- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.241
Kizlar ben catlamisimkasigimdan gobegime dogru 4 5 cm kadar cizgiler olusmus. Gobegimden asagilari goremedigim icin farketmemistim esim krem surerken soyledi, fotosunu cekti oyle gördüm. Moralim bozuldu. Allah baska dert vermesin tabi ki ama bu catlaklar henuz yeniyken ne sursem gecer acaba? Gobegim alerji oldugu icin uzun bir sure catlak kremi surememistim o aralar catladi heralde, simdi yeniden basladim alerjiye kasintiya ragmen ama olan olmus tabi..
Yalnız doğum sonrası yazıyor doktoruna danış istersen gebelikte de kullanılabiliyor mu diyeCanım mustelanın çatlak serumu var. İşe yarıyor mu bilmiyorum. İstersen bir araştır. Diğer ürünleri başarılı o da işe yarıyordur belki.
Hadi gözünaydın canımKafasını gördük yüzünü göremedik:):) dönmüş şükür büyümüşüz de :) popiş gördük daha çokk:) iyiydi çok şükür eşi de yukarı çıkmış.. :)
Haklısınız hiç böyle düşünmemiştimkesiden bu kadar korkmayın. benim komşum iki doğum yaptı ikisi de normal oldu maaşallah. ilkinde kesi yapmışlar biraz acıdı geçti sonra dedi. ama ikincisi hastaneye gider gitmez hemen doğduğu için kesi olmamış. ve komşumun söylediğine göre çok fazla yıpranmış alt taraf. keşke kesi olup iyileşseydi. şuan hiç iyi değil dedi. sanırım kesi olup dikilince yeniden eskisi gibi oluyor. ama doğal olarak çıktığında yıpranma eskisi gibi olmuyor. jherkeste böyle sonuç olur mu bilmem ama bu kişye de bağlı olabilir.
Haklısın canım teşekkür ederim:)herkese kesi atılacak diye birşey yok zaten, bakarsın bizde gerek kalmaz. ama gerekirse de kafana takacağın en son şey bu olsun canım, bunu stres yapma kendine.
Vakumla ne oluyor ay hala çok bilgisizimBen normal doğum yaptım ilk çocuğumu ve kesi atıldı. Ebenin yanında hemşire vakumu vereyim mi dedi ebe gerek yok dedi kesti ama hiç acımadı. Oğluşum temizleninceye kadar dikişlerimi atmıştı. Ki vakumdan hep korkmuştum. Dikişlerimde 1 hafta kadar batikomla silince birşey kalmadı. Yani arkadaşın yazdığı gibi korkulacak bir durum hiç değil kızlar...
Oluyor arada böyle:) yani harektleri az hissdeblyrm bende dedğnz gibi masaj ve konuşmayla harekt ettriyorduk. Geçen doktrum harekt etmediği zaman yemek yedkten snra sola yat 2 saat bekle dedi. Ve harekt etmedği bi gün denedk anında başladı harekete. Dene sende istersen canımBen bir şey soracağım size 30+4 bugün ve bugün 3. gün çok az hareket ediyor kızım.Bugün karnıma masaj yaptım salladım resmen 15 dk sonra minnacık bir vurdu ama ruhum çekildi hareket etmeyince.. Oğlumda da böyle olmuştu bir kere gitmiştim doktora gayet iyi demişti perşembe de randevu var gideceğim doktora inşallah.Sizde de oldu mu böyle hiç yoksa paranoyaklık mı yapıyorum
Canim bende ilk çatlama zamanında gördüm aynadan ve birsürü krem yağ her şeyi kullanmama rağmen devam ediyor malesefKizlar ben catlamisimkasigimdan gobegime dogru 4 5 cm kadar cizgiler olusmus. Gobegimden asagilari goremedigim icin farketmemistim esim krem surerken soyledi, fotosunu cekti oyle gördüm. Moralim bozuldu. Allah baska dert vermesin tabi ki ama bu catlaklar henuz yeniyken ne sursem gecer acaba? Gobegim alerji oldugu icin uzun bir sure catlak kremi surememistim o aralar catladi heralde, simdi yeniden basladim alerjiye kasintiya ragmen ama olan olmus tabi..
Normldir herlde:)) ilk oldğu zamanlarda korkmştm biraz ama şmd fazlasyla alıştım. Sancı kanama olmadğı sürece artık çok önmsemiyrmKızlar benim bebiş çok hareketli:) bazen karnımın bi tarafını şişiriyo cadı orası sertleşiyo.2-3dk sonra düzeliyo.Herkeste oluyo mu bu?Normal mi?
