temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım yanlış biliyorsun, netten şırıngayla bebek beslemmesi izleyebilirsin. Mecburi durumlarda yapılıo, şırınga komple bebeğin ağzına verilerek içirilmio, dudaklarının ucuna değdirerek damla damla sıkarak verilio, bebek zaten kendi tadı aldıkça yalanıyo emme hareketi yaparcasına. Yenidoğana biberonla içirmek çok kötü bi alışkanlık, çünkü ondan içmek ona kolay geliyo ve sonrasında zorlanacağı anne göğsünü emmeyi reddediyor.

bu isimli zincirlerden sanırım ben de yapmak ıstıyorum bursada nerde var bılemedım. boncukculardan mı almamız lazım acaba
Ben bugun incik boncuk satan bi yerde buldum canım ama almadim henüz modeli kafamda ayarlayip öyle alicam

Evet canım şimdi oradan geldim henüz almadım ama model ayarlayıp öyle alicam :)

Çalışıyorum canım ben. Biberon ve emziğe tamamen karşı değilim sadece ilk 40 gün mümkünse ilk 3 ay vermeye karşıyım. Şırıngayla ben de beslemiştim bebeği ayarı kolay oluyor. Tabi bunlar benim kafamda kurduğum senaryolar bakalım doktor ne dicek

Tamam canım çok teşekkür ederim

Kesinlikle ihtimali bile insanı hırpalıyor.Ben 29. haftada acil gittim Rahim duvarında incelme var ve çoook aşağı yerleşmiş. serum ve iğneler ile senden daha kötü durumda olanları bile 2 3 hafta tutabiliyoruz olmadı hastaneye yatış yaparız 15 gün dedi. Ciğer geliştirici iğneye gerek duymuyorum dedi ki NST de düzenli sancılar başlamıştı 35 e kadar çıktı doğum sancıları başlamış.Yatıyorum sürekli zaten. Rabbim esirgesin..

Kilo için de muz ve çiğ badem dedi arkadaşım . Omega3 folik asit ağırlıklı olan besinler tüketmek gerekiyormuş. Bir de Balık yağı diye okudum internetten.

Kızlar bugün kilotlu korselerden aldım ama cevremdekiler dikişlerle zor olur Külotlu model keşke sadece belde duranlardan alsaydin dediler. Kullananlar var mi aranızda boşuna mi aldım ben şimdi

aynen Allah neyi nasip ederse o. birde annesin yani kim ne karışır. biz şimdi ismini koyduk kesin mert kağan olacak merti ben istedim eşimde kağanı ekledi, kayınvalidem hala abdülhamit diyor annem de Muhammed diyor. çocuğun aklı yetene kadar vazgeçerler inşallah :)

birde doğumdan sonra sütün var mı emiyor mu bebek biraz zayıf mı ne diyen iğreti kişilikler çevremizi saracak, gardınızı alın kızlar, her bebek farklıdır, her anne gibi

Aynı canım benim de 29+5 te oldu. Kaçtasın şuan sen?
Ben sancı değerlerini falan bilmiyorum panikten hiç sormak aklıma gelmedi. Ciğer iğnelerini yapıcaz diyince dedim durum ciddi demekki.
Hastaneye yatmaktan da korkuyorum bana da dedi evde aynen yatıp ilaçları saatli içemezsen yatırıcam dedi ben yatarım dedim. Hastanede de ekstra birşey yok sonuçta bir tek nst çekiyor arada. 30 saate yakın kaldık 1200 tl fatura çıkardılar. Daha bunun doğumu var falan filan. Sağlık daha önemli tabiiki ama öyle hastanede 15 gün yatıcan falan derse naparım bilmiyorum.
Hakkımızda hayırlısı yaramazlık yapmadan beklerler inşallah sıpalar :)

Canım öyle mi sesleniyorlar çocuğa?
bence sen bu işi lohusalıkta halledersin. Lohusalık sendromuna sığınarak birine(kendi anneni tavsiye ederim:) çemkir çocuğumun adı mert kağan diye. Bir daha diyemezler bence

Aynen canim lierac hemen kuruyor ben duzenli kullanamadim gerci alerjiden dolayi ama kasik bolgeme hep surdugum halde orasi catlamis. Simdi mustela siparisi verdim onun kivami daha yogunmus insallah ise yarar da catlaklar buyumez.

Aynen canim lierac hemen kuruyor ben duzenli kullanamadim gerci alerjiden dolayi ama kasik bolgeme hep surdugum halde orasi catlamis. Simdi mustela siparisi verdim onun kivami daha yogunmus insallah ise yarar da catlaklar buyumez.
Mustela güzel canım. Nerden sipariş verdin? Bende vericem ama bakamadim daha

Mustela güzel canım. Nerden sipariş verdin? Bende vericem ama bakamadim daha
Canım yıldırım doruğun yanındaki eczanede 150 ml 69 tl aldım ben. En uygun orda sanırım. Nette bulamazsan aklında olsun. Bir de netten aldıklarınızın tarihlerine dikkat edin. İndirimde olanların tarihleri yakın olabiliyormuş.

aynen öyle bizim istememizle de olmuyor bazı seyler. belki emzik vericez bebek red edicek .aman dogsunlarda bir sekilde halledilir diyorum .sırınga konusunda akcigere kaçma durumu olabilir diye bişey okumustum cok detay bilmiyorum hiç uygulamadım o yuzden sadece yardımcı olmak adına yazdım. ferishhh

Aminnnn inşallah canım az sabır etseler mükemmel olacak =)

30+5 şimdi. Aynen öyle ki hastane boyutu gerçekten kasıyor insanı. Evde yatmak her açıdan daha iyi.Rabbimin izniyle yatışa gerek kalmadan sağlıkla sıhhatle gelir kuzularımız.Bende değerleri sormadım görünce doğum sancıları düzenli başlamış dedi. Benim ki çok küçük ve aşağıda olduğu için NST de kalp atışlarını zor duydular.Baya gerildim. Serum iğne ilaç verdiler iyi geldi. Bakalım perşembe kontrol inşallah güzel şeyler duyarım

Merhabalar... pisik kremi olarak sudocrem hakkinda bilgisi olan var mi? Bi arkadasim tavsiye etti ???

Tavsiye edeni çooook duydum ama bir arkadaşım iyi gelmedi dedi.Genel olarak herkes tavsiye etti bana da ama ben Sebamed aldım oğlumda da kullanmıştım çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…