- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.081
İnşallah dönmüştür canım çok güzel bir haber busanki ilk banyoya kadar bişey sürülmemesi gerekiyor diye hatılıyorum demek ki yanılmışım çok teşekkür ederim
Bu arada 30+4 deyiz dönme zamanı yani
Masa olayını çözsem ben de kendim halledicem en nihayetinde hepsi satılan şeyler de masayı umarım hastane tedarik ediyordur bugün sorucamBen kendi çapımda bi süsleme yapmayı düşünüyorum canım çok abartmadan
Canım valla iki türlü de baktı hangisine göre dedi tam emin değilim. Ama hatırladığım kadarıyla vajinalde ölçüm yaptı karından bakarken kafasını söyledi. Anladığım kadarıyla bundan sonra ben her kontrolde vajinal ultrason olcam gibi. Napayım sağlıklı olsun beklesin de oğlum herşey onun için.canım bebişin rahim agzına dayandıgını nasıl anladı doktor ? ultrasondan mı anladı yoksa alttan mı baktı canım detaylı aydınlatırmısın rica etsem
Daha iyiyim canım çok teşekkür ederim. Arada oluyor ama o ataklar iki kere oldu geçti çok şükür. Geceyi güzel geçirdik. Ama dün sabah artık iki tane çantaya ne bulduysam tıktım hastane çantası diyeGricim nasıl oldun? Cedric_CT Sen nasılsın canım?
Sanki anlıyorlar değil mi :) ben de diyorum erken doğunca küçüksün diye ısıramam sanma. 4001 gr olduğun gün o popoyu ısırıcam diyorum:)Benimde bazen karnim kasiliyo ben de bi çıkın poponuzu isircam diyorum geri yumusuyo
Aynen yaa çok hoşuma gidiyo sanki anliyomus gibi :) inşallah canım başta kendi evlatlarimiz olmak üzere Rabbim cümlenin evladını sağlıklı sıhhatli kucagimizda bulundursun inşallahSanki anlıyorlar değil mi :) ben de diyorum erken doğunca küçüksün diye ısıramam sanma. 4001 gr olduğun gün o popoyu ısırıcam diyorum:)
İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz canım :)
canım ben de haftaya yıkıycam artık, beyaz sabun rendesıyle en doğalı o diye düşünüyorum. başka bir şey kullanmıcam. güneş kremı de solante kullanıyorum memnunum. vucudumda kararmalar var ama yuzumde allaha sukur olmadı..Kizlar haftaya bebegimin kıyafetlerini artık yikayayim diyorum. Ama hala neyle yikayacagima karar veremedim. Siz ne kullandınız bebislerinizin kıyafetini yıkarken? Yumuşatıcı kullanmadiniz dimi?
Birde güneş kremi kullanan var mi? Varsa ne kullanıyorsunuz?
Canım ben de tiksinmiştim balıktan yiyemiyordum somonla biraz biraz yemeye başlamıştım. Az yağda kızartınca tavuk eti gibi oluyor. Balık kokmuyır hiç. Salataya ya da makarnaya katarak da yiyebilirsin bütün halinde görmezsen daha rahat yersin belki. Zaten somon yiyebilsen diğerlerine gerek kalmaz.Yaa kızlar.. bu balık denen şeyi yiyemiyorum.. midem almıyordoktor ye dedi haftada 2 kere.. ben 1 kere bile yiyemiyorum.. çok kötü oluyorum.. ton balığını denedim yok.. çiğnemeden yutmam lazım o derece felaket durum oğlumda haftada 2 kere bayıla bayıla yiyordum.. şimdi adını bile duymaya tahammülüm yok.. ilaçta vermedi vermez de alerjilerim çoook diye.. ne verse alerji yaptı da.. kabak çekirdeği yiyorum tuzsuz omega varmış onda da.. işe yarar mı ki? Ceviz derseniz balıktan farklı sayılmaz durumumm
Hay Allah razı olsun eşinden anlayışlı olmasalar çok daha zor olur. Çocuklarımızın gerçek sahipleri okarak kendilerini görüyorlar bence asıl sorun buAynen bıraksam çocuğu seker komasına sokucaklarda o kadar uzun boylu değil artık gitmeyi pek düşünmüyorum doğum yaklaşıyor eşimde gelme sen dio bilio anasını .