Canim emzigi bilmem ama biberon bence de al bulunsun sonuçta sütun hemen gelmeyebilir o zmana mama veriliyor hastanede o zaman hastane de belki istemediğin bir marka mama vericekler. 1 tane mama da alman lazım ne olur ne olmaz . Ben golden goat kullandım oğlumda keçi sütü bazlı mama. Sütun gelince vermezsin bibeRon falan ama al benceAcıdan değil de oranın kesilecek olması çok ürkütüyor benikötü senaryolar da duydum ama kafama takmamaya çalışıyorum dediğin gibi annenin düzensiz ve fazla yırtılmaması için kesi atıyorlar
bence tamamen amerikalılar gibi olmalıyız bu akşsm görümcem geldi ben yeğenime herşeyi yedireceğim benimleyken herşey serbest ona diyor sanki ona verecez bebeği Allah ım sen aklımı koru sabrımı artırkesinlikle kimse yaklaşmamalı hatta kendi annemiz bile... evimize belirli günlerde gelen yardımcı bi ablamız var onunla konuşacağım gün aşırı gelsin ya da hergün. En azından nazım geçer ben emzirmek ve uyumak dışında bişey yapmazken o evi toparlasın yemek yapsın gelen gidenle ilgilensin. Yoksa şimdiden darladılsr beni canım. Tutturmuşlar emzik ve biberon al diye. Almayacağım diyorum inatla al diyorlar imdaaaaaaatttt
Acıdan değil de oranın kesilecek olması çok ürkütüyor benikötü senaryolar da duydum ama kafama takmamaya çalışıyorum dediğin gibi annenin düzensiz ve fazla yırtılmaması için kesi atıyorlar
bence tamamen amerikalılar gibi olmalıyız bu akşsm görümcem geldi ben yeğenime herşeyi yedireceğim benimleyken herşey serbest ona diyor sanki ona verecez bebeği Allah ım sen aklımı koru sabrımı artırkesinlikle kimse yaklaşmamalı hatta kendi annemiz bile... evimize belirli günlerde gelen yardımcı bi ablamız var onunla konuşacağım gün aşırı gelsin ya da hergün. En azından nazım geçer ben emzirmek ve uyumak dışında bişey yapmazken o evi toparlasın yemek yapsın gelen gidenle ilgilensin. Yoksa şimdiden darladılsr beni canım. Tutturmuşlar emzik ve biberon al diye. Almayacağım diyorum inatla al diyorlar imdaaaaaaatttt
benimde karnımda hafif küçük çatlaklar var lierac krem kullanıyorum. badem yağı ve bebek yağıda sürüyorum bazenKizlar ben catlamisimkasigimdan gobegime dogru 4 5 cm kadar cizgiler olusmus. Gobegimden asagilari goremedigim icin farketmemistim esim krem surerken soyledi, fotosunu cekti oyle gördüm. Moralim bozuldu. Allah baska dert vermesin tabi ki ama bu catlaklar henuz yeniyken ne sursem gecer acaba? Gobegim alerji oldugu icin uzun bir sure catlak kremi surememistim o aralar catladi heralde, simdi yeniden basladim alerjiye kasintiya ragmen ama olan olmus tabi..
Kızlar nasil gidiyor ? 31.haftadan sonra gobek çok buyur mu acaba ? Zaten bebis olmuş 42 cm. 1700 gr . Daha fazla şişmez diye düşünüyorum . Sizler ne durumdasınız kızar.
yürüyüş yapmıyorsan ondan olabilir canım bende hareketsiz kaldığım zamanlarda yoğun ağrı yaşıyorumKizlar Karnım çok ağrıyor ve sirtimda agriyor arada kasik agrim olurdu da bu kadar karin agrim olmamisti acaba benim gibi olan var mi
fly0513 şaka gibi şimdi face de gezerken çıktı karşıma sen geldin aklıma :) eşine gösterme gaza gelir
catlak konusunda kesın cozum var mı bılmıyorum bazı kremler hafıfletıyor dıye bılıyorum ama olsun onlar sana bebeğinden hatıra annesi hiç üzülme :)Kizlar ben catlamisimkasigimdan gobegime dogru 4 5 cm kadar cizgiler olusmus. Gobegimden asagilari goremedigim icin farketmemistim esim krem surerken soyledi, fotosunu cekti oyle gördüm. Moralim bozuldu. Allah baska dert vermesin tabi ki ama bu catlaklar henuz yeniyken ne sursem gecer acaba? Gobegim alerji oldugu icin uzun bir sure catlak kremi surememistim o aralar catladi heralde, simdi yeniden basladim alerjiye kasintiya ragmen ama olan olmus tabi..
allah yardımcın olsun gercekten senınkıler bı efsaneymişAcıdan değil de oranın kesilecek olması çok ürkütüyor benikötü senaryolar da duydum ama kafama takmamaya çalışıyorum dediğin gibi annenin düzensiz ve fazla yırtılmaması için kesi atıyorlar
Yanlarimda oldu biraz canım. Bide çok garip ama diz içlerim catladi benim. Doktoruma gösterdim varis olabilir mi diye çatlak dedi oradan da aldım galiba kilolaribaldan_madam tesekkur ederim canim doktora bir sorayim. Lierac kullaniyordum bitmek uzere en azindan mustelanin normal catlak kremine devam edeyim bari, lierac kurtarmadi.
blacklable ben de su saatte kasintidan uyandim mesela canim yatmadan argan yagi surmustum ama kabarmisim yine yine de surucem napayim baska yerlerim catlamasin en azindan, bu alerjiler dogumdan sonra gecer umarim..
T Titizz1 baska yerlerin de catladi mi canim yoksa ayni yerdekiler mi buyuyo? Ben de belki erken mudahalede cozum olur demistim ama olmayinca olmuyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?