temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay guzel olur ayni gun dogurursak, belirtilerimizi burda yazariz artik
Doktor isi için burda ilk baslarda gittigim bi doktor vardi ona geri donucem artik canim, hem ona hem de diger ildekine gidicem nolur nolmaz ikisi de hazirda dursun :)
Ne guzel ya hep gulelim insallah. Ben de dun arkadaslarimla bulustum baya guldum iyi geldi, oglum da kipir kipir oldu. Hissediyorlar bizi :)

Çok iyi yapmışsın ben çok yorgun hissediyorum. Dünki alışveriş telaşı yormuş anlaşılan.
Doğum anımı çok mersk ediyorum pazartesi karşı komşum doğum yaptı. Epidurali bırak damar yolu bile açtırmamış hayran kaldım kızahafrasındsn geç doğurduğu halde çok hareketliydi. İnşallah biz de öyle oluruzdoktor konusunu iyi yapmışsın içinin rahat etmesi önemli. Ben de bi ara hastaneleri gezeyim diyorum artık. Bitmiyor ki iş...

Aaa o kadar alerjiksin yani. Omega 3 için keten tohumu veya chia tohumu da deneyebilirsin ben hiç yemedim eşim çok meraklıdır böyle sağlıklı şeylere. Hergün 3-4 ceviz yiyorum alternatif besinleri denemelisin bence

Maalesef o kadar alerjik bünyem.. ıspanak patlıcan sardalya maya yoğurt vs. yiyemiyorum cevizi de eh işte yiyorum ama iştahla değil keten tohumunu severim onu alabilirim sağol canım :)

Maaşallah yediği de yarasın inşallah bizim çok kıyafetimiz de yok öyle bir senaryoyla karşılaşırsak naparız bilmiyorum eşim fazls kıyafet aldırmıyor

Valla canım buna 5 takım aldım hepsini hastaneye koydum o yüzden ne de olsa abisi bizi kakaya boğdu bu da yapabilir diye... tek alt falan da koydum.. normalde çok lazım değil ama işte böyle bir sorun olunca macera yaşıyorsun

Denedim 3 lokma gerisi yok canım.. ama işte her hafta 2 kere değil yani. Ekmek yasak en azından balık ekmek tarzı ekşili yiyebilirdim belki.. ama o da yasak .. salata ile de gitmiyor işte.. sanırım sorunum makarna ekmek pilav yasak olmasından kaynaklı.. boş boş yediğimden salata ile bile olsa hissediyorum.

baldan_madam 27.haftada rutin kontrolde serviksin 23 mm olduğu fark edildi.heyet raporu,adalat crono,progestan verdi doktorum.15 gün sonra kontrole gittiğimde bi değişiklik olmadığı söylendi.yarın da kontrolüm var ciğer geliştirici iğne vurulup vurulmamama karar verecek doktorum.genelde hep istirahat halindeyim.arada evin içinde yürüyorum biraz.dışarda pek yürüyemiyorum hemen yoruluyorum.biraz hareket etmek lazımmış Allah korusun çok hareketsiz kalırsan pıhtı atar dedi doktorum.yalnız kabızlıkla başım belada sana hangi şurubu tavsiye etti doktorun.magnesie calcinee toz kullanıyorum bana mısın demedi.içimi ferah tutmaya çalışıyorum.evden çıkamadığım için bazen çok karamsar oluyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Masallah ya biz de oyle olabilir miyiz acaba ben su an alttan muayeneden bile korkuyorum :) zamani gelince rahat oluruz insallah.
Gule gule kullanin esyalarinizi bizim de ufak tefek ama onemli eksikler kaldi, bebek bakim urunleri, bez, atesolcer vs. ama hic gezmeye dermanim yok bakalim ne zaman alicaz :)
Hastaneyi incelemek lazim evet ben de bu gidisimde detayli sorucam her seyi. Bir de normal dogumda mesai saatleri disinda doktorumuz geliyor mu acaba onu da ogrenmek istiyorum.

Anladim canim haklisin ben de ekmeksiz yiyemem yoksa o tadi aliyorsun ne yapsan da. Neyse canini sikma sen yiyemiyorum diye napacaksin. Semiz otunda da omega 3 cok var ama ona da alerjin olursa bilemedim canim.

