- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.181
Maşallah ona :) darısı başımıza artık :)
slm canım, kesi konusu benim de kafama takılıyordu, geçen haftalarda doğuma hazırlık kursuna gittim. eğitim veren ebe kesiden hiç korkmayın atılması gerekiyorsa o an atılacaktır zaten dedi. siz hissetmezsiniz bile dedi. kesiler bebeğin çıkışını kolaylaştıracağı için aksine rahatlatacaktır sizi dedi. iyileşme süresi de max 3 günmüş. çok ağrı sancı veren bir durum değil, ne olduğunu anlamadan iyileşeceksiniz zaten dedi. dikişleri de kendiliğinden düşen dikiş ipliklerinden yapılıyor bu konuda boşuna kendinizi germeyin dedi. ben de bunları duyduğumdan beri kesi konusundaki korkularımı bir kenara bıraktım canım. senin de için rahat olsunAlttan muayene konusuna hiç girme... dehşet ürkünç geliyor bi de asıl çok daha ürktüğüm Şey normal doğumda kesi olayı
Alışverişe çıkacak gücün yoksa al pc ni eline internetten ver siparişlerini kendini hiç yorma canım.
Doktorun mesai saati dinlememesi gerek. Belki son 5-10 dakikaya kayılır ama mutlaka yanında olur diye biliyorum. Aksi gibi bizimkiler de tam tatil zamanı bebekleri. İnşallah doktorlarımız tatile gitmez
özel hastanelerde vverıyor canım. yalnızca ozel muayenelere gıdenlerı doktorlar ozel hastane ve ya devlete yonlendırıyorlar.
Canım ben de 500 lük başka bir antibiyotik kullanıyorum şuan 2 doz. Zararı olsa vermezdi doktorun. Enfeksiyon daha zararlı bir de gripsin allah korusun ateş falan yaparsa daha zor. Stres yapma doktor verdiyse kullan canımKızlar az önce doktordan geldim cok frna grip oldum bas agrısı öksürük burun bogaz iki gündür uyuyamıyodum doktor 1000lik augmentin antibiyotik verdi hamilelikte antibiyotik kullanılmıyodu sanıyodum doktor verdiğine göre bişey olmaz demi
Canım yakın arkadaşlarından birini ayarla bu fikrini söylediğinde sesli gülsün eşineBitmeyen isim karmaşasıeşim tam bir beşiktaş fanatiği ve soyismimiz Uçar adam tutturdu şimdide kartal koycam dıye Uras a ıkna olmustu uras kartal uçar olsunmuş. keşke cınsıyetı son ay ogrenseydık yahu valla bıtmedı ısım derdımız hep yenı bısey cıkarıyor her hafta
Olabilir tabiki...Kızlar bu 32. Hafta da alınan rapor özel hastaneden de alınabiliyor değil mi ? Yoksa illaki devlet mi olmalı...
Bitmeyen isim karmaşasıeşim tam bir beşiktaş fanatiği ve soyismimiz Uçar adam tutturdu şimdide kartal koycam dıye Uras a ıkna olmustu uras kartal uçar olsunmuş. keşke cınsıyetı son ay ogrenseydık yahu valla bıtmedı ısım derdımız hep yenı bısey cıkarıyor her hafta
yok bızımkını gazlıyorlar ondan oluyo buCanım yakın arkadaşlarından birini ayarla bu fikrini söylediğinde sesli gülsün eşinehemen vazgeçer. Dışardan biri söyleyince çok etkili oluyor. :) soyadıyla bu kadar uymasa kartal da da bir derece ama üçü birarada pek olmamış sanki ya da sen uras kağanla kapat bu konuyu
emrı vakı ıstemıyorum onun da ıstedıgı olsun ıstıyorum ama abartıyor işteUras olmasa iyi de üçü bir arada olmamış. Kartal ismine gerek yok bence.. Valla bence debaldan_madam in dediği gibi dışarı etkili oluyor.. benim arkadaş emzik zinciri yaptırmış artık ismi kesin değiştiremem dedi kabullendi kumsal damla diyor artık
Sakın aklına öyle şeyler getirme inşallah bayramı da atlatırsınız sağlıkla erken el öpmek harçlık almak için gelmesinMaledef canım. Benim baştan beri hep sıkıntılıydı. Kalp rahimden dolayı önce düşük ihtimalim vardı sonra erken doğum riskim. Sonra suyu arttı bebişin o da erken doğum riski dedi. Suyu dengeledik. Bu arada 3 aydır falan işyerinde büyük sıkıntılar yaşadık. Doktora sordum ben de neden oldu diye. Hepsini saydı. Şekil olabilir stres olabilir ya da çınarın canı sıkılmıştır yaramazlık yapası gelmiştir dedi :)
