temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim merak etme artik bebegin dogsa bile hayatta kalir ama doktorun igne, serum ve fitile baslamis. Insallah biraz daha sabreder dunyaya gelmek icinde annesini uzmez.

Çok geçmiş olsun canım. Zamanında sağ salim alacaksın kucağına Çınar ini inşallah. Olumlu düşün, sakin ağlayıp bebisini uzme. Dualarimiz seninle

Kuaföre gidip bakım yaptırmak mıı ondaki rahatlık bende olsa 20 yıl fazla yaşarım

Kuaföre gidip bakım yaptırmak mıı ondaki rahatlık bende olsa 20 yıl fazla yaşarım
:) Ama bende ilk çocuğumda öyle oldum. Sabah 7 gibi suyum geldi bende diyorum Allah allah üşüttüm herhalde tutmuyor bir taraflarım:) devamlı tuvaletteyim. Annemlerde kalıyordum o zaman günlerden pazar herkes evde. Sabah kalktık kahvaltı yaptık. Ertesi gün dr kontrolü var dr her an hazırklıklı olun deyince kız kardeşim banyomu yaptırdı. Aradada kasıklarımda ağrı var yetmedi kızkardeşimin saçına fön çektim. saat 14:00 ağrım olunca eşim drumu aradı. 10 dk sonra dk hemen hastaneye gelin doğum başlamış olabilir dedi. Ben yine kalktım hazırlandık. Fotolar çekildik:):):)Rahatlıkta sınır tanımıyorum. Adet ağrısı gibi ara ara sancı girdi. Hastaneye gittik nts falan filan derken gece 9da normal doğum yaptım:) Kişiden kişiye değişir tabi bende anormal bir durum olmadığı için gayet sakin ve rahattım.

Maşallah canım :) doktor erken doğum riski olabilir hemen hastaneye dedi ben yerimden nasıl kalktım duş aldım çantama eşya koydum çıktım bilmiyorum. Terlik bile almamışım zaten ağlamaktan aceleden :) diş fırçası ve tarak almışım ama kafa nasıl çalışıyor bilmiyorum:)

Bırakmaz merak etme şu anda oda arkadaşımın görümcesi erken doğum yaptı 1.5 ay önce geldi. Oda kasılmalar gelince iğne olup evine gidiyordu biraz önce doğum gerçekleşmiş 3.200 gr doğmuş bebiş her ikiside iyi. İçini ferah tut güzelim. Allahın izniyleee sende sağlıkla bebişini kucağına zamanında alacaksın.

bende de aynı oluyor idrarı tuttummu bittim. Bugün hafif karın ve kasıklarımda ağrı hissediyorum. Maşallah bebişkomda durmuyor bir yandan tekmeliyor onun acıttığı yerlermi anlamadım.

Maşallah canım o baya büyümüş benim bebiş daha 1.5 kg inşallah bekler de büyür biraz daha.

baldan_madam tekrar tekrar sabır ve şans diliyorum canım.bu arada benimde 29+5 gün:)
kızlar benim şişler başladı bazen bacaklarımda çok şişiyor ama sol ayağım her gün şiş sizde böyle problem yaşıyomusunuz sol ayak olması ben tedrigin etti biraz

baldan_madam canım nasıl oldun? Daha iyi misin?
Doktoru bekliyorum kızlar akşam tekrar ultrasona alıcam dedi. Karından da bakacak vajinal de. Ona göre karar verecek 7.30 fibi gelicem dedi. Nst aonuçları iyi çıkıyor ama kasılmalarım oluyor hala. Bir de karnım küçüldü bence iki gündür ya da düştü anlamadım daha farklı duruyor. Gelince ona da bakack suyuna pozisyonuna falan. Sağolun kızlar. İyi olacak inşallah

Canim demekki kanala inmemis. Gun boyu kasilmalarla kanala inmismi ,mesafesi ne , rahim agzinda yumusama ve acilma varmi ona bakacaktir. Ama bunlarin hepsi olsa bile bebek serum ve igne ve ilacla biraz daha bekleyebiliyor. Kendini strese sokma. Bende bunlar varken 4 hafta bekledi. Insallah seninki de bekler.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.. açılma var mı yok mu ne durumda diye bakacaktır mutlala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…