temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tekrar geçmiş olsun canım, benim de kontrolüm vardı bugün ondan bakamadım pek. Seni merak ettiğimden şimdi girip okuyabildim. Allahım yardımcınız olsun inşallah. Artık bebeğin için doktorun dediklerine uyacaksın. Allaha emanet ol

baldan_madam S sfahb kizlar siz deneyimlediniz diye size soruyorum bu kasilmalar ne zaman ciddiye alinmali? Ben kasilma oldugunu bile anlamiyorum ama arada karnim bi yere toplanip sertlesiyo ve rahatsiz ediyo. Gricim senin yasadigin da oyleydi degil mi? Bi de bebek son 3 gundur hep kasiklarimda, arada sizliyo. Acaba normal mi yoksa doktora gitmeli miyim? Kasilmalar duzenli degil ozellikle aksamlari oluyo sabah geciyo ama bilemedim. Aydinlatirsaniz sevinirim :)

baldan_madam S sfahb kizlar siz deneyimlediniz diye size soruyorum bu kasilmalar ne zaman ciddiye alinmali? Ben kasilma oldugunu bile anlamiyorum ama arada karnim bi yere toplanip sertlesiyo ve rahatsiz ediyo. Gricim senin yasadigin da oyleydi degil mi? Bi de bebek son 3 gundur hep kasiklarimda, arada sizliyo. Acaba normal mi yoksa doktora gitmeli miyim? Kasilmalar duzenli degil ozellikle aksamlari oluyo sabah geciyo ama bilemedim. Aydinlatirsaniz sevinirim :)

Canim sen kendini nasil hissediyorsun peki. Onemli olan bu bence. Insallah seker sıkıntin yoktur ama olsa da kontrol altina kolay aliniyor canim.
canım gebeliğmin basından beri ruh sıkıntım ve alınganlıklarım vardı yerini ofke aldı ilerleyen zamanlarda sekere de baglıyorum sinirimi . hala da devam ediyor gebelikte insan kendini tanıyamıyor maalesef . en azından ben tanıyamıyorum zaman gecsin dogurayım die bakıyorum. bi de gunde 5 den fazla kasılmalar oluyor takibini iyi yapıp nstye girmeyi planlıyorum .Rabbim butun sıkıntılı insanların yardımcısı olsun .

Zehna67 canım ne var ne yok durumlar nasıl ? Bende şeker çıktı şeker ölçüm aleti aldım açlık ve yokluğu ölçtüm takip ettim şekerim yüksek çıktı. Bebek 2 hafta ondan öndeymis sanırım haftasına göre 300 gr daha fazla . Hakkimizda hayırlısı olsun .

Canim doktorun dediklerine harfiyen uyarsan 38 e kadar bile dayanir. Yatip bol su icip dinleniceksin. Bu hafta guzelce dikkat edersen uzunluk artar. Kac milim dedi doktorun ?
Canım 2.5 du ilk en son 3.4 e yükseldi tedavi ile. Ama kafasını tam oraya dayamış sıpa. O yüzden ayağa kalktığım anda taş kesiliyor karnım. Doktor kendi bile çok sevindi artmasına. Perş kadar harfiyen uyucam inşallah daha da toparlar

Canım evet o şekilde oluyor. Saatte 4 kereye kadar normal dedi. Ama mesrla bütün gün çok düzenli 15 dk da bir de olmaması gerekiyormuş. Akşam da çok düzenli uzun süre olursa doktorunu ara sor için rahat etsin. Benim bi anda 3-4 dk da bir oldu doktor duyunca doğurtmaya gelecekti nerdeyse

Hiç sıkma canını şeker varsa diyet ile halledilir. Psikolojin için de git rahatlarsın.. son haftalarını güzel geçirirsin inşallah. Kilosunu çok problem etme.. benim ilkim 32.haftada 2900dü sadece dediği sezaryen olursun o kadar. O çok problem değil. Şeker de yoktu üstelik. Onla alakalı olmayabilir. Bebiş belli ki senden beslenmeyi çok sevmiş.

CAnim şeker yuklemen kaç çıkmıştı senin o zaman neden çıkmadı ki yuklemede kesin çıkıyor şeker varsa

Ben ankaradayim hemen hemen hepsinde kıyafet olayı var doğuma girmeden belirtmek gerekiyor giydirmeyin diye istemeyenler için
Canım ben de ankara dayım. İlk defa duydum hastanenin kıyafet verdiğini ben tobb da doğum yapacağım büyük ihtimalle. Doltorum en çok orayı beğenmiş. Gidip görmedim konuşmadım henüz iyi oldu söylediğin sorarım bu konuyu. O kadar hastane çıkışları aldık yıkadık boşuna mı

1427 gramdı canım. 28+5 dim gittiğimde :)
40 cm de boyu varmış. Ben de 53 cm doğmuşum bakalım beni yakalayabilecek mi sıpa
Canım benim kızın verileri de hemen hemen aynıydı. Sakın canını sıkma mutlu ol bebeğin güzel gelişiyor. Benim boyum 1.78 babası da öyle. Zaten 4.5 kg doğmuşum ki sülalemde 4 kilodan az doğan yok. Annelerimiz de biz de taş gibiyiz çok şükür. Benim doktorum herşey yolunda, Sezeryanı 4300 üstünde düşünürüz dedi. Ben danacık kızım diye seviyorum

Canim dinlendiginde geciyorsa ve aksamlari ise buyuk ihtimalle yalanci kasilmadir. Dogum kasilmalari dinlenince gecmez. Alt tarafta sizlama ise bebek asagiya yerlestigindendirm

Canım ben sormuştum doktoruma günde 8 kasılmaya kadar normal dedi

Canım bi telaşla okufum tüm yaşadıklarını çok geçmiş olsun Çınar yaramazlık mı yapıyor şimdiden Sev sakinliştir annesi yat boşver umursama hiçbirşeyi konuş oğluşunla tekrar geçmiş olsun kuzum

cok gecmıs olsun canım neysekı evnıze yollamıs sızı.. çok sabırsız cıktı senın oglan yahu :) içini ferah tut hiç sorunsuz gelıcekler ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…