- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.981
Sirt ustu uzandim birazda dürttum bebegi oyle oynadi canim. Dirsegini falan kaydirdi galiba bayağı belli hareket etti. Ama o karnimin bi tarafinin sismesi olduğu zaman ya kafa ya popo diyorum cunku taş gibi oluyo. Gri penguene kafam cok takildi daha bugün okudum yazıları cok etkilendim etrafımda da böyle sorunlar yasayanlar oldu o yuzden daha da korktum canim
Dalan roxy dedikleri mi canım? Civil de satiliyor sanırımDalanın toz bebek deterjanını kullandım canım. Yumuşatıcı koymadım. Ama makinede kurutmadan mı deterjandan mı bilmiyorum yumuşacık oldu. Sonra da bayb&me sıvı aldım ebebekten. O da güzel ama dalanla yıkadıklarım kadar yumuşak olmadı.
Güneş kremini de yeni yeni alacaktım ama artık gerek kalmadı sanırım güneş yüzü göremiycem bu gidişle
Anladim canım sağol. Ben güneş kremi alayım istiyorum daha fazla cillenmeyeyimBen omo bebekler için deterjan aldım. Yumuşatıcı koymadım.. mis gibi oldular:) güneş kremi ben kullanmıyorum Adana da olmama rağmen.. hangi kremi kullandıysam bugüne kadar hep alerji yaptı.. öğle saatinde çıkmamaya çalışıyorum sadece.
Evet canım o. Ama ben izmirden almıştım. Burda göremedim. Bulursan bana da söyle nerden aldığını :)Dalan roxy dedikleri mi canım? Civil de satiliyor sanırım
Bazen onu yapıyor bıcırlar.. tek bir noktaa taş gibi oluyor. Ama kasılma tamamen taş gibi olup yattığında dahi geçmeyen yumuşamayan bir durum . Hatta sonrasında belli aralıklarla tekrarlanan bir durum. Çevrede olan olumsuzlukları unut asla düşünme.. evet illa ki var böyle senin de durumunu biliyorum ama hep iyi düşün :)
Canım senin anlattığın durum kasılma değil kasılma olduğu zamanSirt ustu uzandim birazda dürttum bebegi oyle oynadi canim. Dirsegini falan kaydirdi galiba bayağı belli hareket etti. Ama o karnimin bi tarafinin sismesi olduğu zaman ya kafa ya popo diyorum cunku taş gibi oluyo. Gri penguene kafam cok takildi daha bugün okudum yazıları cok etkilendim etrafımda da böyle sorunlar yasayanlar oldu o yuzden daha da korktum canim
Çok şükür canım bu halimize. Onlar iyi olsunlar da sayılı gün çabuk geçer:) önümüz yaz alırız sıpalarımızı yanımıza öyle gezeriz biz deKız deme öyle oğluşunla güneşli günler göreceksiniz daha boool booool.. siz sağlıklı olun güneşi de görürsünüz.. ablam 9 ay yattı öyle. Hatta onun daha küçükken düştü diye merdivenden rahimden ayrılmıştı bebek. 37+3 te doğdu küvezde de kalmadı. Güneşlendirirsn doğunca artık :) bende yatıyorum sürekli. Dışarıya ufak yürüyüş iznim var onda da oğlanı götür getir yat kaç haftadır böyle
Ben bitkisel bir ürün vardı e bebekte f ile başlıyordu adını unuttum dışardayım 53 yıkama yazıyordu üzerinde. Deterjan olarak onu kullandım. Hiç kokusu yok. Çantamı hazırladım ütümü herşeyimi kendim yaptım. Malum 34. Haftaya girdim artık. Herşey olabilir. Güneş kremi olarak da ives rocher kullanıyorum sadece yüzüme kullanıyorum.Kizlar haftaya bebegimin kıyafetlerini artık yikayayim diyorum. Ama hala neyle yikayacagima karar veremedim. Siz ne kullandınız bebislerinizin kıyafetini yıkarken? Yumuşatıcı kullanmadiniz dimi?
Birde güneş kremi kullanan var mi? Varsa ne kullanıyorsunuz?
