temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yaa.. Bilmiyordum hiç bakmadım bakayım canım sağol :)

Neyse ki paketleri çok büyük değil. Komiliyi duydum da kalın geldi bana yine de olası bir durumda deneriz. Zeytinyağlı kremli komili iyi olabilir evet..
Canjm bezin ince olmasi biz anneler icin iyi ama bebekler icin aslinda kalin olmasi daha iyiymism kalca gelisimi icin.

Canim ilkinde bende hep bezini alttan bagladim. Ikincide doktor bakim urunu kullandirdi. Bunda tecrubelerime bakicam artik :)

Canjm bezin ince olmasi biz anneler icin iyi ama bebekler icin aslinda kalin olmasi daha iyiymism kalca gelisimi icin.

Yaaa bak bunu bilmiyordum canım..popişleri de düşünce aacımasın tabii yürümesi var emeklemesi var sıralaması var:) bakalım deneyip alacağız.. Aklıma yatan şuan migrosun bezi minies canbebenin üretici firması ontex üretim. Ve migrosun kendi ürünlerini de seviyorum.. Bir paket alacağım gelecek ay ondan da :) oğlumda bez çok değiştim alerji yapmadı ama kiminin kalıbı dar geldi kimi esnek bantsızdı kimisi de berbat kokuyordu..abisine çeksin :)

Canim ilkinde bende hep bezini alttan bagladim. Ikincide doktor bakim urunu kullandirdi. Bunda tecrubelerime bakicam artik :)

Yaa uygulama da değişiyor her sene sanırım onunla da alakası var.. Bunda doktor ne diyecek merak ediyorum. Bir de doğum yaptığımız hastanedeki çocuk doktoruna götürmemiz şart mı? İlk etapta istiyorlar ya buraya gelin diye.. Oğlumu götürdüğüm doktora gitmek istiyorum çünkü

cnm yeni hamileyim devit kullanıyordum devam edeyim mi bilemedim doktorum biraz ters biri cevaplar mı bilmiyorum

Canım devit 3 damla veya ampul var ama ben kullanmadım bilmiyorum.. Cevaplamak zorunda o doktorun da ayrıca öyle şey olmaz. Sonuçta D vitamini önemli..

Canim bence bu sana bagli. 1.hafta kontorolunde sarilik ve kilosuna bakiyorlar. Isitme testi icinde 1. Ay sonu cagiriyorlar.
Bence istedigine gotur. Ben daha dogum yapacagim yeri bile secmedim :)
Benim cocuklar alerjik bunyeye sahip degiller ama ikisinde de ayni bezler pisik yapti. Bakalim bu ne yapicak. Suan kizima canbebe kullaniyprum. Memnunin da. Internetten almistim. Boyle olynca daha uygun oluyor :)

Canım devit 3 damla veya ampul var ama ben kullanmadım bilmiyorum.. Cevaplamak zorunda o doktorun da ayrıca öyle şey olmaz. Sonuçta D vitamini önemli..
çarşamba soracağım cnm ne sorsan kafanı boşalt benim nenem pancar motoru kullanmış 11 çocuk yapmış diyor...

bende de o var cnm ama ara verdim hamile olunca sana verdiyse devam edeyim bende değerim 8 di baya düşüktü
Benim de 8 çıkmıştı canım değerim önemliymiş bebeğin kemik gelişiminde kalsiyum emilimi için d vitamini lazımmış

Benim de 8 çıkmıştı canım değerim önemliymiş bebeğin kemik gelişiminde kalsiyum emilimi için d vitamini lazımmış
kaç tane kullandın cnm başka ölçüm yaptırdın mı.. ben şimdiye kadar tek kullandım 6 ay oldu başka da ölçtürmedim. burda sağlık ocağı yada devletin anlaşması yokmuş ölçtüremedim.. özele de sormadım.

Hamilelikten hemen önce üç tane ampul şeklinde olandan kullanmıştım kırıp içtim bunu daha yeni verdi ilk şişe normal doğum düşünüyorsan bunları kullanman da gerekli dedi b12 de düşüktü ona da iğne oluyorum

hepinizin anneler gunu kutlu olsun

gecen aksam ben de sinemada cok rahatsiz oldum. karnim sıkıstırdi, rahat oturamadim, haliyle rahat nefes alamadim. koltuk zaten rahatsiz belim koptu. bir de oturdugum gibi ayaklarim sisiyor ve yanmaya basliyor. uzatamadigim icin N Naturera dedigin gibi ayaklarimi koyacak yer bulamadim. cok rahatsiz oluyor insan gercekten bir daha ben de gitmem sinemaya falan :)

Hımm sistem değişmiş demek ki..ilkinde işitme testi hastanede yapıldı.5. Gün doğum yaptığım hastaneye gitmiştim. Ama doktoru beğenmedim. Çocuğun doğuştan fıtığı vardı bilemedi 3 ay neler çektik.. Şimdi de bildiğime götürmek istiyorum o yüzden.. Zaten doktorumun olduğu tıp merkezinde.. Ama doğum o merkezin hastanesinde olacak.. Biraz uzak o yüzden.. Merkezi yürüme mesafesinde yakın :) ilk zaman olmasa da sonrası için bana rahatlık. Ben çok alerjik bünyeye sahibim.. Bizim ufaklık bana tam çekmemiş ama alejileri az da olsa var.. Benim çok çok fazla zaten olmasın :) bu nasıl olacak bilemiyorum.. Ayy internette daha uyguna denk geliyor açıkçası ama bizimki görerek alma tercihinde.. İkna ederim zamanı olmadığında.. Her şeyi internetten alırım beze gelince aldırmaz garip adam

çarşamba soracağım cnm ne sorsan kafanı boşalt benim nenem pancar motoru kullanmış 11 çocuk yapmış diyor...

Allah Allaahh.. Nenesinin zamanında değiliz kusura bakmasın.. Bizim pancar motorumuz yok deseydin.. Benim doktorum annemin doktoru yaşı var ama hiç böyle demedi.. Hatta canım bir şey istedi sordum yiyebilir miyim diye.. Aahhh o eski kafayı bırak yemesen de olur eskide kaldı hurafe onlar eskidenmiş o dedi. Canın istiyor yemesen bir şey olmaz dedi. Abartmasın doktorun. Ona de ki benim d vitamini eksikliğim var şu ilacı kullanıyorum devam edebilir miyim.. Baktın olmadı doktor değiştirirsin.. 9 ay geçmez böyle..

Bazen kaburga tarafına vuruyor olduğum yerde sıçrıyorum ve refleks olarak ahh diyince noldu diyor herkes.. O bi doğsun görcek o zaman yutulmayan yeri kalmayacak :) yaramaz bu sıpalar :)
Ben en son kontrolümde sağ kasigimda neresi var diye sormuştum ayaklari demişti doktorum. Geriniyir sanırım karnim yamuluyor hem alta hem mideme baskı yapıyor o sıra gerçekten çok korkuyorum bazen :)

canım iyi denen bir doktor ama iletişimi iyi değil maalesef .. bir tane de bayan var onda da düşük yapmıştım pek ilgilenmemişti.. o yüzden biraz çaresiz bir durum..
çarşamba bir sorayım bakalım ama pek sıcak davranmayacağı kesin buda tedirgin ediyor inşallah çok geçmeden bir bayan doktor gelir ilgili bilgili duasındayım..
hepinize kolay doğumlar dilerim.. inşallah doğum hikayelerinizide paylaşırsınız

:) aynen bi doğuralım sağ sağlim artık sonrasında bakıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…