- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.101
Ay guzel olur ayni gun dogurursak, belirtilerimizi burda yazariz artikEvet canım seninle günlerimiz aynıbakalım aynı gün doğuracak mıyız doktor meselesini çözebildin mi? Dediğin çok doğru stres en kötüsü. Hamileliğim boyunca 4 kez gerildim mahvoldu yavrum kasılmaktan ben de hiiç takmıyorum bol bol kahkaha atıyorum hatta arkadaşlar gebeliğin ilerledikçe gülme katsayın da artıyor diyor
Çok iyi yapmışsın ben çok yorgun hissediyorum. Dünki alışveriş telaşı yormuş anlaşılan.Ay guzel olur ayni gun dogurursak, belirtilerimizi burda yazariz artik
Doktor isi için burda ilk baslarda gittigim bi doktor vardi ona geri donucem artik canim, hem ona hem de diger ildekine gidicem nolur nolmaz ikisi de hazirda dursun :)
Ne guzel ya hep gulelim insallah. Ben de dun arkadaslarimla bulustum baya guldum iyi geldi, oglum da kipir kipir oldu. Hissediyorlar bizi :)
Canim sen doğum yaptın mi yoksa kasilmalarin hala devam ediyor muAnladım canım. O zaman sen yarın gidince doktorunla konuş bunu mutlaka sana önereceği bir alternatif vardır.
Aaao kadar alerjiksin yani. Omega 3 için keten tohumu veya chia tohumu da deneyebilirsin ben hiç yemedim eşim çok meraklıdır böyle sağlıklı şeylere. Hergün 3-4 ceviz yiyorum alternatif besinleri denemelisin bence
Anladım canım. O zaman sen yarın gidince doktorunla konuş bunu mutlaka sana önereceği bir alternatif vardır.
Maaşallah yediği de yarasın inşallahbizim çok kıyafetimiz de yok öyle bir senaryoyla karşılaşırsak naparız bilmiyorum eşim fazls kıyafet aldırmıyor
Canim ben de normalde de balık hic sevmem. Hamilelikte de ilk 3 ay tiksindim hic yiyemedim ama simdi iki haftada bir falan somon yiyorum. Firinda azicik yagla 1 saate yakin pisirince tavuk eti gibi oluyor balik tadi gidiyor. Zaten en faydalisi da somon, bir de oyle dene. Yaninda kepek ekmegi salata falan ativer agzina :)
Masallah ya biz de oyle olabilir miyiz acaba ben su an alttan muayeneden bile korkuyorum :) zamani gelince rahat oluruz insallah.Çok iyi yapmışsın ben çok yorgun hissediyorum. Dünki alışveriş telaşı yormuş anlaşılan.
Doğum anımı çok mersk ediyorum pazartesi karşı komşum doğum yaptı. Epidurali bırak damar yolu bile açtırmamış hayran kaldım kızahafrasındsn geç doğurduğu halde çok hareketliydi. İnşallah biz de öyle oluruz doktor konusunu iyi yapmışsın içinin rahat etmesi önemli. Ben de bi ara hastaneleri gezeyim diyorum artık. Bitmiyor ki iş...
Anladim canim haklisin ben de ekmeksiz yiyemem yoksa o tadi aliyorsun ne yapsan da. Neyse canini sikma sen yiyemiyorum diye napacaksin. Semiz otunda da omega 3 cok var ama ona da alerjin olursa bilemedim canim.Denedim 3 lokma gerisi yok canım.. ama işte her hafta 2 kere değil yani. Ekmek yasaken azından balık ekmek tarzı ekşili yiyebilirdim belki.. ama o da yasak .. salata ile de gitmiyor işte.. sanırım sorunum makarna ekmek pilav yasak olmasından kaynaklı.. boş boş yediğimden salata ile bile olsa hissediyorum.
