- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.141
Canım ben kullanıyorum çarşambadan beri. Tansiyon için vermedi bana. Kasılmalardan dolayı hastaneye yatınca verdi. 2 kez içiyorum günde. Benim normalde tansiyonum çok düşük. 8-5 çıkar en yüksek. Ama hiç düşmedi kullandığımdan beri. Öyle bir etki yapmadı bende. Belki sana da diğer etkilerinden dolayı vermiştir tansiyon için değil de.Selam kızlar, aranızda adalet crono kullanan var mı?Hipertansiyon ilacı bu ilaç fakat benim tansiyonum bu zamana kadar hep normaldi Yani 10-6 civarında.Ödem ve tuz atmaya yardımcı oluyormuş kullananlar gözlemlerini yazabilir mi?Pek tuz tüketen biri değilim Fakat vücudumda ödem oluşmaya başladı aslında çok dert etmiyorum çünkü ilk gebeliğimdede ödemim çok olmuştu ve Doğumdan sonra geçmişti.Tansiyonum zaten düşük bide bu ilaç ödem attırıcam derken daha da tansiyonumu düşürür mü endişeliyim.Doktorum tansiyon ilacı yazıcam dediğinde hiç yükselmediki şimdiye kadar dedim aslında ama yinede yazmış anlam veremedim.
Anladım canım çok sağol cevabın için.Çok geçmiş olsun bu arada.Ödem için verdi o zaman muhtemelen.Doktor verdiyse vardır bir bildiğide ilk gebeliğimdeki ödemim daha fazlaydı o doktorum pek ilaç yazmazdı çok çok gerekmedikçe.Ondan kafam karıştı.Canım ben kullanıyorum çarşambadan beri. Tansiyon için vermedi bana. Kasılmalardan dolayı hastaneye yatınca verdi. 2 kez içiyorum günde. Benim normalde tansiyonum çok düşük. 8-5 çıkar en yüksek. Ama hiç düşmedi kullandığımdan beri. Öyle bir etki yapmadı bende. Belki sana da diğer etkilerinden dolayı vermiştir tansiyon için değil de.
canım bende aylardır ilk defa balık yedim cok tiksiniyordum karnım asırı acıktı bir anda canım cekti difrizden palamut cıkardım bi de cinekop ama cinekopu midem almıyor nedense sevmiyorum ama 4 dilim palamut yedim valla normalde aylardır taze soganda yiyemiyorrdum onu da salatanın içinde bol miktarda yedim sende zorlama kendini eninde sonunda canın istiyecek.ton balıgı ye doktor oda faydalı demişti yeter ki balık ye dedi istersen bol limonlu kıvırcık salatanın içinde ye canım.Somon balığını sevmiyorumhoş şuan hiçbirini sevmiyorum. İlaç vermiyor alerjim çok var.. kalsiyum ilacı bile alerji yaptı ondan vermem sana dedi.
Sağol canım. Muhtemelen tansiyon için vermemiştir. Ve tansiyona etkisi olmadı bende hiç merak etme. Yine de kullandıkça rahatsızlık hissedersen bir iki ölçersin tedbir amaçlı.Anladım canım çok sağol cevabın için.Çok geçmiş olsun bu arada.Ödem için verdi o zaman muhtemelen.Doktor verdiyse vardır bir bildiğide ilk gebeliğimdeki ödemim daha fazlaydı o doktorum pek ilaç yazmazdı çok çok gerekmedikçe.Ondan kafam karıştı.
Zaten oturamadigim için uzanıyorum hep tekrar sancı olmadı an karnım hala sert saatlerce de gecmiyo doktoruma bi diyeyim bunu kızım da aksi gibi çıkacak öyle geriniyor dışardan fena belli neresiyse uzatıp bir iki saniye çekiyo çılgın :)Evet canım tarif ettiğin gibi oluyor. Göbek deliğinin üst kısmında da olacak demek istedim. Sadece aşağıda sertleşme bebekten dolayı da olabiliyormuş. Bir de göbeğine çok dokunma bana da tembihlediler gerçekten farkediyorum dokunduğum oynadığım zamanlar daha çok kasılma oluyor. En iyisini yaparsın doktorunun haberi olsun önemliyse ihmal etmez zaten çağırır seni. Ama çok sık olmadıkça korkma. Öyle zamanlarda sırt üstü uzan rahat etsin karnın.
doggal yollardan istersen bol acı biber tursusu ye inanlımaz bagırsak calıstırıyor wcye kendimi zor atıyorum .ya da duphalac 10 numara bir surupAmin canım inşallah en az bi 36.haftayı görsek sonra ilaçarı bırakıp gelmesini bekleyecekmişiz.şu kabızlıktan çektiğim kadar hiçbi şeyden çekmedim bu halimize de şükür.bol su,istirahat,ilaçlar sonra tevekkül,dua etmek.Şu aşamada yapacak başka bi şey yok
Ne yiyorsun kuzum senMaalesef o kadar alerjik bünyem.. ıspanak patlıcan sardalya maya yoğurt vs. yiyemiyorumcevizi de eh işte yiyorum ama iştahla değil keten tohumunu severim onu alabilirim sağol canım :)
Alttan muayene konusuna hiç girme... dehşet ürkünç geliyor bi de asıl çok daha ürktüğüm Şey normal doğumda kesi olayıMasallah ya biz de oyle olabilir miyiz acaba ben su an alttan muayeneden bile korkuyorum :) zamani gelince rahat oluruz insallah.