Sen bursalı miydinEvet canım o. Ama ben izmirden almıştım. Burda göremedim. Bulursan bana da söyle nerden aldığını :)
Friendly mi acaba dediğin deterjan ?Ben bitkisel bir ürün vardı e bebekte f ile başlıyordu adını unuttum dışardayım 53 yıkama yazıyordu üzerinde. Deterjan olarak onu kullandım. Hiç kokusu yok. Çantamı hazırladım ütümü herşeyimi kendim yaptım. Malum 34. Haftaya girdim artık. Herşey olabilir. Güneş kremi olarak da ives rocher kullanıyorum sadece yüzüme kullanıyorum.
Ben dalan roxy sabun tozuyla yikadim canim mis gibi koktu :) yumusatici kullanmadim. Gunes kremi bioderma cocuklar icin olan 50 faktor kullaniyorum memnunum.Kizlar haftaya bebegimin kıyafetlerini artık yikayayim diyorum. Ama hala neyle yikayacagima karar veremedim. Siz ne kullandınız bebislerinizin kıyafetini yıkarken? Yumuşatıcı kullanmadiniz dimi?
Birde güneş kremi kullanan var mi? Varsa ne kullanıyorsunuz?
Değilim canım ama bursada yaşıyorum.Sen bursalı miydin
Ben migrostan aldim canim baska marketlerde de gormustum :)Değilim canım ama bursada yaşıyorum.
Dalan çok yerde satılan bir marka değil. Ama metroda duş jelini görmüştüm belki deterjanı da vardır. Bulamazsam oraya bakarım artık doğumdan sonra :)
Canım senin anlattığın durum kasılma değil kasılma olduğu zamansweetwitch01 in dediği gibi bütün karnın taş gibi olur. Canları sıkılıyor yer dar geliyor biryere toplanıyorlar bazen. Geçen hafta benimki çapraz yatmıştı bütün gün karnım yamuk gezdim sonra yine sıkıldı döndü düzeldi :) takılma bence psikolojik olarak etkilenirsen olmasa da var gibi hissedersin.
Dua et bana canimbi gerginlik oldu nedense bak hissettim bebegimi bu on dakika icinde 10 defa falan oynadi en az belki de uyuyordu bilemiyorum ama işte son aylara gelince benim evham basladi. Hepimiz saglikla sihhatle kucagimiza alalim insallah. Cok sagol ilgin icin canim benim
İnşallah canım :) sağlıkla kavuşucaz inşallah. Bak ben bu durumda bile olumlu düşünüyorum dua ediyorum. Bebişim üzülmesin diye stres yapmıyorum. Sen de evham yapma. Senin yaşadıkların da zor biliyorum ama onlar geçti gitti bak çok sağlıklı bir bebişin var sağlıkla büyüyüp gelecek inşallah yanına.Canim benim cok sağol. Biraz daha rahatladim cok sukur. Sana da Rabbim sifa versin insallah hersey cok guzel olucak temmuz ayi girince hergun birimiz dogum haberini yazicaz buraya insallah :)
Aynen öyle olacak inşallah canımİnşallah canım :) sağlıkla kavuşucaz inşallah. Bak ben bu durumda bile olumlu düşünüyorum dua ediyorum. Bebişim üzülmesin diye stres yapmıyorum. Sen de evham yapma. Senin yaşadıkların da zor biliyorum ama onlar geçti gitti bak çok sağlıklı bir bebişin var sağlıkla büyüyüp gelecek inşallah yanına.sonra burda kızlar benim bebeğim çok ağlıyor çok yorgunum hiç uyumadım diye dert yanıcaz birbirimize
Ben de geçen hafta çok yorulmuştum kızlar dolap içleri düzenleme yazlık kışlık kaldırma yaptım tüm pazar. Sonrasında resmen bebek aşağıya indi. Eşim bile hissetti bebek aşağıya inmiş diye. Doktora filan gitmedim. Millet artık zamanı geldi inmesinin diyor. Bilemedimbebeğin kıyafetlerini dalin in sıvı detarjanıyla yıkadım henüz ütülemedim daha zaman var çantasını hazırlarken ütülerim. Pişik kremi, bezi, banyosu ve beşiği kaldı. İlk etapta bakım olarak ne gerekir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?