak lazım bilemedim. 1 ve 2 nodan 2 şer paket alıp koyayım diyorum ama kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…