Gule gule kullanin esyalarinizibizim de ufak tefek ama onemli eksikler kaldi, bebek bakim urunleri, bez, atesolcer vs. ama hic gezmeye dermanim yok bakalim ne zaman alicaz :)
Hastaneyi incelemek lazim evet ben de bu gidisimde detayli sorucam her seyi. Bir de normal dogumda mesai saatleri disinda doktorumuz geliyor mu acaba onu da ogrenmek istiyorum.
Canım bu sıkıntıya sebep olarak bişey dedi mi doktorun? Yani bildiğim kadarıyla düzgğn bir gebelik yaşıyordun herşey biranda nasıl böyle değişti? Çok mu yordun kendini veya çok mu stres yaşadın?İnşallah görürüz canım. Benim doktor 34 e kadar tutmaya çalışıcaz sonrası zor dedi benim için. En azından sağlıkla doğacağı gelişime kiloya gelsinler de razıyım ben. Evet stres çok etkiliyor bir de. Ben de içim sıkıldıkça dua ediyorum oğlumla konuşuyorum. Kötü düşünmemeye çalışıyorum. Sen de hep iyi düşün konuş hissederler belki :)
Kesinlikle aynı şeyi düşğnüyorum. Ama o bebek bana emanet edilmiş. Kendisi kendi emanetlerini büyütmüş eğer istiyorsa ve imkanı varsa yine yapsınAslında gerçek sahipleri de biz degiliz Rabbimizin emaneti onlar bize.
canım bende aylardır ilk defa balık yedim cok tiksiniyordum karnım asırı acıktı bir anda canım cekti difrizden palamut cıkardım bi de cinekop ama cinekopu midem almıyor nedense sevmiyorum ama 4 dilim palamut yedim valla normalde aylardır taze soganda yiyemiyorrdum onu da salatanın içinde bol miktarda yedim sende zorlama kendini eninde sonunda canın istiyecek.ton balıgı ye doktor oda faydalı demişti yeter ki balık ye dedi istersen bol limonlu kıvırcık salatanın içinde ye canım.
Ne yiyorsun kuzum sençok geçmiş olsun alternatif yiyecekler araştırmanı tavsiye ederim Allah yardımcın olsun
Alttan muayene konusuna hiç girme... dehşet ürkünç geliyor bi de asıl çok daha ürktüğüm Şey normal doğumda kesi olayı
Alışverişe çıkacak gücün yoksa al pc ni eline internetten ver siparişlerini kendini hiç yorma canım.
Doktorun mesai saati dinlememesi gerek. Belki son 5-10 dakikaya kayılır ama mutlaka yanında olur diye biliyorum. Aksi gibi bizimkiler de tam tatil zamanı bebekleri. İnşallah doktorlarımız tatile gitmez
Maledef canım. Benim baştan beri hep sıkıntılıydı. Kalp rahimden dolayı önce düşük ihtimalim vardı sonra erken doğum riskim. Sonra suyu arttı bebişin o da erken doğum riski dedi. Suyu dengeledik. Bu arada 3 aydır falan işyerinde büyük sıkıntılar yaşadık. Doktora sordum ben de neden oldu diye. Hepsini saydı. Şekil olabilir stres olabilir ya da çınarın canı sıkılmıştır yaramazlık yapası gelmiştir dedi :)Canım bu sıkıntıya sebep olarak bişey dedi mi doktorun? Yani bildiğim kadarıyla düzgğn bir gebelik yaşıyordun herşey biranda nasıl böyle değişti? Çok mu yordun kendini veya çok mu stres yaşadın?
Günaydın canım:) hadi gözün aydın. Çok güzel haberlerle gelirsin inşallah:)Kızlar günaydınnnnnn :) görüş günümüz bugünnn kızımıı :) çok heyecan yaptım 6da kalktım şaka gibi :)
Günaydın canım:) hadi gözün aydın. Çok güzel haberlerle gelirsin inşallah:)
İste canım unutma. Benim yattığım yerin karşısında ayrıntılıda çekilen fotosu var. Bak bak doyamıyorum :) koca adam sanki sıpa :) telefonda da son resimleri var bakıp bakıp konuşuyorum zaman geçiyor iyi geliyor. Sen de al mutlakaAminn canım inşallah:))) Foto isteyeceğim unutuyorum her seferinde sıpa dönüyor çünkü:)
Kızlar günaydınnnnnn :) görüş günümüz bugünnn kızımıı :) çok heyecan yaptım 6da kalktım şaka gibi :)
Aynen canim ondan da korkuyorum dusundukce korkcak sey cok :) esim de sezaryen videolari izleyip beni normal doguma ikna etmeye calisiyor cok fazla kesiyolar ben sana kiyamam diyeAlttan muayene konusuna hiç girme... dehşet ürkünç geliyor bi de asıl çok daha ürktüğüm Şey normal doğumda kesi olayı
Alışverişe çıkacak gücün yoksa al pc ni eline internetten ver siparişlerini kendini hiç yorma canım.
Doktorun mesai saati dinlememesi gerek. Belki son 5-10 dakikaya kayılır ama mutlaka yanında olur diye biliyorum. Aksi gibi bizimkiler de tam tatil zamanı bebekleri. İnşallah doktorlarımız tatile gitmez
Canım olur mu öyle şey. Bunları paylaşmak için burdayız. Allah razı olsun benim sıkıntım varken de sizin mesajlarınızdan dualarınızdan güç aldım. Sen de üzme bebişini hadi.
Çınar yine yaramazlık peşinde :) işi gücü haylazlık sıpanın :) arada darlıyor yine bi uzatıyo kafayı annneeee çıkıyım mı he çıkıyım mı diyip gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?