temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım stres yapma düzelir inşallah

Canım gecmis olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini

Canım tamamen bittiyse sorun yok ama hala ara ara kasılmalar varsa başka doktor deme git. Kendi doktorunu da ara mutlaka..

Canim ben dogum sancisini tarif etmek icin yazdim. Ishal vs olabilirmisin ? Belki onun sancisidir ?

Kızlar doktorumu aradım hemen hastaneye yönlendirdi. Erkem doğun riski olabilir dedi gerekirse yatırırıx tedavi içib dedi. Hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana lütfen. Beneğim daha çok küçük

İyi yaptın canım aramakla. İnşallah bir şey yoktur. Ama varsa da önlemini almış olur doktorun.. Dualarımız seninle sağ salim zamanında gelsin kuzun.. Acele etmesin minnoş.

Kızlar doktorumu aradım hemen hastaneye yönlendirdi. Erkem doğun riski olabilir dedi gerekirse yatırırıx tedavi içib dedi. Hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana lütfen. Beneğim daha çok küçük
Canım, Allahım yardımcın olsun. Bebeğine de sana da dua ettim, biliyorum söylemesi kolay yapması zor da sen sakin olmaya çalış. Stres de etkiler bebeğini. İnşallah erken doğum filan olmaz, zamanında gelir miniğin. Doktorum bana da en son kontrolde Bebek aşağıda, erken doğum olabilir demişti. O yüzden tetikteyim de stres de yapmıyorum. Sakin olmakta fayda var. Yarın da kontrolümüz var bakalım ne diyecek. Sen ne durumdasın vardın mı hastaneye. Allaha emanet ol. Haberlerini bekliyoruz.

Canim dualarimiz seninle stres yapma, bebisin birazcik daha dayansin minnak aceleci olmasin. İnsallah ciddi bisey degildir, gecicidir. Haberlerini bekliyoruz.

Gecmis olsun canim. Insallah onemli degildir. Bir an once gecer. Sıkinti olacak durum olursa hemen serum ve igneye baslarlar merak etme. En azindan 2 -3 hafta daha dayanir.

Kızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
Canım Allah yardimcin olsun inşallah düzelir evine dönersin duam seninle

Kızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
Canım, tedirgin olma. Bence şu an için hastanede olman evde olmandan daha iyidir. Benim bi arkadaşım da aynı şeyleri yaşamıştı doğumundan önce. İğne ve bebeğin ciğerini geliştirici iğne yapmışlardı iki gün sonra da taburcu oldu. Sonra sanırım 6-7 hafta sonra doğum gerçekleşti. Kendini de miniğini de strese sokma, geçecek sıkıntın inşallah. Dualarımız seninle.

canım emin misin 2 saat sonra ölçecegime ? oyleyse cok iyi en azından stresim azalır

canım emin misin 2 saat sonra ölçecegime ? oyleyse cok iyi en azından stresim azalır

Sanci miymis canim o bahsettigin seyler? Stres yapma hastanede kontrol altindasin, insallah duzelir. Sakin kalmaya calis, bebegin dogsa bile yasam sinirini gecti zaten aklina kotu seyler gelmesin. Yine de zamanını bekler insallah. Ignelerin faydasi olur mutlaka. Benim bi arkadasimin da 25. haftada sancisi olmustu, iğnelerle serumlarla durdurdular 37. haftada dogurdu. Icini ferah tut

canım tatile cıkmadan bir görun derim doktora aklın kalmasın .bende de kasılma bir yerde toplanma cok oluyor bizim zaten strese zeminimiz hazır . sag salim bir gecsinde zaman stres bizden uzak olsun

canım tatile cıkmadan bir görun derim doktora aklın kalmasın .bende de kasılma bir yerde toplanma cok oluyor bizim zaten strese zeminimiz hazır . sag salim bir gecsinde zaman stres bizden uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…