- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 40
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.341
Canım yanlış biliyorsun, netten şırıngayla bebek beslemmesi izleyebilirsin. Mecburi durumlarda yapılıo, şırınga komple bebeğin ağzına verilerek içirilmio, dudaklarının ucuna değdirerek damla damla sıkarak verilio, bebek zaten kendi tadı aldıkça yalanıyo emme hareketi yaparcasına. Yenidoğana biberonla içirmek çok kötü bi alışkanlık, çünkü ondan içmek ona kolay geliyo ve sonrasında zorlanacağı anne göğsünü emmeyi reddediyor.canım sırıngayi ıyı dıyorsunda sıktıgında cocugun soluk borusuna kacabilir ,biberondan kendi emecek bebek. biberon dusunmuosan az az kasıkla verilebilir belki .bu arada sen calısıomusun ? calısıosan zaten biberon kullanmak sart olcak.
Ben bugun incik boncuk satan bi yerde buldum canım ama almadim henüz modeli kafamda ayarlayip öyle alicambu isimli zincirlerden sanırım ben de yapmak ıstıyorum bursada nerde var bılemedım. boncukculardan mı almamız lazım acaba
Evet canım şimdi oradan geldim henüz almadım ama model ayarlayıp öyle alicam :)Ben kendim aldım yaptım cnm Taşbaşı çarşısının üst katında hobi dünyası var orda isimli emzik askısı yapmak için bütün malzemeler var zaten bir araya koymuşlar hepsini ordan alabilirsin malzemelerini
Çalışıyorum canım ben. Biberon ve emziğe tamamen karşı değilim sadece ilk 40 gün mümkünse ilk 3 ay vermeye karşıyım. Şırıngayla ben de beslemiştim bebeği ayarı kolay oluyor. Tabi bunlar benim kafamda kurduğum senaryolar bakalım doktor ne dicekcanım sırıngayi ıyı dıyorsunda sıktıgında cocugun soluk borusuna kacabilir ,biberondan kendi emecek bebek. biberon dusunmuosan az az kasıkla verilebilir belki .bu arada sen calısıomusun ? calısıosan zaten biberon kullanmak sart olcak.
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım ben dalin in sıvı deterjanını kullandım ama dün telden alıp katlarken uçuşan pamukçuklardan çok rahatsız oldum kim bilir bebek ne durumda olacak. Burda daha önce friendly diye bi marka konuşulmuştu. Hafta sonuki alışverişte küçük boyunu hediye ettiler izne ayrıldığımda onunla bi kere daha yıkıyacağım. Bir de yeşilanne diye bi marka tavsiye ettiler. Kendi internet sitesi var. Her türlü temizlik ürünü de var. İstersen oraya da bi bak
Amin canım inşallah vaktini beklerler. İnsan ister istemez elinden geleni yapmak istiyor. Ciğer gelişimi ve kilo önemliymiş erken doğumda. Ciğer adete göre gelişiyormuş zaten. Bana her ihtimale karşı iğneleri yaptılar iki doz. İnşallah etkisi olur. Kilo için de hani yapabildiğim kadar kilo aldırayım istiyorum en azından ikiyi görene kadar. Fazla kilo istemiyorlar evet ama gününü beklemezse iki kilonun altı daha çok sıkıntı yaşıyormuş kuvüzde. Hakkımızda hayırlısı olsun
aynen Allah neyi nasip ederse o. birde annesin yani kim ne karışır. biz şimdi ismini koyduk kesin mert kağan olacak merti ben istedim eşimde kağanı ekledi, kayınvalidem hala abdülhamit diyor annem de Muhammed diyor. çocuğun aklı yetene kadar vazgeçerler inşallah :)Tövbe tövbe halt etmiş. Ayyy fena takıntılıyım bu durumaa ben başkasının isim koymasına hayır birdeee arkadaşlara söylüyorum hıııı bu isim olmamış bu isim demode. En iyisi doğduğunda koyacağım demek hata ettim baştan söylemekle.
Doğum konusundada öyle normal yaptım ilkini benden başka yapan yoktu o zaman herkes ne cesaret dedi. Bu sefer sezeryan dedim herkes en güzeli normal neden normal düşünmüyonnn. Geçen eşimle kavga ettim. senden çıkmıyor 3.5 kilo dedim. Ne çektiğimi ben biliyorum dedim. Tansiyonlarım fırladı yeminle. Allahın dediği olur diyorum millet anlamıyor.
