temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)


Bazen onu yapıyor bıcırlar.. tek bir noktaa taş gibi oluyor. Ama kasılma tamamen taş gibi olup yattığında dahi geçmeyen yumuşamayan bir durum . Hatta sonrasında belli aralıklarla tekrarlanan bir durum. Çevrede olan olumsuzlukları unut asla düşünme.. evet illa ki var böyle senin de durumunu biliyorum ama hep iyi düşün :)
 
Dalan roxy dedikleri mi canım? Civil de satiliyor sanırım
 
Anladim canım sağol. Ben güneş kremi alayım istiyorum daha fazla cillenmeyeyim
 

Dua et bana canim bi gerginlik oldu nedense bak hissettim bebegimi bu on dakika icinde 10 defa falan oynadi en az belki de uyuyordu bilemiyorum ama işte son aylara gelince benim evham basladi. Hepimiz saglikla sihhatle kucagimiza alalim insallah. Cok sagol ilgin icin canim benim
 
Canım senin anlattığın durum kasılma değil kasılma olduğu zaman sweetwitch01 in dediği gibi bütün karnın taş gibi olur. Canları sıkılıyor yer dar geliyor biryere toplanıyorlar bazen. Geçen hafta benimki çapraz yatmıştı bütün gün karnım yamuk gezdim sonra yine sıkıldı döndü düzeldi :) takılma bence psikolojik olarak etkilenirsen olmasa da var gibi hissedersin.
 
Çok şükür canım bu halimize. Onlar iyi olsunlar da sayılı gün çabuk geçer:) önümüz yaz alırız sıpalarımızı yanımıza öyle gezeriz biz de
 
Ben bitkisel bir ürün vardı e bebekte f ile başlıyordu adını unuttum dışardayım 53 yıkama yazıyordu üzerinde. Deterjan olarak onu kullandım. Hiç kokusu yok. Çantamı hazırladım ütümü herşeyimi kendim yaptım. Malum 34. Haftaya girdim artık. Herşey olabilir. Güneş kremi olarak da ives rocher kullanıyorum sadece yüzüme kullanıyorum.
 
Friendly mi acaba dediğin deterjan ?
 
Ben dalan roxy sabun tozuyla yikadim canim mis gibi koktu :) yumusatici kullanmadim. Gunes kremi bioderma cocuklar icin olan 50 faktor kullaniyorum memnunum.
 

Canim benim cok sağol. Biraz daha rahatladim cok sukur. Sana da Rabbim sifa versin insallah hersey cok guzel olucak temmuz ayi girince hergun birimiz dogum haberini yazicaz buraya insallah :)
 

Uyuyordu mutlaka canım. Öyle olur tabii haklısın ama olumlu düşün unut olumsuzlukları.. sağlıkla kucağımıza alalım bu yaramazlarımıızı :)
 
Ben de geçen hafta çok yorulmuştum kızlar dolap içleri düzenleme yazlık kışlık kaldırma yaptım tüm pazar. Sonrasında resmen bebek aşağıya indi. Eşim bile hissetti bebek aşağıya inmiş diye. Doktora filan gitmedim. Millet artık zamanı geldi inmesinin diyor. Bilemedim bebeğin kıyafetlerini dalin in sıvı detarjanıyla yıkadım henüz ütülemedim daha zaman var çantasını hazırlarken ütülerim. Pişik kremi, bezi, banyosu ve beşiği kaldı. İlk etapta bakım olarak ne gerekir sizce?
 
Canim benim cok sağol. Biraz daha rahatladim cok sukur. Sana da Rabbim sifa versin insallah hersey cok guzel olucak temmuz ayi girince hergun birimiz dogum haberini yazicaz buraya insallah :)
İnşallah canım :) sağlıkla kavuşucaz inşallah. Bak ben bu durumda bile olumlu düşünüyorum dua ediyorum. Bebişim üzülmesin diye stres yapmıyorum. Sen de evham yapma. Senin yaşadıkların da zor biliyorum ama onlar geçti gitti bak çok sağlıklı bir bebişin var sağlıkla büyüyüp gelecek inşallah yanına. sonra burda kızlar benim bebeğim çok ağlıyor çok yorgunum hiç uyumadım diye dert yanıcaz birbirimize
 
Aynen öyle olacak inşallah canım bu yaramazları birlikte büyüteceğiz yine
 

Aşağı inme olayını bi anlayabilmiş değilim.. bana inmiş diyip duruyorlar.. zaten hep ordaydı burnumda taşımıyorum sonuçta bu bebeği.. ilkinde bile kanala yerleşmiş olmasına rağmen o dedikleri "inmiş" durumu göremedim.. indiyse de yer çekimine yenik düşmüş ne diyim :) canım bebeyağı kullanacağım bakım olarak bir de losyon. Tırnak makası.. saç fırçası başka da yok
 
Yuppi bugün mobilya siparişini verdik, epey de ihtiyaç aldık çok mutlu oldum artık benim bebeğimin de cicileri oldu teyzeleri :) hastanemizle de görüştük gerçi bir hastane ile daha görüşücem ama kafama yattı gibi. Birşey sorucam ben çok fazla kıyafet almadım sizler kıyafet olarak neler aldınız? Yenidoğan ve En fazla 0-3 aylık aldım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…