- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.061
Canım yapması söylemesi kadar kolay değil biliyorum ama yapmak zorundasın. Başka şeyler düşün. Kitap oku internetten karikatür bak komedi filmi izle. Kafanı dağıtıp o moddan çıkmak zorundasın. Bak artık stres bebişler için daha tehlikeli bu dönemlerde. Ben bu durumda bile stres yapmamaya çalışıyorum çünkü kısır döngü ona bişey olacak diye strese girersem ona daha çok zarar vericem. Sen de böyle düşünmek zorundasın. Hem sen hamilesin kardeşin düğün stresinde. İkinizin de gergin zamanına denk gelmiş. Eminim daha sonra sakince çözersiniz sorun neyse. Ama bebeğini üzersen telafisi yok. Lütfen kendini oyalayacak birşeyler bul ve onu yapKızlar merhaba ,
bu hormonlar yuzunden midir nedir içim daralıyor yagecen aksam erkek kardesimle kavga ettim hayatımızın en buyuk kavgasıydı muhtemelen. O da nışanlı dogumumdan sonra düğünü var ve sadec düğününe gitmeyı dusunuyorum başka hiçbişeyinde yanında olmucam cok kırıldım sozlerıne.bu yuzden midir nedir sürekli ağlamaklıyım ya kafamda hep aynı seyler sarıp sarıp düşünüyorum sürekli ağlıyorum . Eşimde işinden dolayı bu hafta gece gelıyor hep.evdede yalnız basımayım akşamları. Hamilelik depresyonu mudur nedir atamıyorum üzerimden bi türlü.kafam dagılsın dıye cpcuga aldıklarıma bakıyorum düzenliyprum bu sefer dayısı boyle boyle yaptı dıye düşünüp yine başlıyorum ağlamaya.varmı br oneriniz kafamı toparlayabıleceğim telkin edemıyorum kndimi bi türlü bide cocugu üzüyorm dıye bi tur daha ağlıyorum üstüne uzun oldu kbakmayın
Hamileliğim simdiye kadar ne güzel rahat geçti çok şükür ama şu son hafta resmen beni benden aldı olmucak seyler hep kafamda.gercektem cok etkılenıyor bebekler anne karnında.karnım taş gibi geziyorum resmen. Çocukta asabi olcak benim yuzumdenCanım yapması söylemesi kadar kolay değil biliyorum ama yapmak zorundasın. Başka şeyler düşün. Kitap oku internetten karikatür bak komedi filmi izle. Kafanı dağıtıp o moddan çıkmak zorundasın. Bak artık stres bebişler için daha tehlikeli bu dönemlerde. Ben bu durumda bile stres yapmamaya çalışıyorum çünkü kısır döngü ona bişey olacak diye strese girersem ona daha çok zarar vericem. Sen de böyle düşünmek zorundasın. Hem sen hamilesin kardeşin düğün stresinde. İkinizin de gergin zamanına denk gelmiş. Eminim daha sonra sakince çözersiniz sorun neyse. Ama bebeğini üzersen telafisi yok. Lütfen kendini oyalayacak birşeyler bul ve onu yapbenm de uzun oldu galiba kusura bakma hadi toparlan
Canım olur mu öyle şey. Bunları paylaşmak için burdayız. Allah razı olsun benim sıkıntım varken de sizin mesajlarınızdan dualarınızdan güç aldım. Sen de üzme bebişini hadi.Hamileliğim simdiye kadar ne güzel rahat geçti çok şükür ama şu son hafta resmen beni benden aldı olmucak seyler hep kafamda.gercektem cok etkılenıyor bebekler anne karnında.karnım taş gibi geziyorum resmen. Çocukta asabi olcak benim yuzumdensona yaklaştıkca gercekten daha iyi anlamaya başladım bu hamılelık psikolojısıni.buraya yazmak bile iyi geldi çünkü anneme dahi bişey diyemıyorum o da uzulecek dıye.bi yandan iş streside bunalttı sona yaklastıkca herşey rahatsız etmeye başladı bni.umarım doguma kadar gitmez bu durumum Allah razı olsn kendi sıkıntın varken bide bana cevap yazdın.sen ne durumdasın bu arada çınarın nasıl
Canim hormonlar bizi mahfediyor haklisin. Erkek kardesin nenyapmis olsada kardesin canimbos ver ileride ikinizde unutur gidersiniz. Sevdigin film vs varsa acip izle. Cikolata ye :) dus al. Sevdigin oyun varsa onu oyna. Kitap oku..Kızlar merhaba ,
