temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

offffffffffff isim dedikçe omuzlarım çöküyor resmen.. bi türlü orta noktada buluşamıyoruz.. artık netlesşisn istiyorum bende

Ya bunu eviniz için mi hastane icin mi yaptırıyorusunuz ,bu işlere çok uzağım yaa anlamıyorum

O kramp bende de oluyor çok kötü bişey ,sendeki gibi bacaklarımı ani uzattığımda yada esnetirken oluyor .Bir kaç günde ağrısı oluyor eşim gece çalışırken oluyor hep nedense ,adama bir türlü nazlanamadım bu konularda

Canım teşekkür ederim inşallah kurtuluruz sağ salim

Amin canım eşimle konuşuyorum tabi korktugumu bildiği için çok konuyu açmıyor bana kapatmaya çalışıyor . Sonuçta bu deveyi ya guducez ya guducez başka çare yok.

Kızlar dün aksam midem kötüydü istifra ettim daha sonra patates haşladim bayağı büyük bir patatesti ona zeytin yağı limon tuz ekledim 400 gr vardı rahat. Sonrada arkadan bir kase sütlaç yedim 1 saat sonra şeker ölçtüm 187 çıktı 2 saat sonra 174 3 saat sonra 146 4.saatte 98 çıktı .bende gebelik şekeri olma ihtimalim yüksek gibi geldi bana .yardımcı olabilirseniz sevinirim

Kuaföre gidip bakım yaptırmak mıı ondaki rahatlık bende olsa 20 yıl fazla yaşarım
evet evet :) ağdasını, manikürünü pedikürünü yaptırmıştı. geçen hafta sonu doğuma hazırlık kursuna gitmiştim. o eğitimde de önce nışan gelirmiş hatta 1 hafta önce gelebilirmiş, sonra suyumuz gelirmiş, su geldikten sonra 48 saat içinde doğum başlarmış.

canım şekerini bugün tekrar ölç.. çünkü patates ve sütlaç şekeri yükseltir.. o yüzden o değeri dikkate alman için bugün yeniden ölçmen gerekli..

Midem çok kötü ne yesem gaz yapıyor şişkinlik oluyor ne iyi gelir kızlar
ben rezene çayı içiyorum canım, günde 2 defa, sabah ve akşam olmak üzere. 1 kupa içine 1 tatlı kaşığı kadar rezene koyuyorum. benim şişkinliğime çok iyi geliyor. bu şişkinlik yüzünden gece 2'de site içinde turladığımı biliyorum. çok şükür şimdi iyiyim. rezene çayını normalde bebeklere de içirirler gazını alsın diye. o nedenle bir zararı yok, gönül rahatlığıyla içebilirsin. yine de doktoruna danış istersen.

Ayy canim hayalimdeki isim cok guzel olmus hayirli olsun ben esimi ikna edemedim Ruzgar ismine ne yazik ki :/ sadece Alp olacak sanirim neyse ona da razıyım :))

Canım patates de şekeri yükseltir. Ama zaten önemli olan yediğin zamanlarda vücudunun ne tepki verdiği. Yemeğin ilk lokmasından tam iki saat sonra ölçmek gerekiyor. O değer gebelikte 140 ı geçmemeli. Doktorunla paylaş bence durumu. Belki diyet yapman gerekir. Ben pilav kurufasulye ve baklava yedikten sonra ölçtüm maks görmek için 132 çıktı. Doktor ona bile sen yine de çok deneme yapma böyle şeylerde dedi :)

Ayy canim hayalimdeki isim cok guzel olmus hayirli olsun ben esimi ikna edemedim Ruzgar ismine ne yazik ki :/ sadece Alp olacak sanirim neyse ona da razıyım :))
Ben Alp i söylediğimde herkes bir yorum yapmıştı ve ben sormadan yorum yapılmasından çok hoşlanan biri değilim bu sefer rüzgar ı söylemiycem herkese sürpriz olsun istiyorum. Rüzgar olmasa da bence Alp çok güzel bir isim

Walla canım aç kalicam gibi geliyor bana bugün açlık şekerim 80 du. Az önce muz birbardak süt ve 1 kaşe yoğurt yedim 45 dakka falan sonra 123 çıktı . Çok mu onu bilemiyorum ona göre 1 saat sonra falan yemeğimi yiyeceğim korkuyorum yemeğe canım . sweetwitch01

Aynen canim guzel bir isim. Ay soyleme bence de, ben de Alp olacak dedim herkes ay cok kisa diyip isim onerisi yapiyo surekli. Tugrul Alp, Batur Alp bilmem ne. Ne alaka yani :)) Biz kararimizi verdik diyorum ama yok. Bunu yapanlar da arkadaslarim..aileler karismiyo bi de neyse ki. Isimleriyle saglikli yaşasın kuzular.

Canım böyle sürekli ölçersen kafan karışır. Boşa stres olursun. Yemeğe başladığın saatten tam iki saat sonra ölçeceksin. 140 ı geçmemesi gerekiyor. Bence böyle stres yapmaktansa doktorunla paylaş durumu ne gerekiyorsa o yapsın. Stres bile yükseltiyor şekeri. Artık son zamanlardayız bir de bunun stresini yükleme bebişine. Sor kafan rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…