temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ağlama zaten canım.. Sadece yaramazlık yapıyor annesi onun için ağlanmaz ki :) daha altını açtığında senin ağzına yüzüne yapacağı çişleri düşün :) daha ne yaramazlıklar yapacak. Sağlıklı olun siz önemli olan o. Eşin ya da sen telefondan açın eğlenceli müzikler dinleyin oğluşunla.

Kızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
Gricimmm hepimizin duası seninle ve yeğenimizle sen stres yapmamaya çalış kuzum tamam mıı, allahın izniyle herşey yoluna girecek sen içini ferah tut tamam mı canım

baldan_madam geçmil olsun cnm. Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Doktor yanında bebişin karnında. Kontrollü bir bakımla herşey yoluna girer. Sakin ve huzurla bebeğinle konuş. O seni dinler annesi.

geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oldun . son durum nasıl
Sağol canım. Tam geçmedi kasılmalar. 24 saati burda tamamlıycaz sonra tekrar değerlendiricez durumu dedi. Gece ciğer gelişimi için ikinci iğneyi yapacak. Tuvalet dışınd kaldırtmıyor hiç ayağa. Bekliyoruz canım bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun cnm ya . iyiki gitmişsin doktora. sıkıntı yapma sakin ol hiçbişey olmaz Allahın izniyle atlatırsın inşallah

baldan_madam canım dün hiç giremedim sayfaya olanı biteni şimdi okudum, çok çok geçmiş olsun, inşallah doğuma kadar bu son korkun olur. Tam olarak nasıl yaşadığını tarif edebilirmisin canım? Çünkü hatrlarsan ben 20-22 haftadan beridir yaşıyorum, alıştım gibi bişey oldu artık, hatta ne zamanlar daha çok olduğunu çözdüm diyebilirim. Önceleri göbeğim alt tarafında ve tek tarafta olurdu, sonra göbeğin altında iki yanda olmaya başladı, şimdilerde göbek deliğimin neredeyse tüm çevresi sertleşiyo hatta sırtüstü yatıp izlediğimde simit gibi bi görüntü oluyo sertleşip kasılan kısım, göbek deliğim ortada kalıyo. Ve takip ediyorum çok ayakta kaldığımda oluyo ve daha çokta idrarı ufacık geldiğinde bile bekletip yapmazsam oluyo.

Bu arada o kasılma esnasında çok garip bi şekilde boğazımda sıkışma gibi bişey hissediyorum, sanki o an nefes almam çok zorlanıyo gibi, boğazıma bi yumruk oturmuş gibi oluyo, kan dolaşımının yarattığı bi durummu bilemiyorum ama gerçekten çok ciddi çarpıntı sıkışma nefessiz kalma gibi değişik şeyler yaşıyorum. Hatta nefesimi düzenlemeye çalışılsamda nafile, ancak kasılma geçtiğinde geçiyo ...

Canim moralini bozma, dinlen. Ciger gelistirici ignelerin yapilmasi iyi olmus psikolojik olarak rahatlatmistir seni. Insallah taburcu olursunuz bir daha da böyle yaramazlik yapmaz Çınarcık :) sen de dikkat et kendine canim bol bol yat dinlen, stresten uzak dur. Bebislerimize kavusmamiza az kaldi sadece o gunleri dusunelim :)

Canım son tarifine uyuyor daha çok. Karnım taş gibi oluyor biranda her yeri kasılıyor ve göbek deliğimin çevresinde sanki toplanıyor gibi orda şişlik oluyor göbeğim sivriliyor gibi oluyordu. Ve 3-4 dk da bir oldu ortalama 30-60 saniye sürüp geçti. Bir de o yoğun olduğu zamanda da bebeğin hiç hareketini hissetmedim canım.
Çarpıntı durumu olmadı kasılma sırasında. Ama o bende bebek hareket ettiğinde oluyor bazen yukarı doğru itiyor sanki kendini ciğerlerimi kalbimi sıkıştırıyor aynı anlattığın gibi.

Anladım canım , tabi senin sadece sıklığı fazla olmuş benim gün içinde 6-7 kez oluyo geçiyo. Tekrar çok geçmiş olsun için rahat olsun gör bak hiç kötü bişiy olmayacak, oğluşunuda kendinide üzme sakın

Çok gecmiş olsun canım. Yaramaz şey durmamış yerinde demekki.
İnşallah akşama cıkarsınız.

Maşallah, iyi olmana sevindim. İnşallah daha da iyi olursun. Yeter ki moralini bozma.

baldan_madam canım cok gecmiş olsun olanları simdi okudum Allah size sağlık sihhat versin bebişin inşallah zamanında gelecek kollarınıza ben inanıyorum siz de moralinizi yüksek tutun dualarımız sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…