temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım mustelanın çatlak serumu var. İşe yarıyor mu bilmiyorum. İstersen bir araştır. Diğer ürünleri başarılı o da işe yarıyordur belki.
Yalnız doğum sonrası yazıyor doktoruna danış istersen gebelikte de kullanılabiliyor mu diye

Haklısınız hiç böyle düşünmemiştim

V
Vakumla ne oluyor ay hala çok bilgisizim

Oluyor arada böyle:) yani harektleri az hissdeblyrm bende dedğnz gibi masaj ve konuşmayla harekt ettriyorduk. Geçen doktrum harekt etmediği zaman yemek yedkten snra sola yat 2 saat bekle dedi. Ve harekt etmedği bi gün denedk anında başladı harekete. Dene sende istersen canım

Canim bende ilk çatlama zamanında gördüm aynadan ve birsürü krem yağ her şeyi kullanmama rağmen devam ediyor malesef

Kızlar benim bebiş çok hareketli:) bazen karnımın bi tarafını şişiriyo cadı orası sertleşiyo.2-3dk sonra düzeliyo.Herkeste oluyo mu bu?Normal mi?
Normldir herlde:)) ilk oldğu zamanlarda korkmştm biraz ama şmd fazlasyla alıştım. Sancı kanama olmadğı sürece artık çok önmsemiyrm

Canim emzigi bilmem ama biberon bence de al bulunsun sonuçta sütun hemen gelmeyebilir o zmana mama veriliyor hastanede o zaman hastane de belki istemediğin bir marka mama vericekler. 1 tane mama da alman lazım ne olur ne olmaz . Ben golden goat kullandım oğlumda keçi sütü bazlı mama. Sütun gelince vermezsin bibeRon falan ama al bence

Kızlar nasil gidiyor ? 31.haftadan sonra gobek çok buyur mu acaba ? Zaten bebis olmuş 42 cm. 1700 gr . Daha fazla şişmez diye düşünüyorum . Sizler ne durumdasınız kızar.

baldan_madam tesekkur ederim canim doktora bir sorayim. Lierac kullaniyordum bitmek uzere en azindan mustelanin normal catlak kremine devam edeyim bari, lierac kurtarmadi.
blacklable ben de su saatte kasintidan uyandim mesela canim yatmadan argan yagi surmustum ama kabarmisim yine yine de surucem napayim baska yerlerim catlamasin en azindan, bu alerjiler dogumdan sonra gecer umarim..
T Titizz1 baska yerlerin de catladi mi canim yoksa ayni yerdekiler mi buyuyo? Ben de belki erken mudahalede cozum olur demistim ama olmayinca olmuyor demek ki.

Canım günaydın..
Kalabalık ortamda bebek bakmak gerçekten zor her kafadan bir ses çıkar çünkü..
Bakma sen kimseye bebeğini eline göre büyüt çok konuşana da haa evet tamam haklısın öyle yapayım de geç..
Yalnız biberon konusunda bence de al. Bir tane canım yeni doğan. Nenolur ne olmaz diye.bazen süt hemen gelmiyor ki bu normal bir şey. O zaman hastanede mama veriyorlar bazen.sutun gelince de emzirmeye devam ediyirusn.hastenede bilmediğin bir mama ya da plastik bardak yerine biberon ve bildiğin mama daha iyi olacaktır.

benimde karnımda hafif küçük çatlaklar var lierac krem kullanıyorum. badem yağı ve bebek yağıda sürüyorum bazen

Kızlar nasil gidiyor ? 31.haftadan sonra gobek çok buyur mu acaba ? Zaten bebis olmuş 42 cm. 1700 gr . Daha fazla şişmez diye düşünüyorum . Sizler ne durumdasınız kızar.

Sen çok kilo almazsan pek büyümez ama daha bebeğin nerden baksan 2 kilo kadar alabilir bu da bebeğin büyüdükçe karnında biraz daha buyur suyu plesantasi felan artacak çünkü..
Benim de karnim büyüdü iyice bakalım nereye kadar..hamilelik pantolonum göbekten sığmıyor sanki ama bacaklar geniş geniş duruyor. Son iki ay yine de alacam pantolon galiba karnımı sikmasindan iyidir ...

fly0513 şaka gibi şimdi face de gezerken çıktı karşıma sen geldin aklıma :) eşine gösterme gaza gelir
kapısına kartal yuvası yazdırcam dıyo ama kendı kndıne vazgecmıs ya bıde besıktas yenılınce dalga gecerler moralı bozulur kuş falan dıye lakap takarlar dedı bu sabah

catlak konusunda kesın cozum var mı bılmıyorum bazı kremler hafıfletıyor dıye bılıyorum ama olsun onlar sana bebeğinden hatıra annesi hiç üzülme :) tek sorun bu olsun ınsallah

allah yardımcın olsun gercekten senınkıler bı efsaneymiş tatsızlık cıkmasın ıdare edeyım derken iyi coşuyolar işte. cocugunla mı ılgılencen yoksa onların soyledıklerıyle mı ugrascan valla cok zor sen kulaklarını kapat cocuguna odaklan gerısını de bosver. sen en azından neyle karsılascagını bılıyosun bızımkıler cok sessız suan. ınsallah boyle devam eder ama korkmuyor degılım işin kotusu kendı annemden bıle korkuyorum sımdıden kundak ayarlama pesınde. istemıyorum deyıncede senı sallayan kım dedı bana gecen annem bunu yapıyosa dusunun artık su lohusalık tam bır nesil çakışması yemn ederım. hespının agzında aynı laf bızde cocuk buyuttuk

Yanlarimda oldu biraz canım. Bide çok garip ama diz içlerim catladi benim. Doktoruma gösterdim varis olabilir mi diye çatlak dedi oradan da aldım galiba kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…