temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben bir şey soracağım size 30+4 bugün ve bugün 3. gün çok az hareket ediyor kızım.Bugün karnıma masaj yaptım salladım resmen 15 dk sonra minnacık bir vurdu ama ruhum çekildi hareket etmeyince.. Oğlumda da böyle olmuştu bir kere gitmiştim doktora gayet iyi demişti perşembe de randevu var gideceğim doktora inşallah.Sizde de oldu mu böyle hiç yoksa paranoyaklık mı yapıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Antibiyotiği bir de kendi kadın doğumcuna sor derim. Ben alerji olduğumda yazılan ilaçları sordum kullanabilirsin demişti ama kadeşim ve eşi (ikisi de doktor) biz olsaydık bu ilaçları vermezdik dediler. Hangi doktora güveneceğini de şaşırıyorsun

Bu antibiyotik gebelik ve emzirme doneminde kullanilabiliyor canim. Surup olaninuda bebeklere veriyorlar

kızlar her zaman okuyamıyorum neler aldınız ne yaptınız bilmiyorum. şimdiye kadar aldığım şeylere bi bakayım dedim çıkardım . iki hastane çıkışı aldım. bunun dışında yenidoğan çıtçıtlı bodylerden tulumlardan kaç tane aldınız. yenidoğan çok alm diyo herkes ama bi baktım benim yeni doğan çok az şeyim var 0-3 3-6 ay almışım herşeyi kısa kollu bodyleri tulumları . kafam karıştı bakıyom öyle aldıklarıma ne eksiğim var diye kafam karıştı

Benim de az önce aklımdan geçti 2 takım hastane çıkışı var..Bende hep tayt badi almışım 3-6 ay .

2 takım hastane çıkışı bir tanesi 10 lu diğeri 5 li
3 tane tulum var 2 tane de ayrı takım var
Daha da almadım Rabbim nasip eder de emzirirsek çabucak toparlar diye düşünüyorum.

inaşallah emerlerde gerek kalmaz evet

Canim ben 15 haftalikken dış ameliyatı oldum 2 kutu 1000 mg agumentin içtim korkma doktora sorarak yazdılar Allahın izniyle bişey olmadı çok şükür bana alerjin falan yoksa antibiyotik

Bir şeyi merak ediyorum ,izi kalıyor mu ?
Canim benim ikiside normaldi. Ilk bebegin kafasi buyuktu ondan kesi atildi. Anlamiyorsun gercekten. Izi kalmadi. Doktor yada ebe guzel dikmis ise eski haline donuyor :) bir hafta pansuman yapiyorsun ve geciyor. Dogum sonrasi acisi ise soyle diyeyim. Ben hemen eski halime donmustum. Ilk gunlerde otururken aci oldu ama oda 2-3 gunde gecti. Ikinci cocukta kafa kucuktu o yuzden kesi atilmadi. Dogum sonrasi eski hareketlerime dondum diyebilirim.

Kızlar benim bebiş çok hareketli:) bazen karnımın bi tarafını şişiriyo cadı orası sertleşiyo.2-3dk sonra düzeliyo.Herkeste oluyo mu bu?Normal mi?

Kizlar ben catlamisim kasigimdan gobegime dogru 4 5 cm kadar cizgiler olusmus. Gobegimden asagilari goremedigim icin farketmemistim esim krem surerken soyledi, fotosunu cekti oyle gördüm. Moralim bozuldu. Allah baska dert vermesin tabi ki ama bu catlaklar henuz yeniyken ne sursem gecer acaba? Gobegim alerji oldugu icin uzun bir sure catlak kremi surememistim o aralar catladi heralde, simdi yeniden basladim alerjiye kasintiya ragmen ama olan olmus tabi..

Canım mustelanın çatlak serumu var. İşe yarıyor mu bilmiyorum. İstersen bir araştır. Diğer ürünleri başarılı o da işe yarıyordur belki.

Acıdan değil de oranın kesilecek olması çok ürkütüyor beni kötü senaryolar da duydum ama kafama takmamaya çalışıyorum dediğin gibi annenin düzensiz ve fazla yırtılmaması için kesi atıyorlar
bence tamamen amerikalılar gibi olmalıyız bu akşsm görümcem geldi ben yeğenime herşeyi yedireceğim benimleyken herşey serbest ona diyor sanki ona verecez bebeği Allah ım sen aklımı koru sabrımı artır kesinlikle kimse yaklaşmamalı hatta kendi annemiz bile... evimize belirli günlerde gelen yardımcı bi ablamız var onunla konuşacağım gün aşırı gelsin ya da hergün. En azından nazım geçer ben emzirmek ve uyumak dışında bişey yapmazken o evi toparlasın yemek yapsın gelen gidenle ilgilensin. Yoksa şimdiden darladılsr beni canım. Tutturmuşlar emzik ve biberon al diye. Almayacağım diyorum inatla al diyorlar imdaaaaaaatttt

Kızlar benim bebiş çok hareketli:) bazen karnımın bi tarafını şişiriyo cadı orası sertleşiyo.2-3dk sonra düzeliyo.Herkeste oluyo mu bu?Normal mi?
Canım ya benimki de maşallah çook hareketli sertleşmiyor ama resmen karnımda oynadığı yer Meksika dalgası gibi izleniyor:)

Canım benim de vücudum çatlamaya çok müsait kaşınmaktan delirdiğim halde pehlivan gibi yağlıyorum kendimi. 2 posta lierac, biooil, argan yağı... bepanthene sür istersen üst deriyi tedavi edici özelliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…