- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.261
dalan roxy çok güzel kokuyor :) 30 derecede uzun yıkamaya attım 400 de sıktı makineKızlar bu hafta eşyaları yikamayi düşünüyorum. Ne sekilde ne kullandınız deterjan vs olarak
benim görümcem de adını ben koycam demişti sanki 10. çocuğumm da ona fırsat verecezAcıdan değil de oranın kesilecek olması çok ürkütüyor benikötü senaryolar da duydum ama kafama takmamaya çalışıyorum dediğin gibi annenin düzensiz ve fazla yırtılmaması için kesi atıyorlar
bence tamamen amerikalılar gibi olmalıyız bu akşsm görümcem geldi ben yeğenime herşeyi yedireceğim benimleyken herşey serbest ona diyor sanki ona verecez bebeği Allah ım sen aklımı koru sabrımı artırkesinlikle kimse yaklaşmamalı hatta kendi annemiz bile... evimize belirli günlerde gelen yardımcı bi ablamız var onunla konuşacağım gün aşırı gelsin ya da hergün. En azından nazım geçer ben emzirmek ve uyumak dışında bişey yapmazken o evi toparlasın yemek yapsın gelen gidenle ilgilensin. Yoksa şimdiden darladılsr beni canım. Tutturmuşlar emzik ve biberon al diye. Almayacağım diyorum inatla al diyorlar imdaaaaaaatttt
benimde her yerim ağrıyor hareketlerim zorlaştı iyiceKizlar Karnım çok ağrıyor ve sirtimda agriyor arada kasik agrim olurdu da bu kadar karin agrim olmamisti acaba benim gibi olan var mi
Hadi gözünaydın canımo popiş büyüsün ki dişe gelsin
Kızlar bu hafta eşyaları yikamayi düşünüyorum. Ne sekilde ne kullandınız deterjan vs olarak
Kızlar nasil gidiyor ? 31.haftadan sonra gobek çok buyur mu acaba ? Zaten bebis olmuş 42 cm. 1700 gr . Daha fazla şişmez diye düşünüyorum . Sizler ne durumdasınız kızar.
Dalan mi dalin mi yanlış mi yazıldı acaba :)sabun tozu falan okumuştum normal deterjan yeterli olmaz mıdalan roxy çok güzel kokuyor :) 30 derecede uzun yıkamaya attım 400 de sıktı makine
Dalan mi dalin mi yanlış mi yazıldı acaba :)sabun tozu falan okumuştum normal deterjan yeterli olmaz mı
Tamam canım tesekkur ederim. Bide sabun tozu vs kullandiniz mi deterjan yeterli miSağol canım :) ooyy ısıramam ben kıyamam ama öperim:)) canım bu arada okudum biberon vs. ile ilgili düşünceni. İnşallah gerek olmaz ama hazırda bulundurman bebeğin için iyi olur.. ihtiyaç olduğunda hastanede onu nasıl steril edecekler o halde bebeğe biberon verilmez yani kaynatmak lazım 5 dakika. Emzikte aynı keza.. belki kullanır senin bıdık yine o da kaynaması lazım. Hatta mama da al ki başka mama vermesinler.. sonuçta anne sütü 1 damla gelse de yeter gibi bir şey söz konusu değil.. ablamın bebeğine vermediler mama çantasında olmasına rağmen bebeğin şekeri 48e düştü.. ememediği gibi biberonu bile çekebilecek durumda değildi kaşıkla zorla içirdik 60 cc. Hatta hemşire geceden beri aç 1 saat sonra tekrar ver dedi bi 60 cc daha içti kuzu.. karnı doyması demek sarılık riskinin o kadar azalması demek. Yine de tercih senin ama her ihtimali düşünmen lazım.
Ben omo bebekler için deterjan kullandım. Yarım kapaktan bi tık daha az koydum baya konsantre çünkü. 30 derece 30 dk. Programı kullandım 1000 devirde sıktırdım.
