- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.901
Canim merak etme artik bebegin dogsa bile hayatta kalir ama doktorun igne, serum ve fitile baslamis. Insallah biraz daha sabreder dunyaya gelmek icinde annesini uzmez.Sağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
Çok geçmiş olsun canım. Zamanında sağ salim alacaksın kucağına Çınar ini inşallah. Olumlu düşün, sakin ağlayıp bebisini uzme. Dualarimiz seninleSağolun kızlar iyi ki varsınız. Dualarınızı hissetmek güzel dileklerinizi duymak gerçekten iyi geliyor. Burda yatarken moral bozmamak sakin kalmak uyumak bile çok zor. Ama inanın korkumdan ağlayamıyorum bile daha kötü etkilersin dedi doktor diye. İyi ki varsınız. Allah hepinize vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize. Bol boklu kusmuklu gülücüklü günlerimiz olsun inşallah:)
Kuaföre gidip bakım yaptırmak mııondaki rahatlık bende olsa 20 yıl fazla yaşarım
:) Ama bende ilk çocuğumda öyle oldum. Sabah 7 gibi suyum geldi bende diyorum Allah allah üşüttüm herhalde tutmuyor bir taraflarım:) devamlı tuvaletteyim. Annemlerde kalıyordum o zaman günlerden pazar herkes evde. Sabah kalktık kahvaltı yaptık. Ertesi gün dr kontrolü var dr her an hazırklıklı olun deyince kız kardeşim banyomu yaptırdı. Aradada kasıklarımda ağrı var yetmedi kızkardeşimin saçına fön çektim. saat 14:00 ağrım olunca eşim drumu aradı. 10 dk sonra dk hemen hastaneye gelin doğum başlamış olabilir dedi. Ben yine kalktım hazırlandık. Fotolar çekildik:):):)Rahatlıkta sınır tanımıyorum. Adet ağrısı gibi ara ara sancı girdi. Hastaneye gittik nts falan filan derken gece 9da normal doğum yaptım:) Kişiden kişiye değişir tabi bende anormal bir durum olmadığı için gayet sakin ve rahattım.Kuaföre gidip bakım yaptırmak mııondaki rahatlık bende olsa 20 yıl fazla yaşarım
Maşallah canım :) doktor erken doğum riski olabilir hemen hastaneye dedi ben yerimden nasıl kalktım duş aldım çantama eşya koydum çıktım bilmiyorum. Terlik bile almamışım zaten ağlamaktan aceleden :) diş fırçası ve tarak almışım ama kafa nasıl çalışıyor bilmiyorum:):) Ama bende ilk çocuğumda öyle oldum. Sabah 7 gibi suyum geldi bende diyorum Allah allah üşüttüm herhalde tutmuyor bir taraflarım:) devamlı tuvaletteyim. Annemlerde kalıyordum o zaman günlerden pazar herkes evde. Sabah kalktık kahvaltı yaptık. Ertesi gün dr kontrolü var dr her an hazırklıklı olun deyince kız kardeşim banyomu yaptırdı. Aradada kasıklarımda ağrı var yetmedi kızkardeşimin saçına fön çektim. saat 14:00 ağrım olunca eşim drumu aradı. 10 dk sonra dk hemen hastaneye gelin doğum başlamış olabilir dedi. Ben yine kalktım hazırlandık. Fotolar çekildik:):):)Rahatlıkta sınır tanımıyorum. Adet ağrısı gibi ara ara sancı girdi. Hastaneye gittik nts falan filan derken gece 9da normal doğum yaptım:) Kişiden kişiye değişir tabi bende anormal bir durum olmadığı için gayet sakin ve rahattım.
Güle güle kullanın canım çok güzel denizci olacak senin bebisBunu yaptiriyorum canım. Instagramdan twinkle_bright_letters sayfa ismi canim
Bırakmaz merak etme şu anda oda arkadaşımın görümcesi erken doğum yaptı 1.5 ay önce geldi. Oda kasılmalar gelince iğne olup evine gidiyordu biraz önce doğum gerçekleşmiş 3.200 gr doğmuş bebiş her ikiside iyi. İçini ferah tut güzelim. Allahın izniyleee sende sağlıkla bebişini kucağına zamanında alacaksın.Sağolun kızlar doktorum geldi kontrole. 24 saati burda tamamlıycaz dedi sonra duruma göre eve yatmaya gönderebilirim kontrol altına alırsak dedi. İğnenin ilk dozunu yaptılar. İkincisi de bu gece. Serum fitil hap verdi geceden beri sürekli. Bakalım inşallah düzelecek bebeğim bırakmayacak beni. Dua ediyorum hep seviyorum okşuyorum onu sakinleşsin diye.
