temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yok artık kola mı ya gercekten şu lohusalık donemınde keske kımse yaklaşamasa annenın bebeğin yanına. gereklı gereksız bır suru sey konusup ınsanı bunaltıyorlar. gelenı gıdenı sureklı yanına yanına sokup rahatsız edıyolar hıcbısey yapmasa konusuyolar yıne insanın canı sıkılıyor sonra gelinler hep kötü bi de o halde insan idare etmek zor iş gerçekten Allah yardımcımız olsun..

ben geldiiiiiimmmm :)) aldım fotolar tam belli olmasa da :)) 1700 gr olmuşuuz :)) biraz geri ama çok değil dedi... doğumu sordum sinyal bekleyeceğiz o ne zaman derse o zaman doğacakk :)) plasenta yukarı çıkmış normal pozisyona dönmüş.. yatmalarım işe yaramış :)))

normale dönmüş benim sıpa.. artık mümkün değil göremem yüzünü :) gördüm cadıyı minnoşumm yaa :) büyümüş böcekk :) ayyy sormaa heyecandan tansiyon 12-8 çıktı

Günaydın kızlar bir sorum var sizde de oluyormu ayakta biraz fazla kalinca alt tarafım şişiyor gibi geliyor karın rahime baskı yapıyor sanirim sizdede oluyormu

Kızlar bu 32. Hafta da alınan rapor özel hastaneden de alınabiliyor değil mi ? Yoksa illaki devlet mi olmalı...

doktor verdikten sonra özel devlet fark eder mi ki ??? bilmiyorum çalışmadığım için.. bugün gittiğimde çalışıyor musun diye sordu bana tam haftasındayım rapor için sordu sanırım.. çalışmıyorum diyince tamam o zaman dedi.. özele gidiyorum ben

Maşallah ona :) sana da maşallah canım çok sevindim herşeyin düzelmesine :)

güneş kremi solante pregna var cnm o çok iyi

Kızlar az önce doktordan geldim cok frna grip oldum bas agrısı öksürük burun bogaz iki gündür uyuyamıyodum doktor 1000lik augmentin antibiyotik verdi hamilelikte antibiyotik kullanılmıyodu sanıyodum doktor verdiğine göre bişey olmaz demi

Geçmiş olsun canım.. kullanılıyor ben kullanmıştım.. doktor vermiş sorun yok. Grip daha tehlikeli.

Ben grip için değil ama bir kere besin zehirlenmesi yaşadım bağırsaklarım için antibiyotik kullandım. Bir kere de idrar yolu iltihabı için kullandım. İkisi de 500 şük antibiyotik lerdi. Ben normalde de antibiyotik kullanan biri değilim. Ama dokyor iltihap olduğunda ilacın vereceği zarar iltihapın verdiğinden daha az olur endişelenme kullanman kazım diyince mecbur kullandım. Bebeğim için ne derlerse yapmaya tazı oluyorum.

Kafasını gördük yüzünü göremedik:):) dönmüş şükür büyümüşüz de :) popiş gördük daha çokk:) iyiydi çok şükür eşi de yukarı çıkmış.. :)
Gözunuz aydın.. :) darısı başımıza inşallah bizde sorunsuz bı kontrol geçiririz gerçi daha bir hafta var ama merak edıyyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…