- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.821
Aynen canım katılıyorum :)Aynen canim guzel bir isim. Ay soyleme bence de, ben de Alp olacak dedim herkes ay cok kisa diyip isim onerisi yapiyo surekli. Tugrul Alp, Batur Alp bilmem ne. Ne alaka yani :)) Biz kararimizi verdik diyorum ama yok. Bunu yapanlar da arkadaslarim..aileler karismiyo bi de neyse ki. Isimleriyle saglikli yaşasın kuzular.
Walla canım aç kalicam gibi geliyor bana bugün açlık şekerim 80 du. Az önce muz birbardak süt ve 1 kaşe yoğurt yedim 45 dakka falan sonra 123 çıktı . Çok mu onu bilemiyorum ona göre 1 saat sonra falan yemeğimi yiyeceğim korkuyorum yemeğe canım .sweetwitch01
Kızlar 3-4 dakikada bir karnım kasılıyor taş gibi oluyor ortaya göbek deliği çevresine doğru toparlanıp sertleşiyor karnım. 1-2 dk falan sürüyor geçiyor. 4. Kez oldu şuan üstüste. Normal midir bu durum? Şuan çok endişelendimsırtüstü yattım ayaklarımı kaldırdım. Normal mi bu durum yardım edin lütfen
Kızlar bana pişik kremi önerisinde bulunur musunuz?
Canım yine oluyor ama 10-15 dk da bir. Biraz da hareket etmeye başladı. O zaman hiç hareket hissedemiyordum. Normal olmayan birşeyler oluyor ama ne oluyor anlayamadımbaldan_madam canım ne durumdasın? Rahatlama oldu mu? Doktorunu ara geçmediyse.
Canim bebek hareketi olmadigina emin misin? Pozisyon degistir ayni pozisyonda kalma. Yuru biraz sonra uzan bakalim gececek mi. Benim de sertlesiyor oyle ama pozisyon degistirince duzeliyor. Gecmezse doktorunu ara bence belki ciddi bir durumdur.Kızlar 3-4 dakikada bir karnım kasılıyor taş gibi oluyor ortaya göbek deliği çevresine doğru toparlanıp sertleşiyor karnım. 1-2 dk falan sürüyor geçiyor. 4. Kez oldu şuan üstüste. Normal midir bu durum? Şuan çok endişelendimsırtüstü yattım ayaklarımı kaldırdım. Normal mi bu durum yardım edin lütfen
Canım Allah yardımcın olsun. Stres de çok etkiliyor suyu dikkat et. Ciğer için iğne oluyorsa ciğerleri gelişir. Doğsa bile sorun olmaz inşallah. İyi düşünmeye çalış. Benim de erken doğum riskim var tedirginim o yüzden. Ama stres yapmak daha çok zarar bizeİyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Bizim bugün kontrolümüz vardı 33 haftalık olduk ama ultrasonda 31 görünüyoruz bir ay önceye kadar herşey cok güzel gidiyodu geçen ay suyumun sınıra geldigini ve cocugumun haftasının geriledigini soyledi doktor clexin iğneye başladık doğuma kadar kullanacakmışız bide bugun de ciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz bebegimin kilosu 1600gr doktora ne yapmam lazım dedim protein agırlıklı beslen dedi öyle yapıyorum hep dedim bu birazda vucudunla alakalı dedi cok da yapacak bisey yok dedi cok stresliyim napıcamı bilmiyorum
Canım sıklığı azaldı yan döndüm yatıyorum. Ama belimde ağrı var biraz. Tedirgin oldum yarın da tatile gidicez huzursuz oldum. Bakalım bugeceki duruma göre geçmezse sabah önce doktora giderim belki.Canim bebek hareketi olmadigina emin misin? Pozisyon degistir ayni pozisyonda kalma. Yuru biraz sonra uzan bakalim gececek mi. Benim de sertlesiyor oyle ama pozisyon degistirince duzeliyor. Gecmezse doktorunu ara bence belki ciddi bir durumdur.
Canım yine oluyor ama 10-15 dk da bir. Biraz da hareket etmeye başladı. O zaman hiç hareket hissedemiyordum. Normal olmayan birşeyler oluyor ama ne oluyor anlayamadım
Canim bunun bir sirasi yok. Ilk cocukta nisan geldi. Doktora gittim hemen kontrol etti ve 2 haftadan once dogmaz dedi. Oyle de oldu. Dogumu suni sanci ile baslattilar acilmam baslayinca da suyumu patlattilar. 2. Cocukta hic nisanim gelmedi sancim geldi ve suyumu dogumdan hemen once doktorum patlatti. Sancim gece baslamisti ama ben araligi 20 dk inince doktora gitmistim cok rahat bir dogum olmustu dikis ve kesi de olmamisti.evet evet :) ağdasını, manikürünü pedikürünü yaptırmıştı. geçen hafta sonu doğuma hazırlık kursuna gitmiştim. o eğitimde de önce nışan gelirmiş hatta 1 hafta önce gelebilirmiş, sonra suyumuz gelirmiş, su geldikten sonra 48 saat içinde doğum başlarmış.