Bu arada ben de tatil işinden korkuyorum. Ben konuştum doktorumla gerçi her koşulda gelmeye çalışıcam seni bırakmam en kötü gelemezsem de sadece bir kişiye bırakırım başkasına güvenmem dedi ama şimdi araya bayram girdi. Bu yaramaz çocuk bayramı beklerse bayramda kesin bi yaramazlık yapar gibi geliyor korkuyorum
Evet canım. Evlilik yıldönümümüz diye tatile gitmeye karar vermiştik onu kıskandı heralde sıpaSakın aklına öyle şeyler getirme inşallah bayramı da atlatırsınız sağlıkla erken el öpmek harçlık almak için gelmesinbu kadarını bile sağlıkla atlattık canım çok şükür... artık büyüdüler endişelenme sen
Bebeğin anne karnındaki her anı bir mucize. Herşeyi tam sağlıklı olsunlar da yaramazlıklarına da katlanırız napalım. Çıkknca popişten yemeye başlamak şartıyla
emrı vakı ıstemıyorum onun da ıstedıgı olsun ıstıyorum ama abartıyor iştekartal gel oglum nası derım cocuguma ben ya valla skıldım artık isim meselesınden
O zaman hiç sters yapma canım nasılsa vakti saati belli hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahO tatil konusunda konuştum doktorumla ben. Normal olsa garanti veremezdim ama sezaryen olduğu için büyük ihtimalle olurum..olmamazsam da çok iyi arkadaşlarım var yönlendirme mutlaka yaparım dedi bana.. ben siz olun istiyorum dedim daha erken dedi bana haklıydı ama bende 20 haftalık falan sormuştum:)
Benim doktorum yeni açtı muayenehanesini gidemez bi yere inşallahAynen canim ondan da korkuyorum dusundukce korkcak sey cok :) esim de sezaryen videolari izleyip beni normal doguma ikna etmeye calisiyor cok fazla kesiyolar ben sana kiyamam diyeher türlü kesik olcak ama bakalim hayırlısı.
Internetten alicam artik canim dedigin gibi.
Doktorla izin gunlerini de konusmak lazim o zaman temmuzu atlatsinlar da oyle gitsinler :)
O zaman hiç sters yapma canım nasılsa vakti saati belli hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Okurkenn bile içim kötü olduslm canım, kesi konusu benim de kafama takılıyordu, geçen haftalarda doğuma hazırlık kursuna gittim. eğitim veren ebe kesiden hiç korkmayın atılması gerekiyorsa o an atılacaktır zaten dedi. siz hissetmezsiniz bile dedi. kesiler bebeğin çıkışını kolaylaştıracağı için aksine rahatlatacaktır sizi dedi. iyileşme süresi de max 3 günmüş. çok ağrı sancı veren bir durum değil, ne olduğunu anlamadan iyileşeceksiniz zaten dedi. dikişleri de kendiliğinden düşen dikiş ipliklerinden yapılıyor bu konuda boşuna kendinizi germeyin dedi. ben de bunları duyduğumdan beri kesi konusundaki korkularımı bir kenara bıraktım canım. senin de için rahat olsun
kesiden bu kadar korkmayın. benim komşum iki doğum yaptı ikisi de normal oldu maaşallah. ilkinde kesi yapmışlar biraz acıdı geçti sonra dedi. ama ikincisi hastaneye gider gitmez hemen doğduğu için kesi olmamış. ve komşumun söylediğine göre çok fazla yıpranmış alt taraf. keşke kesi olup iyileşseydi. şuan hiç iyi değil dedi. sanırım kesi olup dikilince yeniden eskisi gibi oluyor. ama doğal olarak çıktığında yıpranma eskisi gibi olmuyor. jherkeste böyle sonuç olur mu bilmem ama bu kişye de bağlı olabilir.Okurkenn bile içim kötü oldubenim bir arkadaşım var hiç kesiye gerek kalmadan doğurmus inşallah bizimde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?