- 24 Mart 2017
- 101
- 96
- 13
- 46
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.281
Dalan alacaktım eşim dalinin bebekler için olan deterjanının almış kısmet olursa onunla yıkayacağım artık. Dalan, dalin hepsi sabun sdece kokuları farklıdır büyük ihtimal.Dalan mi dalin mi yanlış mi yazıldı acaba :)sabun tozu falan okumuştum normal deterjan yeterli olmaz mı
Dalan alacaktım eşim dalinin bebekler için olan deterjanının almış kısmet olursa onunla yıkayacağım artık. Dalan, dalin hepsi sabun sdece kokuları farklıdır büyük ihtimal.Dalan mi dalin mi yanlış mi yazıldı acaba :)sabun tozu falan okumuştum normal deterjan yeterli olmaz mı
hamılelıgın onca zorlugunun yanında bıde bnlarla ugrasıyoruz ısteTövbe tövbe halt etmiş. Ayyy fena takıntılıyım bu durumaa ben başkasının isim koymasına hayır birdeee arkadaşlara söylüyorum hıııı bu isim olmamış bu isim demode. En iyisi doğduğunda koyacağım demek hata ettim baştan söylemekle.
Doğum konusundada öyle normal yaptım ilkini benden başka yapan yoktu o zaman herkes ne cesaret dedi. Bu sefer sezeryan dedim herkes en güzeli normal neden normal düşünmüyonnn. Geçen eşimle kavga ettim. senden çıkmıyor 3.5 kilo dedim. Ne çektiğimi ben biliyorum dedim. Tansiyonlarım fırladı yeminle. Allahın dediği olur diyorum millet anlamıyor.
Canım makinenin sadece durulama sıkma programında çalıştır. Ben peluş oyuncağına öyle yaptım. Deterjan kokusu kalmıştı çok. Çıktı gayet güzel oldu.Kızlar Günaydın kuzenimden bebeğe kıyafet geldi bende kullanılmış diye bebek yumuşatıcısida koydum ama çok ağır kokuyor doguma daha var dolapta kıyafetler in kokusu gidermi bebek giyene kadar yoksa tekrar mı yikasam
Canım ben eski esofmanlarimı , tayt tişört ve kazaklarimi giyiyorum hala o yüzden sordum .geceliklerimi 38 beden aldım inşallah almam kilo fazlaSen çok kilo almazsan pek büyümez ama daha bebeğin nerden baksan 2 kilo kadar alabilir bu da bebeğin büyüdükçe karnında biraz daha buyur suyu plesantasi felan artacak çünkü..
Benim de karnim büyüdü iyice bakalım nereye kadar..hamilelik pantolonum göbekten sığmıyor sanki ama bacaklar geniş geniş duruyor. Son iki ay yine de alacam pantolon galiba karnımı sikmasindan iyidir ...
son aylarda benim göbeğim inanılmaz bir hızda büyüdü.Canım ben eski esofmanlarimı , tayt tişört ve kazaklarimi giyiyorum hala o yüzden sordum .geceliklerimi 38 beden aldım inşallah almam kilo fazla
Peki bu bizim istegimiz dahilinde mi oluyor. Ben istemem çocuğumu vakumlasinlarBebeğin kafası büyük olduğunda normal doğumda bebeği dışarı çıkarmaya yarayan alet. Ama kafa biraz uzunca oluyor diye biliyorum. Bende ondan hep korkmuşumdur.
Tamam canım teşekkür ederim:)Dalan alacaktım eşim dalinin bebekler için olan deterjanının almış kısmet olursa onunla yıkayacağım artık. Dalan, dalin hepsi sabun sdece kokuları farklıdır büyük ihtimal.
bu isimli zincirlerden sanırım ben de yapmak ıstıyorum bursada nerde var bılemedım. boncukculardan mı almamız lazım acabaKızlar aramızda emzik zinciri yapan birisi vardı galiba. Bende yapmayı düşünüyorum ama malzemeleri nereden nasıl bulabilirim bilemiyorum bileniniz var mı. Hepsi bir arada bir yerde bulunur mu. Eskişehirdeyim bu arada bilenler varsa yardimci olabilir mi :)
Canim kizlar genelde biraz daha zayif olur. Erkeklerde biraz kilolu ve kafalari daha buyuk. Genelde tabiki :) Doktor sorun olsa soylerdi. Beslenmeme sorunu yok demekki. Zayif cocuk dogurmak daha kolay bosver :)Kızım 40 cm 1500 gr olmuş ay çok mu zayıf diyorum doktorum ince uzun olcak dese de kafama takıldı kilosu herşey güzel dedi doktorumuz kafası aşağıda bacaklar yukarda saçlarını gösterdi kıvır kıvır galiba nasıl da uzamış ❤ çabuk geçti sanki doyamadım da
Canim aliyordur tabiki. Ilk aylarda biz kilo almasakta bebekler alip buyuyor biliyorsun ve son haftalarda da kilo alimi yavaslayip durabiliyor. Hatta azaliyor. Sen yediginden eminsen kafaya takma derim.Kızlar merhaba. Ben bir haftadır yatıyorum. Bir haftada sadece yatmama ve yemek yememe rağmen 1.5 kg vermişim.doktorum bebişe kilo aldırmamız gerektiğini söylemişti o yüzden de yemeğime çok dikkat ediyorum sürekli bişeyler yemeye dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ama kilo vermişim. Bebeğim yeterince kilo alıyor mudur acaba çok huzursuz oldum hastaneden çıkarken 1550 idi haftada ort 150 gr alarak 2 kiloyu bulmamız gerekiyormuş en erken doğduğu zaman.
