- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.961
Ben hala yün yorganla yatıyorumçok üşürüm hiç bilmem pikeyle uyuduğumu
cok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizin evlatları adıyla saglıkla yaşasın...Canım benim oğlum olsaydı ben de uraz koyacaktım anlamı çok güzel adıyla uzun sağlıklı ömür diliyorum
Canim gayet iyiCanım 2.5 du ilk en son 3.4 e yükseldi tedavi ile. Ama kafasını tam oraya dayamış sıpa. O yüzden ayağa kalktığım anda taş kesiliyor karnım. Doktor kendi bile çok sevindi artmasına. Perş kadar harfiyen uyucam inşallah daha da toparlar
Canım evet o şekilde oluyor. Saatte 4 kereye kadar normal dedi. Ama mesrla bütün gün çok düzenli 15 dk da bir de olmaması gerekiyormuş. Akşam da çok düzenli uzun süre olursa doktorunu ara sor için rahat etsin. Benim bi anda 3-4 dk da bir oldu doktor duyunca doğurtmaya gelecekti nerdeyse
Ayy inşallah canım. 34 e kadar ne yapıp edip 34 ü görmemiz lazım diyince endişelendim ben de. Sonuçta 36 ya kadar prematüre geçiyor ve bebeklerin çoğu kuvöz dönemi yaşıyor. Bakalım allah ne yazdıysa yaşıycaz. İnşallah vakti zamanında sağlıkla gelirlerCanim gayet iyibende 3 mm e kadar cikmisti ve o halde 38 e kadar dayandi. Bundan sonra asagi inebilir ama cok yavas merak etme. Doktorunda onlem almis zaten. Ayakta durmicaksin ama.
Çok gecmiş olsun canım tekrarDoktoru bekliyorum kızlar akşam tekrar ultrasona alıcam dedi. Karından da bakacak vajinal de. Ona göre karar verecek 7.30 fibi gelicem dedi. Nst aonuçları iyi çıkıyor ama kasılmalarım oluyor hala. Bir de karnım küçüldü bence iki gündür ya da düştü anlamadım daha farklı duruyor. Gelince ona da bakack suyuna pozisyonuna falan. Sağolun kızlar. İyi olacak inşallah
Hiçbirşey olmaz inşallah endişelenme hiç. Nereye yolculuk?Kızlar pazartesi 2 saatlik bir uçak yolculuğum olacak doktorum onay verdi dua edin problemsiz gidip gelelim inş.
Sıpa ya az daha beklese ne güzle olurdu.Kızlar yatarak yavaş yavaş gisip direk yatağa girmek şartıyla eve çıkmama izin verdi doktor. Ama çalışma kısmı bitti tamamen. Evde tuvalet dışında hep yatıcam yemeği uzanarak yiycem. Üç dört gün banyo yok sonra da haftada birkafası tam rahim ağzına dayalıymış. Bu haftalar aıkıntılı olur en azından 34 ü görmemiz lazım doğum için dedi. Günde üç kez fitil 2 kez hap 2 kez antibiyotik 1 kez bağırsak ilacı kullanıcam. Perş günü tekrar kontrol var. İşim bunlara harfiyen uyduktan sonra allahın takdirine kaldı
Dua edin bize..
Yorulmamaya özen gösteriyorum ben.Kızlar bir de lütfen kendinize çok dikkat esin. Ev işiymiş bilmem neymiş hiç yormayın kendinizi. Gerçekten çok büyük korku yaşadım dünden beri.
Bir de hemşirelerin hepsi aynı şeyi aöyledi karnınızı çok ellemeyin kasılmaları tetikler dedi. Ben dedim seviyorum sakinleşsin diye yok dediler sen elini götürünce o da tepki veriyor dedi kasılma olduğunda da çok sık bastırark kontrol etmw dedi. İnşallah kimse yaşamaz aynı şeyleri. Ama yazıyorum ki siz de hafife almayın o durumlarda dinlenin ya da geçmezse mutlaka gidin. Bu haftalar çok oluyormuş bu durumlar benim peşime beş hastası daha geldi dünden beri böyle.
Oyyy masallaaahKizlar bugün doktora gittim bebis 2 hafta onde ve kilosu da fazla biraz .doktor sonuçlarıma göre yediklerine dikkat et gebelik sekerim var büyük ihtimalle gerekirse erken alınır dedi doktor psikolojimide pek iyi görmedi psikiyatri ye ve diyet listesi için endokrine yönlendirdi.
