temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Slm kızlar bugun oglum cok sert tekmeliyor acıtıyor eskiden tekmelerini hissederdim bugun ellerini kafasını hissediyorum normalmi??

Merhaba..

Uzun zamandır yazamadım.Dualarınıza çok ihtiyacım var. Daha 29+3 erken doğum riski var.Rahim duvarında incelme olduğunu öğrendik 1 ay önce progestan hap ve iğnesini başladık.Yatıyorum sürekli.Dün de sancılar başladı nst de sancı cıktı hemen iğne serum verdiler.Doktorum az daha zorlasa normal doğum ile geleceğini söyledi.İğne hafta da 1 iken 3 günde 1 e çıkardı.Dua edin inşallah zamanından önce gelmesin.

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşursun bebişine. Artık çok şükür soğsalar bile yaşam sınırına geçtik. Benim de erken doğum riskim vardı doktorum bu haftalar için artık doğsada yaşam sınırını geçtik dedi. Sen doktorunun dediklerini yap stres yapma yat sev bebeğini sakinleştir rahatlatıcı müzikler dinle dinlet. İnşallah bekler daha zamanını.

Ben en son kontrolümde sağ kasigimda neresi var diye sormuştum ayaklari demişti doktorum. Geriniyir sanırım karnim yamuluyor hem alta hem mideme baskı yapıyor o sıra gerçekten çok korkuyorum bazen :)

Ben usgde bakarken neresi nerde görüyorum ama şuan bilmiyorum. Geriniyor ki genişlesin yeri diye.. Korkmuyor değilim tabii bazen kasılma oluyor ama yine de işte bekliyoruz.. Hıçkırdıklarında çok komikler ama :)

Slm kızlar bugun oglum cok sert tekmeliyor acıtıyor eskiden tekmelerini hissederdim bugun ellerini kafasını hissediyorum normalmi??

Büyüyor canım normal :) bazen poposuna sanki dokunuyorum.. Kafası midemin üstünde elimi koyunca hissediyorum normal yani :)

Canım inşallah biraz daha bekler .. Sen yat kendini zorlayacak bir şey yapma yattığın yerde bile olsa... Bu haftalarda doğan bir bebek yaşayabiliyor arkadaşımın yeğeni böyle bir anda kanama ile doğdu şimdi 6 aylık.. Stres yapma etkilenmesin bebişin bolca dinlen..

Dualarım seninle canım.
İnsalalh sağlıkla vaktinde dogurursun.
Stres yapmamaya çalış kolay olmasa gerek tabi de allahın izniyle her şey yoluna girer.

Canim Allah yardimcin olsun. Bir kac hafta daha dayanir insallah. Progestan kullanmayi sakin ihmal etme. Benim kizim o sayede 4 hafta dayandi. Hapi birakir birakmazda dunyaya geldi.
Ama sunu unutma artik 30. Haftadasin ve bebegin bugun dunyaya gelse bile hayata tutunma sansi cok yuksek sadece kuvezde uzun kalir. Doktorunda ciger gelistirici yapmaya baslamistir muhtemelen.

Canim sleepy 1. Kalite kabul edersen a101 in bezi 3. Kalite derim. Birde benim iki kistasim oluyor. Ilk oncelik pisik yapmamasi ve ikinci olarak parfumsuz olmasi.
Aynen öyle, ben de katılıyorum sana. İnşallah bi doğsunlar hayırlısıyla da bez işi hallolur :))

Allahım yardımcın olsun canım, umarım bebişin zamanından çok çok önce merhaba demez. Allahım sana da bebişine de sağlık sıhhat versin.

Aynen canım feci oluyor. Bu arada magnezyumu günde kaç kere alıyorsunuz 1 mi 2 mi ben dün dayanamadım 2 aldım disabah süne göre daha iyiydim

inşallah tedaviler olumlu sonuç verir ve daha haftalarca bebeğin karnında gelişimini devam ettirir. çok dikkatli ol. stressi unut bebeğine odaklan. rabbim şifa versin zamanında doğsun inşallah yavrun.

Ben usgde bakarken neresi nerde görüyorum ama şuan bilmiyorum. Geriniyor ki genişlesin yeri diye.. Korkmuyor değilim tabii bazen kasılma oluyor ama yine de işte bekliyoruz.. Hıçkırdıklarında çok komikler ama :)
Ay evet ya hele sabahlari ilk suyla başladığım için güne o sira çok tutuyor. Bir kere saydim 70e yakın hickirdi canımın içi :)

Günaydın arkadaşlar. Gece 2 gibiydi heralde ilk defa hareketine uyandım çılgın gibiydi biraz korkmadım değil. Sonra 1 saat uyaçuyamadım nereye dönsem durmadın sonunda oturdum baya. Sanırım en hareketli dönemleri başladı. Uykusuzluğa alıştırıyor şimdiden :) bir de göbek deliğim artık dışardan belli olmaya Başladı üst kısımları da sanki hafif acıyor böyle olanlar var mı?

Ay evet ya hele sabahlari ilk suyla başladığım için güne o sira çok tutuyor. Bir kere saydim 70e yakın hickirdi canımın içi :)
Oooyy kuzu yaa zor dayanması hıçkırığa.. Benim bu o kadar değil oğlum fenaydı yarım saate yakın titrerdi karnım artık benim midem bulanırdı :)

çarşamba soracağım cnm ne sorsan kafanı boşalt benim nenem pancar motoru kullanmış 11 çocuk yapmış diyor...

Aa banane senin nenenden desene orada.. Tövbe yaa cok sinirlendim vallahi. Zaten hamilesin bi zahmet düzgün davransin. Gitme sen de bir daha o doktora bu tarz konusmalara maruz kalmaya mecbur musun? Daha hamileliğin başındasın Allah vermesin ama neler neler yasiycaksin evham yaptığın günlerde olacak belki ama doktoruna sorarak rahatlayacaksin.. Acilen doktorunu degistir.

Günaydın kızlaar... Ben pazartesi doktora gideceğim.. Gittiğimde 4 temmuza gün almak istiyorum...37+3 olacak.. Şu şartlarda riske atıp beklemek istemiyorum çünkü.. Sizce verir mi tarihi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…