- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.221
Çok geçmiş olsun canım. Antibiyotiği bir de kendi kadın doğumcuna sor derim. Ben alerji olduğumda yazılan ilaçları sordum kullanabilirsin demişti ama kadeşim ve eşi (ikisi de doktor) biz olsaydık bu ilaçları vermezdik dediler. Hangi doktora güveneceğini de şaşırıyorsunKızlar az önce doktordan geldim cok frna grip oldum bas agrısı öksürük burun bogaz iki gündür uyuyamıyodum doktor 1000lik augmentin antibiyotik verdi hamilelikte antibiyotik kullanılmıyodu sanıyodum doktor verdiğine göre bişey olmaz demi
Bu antibiyotik gebelik ve emzirme doneminde kullanilabiliyor canim. Surup olaninuda bebeklere veriyorlarKızlar az önce doktordan geldim cok frna grip oldum bas agrısı öksürük burun bogaz iki gündür uyuyamıyodum doktor 1000lik augmentin antibiyotik verdi hamilelikte antibiyotik kullanılmıyodu sanıyodum doktor verdiğine göre bişey olmaz demi
kızlar her zaman okuyamıyorum neler aldınız ne yaptınız bilmiyorum. şimdiye kadar aldığım şeylere bi bakayım dedim çıkardım . iki hastane çıkışı aldım. bunun dışında yenidoğan çıtçıtlı bodylerden tulumlardan kaç tane aldınız. yenidoğan çok alm diyo herkes ama bi baktım benim yeni doğan çok az şeyim var 0-3 3-6 ay almışım herşeyi kısa kollu bodyleri tulumları . kafam karıştı bakıyom öyle aldıklarıma ne eksiğim var diye kafam karıştı
inaşallah emerlerde gerek kalmaz evetBenim de az önce aklımdan geçti 2 takım hastane çıkışı var..Bende hep tayt badi almışım 3-6 ay .
2 takım hastane çıkışı bir tanesi 10 lu diğeri 5 li
3 tane tulum var 2 tane de ayrı takım var
Daha da almadım Rabbim nasip eder de emzirirsek çabucak toparlar diye düşünüyorum.
inaşallah emerlerde gerek kalmaz evet
Canim ben 15 haftalikken dış ameliyatı oldum 2 kutu 1000 mg agumentin içtim korkma doktora sorarak yazdılar Allahın izniyle bişey olmadı çok şükür bana alerjin falan yoksa antibiyotikKızlar az önce doktordan geldim cok frna grip oldum bas agrısı öksürük burun bogaz iki gündür uyuyamıyodum doktor 1000lik augmentin antibiyotik verdi hamilelikte antibiyotik kullanılmıyodu sanıyodum doktor verdiğine göre bişey olmaz demi
Canim benim ikiside normaldi. Ilk bebegin kafasi buyuktu ondan kesi atildi. Anlamiyorsun gercekten. Izi kalmadi. Doktor yada ebe guzel dikmis ise eski haline donuyor :) bir hafta pansuman yapiyorsun ve geciyor. Dogum sonrasi acisi ise soyle diyeyim. Ben hemen eski halime donmustum. Ilk gunlerde otururken aci oldu ama oda 2-3 gunde gecti. Ikinci cocukta kafa kucuktu o yuzden kesi atilmadi. Dogum sonrasi eski hareketlerime dondum diyebilirim.Bir şeyi merak ediyorum ,izi kalıyor mu ?
Kızlar benim bebiş çok hareketli:) bazen karnımın bi tarafını şişiriyo cadı orası sertleşiyo.2-3dk sonra düzeliyo.Herkeste oluyo mu bu?Normal mi?
Cok tatli olmus ama :))fly0513 şaka gibi şimdi face de gezerken çıktı karşıma sen geldin aklıma :) eşine gösterme gaza gelir
Canım mustelanın çatlak serumu var. İşe yarıyor mu bilmiyorum. İstersen bir araştır. Diğer ürünleri başarılı o da işe yarıyordur belki.Kizlar ben catlamisimkasigimdan gobegime dogru 4 5 cm kadar cizgiler olusmus. Gobegimden asagilari goremedigim icin farketmemistim esim krem surerken soyledi, fotosunu cekti oyle gördüm. Moralim bozuldu. Allah baska dert vermesin tabi ki ama bu catlaklar henuz yeniyken ne sursem gecer acaba? Gobegim alerji oldugu icin uzun bir sure catlak kremi surememistim o aralar catladi heralde, simdi yeniden basladim alerjiye kasintiya ragmen ama olan olmus tabi..
Acıdan değil de oranın kesilecek olması çok ürkütüyor benislm canım, kesi konusu benim de kafama takılıyordu, geçen haftalarda doğuma hazırlık kursuna gittim. eğitim veren ebe kesiden hiç korkmayın atılması gerekiyorsa o an atılacaktır zaten dedi. siz hissetmezsiniz bile dedi. kesiler bebeğin çıkışını kolaylaştıracağı için aksine rahatlatacaktır sizi dedi. iyileşme süresi de max 3 günmüş. çok ağrı sancı veren bir durum değil, ne olduğunu anlamadan iyileşeceksiniz zaten dedi. dikişleri de kendiliğinden düşen dikiş ipliklerinden yapılıyor bu konuda boşuna kendinizi germeyin dedi. ben de bunları duyduğumdan beri kesi konusundaki korkularımı bir kenara bıraktım canım. senin de için rahat olsun
bence tamamen amerikalılar gibi olmalıyız bu akşsm görümcem geldi ben yeğenime herşeyi yedireceğim benimleyken herşey serbest ona diyor sanki ona verecez bebeği Allah ım sen aklımı koru sabrımı artıryok artık kola mıya gercekten şu lohusalık donemınde keske kımse yaklaşamasa annenın bebeğin yanına. gereklı gereksız bır suru sey konusup ınsanı bunaltıyorlar. gelenı gıdenı sureklı yanına yanına sokup rahatsız edıyolar hıcbısey yapmasa konusuyolar yıne insanın canı sıkılıyor sonra gelinler hep kötü bi de o halde insan idare etmek zor iş gerçekten Allah yardımcımız olsun..
Canım ya benimki de maşallah çook hareketli sertleşmiyor ama resmen karnımda oynadığı yer Meksika dalgası gibi izleniyor:)Kızlar benim bebiş çok hareketli:) bazen karnımın bi tarafını şişiriyo cadı orası sertleşiyo.2-3dk sonra düzeliyo.Herkeste oluyo mu bu?Normal mi?
Canım benim de vücudum çatlamaya çok müsait kaşınmaktan delirdiğim halde pehlivan gibi yağlıyorum kendimi. 2 posta lierac, biooil, argan yağı... bepanthene sür istersen üst deriyi tedavi edici özelliği varKizlar ben catlamisimkasigimdan gobegime dogru 4 5 cm kadar cizgiler olusmus. Gobegimden asagilari goremedigim icin farketmemistim esim krem surerken soyledi, fotosunu cekti oyle gördüm. Moralim bozuldu. Allah baska dert vermesin tabi ki ama bu catlaklar henuz yeniyken ne sursem gecer acaba? Gobegim alerji oldugu icin uzun bir sure catlak kremi surememistim o aralar catladi heralde, simdi yeniden basladim alerjiye kasintiya ragmen ama olan olmus tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?