temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah dönmüştür canım çok güzel bir haber busanki ilk banyoya kadar bişey sürülmemesi gerekiyor diye hatılıyorum demek ki yanılmışım çok teşekkür ederim

Bu arada 30+4 deyiz dönme zamanı yani

inşallah dönmüştür canım :)) ya öyle diyorlar genelde ama popişe gerekiyor canım yaa... benim sıpa hastanede banyo yapacak duruma geldi kere kakası belinden kafasına kadar çıktı.. silmek zorunda kaldık e popoda o kadar kakaya yağlandı tabii yağlanınca kakasını daha rahat yaptı :)

canım bebişin rahim agzına dayandıgını nasıl anladı doktor ? ultrasondan mı anladı yoksa alttan mı baktı canım detaylı aydınlatırmısın rica etsem
Canım valla iki türlü de baktı hangisine göre dedi tam emin değilim. Ama hatırladığım kadarıyla vajinalde ölçüm yaptı karından bakarken kafasını söyledi. Anladığım kadarıyla bundan sonra ben her kontrolde vajinal ultrason olcam gibi. Napayım sağlıklı olsun beklesin de oğlum herşey onun için.

Gricim nasıl oldun? Cedric_CT Sen nasılsın canım?
Daha iyiyim canım çok teşekkür ederim. Arada oluyor ama o ataklar iki kere oldu geçti çok şükür. Geceyi güzel geçirdik. Ama dün sabah artık iki tane çantaya ne bulduysam tıktım hastane çantası diye dedim heralde bugün doğacak bu çocuk

Sanki anlıyorlar değil mi :) ben de diyorum erken doğunca küçüksün diye ısıramam sanma. 4001 gr olduğun gün o popoyu ısırıcam diyorum:)
İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz canım :)
Aynen yaa çok hoşuma gidiyo sanki anliyomus gibi :) inşallah canım başta kendi evlatlarimiz olmak üzere Rabbim cümlenin evladını sağlıklı sıhhatli kucagimizda bulundursun inşallah

canım ben de haftaya yıkıycam artık, beyaz sabun rendesıyle en doğalı o diye düşünüyorum. başka bir şey kullanmıcam. güneş kremı de solante kullanıyorum memnunum. vucudumda kararmalar var ama yuzumde allaha sukur olmadı..

Yaa kızlar.. bu balık denen şeyi yiyemiyorum.. midem almıyor doktor ye dedi haftada 2 kere.. ben 1 kere bile yiyemiyorum.. çok kötü oluyorum.. ton balığını denedim yok.. çiğnemeden yutmam lazım o derece felaket durum oğlumda haftada 2 kere bayıla bayıla yiyordum.. şimdi adını bile duymaya tahammülüm yok.. ilaçta vermedi vermez de alerjilerim çoook diye.. ne verse alerji yaptı da.. kabak çekirdeği yiyorum tuzsuz omega varmış onda da.. işe yarar mı ki? Ceviz derseniz balıktan farklı sayılmaz durumumm

Canım ben de tiksinmiştim balıktan yiyemiyordum somonla biraz biraz yemeye başlamıştım. Az yağda kızartınca tavuk eti gibi oluyor. Balık kokmuyır hiç. Salataya ya da makarnaya katarak da yiyebilirsin bütün halinde görmezsen daha rahat yersin belki. Zaten somon yiyebilsen diğerlerine gerek kalmaz.

Aynen bıraksam çocuğu seker komasına sokucaklarda o kadar uzun boylu değil artık gitmeyi pek düşünmüyorum doğum yaklaşıyor eşimde gelme sen dio bilio anasını .
Hay Allah razı olsun eşinden anlayışlı olmasalar çok daha zor olur. Çocuklarımızın gerçek sahipleri okarak kendilerini görüyorlar bence asıl sorun bu

Canım ton balığı yememen gerek zaten. Somon güzeldir tavsiye ederim. Diğerleri gibi kokmaz. İlaç vermedi demişsin ama bi sor yine de

Evet canım seninle günlerimiz aynıbakalım aynı gün doğuracak mıyız doktor meselesini çözebildin mi? Dediğin çok doğru stres en kötüsü. Hamileliğim boyunca 4 kez gerildim mahvoldu yavrum kasılmaktan ben de hiiç takmıyorum bol bol kahkaha atıyorum hatta arkadaşlar gebeliğin ilerledikçe gülme katsayın da artıyor diyor

Canım ton balığı yememen gerek zaten. Somon güzeldir tavsiye ederim. Diğerleri gibi kokmaz. İlaç vermedi demişsin ama bi sor yine de

Somon balığını sevmiyorum hoş şuan hiçbirini sevmiyorum. İlaç vermiyor alerjim çok var.. kalsiyum ilacı bile alerji yaptı ondan vermem sana dedi.

Artık Seninki ne yediyse içerde o zaman sadece popişi yağlarız biz deunibaby nin yenidoğan tanışma setini aldık yağ filan var içinde pişik içşn de mustela aldım umarım işe yarar

Somonun lezzetini sevmiyorum makarna yemem yasak canım.. ya görüntüsü ya da kokusu değil şuan tatlarından dolayı izgara da yaptım kızarttım da buğulama da yaptım ama yok adını duymak bile öğğ oluyorum

Artık Seninki ne yediyse içerde o zaman sadece popişi yağlarız biz deunibaby nin yenidoğan tanışma setini aldık yağ filan var içinde pişik içşn de mustela aldım umarım işe yarar

sorma o ne yemedi ki :) doğunca mama da yediğinden bol bol bez çıkardı.. götürdüğüm kıyafetler yetmedi evden getirttim.. işe yarar niye yaramasın canım :)

Somon balığını sevmiyorum hoş şuan hiçbirini sevmiyorum. İlaç vermiyor alerjim çok var.. kalsiyum ilacı bile alerji yaptı ondan vermem sana dedi.
Aaa o kadar alerjiksin yani. Omega 3 için keten tohumu veya chia tohumu da deneyebilirsin ben hiç yemedim eşim çok meraklıdır böyle sağlıklı şeylere. Hergün 3-4 ceviz yiyorum alternatif besinleri denemelisin bence

Anladım canım. O zaman sen yarın gidince doktorunla konuş bunu mutlaka sana önereceği bir alternatif vardır.

sorma o ne yemedi ki :) doğunca mama da yediğinden bol bol bez çıkardı.. götürdüğüm kıyafetler yetmedi evden getirttim.. işe yarar niye yaramasın canım :)
Maaşallah yediği de yarasın inşallah bizim çok kıyafetimiz de yok öyle bir senaryoyla karşılaşırsak naparız bilmiyorum eşim fazls kıyafet aldırmıyor

Canim ben de normalde de balık hic sevmem. Hamilelikte de ilk 3 ay tiksindim hic yiyemedim ama simdi iki haftada bir falan somon yiyorum. Firinda azicik yagla 1 saate yakin pisirince tavuk eti gibi oluyor balik tadi gidiyor. Zaten en faydalisi da somon, bir de oyle dene. Yaninda kepek ekmegi salata falan ativer agzina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…