temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende hiçbirşeyi yetistirememekten korkuyorum canım.

canım sırıngayi ıyı dıyorsunda sıktıgında cocugun soluk borusuna kacabilir ,biberondan kendi emecek bebek. biberon dusunmuosan az az kasıkla verilebilir belki .bu arada sen calısıomusun ? calısıosan zaten biberon kullanmak sart olcak.

canım bol köy yumrtası kırmızı et peynır zeytin yogurt sut balık tuketeceksin baska yolu yok

Selamm

Dün gece dayanamadım gittim hastaneye hareket etmiyor diye.Çok şükür bin şükür Rabbime kalp atışlarını duydum.Doktor iyi ama bu haftalarda bu kadar hareketsizlik iyi değil dedi NST bağladı onda da sancı çıkmadı. Kendi doktoruna gidince doopler iste dedi.Perşembe kontrol var.

Ben oğlumda kullandım emzirme sütyeni çok iyi oluyor valla bütün göğsünü dışarı çıkartmıyorsun sadece uç kısmı açık kalıyor.Şimdi de 2 emzirme sütyeni 2 emzirme atleti aldım.Altet giyince tekrar sütyeni takmıyorsun.

Canim belki dengeli beslendigin icin kilo vermissindir uzulme. Bebisin almistir insallah.
Benim bebegim bir haftada 1500den 1800 e cikmisti doktor ne yiyosan oyle devam et dedi. Haftada 3 gun et gerisinde sebze yiyorum. Her gun yumurta, sut, peynir, yogurt, meyve ve kuruyemis yemeye calisiyorum. 3 lt de su iciyorum. Belki içlerinde yemeyi unuttuğun seyler varsa yazayim dedim :) somon da kilo aldiriyormus. Ben de 2 kilonun ustune ciksa rahatlicam haftaya kadar cikar insallah seninki de benimki de.

Canim ben o dedigin pentiden yarim atlet olanlari hamilelikten once gece yatarken ya da sporda kullanirim diye almistim cidden cok rahat. Simdi onları kullaniyorum hamileligin 5. ayindan beri falan. Telli sutyenler sut uretimine katki saglamadigi icin sen de simdiden onlari kullanabilirsin. 2 tane de emzirme sutyeni aldim ama icinde pedi olmayanlardan almistim hic rahat edemedim gogus uclarim hep acıdı. Belki icine ped koyunca rahat olur bilemiyorum ama ben yine de pentidekileri tercih edicem sanirim.

Canim ben babe, mustela ve lierac kullandım. Ama babe ve mustela dan memnun kaldım. Babe yi sürüp ertesi gün baktığımda bile kuru değildi cildim. Lierac sürdüm 5 dk sonra kuruyor. En sona da lierac o birakmisim. Tam catlamanin fazla olacağı zamanlar. Şimdi babe yada mustela almayı düşünüyorum

Rabbim hayırlısı ile zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim de erken doğum riski var kilosu benim de 2 hafta önden gidiyor doktor söyleyince ohhh maaşallah dedim doktorum gülerek biz kilo istemiyoruz ama dedi =) Kilosu önde olunca sanki daha iyi geliyor bana da ama gelişim süreci ayı günü daha önemli.Rabbim esirgesin kuzularımızı..

Canım instagramda bi video izlemiştim. Şırıngaya çekilmiş mama bebeğin ağzına vermişler çektikçe geliyordu sıkmadılar. Ama biberon çok daha iyi tabii 10 ya da 5 ml şırongayla uğraşmaktan iyidir..

bu isimli zincirlerden sanırım ben de yapmak ıstıyorum bursada nerde var bılemedım. boncukculardan mı almamız lazım acaba
Canim ulucaminin orda havuz var ya onun karşısında bi pasaj var orda boncuk kurdele satan tuhafiyeler var ben ordan almıştım. Bide yine tayyare nin ordan çarşıya inerken sol da bi pasaj var alt katta da var oraya da bakabilirsin

Mustela yada babe çok daha iyi canım bence. Bende şu an lierac kullanıyorum ama memnun değilim. 5 dk sonra bile cildim kuru
hımm birde onları deneyelim bakalım kimileride ne kullansan çatlayacağı varsa çatlar diyorda tabi bir umut genede nemlendirmek lazım . beyaz tenliler çatlamaya daha eğilimliymiş ondan mı çatlıyoruz nedir

Gorumcen bekâr galiba canım. Hamile olduğumuzu idrak etmek te mi zorlanıyor bu insanlar anlamıyorum bende. Benim bi arkadaşım vardı daha hamileligimin başında bana sen çok kilo alırsın, zaten musaitsin kilo almaya basenlerin de çok çıkar. Salopet giymek çok istiyordum ve beyaz elbise giyip hamilelikte dış çekim yapmak istiyordum. Onunla konuştuğumuzda söylemiştim bunları. Bana sana salopet yakışmaz sen çok kilo alacağın için dedi. Beyaz elbise nasıl giyceksin bacakların zaten sisecek hiç güzel durmaz dedi. O kadar sinir etti ki beni. Salopetimi giydim çok ta güzel oldu. Karşısına çıktım ne yakismis diyebildi ne de yakismamis. Şimdi de beyaz elbise arıyorum onu da giyicem gorucek. Dediği gibi cok ta kilo almadım. Göbek sivri sivri gidiyor sadece. Basenlerim de çok sukur genislemedi. Insanlar kendi yapamadıklarını senin yapacağını öğrendiklerinde bir kıskançlık içine giriyorlar sanirim

hımm birde onları deneyelim bakalım kimileride ne kullansan çatlayacağı varsa çatlar diyorda tabi bir umut genede nemlendirmek lazım . beyaz tenliler çatlamaya daha eğilimliymiş ondan mı çatlıyoruz nedir
Evet öyle diyorlar ama yine de tedbirimizi alalım artık catlarsak da yapacak bisey yok.

Amin canım inşallah vaktini beklerler. İnsan ister istemez elinden geleni yapmak istiyor. Ciğer gelişimi ve kilo önemliymiş erken doğumda. Ciğer adete göre gelişiyormuş zaten. Bana her ihtimale karşı iğneleri yaptılar iki doz. İnşallah etkisi olur. Kilo için de hani yapabildiğim kadar kilo aldırayım istiyorum en azından ikiyi görene kadar. Fazla kilo istemiyorlar evet ama gününü beklemezse iki kilonun altı daha çok sıkıntı yaşıyormuş kuvüzde. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…