Anladim canim haklisin ben de ekmeksiz yiyemem yoksa o tadi aliyorsun ne yapsan da. Neyse canini sikma sen yiyemiyorum diye napacaksin. Semiz otunda da omega 3 cok var ama ona da alerjin olursa bilemedim canim.
baldan_madam 27.haftada rutin kontrolde serviksin 23 mm olduğu fark edildi.heyet raporu,adalat crono,progestan verdi doktorum.15 gün sonra kontrole gittiğimde bi değişiklik olmadığı söylendi.yarın da kontrolüm var ciğer geliştirici iğne vurulup vurulmamama karar verecek doktorum.genelde hep istirahat halindeyim.arada evin içinde yürüyorum biraz.dışarda pek yürüyemiyorum hemen yoruluyorum.biraz hareket etmek lazımmış Allah korusun çok hareketsiz kalırsan pıhtı atar dedi doktorum.yalnız kabızlıkla başım belada sana hangi şurubu tavsiye etti doktorun.magnesie calcinee toz kullanıyorum bana mısın demedi.içimi ferah tutmaya çalışıyorum.evden çıkamadığım için bazen çok karamsar oluyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Yok canım yapmadım çok şükür kasılmaları kontrol altına aldılar eve çıktım evde yatıyorum. Arada kasılmalarım oluyor ama daha iyiyim çok şükürCanim sen doğum yaptın mi yoksa kasilmalarin hala devam ediyor mu
sweetwitch01 sağol canım amin cümlemizinki inşallah.duphalac denemedim hiç yarın yazdırayım bari.beslenmeyle mümkün değil halledemedim. Demir ilacı progestan hareketsizlik olunca barsak hareketleri bitiyor nerdeyse
Canım allah yardımcımız olsun. Zormuş gerçekten. Ben de 29+5 te yaşadım aynı durumu kontrol altına alana kadar hastanede yattım. Hastanede 24 saat arayla ciğer geliştirici iki iğne yapıldı bana. Doktorum her ihtimale karşı yapmakta yarar var dedi. Sonra tuvalet dışında kalkmamak kaydıyla eve gönderdi. Günde 3 lt su mutlaka içeceksin dedi. En büyük ilaç oymuş erken doğuma. O kadar suyu içince zaten sık kalkıyorum tuvalete. Onun dışında kalkmamaya çalışıyorum çünkü kalkınca anında taş gibi oluyor karnım.baldan_madam 27.haftada rutin kontrolde serviksin 23 mm olduğu fark edildi.heyet raporu,adalat crono,progestan verdi doktorum.15 gün sonra kontrole gittiğimde bi değişiklik olmadığı söylendi.yarın da kontrolüm var ciğer geliştirici iğne vurulup vurulmamama karar verecek doktorum.genelde hep istirahat halindeyim.arada evin içinde yürüyorum biraz.dışarda pek yürüyemiyorum hemen yoruluyorum.biraz hareket etmek lazımmış Allah korusun çok hareketsiz kalırsan pıhtı atar dedi doktorum.yalnız kabızlıkla başım belada sana hangi şurubu tavsiye etti doktorun.magnesie calcinee toz kullanıyorum bana mısın demedi.içimi ferah tutmaya çalışıyorum.evden çıkamadığım için bazen çok karamsar oluyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
İnşallah görürüz canım. Benim doktor 34 e kadar tutmaya çalışıcaz sonrası zor dedi benim için. En azından sağlıkla doğacağı gelişime kiloya gelsinler de razıyım ben. Evet stres çok etkiliyor bir de. Ben de içim sıkıldıkça dua ediyorum oğlumla konuşuyorum. Kötü düşünmemeye çalışıyorum. Sen de hep iyi düşün konuş hissederler belki :)İnternette okuduğum kadarıyla bizim gibi olup miadını dolduran bebekler bile varmış.ilaçlar oldukça etkili sanırım.inşallah biz de faydasını görürüz.aramızda da iki gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?