temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhabalar... pisik kremi olarak sudocrem hakkinda bilgisi olan var mi? Bi arkadasim tavsiye etti ???
Benim arkdasimda onu kullandi memnun kaldi
Bende ondan aldım

Birde ben bebek arabasını kraft oslo travel aldım cok begendik umarım memnun kalırız
Başka alanlar varmı?

Benim arkdasimda onu kullandi memnun kaldi
Bende ondan aldım

Birde ben bebek arabasını kraft oslo travel aldım cok begendik umarım memnun kalırız
Başka alanlar varmı?

Ben de beneto travel sistem aldim uygun fiyata baya guzel ve saglam gorunuyo insallah bizde memnun kaliriz.

Insallah canim guzel seyler duyarsin bebisini saglicakla kucagina alirsin

Merhabalar... pisik kremi olarak sudocrem hakkinda bilgisi olan var mi? Bi arkadasim tavsiye etti ???
benim oğluma iyi gelmemisti sivilce sivilce oldu kullanamadım bepanthol cok iyi geldi .tabii şimdi ciltten cilde degişebilen bir durum krem işi. deneme yanılmayla anlayacaksın hangisi bebişine iyi gelirse onu kullanacaksın canım .

N11 ve gittigidiyor a baktım şimdi. Ama çok farklı fiyatlar var. Oralardan hiç alışveriş te yapmadim. Orjinal mi ürünler emin olup alamadım. Yeni mi aldin o fiyata canım? Oraya bakayım o zaman. Eşim sordu bi eczaneye bugün 110 tl demisler

Ben normalde eve gelir gelmez çıkarırım sütyene hiç tahammül edemem. O zaman dediğin gibi atlet alayım canım. Sütyen şimdilik sadece dışarı çıkarken kullanmak için aldığımı takarım. Teşekkür ederim

Çok sevindim memnun kalmana canım o zaman bir kaç tane daha alayım ve dediğin gibi artık kullanmaya başlayayım bir de göğüs uçları için lanolin krem almıştım onun da kullanılmaya başlanılması gerekiyor sanırım artık

Bende hemen biberona karsiyim. Ilk cocukta sutum gelmisti ama bebek tutamayinca kasikla vermistim ve sonra emmeye baslamisti. Biberona gerekmedikce arastirmamak lazim.

Benim tecrübeli bi arkadaşım çok kullanırdı canım o kremi. Ama yenidoğan için ne kadar güvenli bilemiyorum. Ben mustela aldım. Bir de unibaby in yenidoğan çantasında çıktı. Onlar bitince bepanthen kullanmayı düşünüyorum. Sudocrem i 6 aydan sonra filan kullanırım

Aynen ben de dediğin gibi biliyorum canım. Ve benim hiç bir bilgim olmamasına rağmen o zaman hemşire göstermişti ve bebeği besleyebilmiştim. Anne sütü de gelince hiç zorlanmadı bebek. Biberon çekmeden ağzına gelmesine alıştırıyor ve şekli meme gibi olduğundan bebek memeyi almak istemiyor daha sonra. Zaten Allah izin verirse en fazla 1-2 gün sütün gelme süresi tabi kişiye göre değişir. O durumda bile boş memeyi emzirin hem göğüsünüz hazırlansın hem de bebek emme refleksini kaybetmesin diyorlar

blacklable ferishhh kızlar biberon konusunda asla demeyin.. yeni özellikte biberonlar var anne göğsü gibi çekmediği sürece gelmeyen. Ters çevirince damlamayan. Olası bir durumda böyle bir model alınabilir. Mamajoo ve lanisohta var bildiğim benim.. emerken ilaç kullanmak zorunda olduğundan 10 gün emziremeyen sonrasında 2 yaşına kadar emziren var ve bu ablam..

Canım ben ilk üçüncü ayımızda aldım. Sonra bir ay kadar önce tekrar aldım. Yanlış hatırlamıyorsam ikisini de 69 a aldım. Doruğa dönünce sağdaki büyük eczane.

Ben yanıma her türlüsünü alırım. Akşam sabah olursa serin olur. Öğlen çok sıcak olablr yani o günün ısısına da bağlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…