Anladim canim haklisin ben de ekmeksiz yiyemem yoksa o tadi aliyorsun ne yapsan da. Neyse canini sikma sen yiyemiyorum diye napacaksin. Semiz otunda da omega 3 cok var ama ona da alerjin olursa bilemedim canim.

Aynen öyle oluyor canım. Yok semiz otuna alerjim yok.. pazarda bulursam alayım bari salatasını yerim:)

Sağlıkla gelsin kuzun dinlen bolca canım.. çorbaya her öğününde yer ver.. bir de duphalac var o da iyi.. tatlı biraz suyla seyreltip içebilirsin.. magnesie calesinee bazen bana mısın demiyor çünkü. Kabızlık riskli oluyor maalesef..salatalık domatesi de kahvaltıda mutlaka tüket.

sweetwitch01 sağol canım amin cümlemizinki inşallah.duphalac denemedim hiç yarın yazdırayım bari.beslenmeyle mümkün değil halledemedim. Demir ilacı progestan hareketsizlik olunca barsak hareketleri bitiyor nerdeyse

Evet o demir vitamin vs. yapıyor kabızlık.. dene canım onu ben tatlı diye içemiyorum :) iyi geliyor ama.. tamamen beslenme ile düzelmez tabii ama en azından yardım eder :)

Canım allah yardımcımız olsun. Zormuş gerçekten. Ben de 29+5 te yaşadım aynı durumu kontrol altına alana kadar hastanede yattım. Hastanede 24 saat arayla ciğer geliştirici iki iğne yapıldı bana. Doktorum her ihtimale karşı yapmakta yarar var dedi. Sonra tuvalet dışında kalkmamak kaydıyla eve gönderdi. Günde 3 lt su mutlaka içeceksin dedi. En büyük ilaç oymuş erken doğuma. O kadar suyu içince zaten sık kalkıyorum tuvalete. Onun dışında kalkmamaya çalışıyorum çünkü kalkınca anında taş gibi oluyor karnım.

Bana da 2*1 adalat verdi 3*1 progestan 1 magnezyum onun dışında da rutin içtiğim vitamin demir falan var. Bir de ben istedim kabızlık sorunu bende de var. Duphalac verdi onun için. Hamilelik döneminde vermişti zaten kullanıyordum ama şimdi hergün bir ölçü içiyorum. Kabızlık büyük risk şu halimizde. Tadı biraz yoğun o yüzden meyve suyuna karıştırıyorum hergün bir kez içiyorum. Rahatım şuan. Doktoruna sor istersen sen de kullan kabızlık için bir ilaç. Kayısı erik kompostosu falan tüket ya da bol bol.

İnşallah vaktini bekler bebişlerimiz. Çok yorma kendini canım.

Amin canım inşallah en az bi 36.haftayı görsek sonra ilaçarı bırakıp gelmesini bekleyecekmişiz.şu kabızlıktan çektiğim kadar hiçbi şeyden çekmedim bu halimize de şükür.bol su,istirahat,ilaçlar sonra tevekkül,dua etmek.Şu aşamada yapacak başka bi şey yok

İnternette okuduğum kadarıyla bizim gibi olup miadını dolduran bebekler bile varmış.ilaçlar oldukça etkili sanırım.inşallah biz de faydasını görürüz.aramızda da iki gün var

İnternette okuduğum kadarıyla bizim gibi olup miadını dolduran bebekler bile varmış.ilaçlar oldukça etkili sanırım.inşallah biz de faydasını görürüz.aramızda da iki gün var
İnşallah görürüz canım. Benim doktor 34 e kadar tutmaya çalışıcaz sonrası zor dedi benim için. En azından sağlıkla doğacağı gelişime kiloya gelsinler de razıyım ben. Evet stres çok etkiliyor bir de. Ben de içim sıkıldıkça dua ediyorum oğlumla konuşuyorum. Kötü düşünmemeye çalışıyorum. Sen de hep iyi düşün konuş hissederler belki :)

Canım kasılmalarının şiddetini bilmiyorum ama doktorum bu kısalıkla bile beni hastanede yatırmadı.senin serviks biraz daha uzun için rahat olsun.ya da benim doktorum fazla rahat.nasıl istirahat edeyim sürekli yatayım mı dedim.kendini fazla yorma çok dolaşma yeterli dedi.gelmeyi kafasına koyduysa ayağından tavana bağlasan yine gelir o dedi.ben normalde çok evhamlıyımdır.şimdi dua edip bekliyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…