Normal canim. Hazirlik kasilmalari. Dogum sancisi adet sancisi gibi olur ve belli araliklarla baslar. Ornegin bende gece saat 2 gibi gelmisti sonra saat 4 gibi bir agri geldi. Sonra saat 7 gibi ve saat 11 gibi. Ve bunlar kendini belli edecek siddette agrilar.Kızlar 3-4 dakikada bir karnım kasılıyor taş gibi oluyor ortaya göbek deliği çevresine doğru toparlanıp sertleşiyor karnım. 1-2 dk falan sürüyor geçiyor. 4. Kez oldu şuan üstüste. Normal midir bu durum? Şuan çok endişelendimsırtüstü yattım ayaklarımı kaldırdım. Normal mi bu durum yardım edin lütfen
Canim endiselenme 3 hafta sonra 36 haftalik olacak. Muhtemelen kuvezde bile kalmaz. Ciger gelisimi sat tarihine gore olur. Ama suyun az ise doktor bir kac hafta sonra almak isteyebilir. Doktorun dedigi gibi bazi anneler anne karninda iyi besler bazilari da disarida. Uzulme bu haftalarda dogan cocuklar hayatta kalir. 1600 den fazla bile dogabilir canim. Cunku ultrasyon olcumleri tam kg soylemez. Hakkinizda hayirlisi olsun canim.İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Bizim bugün kontrolümüz vardı 33 haftalık olduk ama ultrasonda 31 görünüyoruz bir ay önceye kadar herşey cok güzel gidiyodu geçen ay suyumun sınıra geldigini ve cocugumun haftasının geriledigini soyledi doktor clexin iğneye başladık doğuma kadar kullanacakmışız bide bugun de ciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz bebegimin kilosu 1600gr doktora ne yapmam lazım dedim protein agırlıklı beslen dedi öyle yapıyorum hep dedim bu birazda vucudunla alakalı dedi cok da yapacak bisey yok dedi cok stresliyim napıcamı bilmiyorum
Çok erken değil mi canım? Doğum zamanını mı söylüyorsun sen? Geçti diye rahatlamıştım ama şimdi yine panik oldumNormal canim. Hazirlik kasilmalari. Dogum sancisi adet sancisi gibi olur ve belli araliklarla baslar. Ornegin bende gece saat 2 gibi gelmisti sonra saat 4 gibi bir agri geldi. Sonra saat 7 gibi ve saat 11 gibi. Ve bunlar kendini belli edecek siddette agrilar.
Amin canım amin inşallah allah yardımcımız olsun iyi düşünmeye calısıyorum ama ister istemez aklım cok takılıyor işte su olayını anlayamıyorum ya bi anda biterse napıcam nasıl anlıcam doktor sürekli dinle bebegini hareketlerini izle dedi sürekli uzanıp bebegi dinliyorum yaCanım Allah yardımcın olsun. Stres de çok etkiliyor suyu dikkat et. Ciğer için iğne oluyorsa ciğerleri gelişir. Doğsa bile sorun olmaz inşallah. İyi düşünmeye çalış. Benim de erken doğum riskim var tedirginim o yüzden. Ama stres yapmak daha çok zarar bize
Allah yardımcınız olsun canım. İlk hamilelik olması da dezavantaj bize işte. Çok deneyimsiziz bişey olunca önemli mi önemsiz mi anlayamıyoruzAmin canım amin inşallah allah yardımcımız olsun iyi düşünmeye calısıyorum ama ister istemez aklım cok takılıyor işte su olayını anlayamıyorum ya bi anda biterse napıcam nasıl anlıcam doktor sürekli dinle bebegini hareketlerini izle dedi sürekli uzanıp bebegi dinliyorum ya
Hayırlı olsun canım benim oğlumun adı rüzgar ismini görünce yazayım dedim ismi gibi olsun inşallah Güle güle büyüsün adıyla ben çok memnunum isminden iyiki eşim ısrar etmiş bizim donemimizde yoktu pek rüzgar ismi yinede koymustuksonunda tam kararımızı verdik isim konusunda Rüzgar Alp =) Alp biraz kısa gelmeye başlamıştı, 2 isim istemiyordum ama dedim böyle de çok kısa olacak. Alp kesindi çünkü çok seviyorum ama baına ya Kuzey ya da Rüzgar olsun diye kararsızdım. Rüzgar ağır bastı. Hayırlı uğurlu olsun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?