- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.861
Allah yardımcınız olsun canım. İlk hamilelik olması da dezavantaj bize işte. Çok deneyimsiziz bişey olunca önemli mi önemsiz mi anlayamıyoruz[/QUOT
@selincoo su bitince heemen cocuga bişey olmaz merak etme ama surekli takip et hareketlerini gerekirse baska doktorada git. gri penguen canım ilk deneyim 2.deneyim die dusunme bak benim 2. ilk zamanlar yine rahattım şimdi yine paranoyaya basladım acaip bir duygu ya 10.da olsa aynı olursun değişen bişey yok cabucak atlatalımda sen tatile git biraz rahatlarsın değişiklik olur sana da.iyi tatiller bu aradaaa
Canım çok geçmiş olsun önlemi alınmış iyiki gitmişsin hastaneye bicok kişide okudum bu durumu önlem alınıp epey daha duruyo bebekler sakın kalmaya çalışKızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
Ay ne güzel güne pozitif enerji ile başladım çok saol cnm evet biz de eşimle çok sevdikHayırlı olsun canım benim oğlumun adı rüzgar ismini görünce yazayım dedim ismi gibi olsun inşallah Güle güle büyüsün adıyla ben çok memnunum isminden iyiki eşim ısrar etmiş bizim donemimizde yoktu pek rüzgar ismi yinede koymustuk
Nasıl oldun cnm inş birazcık heyecan katmak istemiştir yavru sadece.Kızlar doktorumu aradım hemen hastaneye yönlendirdi. Erkem doğun riski olabilir dedi gerekirse yatırırıx tedavi içib dedi. Hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana lütfen. Beneğim daha çok küçük
Sağol canım inşallah. O gelmeden tatile gidicez diye kıskandı heralde. Doktor gelecek kontrole gelmedi henüz. Nst iyi dediler ama kasılmalar oluyor ara ara.Nasıl oldun cnm inş birazcık heyecan katmak istemiştir yavru sadece.
içini ferah tutmaya çalış cnm belki strese girmişsindir farkında olmadanSağol canım inşallah. O gelmeden tatile gidicez diye kıskandı heralde. Doktor gelecek kontrole gelmedi henüz. Nst iyi dediler ama kasılmalar oluyor ara ara.
Kızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
Sağol canım inşallah. O gelmeden tatile gidicez diye kıskandı heralde. Doktor gelecek kontrole gelmedi henüz. Nst iyi dediler ama kasılmalar oluyor ara ara.
Canim korkma igne yapmislar. Insallah bebegin dayanir. Allah yardimcin olsun.Kızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
Sağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
inşallah canım Allah yardımcın olsunSağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
Geçmiş gitmiş olsun inşallah canım bebeğim beni birakmicak deme ama yaa onlar hep bizimle artık Allah in izniyle bugüne kadar getirdik gram gram büyüttük kocaman oldular annesiii inşallah sorunsuz taburcu olur evde dinlenirsin artıkSağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
Sağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
Kızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
canım çok geçmiş olsun, bu yaşadıkların hepimizin başına gelebilir, lütfen sakin kalmaya çalış, stres bebeğini çok etkiler. bazen moralim bozuk olduğunda bebeişim bütün gün hareket etmiyor, moralim iyi olduğunda da o da benimle birlikte coşuyor hareketleniyor. onlar bizi çok net hissediyorlar. konuş onunla sürekli, kafandaki olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalış, sen sağlıklı kal ki bebişin de sağlıkla gelsin. kucağına alacağın, boklu totosunu temizleyip ısıracağın günleri düşün, bunları söylerken bile yüzüm gülüyo sen de olumlama yap kendine, herşey inan çok güzel olacak.Sağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
cok gecmıs olsun canım .. stres yapmamaya calıs.. iyi ki gıtmıssın onlemı alınmış. Allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz Çınar'ına.bol bol dua et.Kızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
amin inşallahSağolun kızlar iyi ki varsınız. Dualarınızı hissetmek güzel dileklerinizi duymak gerçekten iyi geliyor. Burda yatarken moral bozmamak sakin kalmak uyumak bile çok zor. Ama inanın korkumdan ağlayamıyorum bile daha kötü etkilersin dedi doktor diye. İyi ki varsınız. Allah hepinize vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize. Bol boklu kusmuklu gülücüklü günlerimiz olsun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?