Eki Görüntüle 1997890
Ben yaptırdım canım
bayramımız kutlu olsunSelam kızlar
Genclik bayramımız kutlu olsun.
2 kilo nin altında olmadığı sürece kuvezde kalmiyorlamis canım içini ferah tut. Benim arkadaşım da 27. Haftada erken dogum riskinden dolayı 2-3 gün hastanede yattı. Sonra sadece tuvalete gitmek için ayağa kalkmak şartıyla eve çıktı 34. Haftaya kadar erteleyebildiler doğumu. 34. Haftada dogum yaptı 2046 g dı bebek ve kuvezde kalmadi canım. Annesiyle birlikte evine çıktı. Sen yat dinlen Allah in izniyle sıkıntısız alicaksin kucagina inşallah.Ayy inşallah canım. 34 e kadar ne yapıp edip 34 ü görmemiz lazım diyince endişelendim ben de. Sonuçta 36 ya kadar prematüre geçiyor ve bebeklerin çoğu kuvöz dönemi yaşıyor. Bakalım allah ne yazdıysa yaşıycaz. İnşallah vakti zamanında sağlıkla gelirler
İnşallah canım. Öyle yapıyorum. Stres zarardan başka birşey değil. Dua ediyorum bol bol. Bakalım.2 kilo nin altında olmadığı sürece kuvezde kalmiyorlamis canım içini ferah tut. Benim arkadaşım da 27. Haftada erken dogum riskinden dolayı 2-3 gün hastanede yattı. Sonra sadece tuvalete gitmek için ayağa kalkmak şartıyla eve çıktı 34. Haftaya kadar erteleyebildiler doğumu. 34. Haftada dogum yaptı 2046 g dı bebek ve kuvezde kalmadi canım. Annesiyle birlikte evine çıktı. Sen yat dinlen Allah in izniyle sıkıntısız alicaksin kucagina inşallah.
Dalanın toz bebek deterjanını kullandım canım. Yumuşatıcı koymadım. Ama makinede kurutmadan mı deterjandan mı bilmiyorum yumuşacık oldu. Sonra da bayb&me sıvı aldım ebebekten. O da güzel ama dalanla yıkadıklarım kadar yumuşak olmadı.Kizlar haftaya bebegimin kıyafetlerini artık yikayayim diyorum. Ama hala neyle yikayacagima karar veremedim. Siz ne kullandınız bebislerinizin kıyafetini yıkarken? Yumuşatıcı kullanmadiniz dimi?
Birde güneş kremi kullanan var mi? Varsa ne kullanıyorsunuz?
Kizlar haftaya bebegimin kıyafetlerini artık yikayayim diyorum. Ama hala neyle yikayacagima karar veremedim. Siz ne kullandınız bebislerinizin kıyafetini yıkarken? Yumuşatıcı kullanmadiniz dimi?
Birde güneş kremi kullanan var mi? Varsa ne kullanıyorsunuz?
Dalanın toz bebek deterjanını kullandım canım. Yumuşatıcı koymadım. Ama makinede kurutmadan mı deterjandan mı bilmiyorum yumuşacık oldu. Sonra da bayb&me sıvı aldım ebebekten. O da güzel ama dalanla yıkadıklarım kadar yumuşak olmadı.
Güneş kremini de yeni yeni alacaktım ama artık gerek kalmadı sanırım güneş yüzü göremiycem bu gidişle
Kizlar ya bebeğin hareketlerinde bi azalma var sanki bugün. Off evham yapmakta istemiyorum ama canim skildi iyice. Oynama oldu bugün ama diğer gunlere göre daha az
Suan karnimin sol tarafa havada sag taraf asagida. Bu kasilma mi yani? Pek harekette yok ne yapsam bilemedim suan ya
Şimdi git limonata meyve suyu vs. İç tatlı bir yani. Sonra varsa çikolata ye. Sonra dümdüz uzan ayağının altına da yastık koy. Bir süre sakince bekle.. artık yerleri daralıyor. Günde 10 kere kıpırdıyorsa sorun yok.. benim ilk sıpam o kadar şekere çikolataya rağmen nst de 5 tık zorla vururdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?