Canım ton balığı yememen gerek zaten. Somon güzeldir tavsiye ederim. Diğerleri gibi kokmaz. İlaç vermedi demişsin ama bi sor yine deYaa kızlar.. bu balık denen şeyi yiyemiyorum.. midem almıyordoktor ye dedi haftada 2 kere.. ben 1 kere bile yiyemiyorum.. çok kötü oluyorum.. ton balığını denedim yok.. çiğnemeden yutmam lazım o derece felaket durum oğlumda haftada 2 kere bayıla bayıla yiyordum.. şimdi adını bile duymaya tahammülüm yok.. ilaçta vermedi vermez de alerjilerim çoook diye.. ne verse alerji yaptı da.. kabak çekirdeği yiyorum tuzsuz omega varmış onda da.. işe yarar mı ki? Ceviz derseniz balıktan farklı sayılmaz durumumm
Evet canım seninle günlerimiz aynıBen daha iyiyim canim tesekkur ederim :) her sey stresten aslinda onu anladim, ne zaman stresli olsam karnim kasiliyor ama kafam baska seylerle mesgulken rahat oluyorum bebis rahat rahat hareket ediyor. O yuzden mumkun oldugunca kafaya bisey takmamaya calisiyorum. Insallah sorunsuz devam eder. Bu arada gunlerimiz ayni sanirim, ben de 30+4 um bugun
Canım ton balığı yememen gerek zaten. Somon güzeldir tavsiye ederim. Diğerleri gibi kokmaz. İlaç vermedi demişsin ama bi sor yine de
inşallah dönmüştür canım :)) ya öyle diyorlar genelde ama popişe gerekiyor canım yaa... benim sıpa hastanede banyo yapacak duruma geldi kere kakası belinden kafasına kadar çıktı.. silmek zorunda kaldık e popoda o kadar kakaya yağlandı tabii yağlanınca kakasını daha rahat yaptı :)
Canım ben de tiksinmiştim balıktan yiyemiyordum somonla biraz biraz yemeye başlamıştım. Az yağda kızartınca tavuk eti gibi oluyor. Balık kokmuyır hiç. Salataya ya da makarnaya katarak da yiyebilirsin bütün halinde görmezsen daha rahat yersin belki. Zaten somon yiyebilsen diğerlerine gerek kalmaz.
Artık Seninki ne yediyse içerde o zaman sadece popişi yağlarız biz de unibaby nin yenidoğan tanışma setini aldık yağ filan var içinde pişik içşn de mustela aldım umarım işe yarar
AaaSomon balığını sevmiyorumhoş şuan hiçbirini sevmiyorum. İlaç vermiyor alerjim çok var.. kalsiyum ilacı bile alerji yaptı ondan vermem sana dedi.
Anladım canım. O zaman sen yarın gidince doktorunla konuş bunu mutlaka sana önereceği bir alternatif vardır.Somonun lezzetini sevmiyorummakarna yemem yasak canım.. ya görüntüsü ya da kokusu değil şuan tatlarından dolayı izgara da yaptım kızarttım da buğulama da yaptım ama yok adını duymak bile öğğ oluyorum
Maaşallah yediği de yarasın inşallahsorma o ne yemedi ki :) doğunca mama da yediğinden bol bol bez çıkardı.. götürdüğüm kıyafetler yetmedi evden getirttim.. işe yarar niye yaramasın canım :)
Canim ben de normalde de balık hic sevmem. Hamilelikte de ilk 3 ay tiksindim hic yiyemedim ama simdi iki haftada bir falan somon yiyorum. Firinda azicik yagla 1 saate yakin pisirince tavuk eti gibi oluyor balik tadi gidiyor. Zaten en faydalisi da somon, bir de oyle dene. Yaninda kepek ekmegi salata falan ativer agzina :)Yaa kızlar.. bu balık denen şeyi yiyemiyorum.. midem almıyordoktor ye dedi haftada 2 kere.. ben 1 kere bile yiyemiyorum.. çok kötü oluyorum.. ton balığını denedim yok.. çiğnemeden yutmam lazım o derece felaket durum oğlumda haftada 2 kere bayıla bayıla yiyordum.. şimdi adını bile duymaya tahammülüm yok.. ilaçta vermedi vermez de alerjilerim çoook diye.. ne verse alerji yaptı da.. kabak çekirdeği yiyorum tuzsuz omega varmış onda da.. işe yarar mı ki? Ceviz derseniz balıktan farklı sayılmaz durumumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?