- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.121
slm kızlar sizin de arada kasiklarda agriniz oluyor mu
Yavrum artık tekmeleri bıraktı sanki tüm vücut yer değiştiriyor. Kasiklarima ayaklari denk geliyor sanırım her vuruşta sicrar oldum. Çarşamba günü kontrolim var bakalım. Nts ye kaçıncı haftalarda bagliyorlar bilen var mı
Çok korkar oldum bu aralar. Bende istiyim bu kontrolde. Çünkü hala kasilmayla çocuğun hareketini ayırt edemiyorum. Her sertlik sanki bir yere toplanip kafasini itiyor gibi hissediyorumBu haftalarda bağlıyorlar canım nst ye.. ben yarın nst isteyeceğim doktorum göndermezse. Kuvvetli o sıçratan vuruş başı da olabilir
Çok korkar oldum bu aralar. Bende istiyim bu kontrolde. Çünkü hala kasilmayla çocuğun hareketini ayırt edemiyorum. Her sertlik sanki bir yere toplanip kafasini itiyor gibi hissediyorum
Tamam canım teşekkür ederim:)Canım bi bölgenin tümsek gibi olması ya da sertleşmesi kasılma değil.. kasılma; tamamen bütün karnının taş gibi olması ,dokunduğunda acıması , nefes alırken bile karnının acıması , pozisyon değiştiğinde ya da düz yattığında bir süre kalıp sonra yumuşaması hatta bazen yumuşamaması demek . İste canım doktorundan bağlar nst ye.
Aslında gerçek sahipleri de biz degiliz Rabbimizin emaneti onlar bize.Hay Allah razı olsun eşinden anlayışlı olmasalar çok daha zor olur. Çocuklarımızın gerçek sahipleri okarak kendilerini görüyorlar bence asıl sorun bu
Canım sormadım ben sancıyı. Ama daha telefonda dedi doktorum bana risk olabilir diye. Sonra da vajinal muayene sonrası risk var dedi.baldan_madam canim senin nst de sancin cikmis miydi yoksa muayenede mi anlasildi erken dogum riskin olduğu?
Canim masallah iyi dayanmisin. Insallah bebegin biraz daha dayanir kuvezde kalmak zorunda kalmaz. Evde olmak cok zor tabiki. 2 ay yatmak zorunda kalmistim kafayi yiyordum.baldan_madam 27.haftada rutin kontrolde serviksin 23 mm olduğu fark edildi.heyet raporu,adalat crono,progestan verdi doktorum.15 gün sonra kontrole gittiğimde bi değişiklik olmadığı söylendi.yarın da kontrolüm var ciğer geliştirici iğne vurulup vurulmamama karar verecek doktorum.genelde hep istirahat halindeyim.arada evin içinde yürüyorum biraz.dışarda pek yürüyemiyorum hemen yoruluyorum.biraz hareket etmek lazımmış Allah korusun çok hareketsiz kalırsan pıhtı atar dedi doktorum.yalnız kabızlıkla başım belada sana hangi şurubu tavsiye etti doktorun.magnesie calcinee toz kullanıyorum bana mısın demedi.içimi ferah tutmaya çalışıyorum.evden çıkamadığım için bazen çok karamsar oluyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Kızlar yarın uçak yolculuğum var sabahtan dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah bebeğimle mutlu huzurlu gider geliriz
Sağol canım inşallah biraz heyecan bastı aslında :)Sağ salim gidip gelin inşallah
Canım saatte dörtten fazla olursa beni ara demişti benim doktorum. Bir de göbek deliğinin üst kısmında da sertlik olması gerekiyormuş kasılma olduğunda. Bana hemen gel risk var dediğinde benim 3-4 dk da bir oluyordu ve çok şiddetliydi. Bence acil değil gibi ama yine de bilgi vermende yarar var. Gerek görürse o daha erken çağırır zaten. Bir de çok uzun sürmüyordu benimki 30-60sn arasında geçiyordu sertlik.Kızlar özellikle kasılma yaşayan arkadaşlar bikaç gündür karnım gün içinde çok sık tahta gibi sertleşiyor hatta kaburgama batıyor oturamıyorum diyebilirim kabızlık sorunum yok ama gaz sancısı çektiğimi düşünüyorum saatte bir vuruyor kivrandiriyor yine karnım da sert bi saatte iki defa oldu bu tekrarlarsa doktora gideyim mi ? Salı randevum var ama sabah da gidebilirim acil biseyde gelmemi söylemişti doktorum bir de çok sık idrara çıkıyorum normalde de sık ama şuan on dakika da bir diyebilirim bebeğin hareketleri karnımın iki yanında aşağı kısımda
Saatte iki kere oldu göbeğinin üstü değil komple karnım sert kaburgama batıyor oturmakta güçlük çekiyorum birde bir dakika belki daha fazla sürüyor benim de çok sık olmadığı için gaz sancisidir diye düşünüyorum takip edicem bakalım tekrarlamazsa randevuda söylerim doktoruma yarın mesaj atarım bilgisi olsun bakalım ne diyecekCanım saatte dörtten fazla olursa beni ara demişti benim doktorum. Bir de göbek deliğinin üst kısmında da sertlik olması gerekiyormuş kasılma olduğunda. Bana hemen gel risk var dediğinde benim 3-4 dk da bir oluyordu ve çok şiddetliydi. Bence acil değil gibi ama yine de bilgi vermende yarar var. Gerek görürse o daha erken çağırır zaten. Bir de çok uzun sürmüyordu benimki 30-60sn arasında geçiyordu sertlik.
Evet canım tarif ettiğin gibi oluyor. Göbek deliğinin üst kısmında da olacak demek istedim. Sadece aşağıda sertleşme bebekten dolayı da olabiliyormuş. Bir de göbeğine çok dokunma bana da tembihlediler gerçekten farkediyorum dokunduğum oynadığım zamanlar daha çok kasılma oluyor. En iyisini yaparsın doktorunun haberi olsun önemliyse ihmal etmez zaten çağırır seni. Ama çok sık olmadıkça korkma. Öyle zamanlarda sırt üstü uzan rahat etsin karnın.Saatte iki kere oldu göbeğinin üstü değil komple karnım sert kaburgama batıyor oturmakta güçlük çekiyorum birde bir dakika belki daha fazla sürüyor benim de çok sık olmadığı için gaz sancisidir diye düşünüyorum takip edicem bakalım tekrarlamazsa randevuda söylerim doktoruma yarın mesaj atarım bilgisi olsun bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?