- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.561
Canjm bezin ince olmasi biz anneler icin iyi ama bebekler icin aslinda kalin olmasi daha iyiymism kalca gelisimi icin.Yaa.. Bilmiyordum hiç bakmadım bakayım canım sağol :)
Neyse ki paketleri çok büyük değil. Komiliyi duydum da kalın geldi bana yine de olası bir durumda deneriz. Zeytinyağlı kremli komili iyi olabilir evet..
Canim ilkinde bende hep bezini alttan bagladim. Ikincide doktor bakim urunu kullandirdi. Bunda tecrubelerime bakicam artik :)Valla bize doktor batikon bile sürdürmedi ilkinde. Göbeği düşene kadar da bezi alttan bağladım. 5. Günü düşmüştü. Bakımı ilk kez duydum.. Bana hiçbir şey yaptırmadılar o yüzden bilmiyorum
cnm yeni hamileyim devit kullanıyordum devam edeyim mi bilemedim doktorum biraz ters biri cevaplar mı bilmiyorumEğer eksiklik varsa doktoruna danışmalısın.. Var tabii illa ki ama doktorun vermeli..
bende de o var cnm ama ara verdim hamile olunca sana verdiyse devam edeyim bende değerim 8 di baya düşüktüBen damla kullanıyorum canım doktorum verdi devit3 günde 10 damla şeklinde
Canjm bezin ince olmasi biz anneler icin iyi ama bebekler icin aslinda kalin olmasi daha iyiymism kalca gelisimi icin.
Canim ilkinde bende hep bezini alttan bagladim. Ikincide doktor bakim urunu kullandirdi. Bunda tecrubelerime bakicam artik :)
cnm yeni hamileyim devit kullanıyordum devam edeyim mi bilemedim doktorum biraz ters biri cevaplar mı bilmiyorum
Canim bence bu sana bagli. 1.hafta kontorolunde sarilik ve kilosuna bakiyorlar. Isitme testi icinde 1. Ay sonu cagiriyorlar.Yaaa bak bunu bilmiyordum canım..popişleri de düşünce aacımasın tabii yürümesi var emeklemesi var sıralaması var:) bakalım deneyip alacağız.. Aklıma yatan şuan migrosun bezi minies canbebenin üretici firması ontex üretim. Ve migrosun kendi ürünlerini de seviyorum.. Bir paket alacağım gelecek ay ondan da :) oğlumda bez çok değiştim alerji yapmadı ama kiminin kalıbı dar geldi kimi esnek bantsızdı kimisi de berbat kokuyordu..abisine çeksin :)
Yaa uygulama da değişiyor her sene sanırım onunla da alakası var.. Bunda doktor ne diyecek merak ediyorum. Bir de doğum yaptığımız hastanedeki çocuk doktoruna götürmemiz şart mı? İlk etapta istiyorlar ya buraya gelin diye.. Oğlumu götürdüğüm doktora gitmek istiyorum çünkü
çarşamba soracağım cnm ne sorsan kafanı boşalt benim nenem pancar motoru kullanmış 11 çocuk yapmış diyor...Canım devit 3 damla veya ampul var ama ben kullanmadım bilmiyorum.. Cevaplamak zorunda o doktorun da ayrıca öyle şey olmaz. Sonuçta D vitamini önemli..
Benim de 8 çıkmıştı canım değerim önemliymiş bebeğin kemik gelişiminde kalsiyum emilimi için d vitamini lazımmışbende de o var cnm ama ara verdim hamile olunca sana verdiyse devam edeyim bende değerim 8 di baya düşüktü
kaç tane kullandın cnm başka ölçüm yaptırdın mı.. ben şimdiye kadar tek kullandım 6 ay oldu başka da ölçtürmedim. burda sağlık ocağı yada devletin anlaşması yokmuş ölçtüremedim.. özele de sormadım.Benim de 8 çıkmıştı canım değerim önemliymiş bebeğin kemik gelişiminde kalsiyum emilimi için d vitamini lazımmış
Hamilelikten hemen önce üç tane ampul şeklinde olandan kullanmıştım kırıp içtim bunu daha yeni verdi ilk şişe normal doğum düşünüyorsan bunları kullanman da gerekli dedi b12 de düşüktü ona da iğne oluyorumkaç tane kullandın cnm başka ölçüm yaptırdın mı.. ben şimdiye kadar tek kullandım 6 ay oldu başka da ölçtürmedim. burda sağlık ocağı yada devletin anlaşması yokmuş ölçtüremedim.. özele de sormadım.
