temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Peki bu bizim istegimiz dahilinde mi oluyor. Ben istemem çocuğumu vakumlasinlar
hayır canım vakumlama isteğe göre yapılmaz . bebek doğamadığında kanaldan kurtarmak için yapıyolar . yani her doğumda uygulanan bir yöntem değil . zaten sakıncaları da var . internetten araştırabilirsin

Canım kısa programın varsa deterjansız yumuşatıcısız yıka geçer..

canım benimde ilki sezeryan bende şimdi normal istiyorum sen neden normalden vazgeçtin

Canım sen kilo versen de sorun değil bende verdm 2.5 kilo ama o almış. Dengeli ve düzenli beslenmeden kaynaklı bir durum.. bolnsu içip dinleniyorsun ayrıca vücudundan ödem de atılmış olabilir. Kiloya takma canım.. yediklerin sebze ve protein ağırlıklıysa alır o kilo sorun olmaz.

ben hastane çıkışı aldım tam set içinde kısa kollu badisi normal tulumu hepsi var. ne kadar yaz bebeği de olsalar küçük bebekler çok çabuk üşürler biraz toparlanana kadar uzun kollu şeyler giydirmeyi düşünüyorum ben . birde iç Anadolu akşamları serin gündüzleri sıcak yani. ayrıyeten uzun kollu pijamalı alt üst takım aldım bi kaç tane.İçine giydirmek için kısa kollu çıtçıtlı badi aldım 5-6 tane . tulum aldım bi kaç tane . tek alt ve üstlerden aldım ayrıca bikaç tanede. şapka ve patik ayakkabıları var . çorap aldım 5-10 tane . yani duruma göre bakacağım artık . bebek görmeye gelenler de getiriyor. birde aşırı stok yapmaya gerek yok . sonuçta ayaklanacağız doğumdan sonra . bakarsın duruma göre eksiklik olanları da doğumdan sonra alırsın

Canım benimki de bir hafta önden gidiyordu kilo olarak. Ben de aynı fikirdeyim çok kilolu olması da iyi değil. Ama erken doğum riski yaşayınca bebeği 34 e kadar tutmaya çalışıcaz dedi bana. Doğum kilosu 2 kilo üstünde olan bebekler daha kolay toparlıyormuş. O yüzden bu ara hızlı kilo alsın istiyorum.

Canım ben eski esofmanlarimı , tayt tişört ve kazaklarimi giyiyorum hala o yüzden sordum .geceliklerimi 38 beden aldım inşallah almam kilo fazla
Oyyy aynı ben kuzum da yok karnım büyüyor benim sığmayacak artık belli...senden iki hafta felan gerideyiz biz bir de .. gecelik felan ben large ya da x large aldım hala 38 beden gebe pantolonunu giymememe rağmen..
Çünkü ilk gebelikte çok çok şiştim ödem sıkıntım vardı..

Bu kayinvalideler hep mi böyle benim ki de yüzün şişti senin ödem yaptı galiba diyip duruyor. Ki yüzümün sistigi falan yok. Psikolojimi bozdu herkese yüzüm şişmiş mi diye soruyordum. Takma boşver. Bende lohusaligi düşünüyorum. Yanimda kalmasını istemiyorum valla ne yalan soyliyim

Ya düşman mı bunlar ben anlamıyorum insan azıcık destek olur yüzün gözün hatta başka yerlerin şişse bile ki ben kilo aldım gerçekten biliyorum insan öyle mi der? Olur kızım sen bebek taşıyorsun sonra gider hepsi filan demeleri gerekirken inadına inadına konuşuyorlar. Dün akşam görümcem geldi resimlere bakıyoruz abla ne kadar zayıfmışsın şimdi popon kocaman oldu diyor hala yaaa sanki benim popom onlardan ekmek su istiyor

Bi arkadaşımın abladı ebe. Sezeryanla doğum yaptı sütü hemen gelmedi. Ablası kesinlikle biberon verdirmedi. Şırıngayla mama verdiler bebeğe biberona alışmasın diye. İki gün sonra sütü gelince memeyi hemen tuttu çocuk. Senin dediğin gibi söyleyenler de çok bilemedim

Kızlar bu hafta eşyaları yikamayi düşünüyorum. Ne sekilde ne kullandınız deterjan vs olarak
Canım ben dalin in sıvı deterjanını kullandım ama dün telden alıp katlarken uçuşan pamukçuklardan çok rahatsız oldum kim bilir bebek ne durumda olacak. Burda daha önce friendly diye bi marka konuşulmuştu. Hafta sonuki alışverişte küçük boyunu hediye ettiler izne ayrıldığımda onunla bi kere daha yıkıyacağım. Bir de yeşilanne diye bi marka tavsiye ettiler. Kendi internet sitesi var. Her türlü temizlik ürünü de var. İstersen oraya da bi bak

Sessizlikleri umarım asaletlerindendir dediğin gibi ben az çok başıma gelecekleri tahmin ediyorum ve bu konuda eşime ufak dozda uyarılar ve telkinler yapıyorum şimdiden benim annem hemen küser ve çok kincidir. Dediğin gibi asıl kendi annelerimizle başımız dertte. Nasıl idare edeceğiz bunları biz yaaa

Bence tekrar yıka canım yazık yenidoğan hassas cikdine risk alma hiç

Ton balığı yiyebiliyor muyuz canım? Ben doktora sormadım ama nette yenmiyor diye okumuştum o yüzden yemiyorum hiç. Doktora sormayı da unuttum hep

Kızlar bir de emzirme atleti sütyeni gibi dertlerimiz var. Biraz araştırdım emzirme sütyenlerini pek tavsiye etmiyorlar kullanışlı değil diye. Zaten şekil olarak abuk subuk bişey ben de penti den pamuklu yarım atlet tarzı sütyen aldım. İçinin süngeri bikini içi gibi çıkıyor. Rahatsız ederse çıkarırım hatta yerlerine göğüs pedi koyarım diye düşündüm. Atlet olarak normal geniş atletler aldım. Çıtçıtlıları tek elle kullanmak zor oluyormuş. Sizlerin firki nedir? Neler aldınız iç çamaşırı olarak?

Bende 1.5 hafta griple uğraştım canım. Doktoruma sormuştum sadece parol icebilirsin ve bol sıvı tuket dedi. Başka hicbisey vermedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…