temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

1.5 ay önce doğmuş ve 3200gr şekeri vardı heralde arkadaşının görümce sinin .Allah analı babalı büyütsün canim

Kızlar yatarak yavaş yavaş gisip direk yatağa girmek şartıyla eve çıkmama izin verdi doktor. Ama çalışma kısmı bitti tamamen. Evde tuvalet dışında hep yatıcam yemeği uzanarak yiycem. Üç dört gün banyo yok sonra da haftada bir kafası tam rahim ağzına dayalıymış. Bu haftalar aıkıntılı olur en azından 34 ü görmemiz lazım doğum için dedi. Günde üç kez fitil 2 kez hap 2 kez antibiyotik 1 kez bağırsak ilacı kullanıcam. Perş günü tekrar kontrol var. İşim bunlara harfiyen uyduktan sonra allahın takdirine kaldı
Dua edin bize..

Kızlar bir de lütfen kendinize çok dikkat esin. Ev işiymiş bilmem neymiş hiç yormayın kendinizi. Gerçekten çok büyük korku yaşadım dünden beri.
Bir de hemşirelerin hepsi aynı şeyi aöyledi karnınızı çok ellemeyin kasılmaları tetikler dedi. Ben dedim seviyorum sakinleşsin diye yok dediler sen elini götürünce o da tepki veriyor dedi kasılma olduğunda da çok sık bastırark kontrol etmw dedi. İnşallah kimse yaşamaz aynı şeyleri. Ama yazıyorum ki siz de hafife almayın o durumlarda dinlenin ya da geçmezse mutlaka gidin. Bu haftalar çok oluyormuş bu durumlar benim peşime beş hastası daha geldi dünden beri böyle.

Canım iyi ki tatile gitmemissiniz hayırlısı buymuş ya orda olsaydı napicaktin. Allahın izniyle atlaticaksin antibiyotik neden verdi iltihaplanma sonucu erken doğum riskin mi var neden verdi antibiyotigi

Canım dikkat et o zaman.. dediklerini yaparsan doktorun bekler bebişin.. iyi olacaksınız inşallah canım. Çok çok geçmiş olsun. İçin ferah tut sen stres yapma sakın.

Canım iyi ki tatile gitmemissiniz hayırlısı buymuş ya orda olsaydı napicaktin. Allahın izniyle atlaticaksin antibiyotik neden verdi iltihaplanma sonucu erken doğum riskin mi var neden verdi antibiyotigi
İdrar yolunda ufak bi iltihaplanma var dedi. Onun için verdi onu da halledelim bir de o sıkıntı olmasın dedi.

Canım sen de dikkat et kendine .Dr ne dediyse sakın sözünden çıkma.. hayırlısıyla günü gelene kadar bekler inşallah bebek. Çok çok geçmiş olsun tekrar..

Kizlar bugün doktora gittim bebis 2 hafta onde ve kilosu da fazla biraz .doktor sonuçlarıma göre yediklerine dikkat et gebelik sekerim var büyük ihtimalle gerekirse erken alınır dedi doktor psikolojimide pek iyi görmedi psikiyatri ye ve diyet listesi için endokrine yönlendirdi.

Canim cok gecmis olsun bundan sonra dikkat et kendine artik, doktor ne dediyse uygula canini da sikma hiç. Az kaldi dayan, iyi ki butun alisverisini halletmissin canim. Dinlene dinlene beklersin artik bebegini. Ben de bu hafta sonu her seyi bitirip hazir edicem. Insallah zamaninda gelir bebislerimiz. Dualarim hep bu yonde hepimiz icin.

Canim uzme kendini doktor 1 hafta icinde dogum beklemiyor demekki. Bu hafta dediklerine harfiyen uymaya calis. Sonraki haftalarda hateket kisitlamani biraz azaltir. Acilma ve rahim agzinda yumusama yok demekki bu iyi haber ama hareket edersen o da asagi inmeye calisir. O yuzden kisitlamis seni. Progestan vermistir muhtemelen. Bu kasilmayi erteler artik.
Insallah bebegim biraz daha dayanir sen bol bol dinlen yeterki.

Canim sen kendini nasil hissediyorsun peki. Onemli olan bu bence. Insallah seker sıkıntin yoktur ama olsa da kontrol altina kolay aliniyor canim.

baldan_madam canim burdan sana bilmis bilmis yaziyor gibi gelebilirim ama ikinci cocuguma hamileyken cok sey yasadim. Dusuk tehlikesi erken dogum tehlikesi vs. Ama kizim hepsinin ustesinden geldi cok sukur. Suan 21 aylik :)
Insallah senin bebeginde herseyin ustesinden gelir.

Canım benim tekrar çok geçmiş olsun, inşallah hayrlısıyla atlatırsınız bu süreci, kendine çok dikkat et, allahım yardımcınız olsun inşallah bol bol dua et. Ayrıca yazdıklarına bende çok dikkat edicem, ellerim karnımda yaşıyorum resmen bende, belkide o tetikliyo kasılmaları allah korusun

Rahim ağzı kalınlığı risk sınırındaymış dün gece. Bugün ilaçlarla falan biraz artmış canım. Öyle dedi. Bu hafta da aynı hastanede gibi saat kur iç ilaçlarını dedi. Kasılmalar artarsa 15 dk 1 olursa hemen ara beni dedi. Olmazsa perş kontrole gel dedi. Kafasını dayamış tam rahim ağzına dedi. Zaten ayağa kalktığım gibi karnım taş gibi oluyor. Neden oldu peki bunlar dedim sıpan yaramaz gelmeye niyetlenmiş keyfi öyle istemiş diyor :)

Olur mu canım öyle şey. Sizin deneyimleriniz benim için çok önemli. Ben daha yeni yaşıyorum hepsini sudan çıkmış balık gibiyim dünden beri. Üzülmemeye çalışıyorum o yüzden stres yapmıyorum ama kafam bi dünya boş bakıyorum resmen. Sen yaşamış sağ salim çıkmışsın bu süreçlerden çok şükür. İnşallah ben ve oğlum da senin gibi başarırız.

Onu kasılmalarını anlattığın için özellikle sen aklıma gelerek yazdım canım. Bir de alışkanlık olmuş bende hep elim orda. Aklıma geldikçe ateşe düşmüş gibi çekiyorum elimi. Dikkat et hepsine allah korusun bebişlerimizi.

Kızlar yatırdılar beni. Serum ilaç bisürü şey yaptılar. Ciğerleri gelişsin diye de iğne yaptılar. Kasılmaları kesmemiz lazım dedi doktorum. Lütfen dua edin bebeğim daha çok küçük.
Allah yardımcınız olsun inşallah.... İnşallah bi kaç hafta daha durabilir canını sıkma dualarımız seninle

Canim doktorun dediklerine harfiyen uyarsan 38 e kadar bile dayanir. Yatip bol su icip dinleniceksin. Bu hafta guzelce dikkat edersen uzunluk artar. Kac milim dedi doktorun ?

Canim geçmiş olsun umudunu kaybetme..Tabii ki Rabbim bilir ama oğlun doğsa bile sadece kuvez sıkıntısı olur yani oldukca iyi bi hafta çünki senin..Ikiz anneleri topiginde bi arkadas 27 haftalık dogum yapti ve ona rağmen cok şükür iyiler ve bugun yarin evlerine cikcaklar inşallah o yüzden sadece az daha büyüsün oglusun dua et olursa da Rabbim in izniyle korkma sadece kuvez yorar seni o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…