temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benim görümcem de adını ben koycam demişti sanki 10. çocuğumm da ona fırsat verecez

Hadi gözünaydın canım o popiş büyüsün ki dişe gelsin

Sağol canım :) ooyy ısıramam ben kıyamam ama öperim:)) canım bu arada okudum biberon vs. ile ilgili düşünceni. İnşallah gerek olmaz ama hazırda bulundurman bebeğin için iyi olur.. ihtiyaç olduğunda hastanede onu nasıl steril edecekler o halde bebeğe biberon verilmez yani kaynatmak lazım 5 dakika. Emzikte aynı keza.. belki kullanır senin bıdık yine o da kaynaması lazım. Hatta mama da al ki başka mama vermesinler.. sonuçta anne sütü 1 damla gelse de yeter gibi bir şey söz konusu değil.. ablamın bebeğine vermediler mama çantasında olmasına rağmen bebeğin şekeri 48e düştü.. ememediği gibi biberonu bile çekebilecek durumda değildi kaşıkla zorla içirdik 60 cc. Hatta hemşire geceden beri aç 1 saat sonra tekrar ver dedi bi 60 cc daha içti kuzu.. karnı doyması demek sarılık riskinin o kadar azalması demek. Yine de tercih senin ama her ihtimali düşünmen lazım.

Kızlar bu hafta eşyaları yikamayi düşünüyorum. Ne sekilde ne kullandınız deterjan vs olarak

Ben omo bebekler için deterjan kullandım. Yarım kapaktan bi tık daha az koydum baya konsantre çünkü. 30 derece 30 dk. Programı kullandım 1000 devirde sıktırdım.

Kızlar nasil gidiyor ? 31.haftadan sonra gobek çok buyur mu acaba ? Zaten bebis olmuş 42 cm. 1700 gr . Daha fazla şişmez diye düşünüyorum . Sizler ne durumdasınız kızar.

Valla bilemedim ki canım büyüyor sanki göbeğim az ama çok değil. Senle aynı haftadayız benim sıpa da 1700 gr. Boyunu bilmiyorum yarın öğrenirim. Ayaklarımı göremiyorum artık ben :)

Dalan mi dalin mi yanlış mi yazıldı acaba :)sabun tozu falan okumuştum normal deterjan yeterli olmaz mı

Dalanın da var dalinin de :) hacı şakirin de.. hepsi sabun tozu :)) normal bizim kıyafetlere kullandığımız deterjan olmaz. Alerji yapabilir..

Tamam canım tesekkur ederim. Bide sabun tozu vs kullandiniz mi deterjan yeterli mi

Kızlar yaz anneleri selam, ben de 30. Haftadayım. Bebeklerinize hastanede ve çıkışında ne giydireceksiniz? Yazlık badiler mi yoksa ayaklı tulum, alt üst takım mı? Bi türlü karar verip alamadım. Siz ne yaptınız

Çıtçıtlı body ve alt üst takım canım. Bir de çorap koydum penye battaniyr.. ilk doğduğunda anne karnındaki sıcaklığı bulması adına..sonra yavaş yavaş inceltirim.

Bende sana katılıyorum canım ismin manası çok önemli. Efe Poyraz Ali kimi tanıdıysam hepsi fırlama:) Oğlumun ismi Başar doğduğu günden beri hepsi sen yaparsın sen başarırsın demekle geçti ömrüm.

Kızlar benim bebiş çok hareketli:) bazen karnımın bi tarafını şişiriyo cadı orası sertleşiyo.2-3dk sonra düzeliyo.Herkeste oluyo mu bu?Normal mi?
Bende de oluyor normal hatta tam drda muayene esnasında oldu kasıldı sertleşti dr kafası dedi ben poposu sanıyordum hep dedim değişir devamlı olabilirde dedi bana. Anormal birşey olsa o anda derdi.. Bugünse kasıklarımda resmen koşuya çıkmış gibi. Karnıma çıkmadı bugün.

Kızlar Günaydın kuzenimden bebeğe kıyafet geldi bende kullanılmış diye bebek yumuşatıcısida koydum ama çok ağır kokuyor doguma daha var dolapta kıyafetler in kokusu gidermi bebek giyene kadar yoksa tekrar mı yikasam

t ederim. doğumda tek korkum kesi sonrası için korkuyorum dikiş tutmaz mikrop kapar vs.

benim görümcem de adını ben koycam demişti sanki 10. çocuğumm da ona fırsat verecez
Tövbe tövbe halt etmiş. Ayyy fena takıntılıyım bu durumaa ben başkasının isim koymasına hayır birdeee arkadaşlara söylüyorum hıııı bu isim olmamış bu isim demode. En iyisi doğduğunda koyacağım demek hata ettim baştan söylemekle.
Doğum konusundada öyle normal yaptım ilkini benden başka yapan yoktu o zaman herkes ne cesaret dedi. Bu sefer sezeryan dedim herkes en güzeli normal neden normal düşünmüyonnn. Geçen eşimle kavga ettim. senden çıkmıyor 3.5 kilo dedim. Ne çektiğimi ben biliyorum dedim. Tansiyonlarım fırladı yeminle. Allahın dediği olur diyorum millet anlamıyor.

Tövbe tövbe halt etmiş. Ayyy fena takıntılıyım bu durumaa ben başkasının isim koymasına hayır birdeee arkadaşlara söylüyorum hıııı bu isim olmamış bu isim demode. En iyisi doğduğunda koyacağım demek hata ettim baştan söylemekle.
Doğum konusundada öyle normal yaptım ilkini benden başka yapan yoktu o zaman herkes ne cesaret dedi. Bu sefer sezeryan dedim herkes en güzeli normal neden normal düşünmüyonnn. Geçen eşimle kavga ettim. senden çıkmıyor 3.5 kilo dedim. Ne çektiğimi ben biliyorum dedim. Tansiyonlarım fırladı yeminle. Allahın dediği olur diyorum millet anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…