temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy hayali bile güzel di mi :) Rabbim isteyen herkese hayirla saglikla nasip etsin inşallah.. Kalan zamanimiz da bizim icin en iyi sekilde gecerde kavusuruz mis kokulu kuzularımıza :)

bende 0-3 aylık fazla almadım ama, büyüklerden filan bayağı almışımmm ablamda oğlunun giydiklerini verdi haliyle bisürü oldu, zamanla alırsın

Suan karnimin sol tarafa havada sag taraf asagida. Bu kasilma mi yani? Pek harekette yok ne yapsam bilemedim suan ya
benimde sol taraf hep şiş sağ tarafta tık yok, poposu havada uyumuştur kerata endişelenme bence arada benimkinin de hareketleri duruyor o sırada uyuduğunu düşünüyorum, sonra uyanıyor anası gibi uykucuysa

bende 0-3 aylık fazla almadım ama, büyüklerden filan bayağı almışımmm ablamda oğlunun giydiklerini verdi haliyle bisürü oldu, zamanla alırsın
Anladım cnm evet zamanla alıcam bebeğin gelişimine göre gider alırım zaten. Şimdilik ilk etapta acil olanları aldım newborn bodiler falan. Yalnız hiç tulum almadım birkaçtane de onlardan alıcam ilk 3 ayı kurtarır.

mrb kızlar bugün oglusuma sebamedin şampuan pişik kremi ve islak mendil setini üçlu unibaby nın ıslak mendilini daha sonra sleepy yeni doğan bezini havlu bornoz takımıni hastane çıkış setini aldım. ayrıca şu ayakli şapkalı eldivenli penye setlerden aldım üç tane ayrı çorap ve ince battaniye aldım ekstradan hastane çıkışında da vardı ilk defa anne olcam çok deneyimsizim lütfen yorum yapin kalın battaniyesini de alcaktım rengini begenemedim peluş ve guzellerdi ama rengi soluktu bulundugum yerde sadece cıvıl var

Canım sağlık içinde güzel günlerde kullansın bebişin :) kalın battaniye ben bir tane aldım english home dan. Hem uygun hem güZel çift taraflı. Bir iki tane de annem ördü onların tek tarafına da desenli pazen kumaş aldım ondan diktik o da güzel oldu yeter diye düşünüyorum. İnternetten english home bakabilirsin ben havlu falan da aldım ordan bebişe. Güzel şeyler var

Kalın battaniye için erken canım. Yaz bebeği ihtiyaç duymaz ona. Diğer aldıkların iyi canım

Kizlar benim de dun geceden beri kasilmalarim vardi. Bugun de arabada esim aniden fren yapinca karnima sanci girdi. Sonra kasilmalar artti. Acile gittik mecburen, kendi doktorum baska bi ilde çünkü 1 saat oraya gidemezdim. 3-4 saat hastanede kaldim iyice yoruldum :/ nst deneyimini de yasamis oldum bu arada, gobegimi acayip kasindirdi zaten alerji dolu oldugu icin :) neyse ki sanci cikmadi ama kalp atislarini tam olcemediler oglusum hareketli oldugu icin. Alttan muayene etmeden erken dogum riski olup olmadigini anlayamayiz dedi doktor ama ben baktirmak istemedim hic baktirmadim cunku, gerildim. Imza aldilar vajinal muayeneyi kabul etmiyorum diye. 2 kere nst ye bagladilar. Sonra doktor eger hareketleri yavaslarsa gel tekrar baglayalim dedi. Haftada bir muayene olman lazim dedi. Kendi doktoruma gidince anlaticam artik durumu.
Yalniz dogum zamani 1 saatlik yolu nasil gidicem bilmiyorum kizlar. Simdi bile yalancı sanci oldugu halde 10 15 dk zor dayandim. Buradan doktor bulmak icin cok mu gec sizce :/

Canım geçmiş olsun.. keşke baktırsaydın.. doktorunu arayıp haber ver durumu belki seni çağırır. Sancı kasılma geldiğinde panik yapma derin ve sakin nefes alıp ver.. doktorun seni mutlaka yönlendirir.. alttan muayene öyle can yakan bir durum değil.ç gerilmene gerek yok. Kendi doktorun da bakabilir aklında olsun. Şimdi bol bol dinlen tuvalet dışında kalkma sakın. Bu senenin bebekler pek aceleci. Az önce başka topikte doğum yapan vardı. Bol bol dinlen yine kasılma olursa git mutlaka . Dediğim gibi yaşadığın durumu haber ver doktoruna

Cok sağol canim. Simdi yattim artik eve gelince daha iyi oldum. Kasilmalar olunca baya panikledim agladim falan iyice kasildi oyle olunca, dedigin gibi sakin kalmak lazim. Kendi doktoruma yaptiririm artik alttan muayeneyi, nedense o beni cok korkutuyo mumkun olduğunca erteliyorum :/ insallah bekler bebislerimiz zamanini.

Canım çok geçmiş olsun. Ama böyle durumlarda doktoru dinlemende fayda var açılmaya rahim ağzına falan bakıyorlar. Ben iki kere muayene oldum dün o şekilde. Sadece psikolojik aıkıntı canım hiç acımıyor zaten toplasan 30 sn geçmiyor muayenesi. Doktor da hep ekrana bakıyor. O yüzden bence yaptırmanda yarar var. Kendi doktoeunu da haberdar et bilgisi olsun. Tekrar yaşamazsın inşallah.
Bu ara bebişler hep yaramazlık peşinde

Başlarda Göbeğim hizasındaydı şimdi daha aşağıda canım hatta tekmelerini iyice aşağıda hissediyorum artık kardeşim doktor ona sordum hareketliyse sorun yok artık zamanı dedi gerçi o biraz değişiktir ilaca doktora karşı bir doktorduryukarda olması da fazla aşağıda olması kadar problem ilk olunca böyle kafayı yiyoruz işte ilk 1-2 ay yağ losyon filan kullanmaya gerek var mı? Tırnak makası aklımda olsun

Güzel günlerde kullanın canım ben de çok bişey almadım ama birsürü ayakkabısı oldu süslü bir kız olsun istemiyoruz ama piyasada kız bebekler için herşey süslü bizim de epey eksikler var hala yarın bize de alışveriş yolları görünüyor

Kızlar bir de emzirme esnasında ki inşallah emzirebiliriz kullanılacak örtü, yastık, iç çamaşırı filan meselelerini naptınız? Ben bi kermes gibi bir yerde görmüştüm kadın kendi tasarlayıp yapıyor çok da şıktı. Yastık olarak nasıl bişey sizce uygun? Tam yastık ieklinde olanlar mı yoksa u şeklinde olanlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…