Kizlar bugun tiyatroya gittim bir yarim saat sonra resmen fenalastim. Salon buyuktu aslinda ama ustume ustume geldi duvarlar, sirtimdan terler bosaldi, basim döndü gözüm karardi. Nefes alamamaya başladım. Bir 5 dk oyle durdum esim yelpaze yaptı falan ama daha fazla duramadim kendimi disari attim. Artik sinemaya tiyatroya hatta avmlere bile gidemicem sanirim. Kapali alan fobim oldu bu olaydan sonra :/ sizin de basiniza geliyor mu böyle seyler? Yoksa sadece tansiyonum mu dustu anlamadim..
Canım günaydın benim de sinema tecrübem var senin gibi olmadım ama resmen ayaklarımı koyucak yer bulamadım bir ara mahvoldum bi uyudum bi uyandım o gürültü beni mahvetti biz de erken çıktık bidaha da denemedim. Alakasız ama dün de çok trafiğe maruz kaldım akşam yürüyelim diye çıktığımızda hamilelik boyunca belki ilk defa başım döndü hemen bir yerde oturduk su falan içtim sonra geçti ama bende de şimdi ya bidaha başım dönerse korkusu başladı:/
Canim bence bu sana bagli. 1.hafta kontorolunde sarilik ve kilosuna bakiyorlar. Isitme testi icinde 1. Ay sonu cagiriyorlar.
Bence istedigine gotur. Ben daha dogum yapacagim yeri bile secmedim :)
Benim cocuklar alerjik bunyeye sahip degiller ama ikisinde de ayni bezler pisik yapti. Bakalim bu ne yapicak. Suan kizima canbebe kullaniyprum. Memnunin da. Internetten almistim. Boyle olynca daha uygun oluyor :)
çarşamba soracağım cnm ne sorsan kafanı boşalt benim nenem pancar motoru kullanmış 11 çocuk yapmış diyor...
Çok şükür yalnız degilmisimBazen karnımı oyduğunu düşünüyorumnasıl yapıyor bilmiyorum ama bazen canımı çok acıtıyor...
Çok şükür yalnız degilmisim
Ben en son kontrolümde sağ kasigimda neresi var diye sormuştum ayaklari demişti doktorum. Geriniyir sanırım karnim yamuluyor hem alta hem mideme baskı yapıyor o sıra gerçekten çok korkuyorum bazen :)Bazen kaburga tarafına vuruyor olduğum yerde sıçrıyorum ve refleks olarak ahh diyince noldu diyor herkes.. O bi doğsun görcek o zaman yutulmayan yeri kalmayacak :) yaramaz bu sıpalar :)
Allah Allaahh.. Nenesinin zamanında değiliz kusura bakmasın.. Bizim pancar motorumuz yok deseydin.. Benim doktorum annemin doktoru yaşı var ama hiç böyle demedi.. Hatta canım bir şey istedi sordum yiyebilir miyim diye.. Aahhh o eski kafayı bırak yemesen de olur eskide kaldı hurafe onlar eskidenmiş o dedi. Canın istiyor yemesen bir şey olmaz dedi. Abartmasın doktorun. Ona de ki benim d vitamini eksikliğim var şu ilacı kullanıyorum devam edebilir miyim.. Baktın olmadı doktor değiştirirsin.. 9 ay geçmez böyle..
Hamilelikten hemen önce üç tane ampul şeklinde olandan kullanmıştım kırıp içtim bunu daha yeni verdi ilk şişe normal doğum düşünüyorsan bunları kullanman da gerekli dedi b12 de düşüktü ona da iğne oluyorum
:) aynen bi doğuralım sağ sağlim artık sonrasında bakıcaz :)hepinizin anneler gunu kutlu olsun
gecen aksam ben de sinemada cok rahatsiz oldum. karnim sıkıstırdi, rahat oturamadim, haliyle rahat nefes alamadim. koltuk zaten rahatsiz belim koptu. bir de oturdugum gibi ayaklarim sisiyor ve yanmaya basliyor. uzatamadigim icin N Naturera dedigin gibi ayaklarimi koyacak yer bulamadim. cok rahatsiz oluyor insan gercekten bir daha ben de gitmem sinemaya falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?