- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.361
Benim arkdasimda onu kullandi memnun kaldiMerhabalar... pisik kremi olarak sudocrem hakkinda bilgisi olan var mi? Bi arkadasim tavsiye etti ???
Aminnnn inşallah canım az sabır etseler mükemmel olacak =)
30+5 şimdi. Aynen öyle ki hastane boyutu gerçekten kasıyor insanı. Evde yatmak her açıdan daha iyi.Rabbimin izniyle yatışa gerek kalmadan sağlıkla sıhhatle gelir kuzularımız.Bende değerleri sormadım görünce doğum sancıları düzenli başlamış dedi. Benim ki çok küçük ve aşağıda olduğu için NST de kalp atışlarını zor duydular.Baya gerildim. Serum iğne ilaç verdiler iyi geldi. Bakalım perşembe kontrol inşallah güzel şeyler duyarım
Benim arkdasimda onu kullandi memnun kaldi
Bende ondan aldım
Birde ben bebek arabasını kraft oslo travel aldım cok begendik umarım memnun kalırız
Başka alanlar varmı?
Tavsiye edeni çooook duydum ama bir arkadaşım iyi gelmedi dedi.Genel olarak herkes tavsiye etti bana da ama ben Sebamed aldım oğlumda da kullanmıştım çok memnun kaldım.
Insallah canim guzel seyler duyarsin bebisini saglicakla kucagina alirsinAminnnn inşallah canım az sabır etseler mükemmel olacak =)
30+5 şimdi. Aynen öyle ki hastane boyutu gerçekten kasıyor insanı. Evde yatmak her açıdan daha iyi.Rabbimin izniyle yatışa gerek kalmadan sağlıkla sıhhatle gelir kuzularımız.Bende değerleri sormadım görünce doğum sancıları düzenli başlamış dedi. Benim ki çok küçük ve aşağıda olduğu için NST de kalp atışlarını zor duydular.Baya gerildim. Serum iğne ilaç verdiler iyi geldi. Bakalım perşembe kontrol inşallah güzel şeyler duyarım
Hepsiburadan canim, butun kremlerimi ordan aliyorum bir sorun yasamadim.Mustela güzel canım. Nerden sipariş verdin? Bende vericem ama bakamadim daha
benim oğluma iyi gelmemisti sivilce sivilce oldu kullanamadım bepanthol cok iyi geldi .tabii şimdi ciltten cilde degişebilen bir durum krem işi. deneme yanılmayla anlayacaksın hangisi bebişine iyi gelirse onu kullanacaksın canım .Merhabalar... pisik kremi olarak sudocrem hakkinda bilgisi olan var mi? Bi arkadasim tavsiye etti ???
N11 ve gittigidiyor a baktım şimdi. Ama çok farklı fiyatlar var. Oralardan hiç alışveriş te yapmadim. Orjinal mi ürünler emin olup alamadım. Yeni mi aldin o fiyata canım? Oraya bakayım o zaman. Eşim sordu bi eczaneye bugün 110 tl demislerCanım yıldırım doruğun yanındaki eczanede 150 ml 69 tl aldım ben. En uygun orda sanırım. Nette bulamazsan aklında olsun. Bir de netten aldıklarınızın tarihlerine dikkat edin. İndirimde olanların tarihleri yakın olabiliyormuş.
Oraya da bi bakayım canım. Cok farkli fiyatlar oluyor sanırım.Hepsiburadan canim, butun kremlerimi ordan aliyorum bir sorun yasamadim.
Ben normalde eve gelir gelmez çıkarırım sütyene hiç tahammül edemem. O zaman dediğin gibi atlet alayım canım. Sütyen şimdilik sadece dışarı çıkarken kullanmak için aldığımı takarım. Teşekkür ederimBen oğlumda kullandım emzirme sütyeni çok iyi oluyor valla bütün göğsünü dışarı çıkartmıyorsun sadece uç kısmı açık kalıyor.Şimdi de 2 emzirme sütyeni 2 emzirme atleti aldım.Altet giyince tekrar sütyeni takmıyorsun.
