temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yavrum artık tekmeleri bıraktı sanki tüm vücut yer değiştiriyor. Kasiklarima ayaklari denk geliyor sanırım her vuruşta sicrar oldum. Çarşamba günü kontrolim var bakalım. Nts ye kaçıncı haftalarda bagliyorlar bilen var mı

Bu haftalarda bağlıyorlar canım nst ye.. ben yarın nst isteyeceğim doktorum göndermezse. Kuvvetli o sıçratan vuruş başı da olabilir

Bu haftalarda bağlıyorlar canım nst ye.. ben yarın nst isteyeceğim doktorum göndermezse. Kuvvetli o sıçratan vuruş başı da olabilir
Çok korkar oldum bu aralar. Bende istiyim bu kontrolde. Çünkü hala kasilmayla çocuğun hareketini ayırt edemiyorum. Her sertlik sanki bir yere toplanip kafasini itiyor gibi hissediyorum

Çok korkar oldum bu aralar. Bende istiyim bu kontrolde. Çünkü hala kasilmayla çocuğun hareketini ayırt edemiyorum. Her sertlik sanki bir yere toplanip kafasini itiyor gibi hissediyorum

Canım bi bölgenin tümsek gibi olması ya da sertleşmesi kasılma değil.. kasılma; tamamen bütün karnının taş gibi olması ,dokunduğunda acıması , nefes alırken bile karnının acıması , pozisyon değiştiğinde ya da düz yattığında bir süre kalıp sonra yumuşaması hatta bazen yumuşamaması demek . İste canım doktorundan bağlar nst ye.

Tamam canım teşekkür ederim:)

Canim masallah iyi dayanmisin. Insallah bebegin biraz daha dayanir kuvezde kalmak zorunda kalmaz. Evde olmak cok zor tabiki. 2 ay yatmak zorunda kalmistim kafayi yiyordum.

Kızlar özellikle kasılma yaşayan arkadaşlar bikaç gündür karnım gün içinde çok sık tahta gibi sertleşiyor hatta kaburgama batıyor oturamıyorum diyebilirim kabızlık sorunum yok ama gaz sancısı çektiğimi düşünüyorum saatte bir vuruyor kivrandiriyor yine karnım da sert bi saatte iki defa oldu bu tekrarlarsa doktora gideyim mi ? Salı randevum var ama sabah da gidebilirim acil biseyde gelmemi söylemişti doktorum bir de çok sık idrara çıkıyorum normalde de sık ama şuan on dakika da bir diyebilirim bebeğin hareketleri karnımın iki yanında aşağı kısımda

Canım saatte dörtten fazla olursa beni ara demişti benim doktorum. Bir de göbek deliğinin üst kısmında da sertlik olması gerekiyormuş kasılma olduğunda. Bana hemen gel risk var dediğinde benim 3-4 dk da bir oluyordu ve çok şiddetliydi. Bence acil değil gibi ama yine de bilgi vermende yarar var. Gerek görürse o daha erken çağırır zaten. Bir de çok uzun sürmüyordu benimki 30-60sn arasında geçiyordu sertlik.

S sfahb amin inşallah canım.keşke tek derdim evde yatmak olsun inan razıyım.annemin yanına geldim sağolsun bebek gibi bakıyor bana hiçbir sorumluluğum yok yiyip içip yatıyorum.

Saatte iki kere oldu göbeğinin üstü değil komple karnım sert kaburgama batıyor oturmakta güçlük çekiyorum birde bir dakika belki daha fazla sürüyor benim de çok sık olmadığı için gaz sancisidir diye düşünüyorum takip edicem bakalım tekrarlamazsa randevuda söylerim doktoruma yarın mesaj atarım bilgisi olsun bakalım ne diyecek

Selam kızlar, aranızda adalet crono kullanan var mı?Hipertansiyon ilacı bu ilaç fakat benim tansiyonum bu zamana kadar hep normaldi Yani 10-6 civarında.Ödem ve tuz atmaya yardımcı oluyormuş kullananlar gözlemlerini yazabilir mi?Pek tuz tüketen biri değilim Fakat vücudumda ödem oluşmaya başladı aslında çok dert etmiyorum çünkü ilk gebeliğimdede ödemim çok olmuştu ve Doğumdan sonra geçmişti.Tansiyonum zaten düşük bide bu ilaç ödem attırıcam derken daha da tansiyonumu düşürür mü endişeliyim.Doktorum tansiyon ilacı yazıcam dediğinde hiç yükselmediki şimdiye kadar dedim aslında ama yinede yazmış anlam veremedim.

Evet canım tarif ettiğin gibi oluyor. Göbek deliğinin üst kısmında da olacak demek istedim. Sadece aşağıda sertleşme bebekten dolayı da olabiliyormuş. Bir de göbeğine çok dokunma bana da tembihlediler gerçekten farkediyorum dokunduğum oynadığım zamanlar daha çok kasılma oluyor. En iyisini yaparsın doktorunun haberi olsun önemliyse ihmal etmez zaten çağırır seni. Ama çok sık olmadıkça korkma. Öyle zamanlarda sırt üstü uzan rahat etsin karnın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…