temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim gayet iyi bende 3 mm e kadar cikmisti ve o halde 38 e kadar dayandi. Bundan sonra asagi inebilir ama cok yavas merak etme. Doktorunda onlem almis zaten. Ayakta durmicaksin ama.

Canim gayet iyi bende 3 mm e kadar cikmisti ve o halde 38 e kadar dayandi. Bundan sonra asagi inebilir ama cok yavas merak etme. Doktorunda onlem almis zaten. Ayakta durmicaksin ama.
Ayy inşallah canım. 34 e kadar ne yapıp edip 34 ü görmemiz lazım diyince endişelendim ben de. Sonuçta 36 ya kadar prematüre geçiyor ve bebeklerin çoğu kuvöz dönemi yaşıyor. Bakalım allah ne yazdıysa yaşıycaz. İnşallah vakti zamanında sağlıkla gelirler

Çok gecmiş olsun canım tekrar

Kızlar pazartesi 2 saatlik bir uçak yolculuğum olacak doktorum onay verdi dua edin problemsiz gidip gelelim inş.
Hiçbirşey olmaz inşallah endişelenme hiç. Nereye yolculuk?

Sıpa ya az daha beklese ne güzle olurdu.

Yorulmamaya özen gösteriyorum ben.
Bu aralar acaip koşturmam var ama. Yinede kendimce dikkat etmeye calışıyorum.
Sende inşallah toparlarsın canım

Oyyy masallaaah

Ayyy cok güzel olmuş iyi günlerde kullanın.

Günaydın herkese
Bugün İstanbul'da trafik yok inanamadım anneme 10 dk da geldim. Alışık değilim bünyeme gazla geldi boş yollar sanki muğlada antalyada tatile gitmiş gibi hissettim. Sonra bi baktım ışıklarda çiçek satıp almayınca beddua ediyorlar heh dedim tamam istanbuldaymışım

19 mayıs dolayısıyla şehitlerimize dua ettim. Atalarımızı ve ülkemiz uğruna emek vermiş her zatı duama ekledim.

Cuma vesilesi ile de bütün doğumu bekleyen siz hamile arkadaşlarıma da dua ediyorum. İnşallah burda bebeklerimizi müjdelediğimiz günler de gelecek.

Sağlık diliyorum hepimize.
Hayırlı cumalar kızlar.
Sevgiler.

2 kilo nin altında olmadığı sürece kuvezde kalmiyorlamis canım içini ferah tut. Benim arkadaşım da 27. Haftada erken dogum riskinden dolayı 2-3 gün hastanede yattı. Sonra sadece tuvalete gitmek için ayağa kalkmak şartıyla eve çıktı 34. Haftaya kadar erteleyebildiler doğumu. 34. Haftada dogum yaptı 2046 g dı bebek ve kuvezde kalmadi canım. Annesiyle birlikte evine çıktı. Sen yat dinlen Allah in izniyle sıkıntısız alicaksin kucagina inşallah.

İnşallah canım. Öyle yapıyorum. Stres zarardan başka birşey değil. Dua ediyorum bol bol. Bakalım.
Kilo da önemliymiş doktorum da dedi 1550 olmuş şuan iki kiloyu bulmamız gerek dedi. Ama sadece kilo yetmiyormuş kuvöze girmemesi için ciğer gelişimiymiş en önemli olanı. Bakalım inşallah hiç ihtiyacımız olmaz kuvöze. Sağol canım :)

Kizlar haftaya bebegimin kıyafetlerini artık yikayayim diyorum. Ama hala neyle yikayacagima karar veremedim. Siz ne kullandınız bebislerinizin kıyafetini yıkarken? Yumuşatıcı kullanmadiniz dimi?
Birde güneş kremi kullanan var mi? Varsa ne kullanıyorsunuz?

Dalanın toz bebek deterjanını kullandım canım. Yumuşatıcı koymadım. Ama makinede kurutmadan mı deterjandan mı bilmiyorum yumuşacık oldu. Sonra da bayb&me sıvı aldım ebebekten. O da güzel ama dalanla yıkadıklarım kadar yumuşak olmadı.
Güneş kremini de yeni yeni alacaktım ama artık gerek kalmadı sanırım güneş yüzü göremiycem bu gidişle

Ben omo bebekler için deterjan aldım. Yumuşatıcı koymadım.. mis gibi oldular:) güneş kremi ben kullanmıyorum Adana da olmama rağmen.. hangi kremi kullandıysam bugüne kadar hep alerji yaptı.. öğle saatinde çıkmamaya çalışıyorum sadece.

Kız deme öyle oğluşunla güneşli günler göreceksiniz daha boool booool.. siz sağlıklı olun güneşi de görürsünüz.. ablam 9 ay yattı öyle. Hatta onun daha küçükken düştü diye merdivenden rahimden ayrılmıştı bebek. 37+3 te doğdu küvezde de kalmadı. Güneşlendirirsn doğunca artık :) bende yatıyorum sürekli. Dışarıya ufak yürüyüş iznim var onda da oğlanı götür getir yat kaç haftadır böyle

Kizlar ya bebeğin hareketlerinde bi azalma var sanki bugün. Off evham yapmakta istemiyorum ama canim skildi iyice. Oynama oldu bugün ama diğer gunlere göre daha az

Kizlar ya bebeğin hareketlerinde bi azalma var sanki bugün. Off evham yapmakta istemiyorum ama canim skildi iyice. Oynama oldu bugün ama diğer gunlere göre daha az

Şimdi git limonata meyve suyu vs. İç tatlı bir yani. Sonra varsa çikolata ye. Sonra dümdüz uzan ayağının altına da yastık koy. Bir süre sakince bekle.. artık yerleri daralıyor. Günde 10 kere kıpırdıyorsa sorun yok.. benim ilk sıpam o kadar şekere çikolataya rağmen nst de 5 tık zorla vururdu:)

Sirt ustu uzandim birazda dürttum bebegi oyle oynadi canim. Dirsegini falan kaydirdi galiba bayağı belli hareket etti. Ama o karnimin bi tarafinin sismesi olduğu zaman ya kafa ya popo diyorum cunku taş gibi oluyo. Gri penguene kafam cok takildi daha bugün okudum yazıları cok etkilendim etrafımda da böyle sorunlar yasayanlar oldu o yuzden daha da korktum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…