Çok sevindim memnun kalmana canım o zaman bir kaç tane daha alayım ve dediğin gibi artık kullanmaya başlayayım bir de göğüs uçları için lanolin krem almıştım onun da kullanılmaya başlanılması gerekiyor sanırım artıkCanim ben o dedigin pentiden yarim atlet olanlari hamilelikten once gece yatarken ya da sporda kullanirim diye almistim cidden cok rahat. Simdi onları kullaniyorum hamileligin 5. ayindan beri falan. Telli sutyenler sut uretimine katki saglamadigi icin sen de simdiden onlari kullanabilirsin. 2 tane de emzirme sutyeni aldim ama icinde pedi olmayanlardan almistim hic rahat edemedim gogus uclarim hep acıdı. Belki icine ped koyunca rahat olur bilemiyorum ama ben yine de pentidekileri tercih edicem sanirim.
Bende hemen biberona karsiyim. Ilk cocukta sutum gelmisti ama bebek tutamayinca kasikla vermistim ve sonra emmeye baslamisti. Biberona gerekmedikce arastirmamak lazim.Bi arkadaşımın abladı ebe. Sezeryanla doğum yaptı sütü hemen gelmedi. Ablası kesinlikle biberon verdirmedi. Şırıngayla mama verdiler bebeğe biberona alışmasın diye. İki gün sonra sütü gelince memeyi hemen tuttu çocuk. Senin dediğin gibi söyleyenler de çok bilemedim
Evet canim fiyatlar baya degisken ben 65 e aldim sanirim.Oraya da bi bakayım canım. Cok farkli fiyatlar oluyor sanırım.
Benim tecrübeli bi arkadaşım çok kullanırdı canım o kremi. Ama yenidoğan için ne kadar güvenli bilemiyorum. Ben mustela aldım. Bir de unibaby in yenidoğan çantasında çıktı. Onlar bitince bepanthen kullanmayı düşünüyorum. Sudocrem i 6 aydan sonra filan kullanırımMerhabalar... pisik kremi olarak sudocrem hakkinda bilgisi olan var mi? Bi arkadasim tavsiye etti ???
Aynen ben de dediğin gibi biliyorum canım. Ve benim hiç bir bilgim olmamasına rağmen o zaman hemşire göstermişti ve bebeği besleyebilmiştim. Anne sütü de gelince hiç zorlanmadı bebek. Biberon çekmeden ağzına gelmesine alıştırıyor ve şekli meme gibi olduğundan bebek memeyi almak istemiyor daha sonra. Zaten Allah izin verirse en fazla 1-2 gün sütün gelme süresi tabi kişiye göre değişir. O durumda bile boş memeyi emzirin hem göğüsünüz hazırlansın hem de bebek emme refleksini kaybetmesin diyorlarCanım yanlış biliyorsun, netten şırıngayla bebek beslemmesi izleyebilirsin. Mecburi durumlarda yapılıo, şırınga komple bebeğin ağzına verilerek içirilmio, dudaklarının ucuna değdirerek damla damla sıkarak verilio, bebek zaten kendi tadı aldıkça yalanıyo emme hareketi yaparcasına. Yenidoğana biberonla içirmek çok kötü bi alışkanlık, çünkü ondan içmek ona kolay geliyo ve sonrasında zorlanacağı anne göğsünü emmeyi reddediyor.
Canım ben ilk üçüncü ayımızda aldım. Sonra bir ay kadar önce tekrar aldım. Yanlış hatırlamıyorsam ikisini de 69 a aldım. Doruğa dönünce sağdaki büyük eczane.N11 ve gittigidiyor a baktım şimdi. Ama çok farklı fiyatlar var. Oralardan hiç alışveriş te yapmadim. Orjinal mi ürünler emin olup alamadım. Yeni mi aldin o fiyata canım? Oraya bakayım o zaman. Eşim sordu bi eczaneye bugün 110 tl demisler
Ben yanıma her türlüsünü alırım. Akşam sabah olursa serin olur. Öğlen çok sıcak olablr yani o günün ısısına da bağlı:)Kızlar yaz anneleri selam, ben de 30. Haftadayım. Bebeklerinize hastanede ve çıkışında ne giydireceksiniz? Yazlık badiler mi yoksa ayaklı tulum, alt üst takım mı? Bi türlü karar verip alamadım. Siz ne yaptınız
Ben kullanmistim ve begenmistim ama suan desitin kullaniyorum kizima.Merhabalar... pisik kremi olarak sudocrem hakkinda bilgisi olan var mi? Bi arkadasim tavsiye etti ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?