bu hormonlar yuzunden midir nedir içim daralıyor yagecen aksam erkek kardesimle kavga ettim hayatımızın en buyuk kavgasıydı muhtemelen. O da nışanlı dogumumdan sonra düğünü var ve sadec düğününe gitmeyı dusunuyorum başka hiçbişeyinde yanında olmucam cok kırıldım sozlerıne.bu yuzden midir nedir sürekli ağlamaklıyım ya kafamda hep aynı seyler sarıp sarıp düşünüyorum sürekli ağlıyorum . Eşimde işinden dolayı bu hafta gece gelıyor hep.evdede yalnız basımayım akşamları. Hamilelik depresyonu mudur nedir atamıyorum üzerimden bi türlü.kafam dagılsın dıye cpcuga aldıklarıma bakıyorum düzenliyprum bu sefer dayısı boyle boyle yaptı dıye düşünüp yine başlıyorum ağlamaya.varmı br oneriniz kafamı toparlayabıleceğim telkin edemıyorum kndimi bi türlü bide cocugu üzüyorm dıye bi tur daha ağlıyorum üstüne uzun oldu kbakmayın
İnşallah dönmüştür canım çok güzel bir haber buBaşı aşağı dönmüşse tekmeler değil o kafasıdır canım. Şuan kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama daha yukarı da çıkacak. Ya da senin bıdık dönmüş. Bebe yağı ben hep kullandım canım hatta göbeği düşüp yıkanmaya başlayınca her yıkanmada tüm vücut kullandım. İlk günler popoya pişik önleyici sıvanıp kalıyor diye bebe yağıyla kullandım. Ayrıca Katı oluyor kıvamları sürülmüyor. Kullanmamın sebebinde yağı hızlı büyüyorlar bebekler derileri kurumasın diye.. bir de sürmeye başlamadan ağlayan ufaklık sürünce susup rahatlardı.. :)
Bu arada 30+4 deyiz dönme zamanı yaniBaşı aşağı dönmüşse tekmeler değil o kafasıdır canım. Şuan kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama daha yukarı da çıkacak. Ya da senin bıdık dönmüş. Bebe yağı ben hep kullandım canım hatta göbeği düşüp yıkanmaya başlayınca her yıkanmada tüm vücut kullandım. İlk günler popoya pişik önleyici sıvanıp kalıyor diye bebe yağıyla kullandım. Ayrıca Katı oluyor kıvamları sürülmüyor. Kullanmamın sebebinde yağı hızlı büyüyorlar bebekler derileri kurumasın diye.. bir de sürmeye başlamadan ağlayan ufaklık sürünce susup rahatlardı.. :)
alırlar ucret cnımKizlar ozel hastanelerde ucretsiz kontrol suresi 10 gün ya, eger 10. gun pazara denk gelirse mesela pazartesi gunu gidince ucretsiz mi oluyor yoksa ücret aliniyor mu biliyor musunuz?
canım bebişin rahim agzına dayandıgını nasıl anladı doktor ? ultrasondan mı anladı yoksa alttan mı baktı canım detaylı aydınlatırmısın rica etsemCanım olur mu öyle şey. Bunları paylaşmak için burdayız. Allah razı olsun benim sıkıntım varken de sizin mesajlarınızdan dualarınızdan güç aldım. Sen de üzme bebişini hadi.
Çınar yine yaramazlık peşinde :) işi gücü haylazlık sıpanın :) arada darlıyor yine bi uzatıyo kafayı annneeee çıkıyım mı he çıkıyım mı diyip gidiyo
Canım Emzirme önlüğü olarak Pierre cardin in 3 lü setini aldım. Hatta aynı kumaşın reflü yatağını da aldım takım olduemzirme önluklerı cok acayıp kullanıslı ben mutlaka alıcam onlardan. bayanların ıcınde bıle olsam herkese gostermenın anlamı yok takarım ortumu emzırırım.yastık daha almayı dusunmuyorum ama bı arkadasım ay seklınde olanlardan alıp baya kullanmıstı. heryere onunla gıderdı hatta :) çamasır bı sıyah bı beyaz aldım sımdılık ilk olunca acemılık var ne kullanıslı olucak deneyerek gorucez sanırım
Günlerimiz çok yakın demek ki normal benimki deCanım benim bebiste bana aşağıda geliyordu doktora sordum gayet iyi yerde dedi gobek deliginin oralarda oğlan yukarsi dümdüz yerinin iyi olduğunu söyledi bana .bende telaslanmistim ama yersizmis
Ben kendim yapacağım onu canım. Ferforje ikramlık sepet, ağaç, katlı kurabiye tepsisi filan aldım. Bir de lohusa lerbeti için sürahi takımları var onlara da bakacağım. Şerbetle birlikte Çikolata ve kurabiye ikram ederim diye düşünüyorum. Sepet ve ağaca da hediyelik magnetlerini koyarım. Şimdilerde miller açık ikram yapmıyor gerçi. Gelenlere küçük kağıt torbaların içine bu dediğim gibi şeyler koyup hediye ediyorlar aklında olsunKızlar hastane süslemesi yaptıracak mısınız? Böyle bir masa ve üzerinde yiyecek içecek ve minik hediyeler kendimiz organize edebiliyor muyuz?
