temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ben kullanıyorum çarşambadan beri. Tansiyon için vermedi bana. Kasılmalardan dolayı hastaneye yatınca verdi. 2 kez içiyorum günde. Benim normalde tansiyonum çok düşük. 8-5 çıkar en yüksek. Ama hiç düşmedi kullandığımdan beri. Öyle bir etki yapmadı bende. Belki sana da diğer etkilerinden dolayı vermiştir tansiyon için değil de.

Anladım canım çok sağol cevabın için.Çok geçmiş olsun bu arada.Ödem için verdi o zaman muhtemelen.Doktor verdiyse vardır bir bildiğide ilk gebeliğimdeki ödemim daha fazlaydı o doktorum pek ilaç yazmazdı çok çok gerekmedikçe.Ondan kafam karıştı.

Somon balığını sevmiyorum hoş şuan hiçbirini sevmiyorum. İlaç vermiyor alerjim çok var.. kalsiyum ilacı bile alerji yaptı ondan vermem sana dedi.
canım bende aylardır ilk defa balık yedim cok tiksiniyordum karnım asırı acıktı bir anda canım cekti difrizden palamut cıkardım bi de cinekop ama cinekopu midem almıyor nedense sevmiyorum ama 4 dilim palamut yedim valla normalde aylardır taze soganda yiyemiyorrdum onu da salatanın içinde bol miktarda yedim sende zorlama kendini eninde sonunda canın istiyecek.ton balıgı ye doktor oda faydalı demişti yeter ki balık ye dedi istersen bol limonlu kıvırcık salatanın içinde ye canım.

Sağol canım. Muhtemelen tansiyon için vermemiştir. Ve tansiyona etkisi olmadı bende hiç merak etme. Yine de kullandıkça rahatsızlık hissedersen bir iki ölçersin tedbir amaçlı.

Zaten oturamadigim için uzanıyorum hep tekrar sancı olmadı an karnım hala sert saatlerce de gecmiyo doktoruma bi diyeyim bunu kızım da aksi gibi çıkacak öyle geriniyor dışardan fena belli neresiyse uzatıp bir iki saniye çekiyo çılgın :)

doggal yollardan istersen bol acı biber tursusu ye inanlımaz bagırsak calıstırıyor wcye kendimi zor atıyorum .ya da duphalac 10 numara bir surup

Maalesef o kadar alerjik bünyem.. ıspanak patlıcan sardalya maya yoğurt vs. yiyemiyorum cevizi de eh işte yiyorum ama iştahla değil keten tohumunu severim onu alabilirim sağol canım :)
Ne yiyorsun kuzum sençok geçmiş olsun alternatif yiyecekler araştırmanı tavsiye ederim Allah yardımcın olsun

Alttan muayene konusuna hiç girme... dehşet ürkünç geliyor bi de asıl çok daha ürktüğüm Şey normal doğumda kesi olayı
Alışverişe çıkacak gücün yoksa al pc ni eline internetten ver siparişlerini kendini hiç yorma canım.
Doktorun mesai saati dinlememesi gerek. Belki son 5-10 dakikaya kayılır ama mutlaka yanında olur diye biliyorum. Aksi gibi bizimkiler de tam tatil zamanı bebekleri. İnşallah doktorlarımız tatile gitmez

Canım bu sıkıntıya sebep olarak bişey dedi mi doktorun? Yani bildiğim kadarıyla düzgğn bir gebelik yaşıyordun herşey biranda nasıl böyle değişti? Çok mu yordun kendini veya çok mu stres yaşadın?

Valla zorla yediğimde oluyor salata vs. Yiyorum ama işte o zoralamanın faydası olur mu onu bilmiyorum.. alternatif olarak ton aldım o da işte yesem de ağzımda büyüyor.. dediğin gibi zorlamamak lazım.. faydasından çok zararı olcak yoksa

Ne yiyorsun kuzum sençok geçmiş olsun alternatif yiyecekler araştırmanı tavsiye ederim Allah yardımcın olsun

Aman aman bir şey yiyemiyorum.. hep alternatiflerim kabak be patates olur şimdi patates yasak onu da yiyemiyorum. Yoğurt yerine süt ve aktivia yerdim aktivia da yasak.. zor oluyor ama gıda alerjisi tehlikeli korkuyorum o sebeple.. amin canım:)

O tatil konusunda konuştum doktorumla ben. Normal olsa garanti veremezdim ama sezaryen olduğu için büyük ihtimalle olurum..olmamazsam da çok iyi arkadaşlarım var yönlendirme mutlaka yaparım dedi bana.. ben siz olun istiyorum dedim daha erken dedi bana haklıydı ama bende 20 haftalık falan sormuştum:)

Maledef canım. Benim baştan beri hep sıkıntılıydı. Kalp rahimden dolayı önce düşük ihtimalim vardı sonra erken doğum riskim. Sonra suyu arttı bebişin o da erken doğum riski dedi. Suyu dengeledik. Bu arada 3 aydır falan işyerinde büyük sıkıntılar yaşadık. Doktora sordum ben de neden oldu diye. Hepsini saydı. Şekil olabilir stres olabilir ya da çınarın canı sıkılmıştır yaramazlık yapası gelmiştir dedi :)

Bu arada ben de tatil işinden korkuyorum. Ben konuştum doktorumla gerçi her koşulda gelmeye çalışıcam seni bırakmam en kötü gelemezsem de sadece bir kişiye bırakırım başkasına güvenmem dedi ama şimdi araya bayram girdi. Bu yaramaz çocuk bayramı beklerse bayramda kesin bi yaramazlık yapar gibi geliyor korkuyorum

Aminn canım inşallah:))) Foto isteyeceğim unutuyorum her seferinde sıpa dönüyor çünkü:)
İste canım unutma. Benim yattığım yerin karşısında ayrıntılıda çekilen fotosu var. Bak bak doyamıyorum :) koca adam sanki sıpa :) telefonda da son resimleri var bakıp bakıp konuşuyorum zaman geçiyor iyi geliyor. Sen de al mutlaka hadi güzel geçsin inşallah

Kızlar günaydınnnnnn :) görüş günümüz bugünnn kızımıı :) çok heyecan yaptım 6da kalktım şaka gibi :)

Günaydın Canım..
Güzel haberlerle gelirsin inşallah..
Ne güzel gör de güzel kızını için ferahlar..
Benim de kontrol bu hafta çok heyecanlıyım son iki gidişinde yüzünü hiç göremedik umarım bu sefer görürüm.

Aynen canim ondan da korkuyorum dusundukce korkcak sey cok :) esim de sezaryen videolari izleyip beni normal doguma ikna etmeye calisiyor cok fazla kesiyolar ben sana kiyamam diye her türlü kesik olcak ama bakalim hayırlısı.
Internetten alicam artik canim dedigin gibi.
Doktorla izin gunlerini de konusmak lazim o zaman temmuzu atlatsinlar da oyle gitsinler :)

senin oglan hızlı cıktı valla çok sabırsız :) hayırlısıyla saglıkla gelsın ınsallah tabıkı zamanı gelınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…