- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.581
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşursun bebişine. Artık çok şükür soğsalar bile yaşam sınırına geçtik. Benim de erken doğum riskim vardı doktorum bu haftalar için artık doğsada yaşam sınırını geçtik dedi. Sen doktorunun dediklerini yap stres yapma yat sev bebeğini sakinleştir rahatlatıcı müzikler dinle dinlet. İnşallah bekler daha zamanını.Merhaba..
Uzun zamandır yazamadım.Dualarınıza çok ihtiyacım var. Daha 29+3 erken doğum riski var.Rahim duvarında incelme olduğunu öğrendik 1 ay ö
Merhaba..
Uzun zamandır yazamadım.Dualarınıza çok ihtiyacım var. Daha 29+3 erken doğum riski var.Rahim duvarında incelme olduğunu öğrendik 1 ay önce progestan hap ve iğnesini başladık.Yatıyorum sürekli.Dün de sancılar başladı nst de sancı cıktı hemen iğne serum verdiler.Doktorum az daha zorlasa normal doğum ile geleceğini söyledi.İğne hafta da 1 iken 3 günde 1 e çıkardı.Dua edin inşallah zamanından önce gelmesin.
nce progestan hap ve iğnesini başladık.Yatıyorum sürekli.Dün de sancılar başladı nst de sancı cıktı hemen iğne serum verdiler.Doktorum az daha zorlasa normal doğum ile geleceğini söyledi.İğne hafta da 1 iken 3 günde 1 e çıkardı.Dua edin inşallah zamanından önce gelmesin.
Ben en son kontrolümde sağ kasigimda neresi var diye sormuştum ayaklari demişti doktorum. Geriniyir sanırım karnim yamuluyor hem alta hem mideme baskı yapıyor o sıra gerçekten çok korkuyorum bazen :)
Slm kızlar bugun oglum cok sert tekmeliyor acıtıyor eskiden tekmelerini hissederdim bugun ellerini kafasını hissediyorum normalmi??
Merhaba..
Uzun zamandır yazamadım.Dualarınıza çok ihtiyacım var. Daha 29+3 erken doğum riski var.Rahim duvarında incelme olduğunu öğrendik 1 ay önce progestan hap ve iğnesini başladık.Yatıyorum sürekli.Dün de sancılar başladı nst de sancı cıktı hemen iğne serum verdiler.Doktorum az daha zorlasa normal doğum ile geleceğini söyledi.İğne hafta da 1 iken 3 günde 1 e çıkardı.Dua edin inşallah zamanından önce gelmesin.
Merhaba..
Canim Allah yardimcin olsun. Bir kac hafta daha dayanir insallah. Progestan kullanmayi sakin ihmal etme. Benim kizim o sayede 4 hafta dayandi. Hapi birakir birakmazda dunyaya geldi.Merhaba..
Aynen öyle, ben de katılıyorum sana. İnşallah bi doğsunlar hayırlısıyla da bez işi hallolur :))Canim sleepy 1. Kalite kabul edersen a101 in bezi 3. Kalite derim. Birde benim iki kistasim oluyor. Ilk oncelik pisik yapmamasi ve ikinci olarak parfumsuz olmasi.
Allahım yardımcın olsun canım, umarım bebişin zamanından çok çok önce merhaba demez. Allahım sana da bebişine de sağlık sıhhat versin.Merhaba..
Bendede cok oluyordu magnezyum hap kullanıyorum yatmadan baya duzeldi sabahda kramp yine olursa esimi uyandiriyorum ayagimi gerdiriyor bacakdaki agrida geciyor canim uzun sürmüyor diğer turlu kendi basina basetmen cok zor sabah uyanip agladigimi biliyorum gecmiyor kolay kolay
inşallah tedaviler olumlu sonuç verir ve daha haftalarca bebeğin karnında gelişimini devam ettirir. çok dikkatli ol. stressi unut bebeğine odaklan. rabbim şifa versin zamanında doğsun inşallah yavrun.Merhaba..
Ay evet ya hele sabahlari ilk suyla başladığım için güne o sira çok tutuyor. Bir kere saydim 70e yakın hickirdi canımın içi :)Ben usgde bakarken neresi nerde görüyorum ama şuan bilmiyorum. Geriniyor ki genişlesin yeri diye.. Korkmuyor değilim tabii bazen kasılma oluyor ama yine de işte bekliyoruz.. Hıçkırdıklarında çok komikler ama :)
Canim senin bi kaybın mi vardi? Hatirliyor gibiyim sanki senicnm yeni hamileyim devit kullanıyordum devam edeyim mi bilemedim doktorum biraz ters biri cevaplar mı bilmiyorum
Oooyy kuzu yaa zor dayanması hıçkırığa.. Benim bu o kadar değil oğlum fenaydı yarım saate yakın titrerdi karnım artık benim midem bulanırdı :)Ay evet ya hele sabahlari ilk suyla başladığım için güne o sira çok tutuyor. Bir kere saydim 70e yakın hickirdi canımın içi :)
çarşamba soracağım cnm ne sorsan kafanı boşalt benim nenem pancar motoru kullanmış 11 çocuk yapmış diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?