temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben başladım o lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya canım

Canım ben ilk üçüncü ayımızda aldım. Sonra bir ay kadar önce tekrar aldım. Yanlış hatırlamıyorsam ikisini de 69 a aldım. Doruğa dönünce sağdaki büyük eczane.
Tamam canım yarın oraya baktircam eşime. Yağını değil kremini aldin dimi o fiyata?

Ya hanımlar hareketleriniz ne alemde? Ben yürüyüş falan yapmıyorum hiç. Yapmam lazım biliyorum ama mecburi alışveriş dışında dışaryla pek işim olmuyor. Canım hiç istemiyor çnkü yoruluyorm. Çıkmama sebebm de ev kadar hiçbir yer rahat olmuyor. Evde istedğm an yatıyrm oturuyorum falan. Ev işlermi yapıyorum ama o kadr. Valla destek teşvik lazım herlde blmyrm ama yorgunluk oldğu için insan yapmak istemiyor.

Ya bide karnımda çatlak olur mu diye takip ederken dün gece pop.mda çatlak gördüm vee şok oldum beklemiyormuşum baya:))) dun kirmzydi bugn artik morarmis gibi olmus 3 kisa cizgi:)) bebisimin hediyelerinde biri saolsun

Havalar bi düzelmedi ki canım. Biz de bekliyoruz dört gözle. Ramazanda yürürüz srtık napalım sıkma canını

Ben yürüyorum canım.. sağolsun bizim belediye sık aralıklarla bank koymuş yorulunca hop oturuyorum:) sıkıntı olmadı şükür o konuda . Ama yoruluyorum eve gelince pert :)

Kızlar günaydın. Bugün kızımı görmeye gidicez inşallah:) dualarınızı eksik etmeyin güzel haberler versin doktor amcamız:)

Bu arada dün pentiden bez sütyen alanlar vardı bahsedilmişti sanki yarım atlet şeklinde. Ben de almak istiyordum internetten baktım da bulamadım fotoğrafını bulabilen atabiler mi acaba

aa doğru havuzun prası hep incik boncukcu sagol canım bakayım bıgun o tarafa gıttıgımde :)

Mustela güzel canım. Nerden sipariş verdin? Bende vericem ama bakamadim daha
kızlar ben mustelanın setını aldım cantasıyla bırlıkte nette hepsiburada da var 140 tl. dun geldı son kullanma tarıhlerıde 2019 sonu.sampuanı losyonu pişik kremi ve masaj yagı. almak ısteyenler ordanda bakabılır

Ben de hiç yürüyüş yapmıyorum ev işleri bile yoruyor beni kaldı ki sabahları bile yorgun hissediyorum kendimi.canım bişey yapmak istemiyor

Ben de hic yuruyus yapmiyorum canim. Hic halim olmuyor. Surekli yatip uyumak istiyorum. Esimle aksamlari bazen çıkıyoruz yuruyelim diye iki adim atinca gozum karariyo halsizlesiyorum. Kan degerlerim iyice dustu heralde. Cok nadir enerjik hissediyorum o zamanlar yuruyorum ama o da haftada 1 falan :)

Ben de bir tek salondan tuvalete yürüyorum canım arada kaçamak yapıp mutfağa gidiyorum. Bir de günde bir kez üst kata çıkma hakkım var o değişik bir deneyim oluyor yakında hunimi takıp gezicem evin içinde çok zormuş çok özledim dışarı çıkmayı

Ben ondan da aldım canım
çatlak ıcın hıcbısey almadım ben ama inşallah sonu kotu bıtmez daha oncede kılo alıp verdıgım ıcın karnım gayet esnek gerilme olmadı daha ama son zamanda oluyor dıyorlar .. annemde zeytnyagı sur deyıp duruyor ama işe git gel derken aklıma bile gelmıyor.

Sen yine de en azından bebeyağı zeytinyağı falan kullanmaya başla bence canım :) son pişmanlık fayda etmez artık büyüdü sıpalar iyice :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…