bende de aynı oluyor idrarı tuttummu bittim. Bugün hafif karın ve kasıklarımda ağrı hissediyorum. Maşallah bebişkomda durmuyor bir yandan tekmeliyor onun acıttığı yerlermi anlamadım.baldan_madam canım dün hiç giremedim sayfaya olanı biteni şimdi okudum, çok çok geçmiş olsun, inşallah doğuma kadar bu son korkun olur. Tam olarak nasıl yaşadığını tarif edebilirmisin canım? Çünkü hatrlarsan ben 20-22 haftadan beridir yaşıyorum, alıştım gibi bişey oldu artık, hatta ne zamanlar daha çok olduğunu çözdüm diyebilirim. Önceleri göbeğim alt tarafında ve tek tarafta olurdu, sonra göbeğin altında iki yanda olmaya başladı, şimdilerde göbek deliğimin neredeyse tüm çevresi sertleşiyo hatta sırtüstü yatıp izlediğimde simit gibi bi görüntü oluyo sertleşip kasılan kısım, göbek deliğim ortada kalıyo. Ve takip ediyorum çok ayakta kaldığımda oluyo ve daha çokta idrarı ufacık geldiğinde bile bekletip yapmazsam oluyo.
Maşallah canım o baya büyümüş benim bebiş daha 1.5 kg inşallah bekler de büyür biraz daha.Bırakmaz merak etme şu anda oda arkadaşımın görümcesi erken doğum yaptı 1.5 ay önce geldi. Oda kasılmalar gelince iğne olup evine gidiyordu biraz önce doğum gerçekleşmiş 3.200 gr doğmuş bebiş her ikiside iyi. İçini ferah tut güzelim. Allahın izniyleee sende sağlıkla bebişini kucağına zamanında alacaksın.
Sata göre canım. Ultrasona göre değiştirmedim çünkü ciğer gelişimi adete göre oluyormuş.baldan_madam canım bu imza kısmında cıkan tarih sat tarihine göre mi bebişin bi hafta ileriden gidiyordu ona göre mi
Güzelmiş. iyi günlerde kullanıonBunu yaptiriyorum canım Eki Görüntüle 1997501
çok çok güzel canım güle güle kullan.bu arada ne kadara yaptırdın bende boyle panolar yapan bikaç yere mesj yazdım ama fiyat için cevap yazmadılar.senin söylediğin hesapta herhangi bir iletişim bilgiside yok ulaşmak zor olacak galibaSelam kızlar nasılsınız.
Anladım tatlım moralinizi hiç bozmayın kalbimiz sizinle İnşallah herşey güzel olacakSata göre canım. Ultrasona göre değiştirmedim çünkü ciğer gelişimi adete göre oluyormuş.
29+5 im şuan sata göre
baldan_madam nasılsınız canım?
Doktoru bekliyorum kızlar akşam tekrar ultrasona alıcam dedi. Karından da bakacak vajinal de. Ona göre karar verecek 7.30 fibi gelicem dedi. Nst aonuçları iyi çıkıyor ama kasılmalarım oluyor hala. Bir de karnım küçüldü bence iki gündür ya da düştü anlamadım daha farklı duruyor. Gelince ona da bakack suyuna pozisyonuna falan. Sağolun kızlar. İyi olacak inşallahbaldan_madam canım nasıl oldun? Daha iyi misin?
Canim demekki kanala inmemis. Gun boyu kasilmalarla kanala inmismi ,mesafesi ne , rahim agzinda yumusama ve acilma varmi ona bakacaktir. Ama bunlarin hepsi olsa bile bebek serum ve igne ve ilacla biraz daha bekleyebiliyor. Kendini strese sokma. Bende bunlar varken 4 hafta bekledi. Insallah seninki de bekler.Doktoru bekliyorum kızlar akşam tekrar ultrasona alıcam dedi. Karından da bakacak vajinal de. Ona göre karar verecek 7.30 fibi gelicem dedi. Nst aonuçları iyi çıkıyor ama kasılmalarım oluyor hala. Bir de karnım küçüldü bence iki gündür ya da düştü anlamadım daha farklı duruyor. Gelince ona da bakack suyuna pozisyonuna falan. Sağolun kızlar. İyi olacak inşallah
Doktoru bekliyorum kızlar akşam tekrar ultrasona alıcam dedi. Karından da bakacak vajinal de. Ona göre karar verecek 7.30 fibi gelicem dedi. Nst aonuçları iyi çıkıyor ama kasılmalarım oluyor hala. Bir de karnım küçüldü bence iki gündür ya da düştü anlamadım daha farklı duruyor. Gelince ona da bakack suyuna pozisyonuna falan. Sağolun kızlar. İyi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?