Valla bilemedim ki canım büyüyor sanki göbeğim az ama çok değil. Senle aynı haftadayız benim sıpa da 1700 gr. Boyunu bilmiyorum yarın öğrenirim. Ayaklarımı göremiyorum artık ben :)
Tamam canım tesekkur ederim. Bide sabun tozu vs kullandiniz mi deterjan yeterli mi
Anladım canım tesekkur ederim:)Dalanın da var dalinin de :) hacı şakirin de.. hepsi sabun tozu :)) normal bizim kıyafetlere kullandığımız deterjan olmaz. Alerji yapabilir..
Valla o kadar derine bakma şansım olmadı:):):) ama kalmıyor herhaldeBir şeyi merak ediyorum ,izi kalıyor mu ?
Kızlar yaz anneleri selam, ben de 30. Haftadayım. Bebeklerinize hastanede ve çıkışında ne giydireceksiniz? Yazlık badiler mi yoksa ayaklı tulum, alt üst takım mı? Bi türlü karar verip alamadım. Siz ne yaptınız
Bende sana katılıyorum canım ismin manası çok önemli. Efe Poyraz Ali kimi tanıdıysam hepsi fırlama:) Oğlumun ismi Başar doğduğu günden beri hepsi sen yaparsın sen başarırsın demekle geçti ömrüm.Bizde öneri veren de çoktuannesi babası yengesi amcası dayısı Eşim de hepsine karışmayın vahiy bekliyorum rüyamda görücem diyordu En son karar kaldık şükürler olsun =)
İsim önemli gerçekten manasının güzel olmasına dikkat etmek lazım.Bir de isim çocuğun karakterini etkiler diyorlar inanmıyordum taaa ki efe ve poyraz adında iki minik tatlı canavar tanıyana kadarYa Rabbimmm çok fena isminin hakkını veren çocuklardı
Bende de oluyor normal hatta tam drda muayene esnasında oldu kasıldı sertleşti dr kafası dedi ben poposu sanıyordum hep dedim değişir devamlı olabilirde dedi bana. Anormal birşey olsa o anda derdi.. Bugünse kasıklarımda resmen koşuya çıkmış gibi. Karnıma çıkmadı bugün.Kızlar benim bebiş çok hareketli:) bazen karnımın bi tarafını şişiriyo cadı orası sertleşiyo.2-3dk sonra düzeliyo.Herkeste oluyo mu bu?Normal mi?
Bebeğin kafası büyük olduğunda normal doğumda bebeği dışarı çıkarmaya yarayan alet. Ama kafa biraz uzunca oluyor diye biliyorum. Bende ondan hep korkmuşumdur.V
Vakumla ne oluyor ay hala çok bilgisizim
t ederim. doğumda tek korkum kesiCanim benim ikiside normaldi. Ilk bebegin kafasi buyuktu ondan kesi atildi. Anlamiyorsun gercekten. Izi kalmadi. Doktor yada ebe guzel dikmis ise eski haline donuyor :) bir hafta pansuman yapiyorsun ve geciyor. Dogum sonrasi acisi ise soyle diyeyim. Ben hemen eski halime donmustum. Ilk gunlerde otururken aci oldu ama oda 2-3 gunde gecti. Ikinci cocukta kafa kucuktu o yuzden kesi atilmadi. Dogum sonrasi eski hareketlerime dondum diyebilirim.
Tövbe tövbe halt etmiş. Ayyy fena takıntılıyım bu durumaa ben başkasının isim koymasına hayır birdeee arkadaşlara söylüyorum hıııı bu isim olmamış bu isim demode. En iyisi doğduğunda koyacağım demek hata ettim baştan söylemekle.benim görümcem de adını ben koycam demişti sanki 10. çocuğumm da ona fırsat verecez
Tövbe tövbe halt etmiş. Ayyy fena takıntılıyım bu durumaa ben başkasının isim koymasına hayır birdeee arkadaşlara söylüyorum hıııı bu isim olmamış bu isim demode. En iyisi doğduğunda koyacağım demek hata ettim baştan söylemekle.benim görümcem de adını ben koycam demişti sanki 10. çocuğumm da ona fırsat verecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?