canım ben fazla gitmiyorum kayınvalideme ne zaman gitsem kişisel olmasa da uyuz oldugum seyleri yapıyorlar örnegin kendi catalıyla ogluma yemek veriyor gcık oluyorum kavga edicem diyorum sabır sabır ama sabırda biryere kadar .cocugun ismine karısıyorlar yani en iyisi gitmemek ugrasamam valla sonra ben sabaha kadar kafama takıp uyuyamıyrum.digeer problemleri saymıyorum arkadan konusmalar falan yanii herkesin derdi var canım boşver poponu kaşı ...Günlerimiz çok yakın demek ki normal benimki dekayınvaliddm de aşağıya inmiş erken filan deyince iyice endişelenmiştim. Kadın hiç hayırlı bişey söylemiyor ki yok popon büyüdü yok memelerin büyüdü... darlanmaya başladım inşallah lohusalığımda burnumdan getirmez yoksa bu vakte kadar dolan bardak taşacak
eşime söylüyorum gitme görüşme diyor ama görüşmemek gibi bir seçenek yok ne yazık kicanım ben fazla gitmiyorum kayınvalideme ne zaman gitsem kişisel olmasa da uyuz oldugum seyleri yapıyorlar örnegin kendi catalıyla ogluma yemek veriyor gcık oluyorum kavga edicem diyorum sabır sabır ama sabırda biryere kadar .cocugun ismine karısıyorlar yani en iyisi gitmemek ugrasamam valla sonra ben sabaha kadar kafama takıp uyuyamıyrum.digeer problemleri saymıyorum arkadan konusmalar falan yanii herkesin derdi var canım boşver poponu kaşı ...
Aynen bıraksam çocuğu seker komasına sokucaklarda o kadar uzun boylu değil artık gitmeyi pek düşünmüyorum doğum yaklaşıyor eşimde gelme sen dio bilio anasını .eşime söylüyorum gitme görüşme diyor ama görüşmemek gibi bir seçenek yok ne yazık kihaftada 1 saatliğine uğradığım halde mutlaka bişey bulur can sıkmak için keşke takmasak kafamıza. Seninki yine iyiymiş benimki eltimin 2 yaşındaki kızına kola içiriyor balıkla iyi gider diye
Benimde bazen karnim kasiliyo ben de bi çıkın poponuzu isircam diyorum geri yumusuyoCanım olur mu öyle şey. Bunları paylaşmak için burdayız. Allah razı olsun benim sıkıntım varken de sizin mesajlarınızdan dualarınızdan güç aldım. Sen de üzme bebişini hadi.
Çınar yine yaramazlık peşinde :) işi gücü haylazlık sıpanın :) arada darlıyor yine bi uzatıyo kafayı annneeee çıkıyım mı he çıkıyım mı diyip gidiyo
Ben daha iyiyim canim tesekkur ederim :) her sey stresten aslinda onu anladim, ne zaman stresli olsam karnim kasiliyor ama kafam baska seylerle mesgulken rahat oluyorum bebis rahat rahat hareket ediyor. O yuzden mumkun oldugunca kafaya bisey takmamaya calisiyorum. Insallah sorunsuz devam eder. Bu arada gunlerimiz ayni sanirim, ben de 30+4 um bugunGricim nasıl oldun? Cedric_CT Sen nasılsın canım?
Ben kendi çapımda bi süsleme yapmayı düşünüyorum canım çok abartmadanKızlar hastane süslemesi yaptıracak mısınız? Böyle bir masa ve üzerinde yiyecek içecek ve minik hediyeler kendimiz organize edebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?