Bana doktorum oglumda ya ustune biri cikacak yada sezeryan demisti. Bende ciksinda nasil cikiyorsa oyle ciksin demistimPeki bu bizim istegimiz dahilinde mi oluyor. Ben istemem çocuğumu vakumlasinlar
dengeli beslenince kilo vermen normal. ben de şeker yüzünden diyet yapınca 1 kilo vermiştim ama bebeğim büyümeye devam etti. hamileliğimin başından beri bazı aylar kilo aldım bazı aylar hiç almadım bazı aylar da kilo verdim. buna rağmen bebeğim haftasıyla ya uyumluydu ya da birkaç gün ileri hiç geri kalmadı. ben şuan toplamda 6,5 ya da 7 kilo aldım ama bebeğim gayet iyi.bizim kilomuz çok önemli değil önemli olan nasıl beslendiğimiz. son haftalarımız bebek büyür bir şekilde endişelenme yemene düzenine devam et. protein kalsiyum vitamin ağırlıklı beslenirsen bebek alacağını alıyor ztn.Kızlar merhaba. Ben bir haftadır yatıyorum. Bir haftada sadece yatmama ve yemek yememe rağmen 1.5 kg vermişim.doktorum bebişe kilo aldırmamız gerektiğini söylemişti o yüzden de yemeğime çok dikkat ediyorum sürekli bişeyler yemeye dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ama kilo vermişim. Bebeğim yeterince kilo alıyor mudur acaba çok huzursuz oldum hastaneden çıkarken 1550 idi haftada ort 150 gr alarak 2 kiloyu bulmamız gerekiyormuş en erken doğduğu zaman.
Ay inşallah hayırlısıyla doguralim kucağımıza alalım bakar buyuturuz tombik yaparız :)Canim kizlar genelde biraz daha zayif olur. Erkeklerde biraz kilolu ve kafalari daha buyuk. Genelde tabiki :) Doktor sorun olsa soylerdi. Beslenmeme sorunu yok demekki. Zayif cocuk dogurmak daha kolay bosver :)
Bebeği büyüten şey protein demişti bana doktorum et tavuk yumurta ye demiştiKızlar merhaba. Ben bir haftadır yatıyorum. Bir haftada sadece yatmama ve yemek yememe rağmen 1.5 kg vermişim.doktorum bebişe kilo aldırmamız gerektiğini söylemişti o yüzden de yemeğime çok dikkat ediyorum sürekli bişeyler yemeye dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ama kilo vermişim. Bebeğim yeterince kilo alıyor mudur acaba çok huzursuz oldum hastaneden çıkarken 1550 idi haftada ort 150 gr alarak 2 kiloyu bulmamız gerekiyormuş en erken doğduğu zaman.
Ben kendim aldım yaptım cnm Taşbaşı çarşısının üst katında hobi dünyası var orda isimli emzik askısı yapmak için bütün malzemeler var zaten bir araya koymuşlar hepsini ordan alabilirsin malzemeleriniKızlar aramızda emzik zinciri yapan birisi vardı galiba. Bende yapmayı düşünüyorum ama malzemeleri nereden nasıl bulabilirim bilemiyorum bileniniz var mı. Hepsi bir arada bir yerde bulunur mu. Eskişehirdeyim bu arada bilenler varsa yardimci olabilir mi :)
canım ben 32.haftadayım bu haftalardan sonra bebek çok daha hızlı kilo almaya başlıyormuş haftada ortalama 200-250 gr civari . Alır yani merak etme . benim 2 hafta önden gidiyor 34 uyumlu ultrason ölçümlerim . 4 gün önce 2350 grdı . biraz iri bebek dedi doktorum . bende çok aşırı kilo almasını istemiyorum aksine normal doğum yapabilmek için. Çünkü 4 kgı geçtiğinde doktorlar hemen sezeryan demeye başlıyorlar. 32.haftadaki kilonun iki katı doğar diyenlerde var bakcaz artık . şimdiden sonra bebişlerin kilo alımı hızlanacakKızlar merhaba. Ben bir haftadır yatıyorum. Bir haftada sadece yatmama ve yemek yememe rağmen 1.5 kg vermişim.doktorum bebişe kilo aldırmamız gerektiğini söylemişti o yüzden de yemeğime çok dikkat ediyorum sürekli bişeyler yemeye dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ama kilo vermişim. Bebeğim yeterince kilo alıyor mudur acaba çok huzursuz oldum hastaneden çıkarken 1550 idi haftada ort 150 gr alarak 2 kiloyu bulmamız gerekiyormuş en erken doğduğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?