- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.881
Sağolun kızlar iyi ki varsınız. Dualarınızı hissetmek güzel dileklerinizi duymak gerçekten iyi geliyor. Burda yatarken moral bozmamak sakin kalmak uyumak bile çok zor. Ama inanın korkumdan ağlayamıyorum bile daha kötü etkilersin dedi doktor diye. İyi ki varsınız. Allah hepinize vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize. Bol boklu kusmuklu gülücüklü günlerimiz olsun inşallah:)
Gricimmm hepimizin duası seninle ve yeğenimizle sen stres yapmamaya çalış kuzum tamam mıı, allahın izniyle herşey yoluna girecek sen içini ferah tut tamam mı canımKızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oldun . son durum nasılKızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
Sağol canım. Tam geçmedi kasılmalar. 24 saati burda tamamlıycaz sonra tekrar değerlendiricez durumu dedi. Gece ciğer gelişimi için ikinci iğneyi yapacak. Tuvalet dışınd kaldırtmıyor hiç ayağa. Bekliyoruz canım bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsungeçmiş olsun cnm şimdi nasıl oldun . son durum nasıl
çok geçmiş olsun cnm ya . iyiki gitmişsin doktora. sıkıntı yapma sakin ol hiçbişey olmaz Allahın izniyle atlatırsın inşallahSağol canım. Tam geçmedi kasılmalar. 24 saati burda tamamlıycaz sonra tekrar değerlendiricez durumu dedi. Gece ciğer gelişimi için ikinci iğneyi yapacak. Tuvalet dışınd kaldırtmıyor hiç ayağa. Bekliyoruz canım bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canim moralini bozma, dinlen. Ciger gelistirici ignelerin yapilmasi iyi olmus psikolojik olarak rahatlatmistir seni. Insallah taburcu olursunuz bir daha da böyle yaramazlik yapmaz Çınarcık :) sen de dikkat et kendine canim bol bol yat dinlen, stresten uzak dur. Bebislerimize kavusmamiza az kaldi sadece o gunleri dusunelim :)Sağol canım. Tam geçmedi kasılmalar. 24 saati burda tamamlıycaz sonra tekrar değerlendiricez durumu dedi. Gece ciğer gelişimi için ikinci iğneyi yapacak. Tuvalet dışınd kaldırtmıyor hiç ayağa. Bekliyoruz canım bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canım son tarifine uyuyor daha çok. Karnım taş gibi oluyor biranda her yeri kasılıyor ve göbek deliğimin çevresinde sanki toplanıyor gibi orda şişlik oluyor göbeğim sivriliyor gibi oluyordu. Ve 3-4 dk da bir oldu ortalama 30-60 saniye sürüp geçti. Bir de o yoğun olduğu zamanda da bebeğin hiç hareketini hissetmedim canım.baldan_madam canım dün hiç giremedim sayfaya olanı biteni şimdi okudum, çok çok geçmiş olsun, inşallah doğuma kadar bu son korkun olur. Tam olarak nasıl yaşadığını tarif edebilirmisin canım? Çünkü hatrlarsan ben 20-22 haftadan beridir yaşıyorum, alıştım gibi bişey oldu artık, hatta ne zamanlar daha çok olduğunu çözdüm diyebilirim. Önceleri göbeğim alt tarafında ve tek tarafta olurdu, sonra göbeğin altında iki yanda olmaya başladı, şimdilerde göbek deliğimin neredeyse tüm çevresi sertleşiyo hatta sırtüstü yatıp izlediğimde simit gibi bi görüntü oluyo sertleşip kasılan kısım, göbek deliğim ortada kalıyo. Ve takip ediyorum çok ayakta kaldığımda oluyo ve daha çokta idrarı ufacık geldiğinde bile bekletip yapmazsam oluyo.
Anladım canım , tabi senin sadece sıklığı fazla olmuş benim gün içinde 6-7 kez oluyo geçiyo. Tekrar çok geçmiş olsun için rahat olsun gör bak hiç kötü bişiy olmayacak, oğluşunuda kendinide üzme sakınCanım son tarifine uyuyor daha çok. Karnım taş gibi oluyor biranda her yeri kasılıyor ve göbek deliğimin çevresinde sanki toplanıyor gibi orda şişlik oluyor göbeğim sivriliyor gibi oluyordu. Ve 3-4 dk da bir oldu ortalama 30-60 saniye sürüp geçti. Bir de o yoğun olduğu zamanda da bebeğin hiç hareketini hissetmedim canım.
Çarpıntı durumu olmadı kasılma sırasında. Ama o bende bebek hareket ettiğinde oluyor bazen yukarı doğru itiyor sanki kendini ciğerlerimi kalbimi sıkıştırıyor aynı anlattığın gibi.
Sağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
Sağolun kızlar iyi ki varsınız. Dualarınızı hissetmek güzel dileklerinizi duymak gerçekten iyi geliyor. Burda yatarken moral bozmamak sakin kalmak uyumak bile çok zor. Ama inanın korkumdan ağlayamıyorum bile daha kötü etkilersin dedi doktor diye. İyi ki varsınız. Allah hepinize vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize. Bol boklu kusmuklu gülücüklü günlerimiz olsun inşallah:)
Maşallah, iyi olmana sevindim. İnşallah daha da iyi olursun. Yeter ki moralini bozma.Sağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
Yerim o bacakları benaynen benimki de çok kolaydı, daha önce yaşamadığımdan heralde doğum sancısını bilemiyorum. bir de kot salopet giydirmişim oğluma bacakları hep ortada sıkıyorum birde beyaz çorapp
Bunu yaptiriyorum canım. Instagramdan twinkle_bright_letters sayfa ismi canimnerden sipariş verdin canım bende bakınıyorum.
Bunu yaptiriyorum canımVarmı? resim falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?