- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.201
herkese kesi atılacak diye birşey yok zaten, bakarsın bizde gerek kalmaz. ama gerekirse de kafana takacağın en son şey bu olsun canım, bunu stres yapma kendine.Okurkenn bile içim kötü oldubenim bir arkadaşım var hiç kesiye gerek kalmadan doğurmus inşallah bizimde öyle olur
solante iyi bi marka cnm eczacı senin cildin için uygun olanını verir zaten . pregna var hamileler için . ama sen yinede eczacıya bir danış yada cilt doktoruna felanMerhaba kızlar. epeydir yazamıyordum. sekerim biraz yüksek cıktı . diyete başladım . biraz zorlandım moralim de bozuldu. şimdi daha iyiyim. haftaya tatile gitcez kısmetse. önerebileceğiniz güneş kremi var mı?
Solante SPF 50 + Pigmenta nasıl? bilginiz var mı?
tmm cnm bi sorayım. teşekkür ederim.solante iyi bi marka cnm eczacı senin cildin için uygun olanını verir zaten . pregna var hamileler için . ama sen yinede eczacıya bir danış yada cilt doktoruna felan
geçmiş olsun cnm bende atlattım öyle ağır bi grip. Dinlenmeden zor geçiyor. 1 hafta dinlenirsen insallah bir an önce sağlığına kavuşursun.Bende rahatsızım kızlar bu arada çalışıyorum ama . Çalışabilir raporu aldım cts günü . 32.haftada verdi aldım .37.haftaya kadar çalışabilir verdi de dayanabilir miyim bilmiyorum belki bir hafta felan izin kullanabilirim. bu arada 2.ağır gribimi atlatmaya çalışıyorum.Antibiyotik burun spreyi felan kullandım. burnum sürekli akıyor . zaten 3.aydan beri tıkalı . doğum yapınca bari geçse . nefesimi zorluyorherkesin hamileliği farklı farklı . inşallah hayırlısıyla atlatırız şu süreci de bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza
:):):) hayırlısı olsun güzelim oda baba oluyor ne yapacaksın özendi demek.. bırak onun dediği de olsun. Sonuçta kaynana kayınpeder koymuyor. Ona çok sinirlenirim bak:)Bitmeyen isim karmaşasıeşim tam bir beşiktaş fanatiği ve soyismimiz Uçar adam tutturdu şimdide kartal koycam dıye Uras a ıkna olmustu uras kartal uçar olsunmuş. keşke cınsıyetı son ay ogrenseydık yahu valla bıtmedı ısım derdımız hep yenı bısey cıkarıyor her hafta
Ben normal doğum yaptım ilk çocuğumu ve kesi atıldı. Ebenin yanında hemşire vakumu vereyim mi dedi ebe gerek yok dedi kesti ama hiç acımadı. Oğluşum temizleninceye kadar dikişlerimi atmıştı. Ki vakumdan hep korkmuştum. Dikişlerimde 1 hafta kadar batikomla silince birşey kalmadı. Yani arkadaşın yazdığı gibi korkulacak bir durum hiç değil kızlar...Okurkenn bile içim kötü oldubenim bir arkadaşım var hiç kesiye gerek kalmadan doğurmus inşallah bizimde öyle olur
aslında Uras ' ı ben ıstemıstım sadece benım ıstedıgımı koymak ıcıme gercekten sınmıcektı ama kartal bıraz agır oldu:):):) hayırlısı olsun güzelim oda baba oluyor ne yapacaksın özendi demek.. bırak onun dediği de olsun. Sonuçta kaynana kayınpeder koymuyor. Ona çok sinirlenirim bak:)
Arkadaşımın adı Kartal Doğan'dı.
Canım hakikaten zor iş seninki şuan. Bence sen onu kağana tekrar ikna etaslında Uras ' ı ben ıstemıstım sadece benım ıstedıgımı koymak ıcıme gercekten sınmıcektı ama kartal bıraz agır oldubiz karıkoca aylardır bı isim tutturamamısken anne babalarımız da karısmaya kalkmadı cok sukur yoksa ıyıce yılan hıkayesı olurdu bu isim işi cok özendıgını ve ıstedıgını bılıyorum sesımı de cıkaramıyorum malesef :)
kesik diye okuyunca bıle ıcım tıtredı yahuBen normal doğum yaptım ilk çocuğumu ve kesi atıldı. Ebenin yanında hemşire vakumu vereyim mi dedi ebe gerek yok dedi kesti ama hiç acımadı. Oğluşum temizleninceye kadar dikişlerimi atmıştı. Ki vakumdan hep korkmuştum. Dikişlerimde 1 hafta kadar batikomla silince birşey kalmadı. Yani arkadaşın yazdığı gibi korkulacak bir durum hiç değil kızlar...
ali kadar guzel ısımmı var ya keske bızımkı de ali isteseCanım hakikaten zor iş seninki şuan. Bence sen onu kağana tekrar ikna et
Şimdi anlıyorum en iyisini yapmışız biz önceden daha çocuk yokken anlaşmıştık kız nehir erkek çınar diye. Bebek haberini verirken isimleri de söyledik kimse karışmadı çok şükür. Biz de de anne baba isimleri kriz oldu biraz ama ben de mecbur ali yi kabullendimallahtan beğendiğim bir isim de çok canım sıkılmadı. Yine de heryerde çınarı kullanıyoruz. Herkesi çınara alıştırdım. Ali sadece nüfusta yazacak
Bir şeyi merak ediyorum ,izi kalıyor mu ?Ben normal doğum yaptım ilk çocuğumu ve kesi atıldı. Ebenin yanında hemşire vakumu vereyim mi dedi ebe gerek yok dedi kesti ama hiç acımadı. Oğluşum temizleninceye kadar dikişlerimi atmıştı. Ki vakumdan hep korkmuştum. Dikişlerimde 1 hafta kadar batikomla silince birşey kalmadı. Yani arkadaşın yazdığı gibi korkulacak bir durum hiç değil kızlar...
Doğum sırasında hemşireler göbek adı soruyormuş canım olmazsa onu kartal koyalım deali kadar guzel ısımmı var ya keske bızımkı de ali istesecok üstelemek ıstemıyorum o da babası ıstedıgı olsun tabı ama olmadı bencede hepsı bır arada. hatta bence uras tek basına yeterlı kaana bıle gerek yok neyse sessızce beklıcem sımdılık
valla edın yaDoğum sırasında hemşireler göbek adı soruyormuş canım olmazsa onu kartal koyalım debence de biraz sessiz kal çok üstüne gidersen biranda inatlaşır. Hiç vazgeçmez
Burda senin için dua edelim bizim duamız kabul olur allah vazgeçirsin eşini bu fikirden
ali kadar guzel ısımmı var ya keske bızımkı de ali istesecok üstelemek ıstemıyorum o da babası ıstedıgı olsun tabı ama olmadı bencede hepsı bır arada. hatta bence uras tek basına yeterlı kaana bıle gerek yok neyse sessızce beklıcem sımdılık
vallahı sorma gıtsın çok bunaldım isim meselesınden yaİsim konusu en can alıcı noktaOğlumda çok kolay olmuştu şimdi kızımda bütün sülale hala isim koymadınız mı diye karıştı ortalık herkes bir şey söylüyor insan ortada kalıyor
vallahı sorma gıtsın çok bunaldım isim meselesınden yatabıkı herkes begenmek zorunda degıl ama karı koca bı mantıklı ısım bulamadık ıkımızde bı kararsız en sonunda absürt bı ısım olcak cocugumun ısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?