http://urun.n11.com/camasir-toz-det...mOM8d_JyLNsWbuLR1otOkxoCYwHw_wcB&gclsrc=aw.ds dalan canım bak bu bitkisel zatenDalan mi dalin mi yanlış mi yazıldı acaba :)sabun tozu falan okumuştum normal deterjan yeterli olmaz mı
birde doğumdan sonra sütün var mı emiyor mu bebek biraz zayıf mı ne diyen iğreti kişilikler çevremizi saracak, gardınızı alın kızlar, her bebek farklıdır, her anne gibihamılelıgın onca zorlugunun yanında bıde bnlarla ugrasıyoruz ıstesonra bu kadınlar lohusa da neden delırdı cıldırttınız ınsanıda ondan işte eş dost akraba hepsınde bii fikir beyanı.. yardımcı olmak ıcın soyleseler bıle o anda rahatsız edıyor ınsanı soylemeyıverın ıste
Aynı canım benim de 29+5 te oldu. Kaçtasın şuan sen?Kesinlikle ihtimali bile insanı hırpalıyor.Ben 29. haftada acil gittim Rahim duvarında incelme var ve çoook aşağı yerleşmiş. serum ve iğneler ile senden daha kötü durumda olanları bile 2 3 hafta tutabiliyoruz olmadı hastaneye yatış yaparız 15 gün dedi. Ciğer geliştirici iğneye gerek duymuyorum dedi ki NST de düzenli sancılar başlamıştı 35 e kadar çıktı doğum sancıları başlamış.Yatıyorum sürekli zaten. Rabbim esirgesin..
Kilo için de muz ve çiğ badem dedi arkadaşım . Omega3 folik asit ağırlıklı olan besinler tüketmek gerekiyormuş. Bir de Balık yağı diye okudum internetten.
aynen Allah neyi nasip ederse o. birde annesin yani kim ne karışır. biz şimdi ismini koyduk kesin mert kağan olacak merti ben istedim eşimde kağanı ekledi, kayınvalidem hala abdülhamit diyor annem de Muhammed diyor. çocuğun aklı yetene kadar vazgeçerler inşallah :)
Aynen canim lierac hemen kuruyor ben duzenli kullanamadim gerci alerjiden dolayi ama kasik bolgeme hep surdugum halde orasi catlamis. Simdi mustela siparisi verdim onun kivami daha yogunmus insallah ise yarar da catlaklar buyumez.Canim ben babe, mustela ve lierac kullandım. Ama babe ve mustela dan memnun kaldım. Babe yi sürüp ertesi gün baktığımda bile kuru değildi cildim. Lierac sürdüm 5 dk sonra kuruyor. En sona da lierac o birakmisim. Tam catlamanin fazla olacağı zamanlar. Şimdi babe yada mustela almayı düşünüyorum
Aynen canım tamamdir :)http://urun.n11.com/camasir-toz-det...mOM8d_JyLNsWbuLR1otOkxoCYwHw_wcB&gclsrc=aw.ds dalan canım bak bu bitkisel zaten
Mustela güzel canım. Nerden sipariş verdin? Bende vericem ama bakamadim dahaAynen canim lierac hemen kuruyor ben duzenli kullanamadim gerci alerjiden dolayi ama kasik bolgeme hep surdugum halde orasi catlamis. Simdi mustela siparisi verdim onun kivami daha yogunmus insallah ise yarar da catlaklar buyumez.
Canım yıldırım doruğun yanındaki eczanede 150 ml 69 tl aldım ben. En uygun orda sanırım. Nette bulamazsan aklında olsun. Bir de netten aldıklarınızın tarihlerine dikkat edin. İndirimde olanların tarihleri yakın olabiliyormuş.Mustela güzel canım. Nerden sipariş verdin? Bende vericem ama bakamadim daha
aynen öyle bizim istememizle de olmuyor bazı seyler. belki emzik vericez bebek red edicek .aman dogsunlarda bir sekilde halledilir diyorum .sırınga konusunda akcigere kaçma durumu olabilir diye bişey okumustum cok detay bilmiyorum hiç uygulamadım o yuzden sadece yardımcı olmak adına yazdım.Çalışıyorum canım ben. Biberon ve emziğe tamamen karşı değilim sadece ilk 40 gün mümkünse ilk 3 ay vermeye karşıyım. Şırıngayla ben de beslemiştim bebeği ayarı kolay oluyor. Tabi bunlar benim kafamda kurduğum senaryolar bakalım doktor ne dicek
Aynı canım benim de 29+5 te oldu. Kaçtasın şuan sen?
Ben sancı değerlerini falan bilmiyorum panikten hiç sormak aklıma gelmedi. Ciğer iğnelerini yapıcaz diyince dedim durum ciddi demekki.
Hastaneye yatmaktan da korkuyorum bana da dedi evde aynen yatıp ilaçları saatli içemezsen yatırıcam dedi ben yatarım dedim. Hastanede de ekstra birşey yok sonuçta bir tek nst çekiyor arada. 30 saate yakın kaldık 1200 tl fatura çıkardılar. Daha bunun doğumu var falan filan. Sağlık daha önemli tabiiki ama öyle hastanede 15 gün yatıcan falan derse naparım bilmiyorum.
Hakkımızda hayırlısı yaramazlık yapmadan beklerler inşallah sıpalar :)
Merhabalar... pisik kremi olarak sudocrem hakkinda bilgisi olan var mi? Bi arkadasim tavsiye etti ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?