- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.161
Sorma canım işi gücü haylazlıksenin oglan hızlı cıktı valla çok sabırsız :) hayırlısıyla saglıkla gelsın ınsallah tabıkı zamanı gelınce
Günlerimiz çok yakın demek ki normal benimki dekayınvaliddm de aşağıya inmiş erken filan deyince iyice endişelenmiştim. Kadın hiç hayırlı bişey söylemiyor ki yok popon büyüdü yok memelerin büyüdü... darlanmaya başladım inşallah lohusalığımda burnumdan getirmez yoksa bu vakte kadar dolan bardak taşacak
yok artık kola mıeşime söylüyorum gitme görüşme diyor ama görüşmemek gibi bir seçenek yok ne yazık kihaftada 1 saatliğine uğradığım halde mutlaka bişey bulur can sıkmak için keşke takmasak kafamıza. Seninki yine iyiymiş benimki eltimin 2 yaşındaki kızına kola içiriyor balıkla iyi gider diye
İste canım unutma. Benim yattığım yerin karşısında ayrıntılıda çekilen fotosu var. Bak bak doyamıyorum :) koca adam sanki sıpa :) telefonda da son resimleri var bakıp bakıp konuşuyorum zaman geçiyor iyi geliyor. Sen de al mutlakahadi güzel geçsin inşallah
Günaydın Canım..
Güzel haberlerle gelirsin inşallah..
Ne güzel gör de güzel kızını için ferahlar..
Benim de kontrol bu hafta çok heyecanlıyım son iki gidişinde yüzünü hiç göremedik umarım bu sefer görürüm.
Günaydın kızlar bir sorum var sizde de oluyormu ayakta biraz fazla kalinca alt tarafım şişiyor gibi geliyor karın rahime baskı yapıyor sanirim sizdede oluyormu
Kızlar bu 32. Hafta da alınan rapor özel hastaneden de alınabiliyor değil mi ? Yoksa illaki devlet mi olmalı...
özel hastanelerde vverıyor canım. yalnızca ozel muayenelere gıdenlerı doktorlar ozel hastane ve ya devlete yonlendırıyorlar.Kızlar bu 32. Hafta da alınan rapor özel hastaneden de alınabiliyor değil mi ? Yoksa illaki devlet mi olmalı...
Maşallah ona :) sana da maşallah canım çok sevindim herşeyin düzelmesine :)ben geldiiiiiimmmm :)) aldım fotolar tam belli olmasa da :)) 1700 gr olmuşuuz :)) biraz geri ama çok değil dedi... doğumu sordum sinyal bekleyeceğiz o ne zaman derse o zaman doğacakk :)) plasenta yukarı çıkmış normal pozisyona dönmüş.. yatmalarım işe yaramış :)))
Maşallah ona :) sana da maşallah canım çok sevindim herşeyin düzelmesine :)
Ayy nasıl geçti kızınla görüşmen canım:)Aminn canım inşallah:))) Foto isteyeceğim unutuyorum her seferinde sıpa dönüyor çünkü:)
güneş kremi solante pregna var cnm o çok iyiKizlar haftaya bebegimin kıyafetlerini artık yikayayim diyorum. Ama hala neyle yikayacagima karar veremedim. Siz ne kullandınız bebislerinizin kıyafetini yıkarken? Yumuşatıcı kullanmadiniz dimi?
Birde güneş kremi kullanan var mi? Varsa ne kullanıyorsunuz?
Ayy nasıl geçti kızınla görüşmen canım:)
Kızlar az önce doktordan geldim cok frna grip oldum bas agrısı öksürük burun bogaz iki gündür uyuyamıyodum doktor 1000lik augmentin antibiyotik verdi hamilelikte antibiyotik kullanılmıyodu sanıyodum doktor verdiğine göre bişey olmaz demi
Ben grip için değil ama bir kere besin zehirlenmesi yaşadım bağırsaklarım için antibiyotik kullandım. Bir kere de idrar yolu iltihabı için kullandım. İkisi de 500 şük antibiyotik lerdi. Ben normalde de antibiyotik kullanan biri değilim. Ama dokyor iltihap olduğunda ilacın vereceği zarar iltihapın verdiğinden daha az olur endişelenme kullanman kazım diyince mecbur kullandım. Bebeğim için ne derlerse yapmaya tazı oluyorum.Kızlar az önce doktordan geldim cok frna grip oldum bas agrısı öksürük burun bogaz iki gündür uyuyamıyodum doktor 1000lik augmentin antibiyotik verdi hamilelikte antibiyotik kullanılmıyodu sanıyodum doktor verdiğine göre bişey olmaz demi
Gözunuz aydın.. :) darısı başımıza inşallah bizde sorunsuz bı kontrol geçiririz gerçi daha bir hafta var ama merak edıyyor insan :)Kafasını gördük yüzünü göremedik:):) dönmüş şükür büyümüşüz de :) popiş gördük daha çokk:) iyiydi çok şükür eşi de yukarı çıkmış.. :)
Maşallah ona :) darısı başımıza artık :)Kafasını gördük yüzünü göremedik:):) dönmüş şükür büyümüşüz de :) popiş gördük daha çokk:) iyiydi çok şükür eşi de yukarı çıkmış.. :)
Gözunuz aydın.. :) darısı başımıza inşallah bizde sorunsuz bı kontrol geçiririz gerçi daha bir hafta var ama merak edıyyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?