- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.401
Sende erken doğum riski mi vardı? Ondan galiba. Bende bişy yok açılma olmazsa diye korkuyorum:)Ben de bir tek salondan tuvalete yürüyorum canımarada kaçamak yapıp mutfağa gidiyorum. Bir de günde bir kez üst kata çıkma hakkım var o değişik bir deneyim oluyor yakında hunimi takıp gezicem evin içinde çok zormuş çok özledim dışarı çıkmayı
Herkes benim gibymis :) nolcak bu halimiz? Bende yorgunum surekli iyi olunca hemen mutfaga giriyorum zaten.Ben de hiç yürüyüş yapmıyorum ev işleri bile yoruyor beni kaldı ki sabahları bile yorgun hissediyorum kendimi.canım bişey yapmak istemiyor
Aynen bende tek yurumek istemiyrm bazen cnku gerckten kötü hissediyorum. Eşimlede tin tin bazen yürüyoz:)) azcık hızlansa dur yavaş oluyorum:)) valla böyle harektszlğe inş kolay açılmam olur ne diyimBen de hic yuruyus yapmiyorum canim. Hic halim olmuyor. Surekli yatip uyumak istiyorum. Esimle aksamlari bazen çıkıyoruz yuruyelim diye iki adim atinca gozum karariyo halsizlesiyorum. Kan degerlerim iyice dustu heralde. Cok nadir enerjik hissediyorum o zamanlar yuruyorum ama o da haftada 1 falan :)
Yani güzelmişş:)) ben iyi hisseder hissetmez evdeki işleri yapıyorum. Yürüym desem sonrasında derman kalmaz herlde:)Ben yürüyorum canım.. sağolsun bizim belediye sık aralıklarla bank koymuş yorulunca hop oturuyorum:) sıkıntı olmadı şükür o konuda . Ama yoruluyorum eve gelince pert :)
Canim bende iceri girmek istemiyorum gunluk 7 km yuruyus yapiyorum. Tatile bile ciktim . Birde benim ufak cocuklarim var onlari oynatmak icin mecburen disari cikiyorjm. Yuruyus dogumuda kolaylastiriyor ve kilo alimini dengeliyor. Benim yedigimi kimse yemez ama daha 5 kg anca aldim diyebilirim. normal hayatimda da cok yuruyen biriydim. Hamilelikle gunluk rutinimi degistirmedim sadece.Ya hanımlar hareketleriniz ne alemde? Ben yürüyüş falan yapmıyorum hiç. Yapmam lazım biliyorum ama mecburi alışveriş dışında dışaryla pek işim olmuyor. Canım hiç istemiyor çnkü yoruluyorm. Çıkmama sebebm de ev kadar hiçbir yer rahat olmuyor. Evde istedğm an yatıyrm oturuyorum falan. Ev işlermi yapıyorum ama o kadr. Valla destek teşvik lazım herlde blmyrm ama yorgunluk oldğu için insan yapmak istemiyor.
Çok büyüdü ya bende çok büyüdümSen yine de en azından bebeyağı zeytinyağı falan kullanmaya başla bence canım :) son pişmanlık fayda etmez artık büyüdü sıpalar iyice :)
Size maşaAllah diyelim. Ben normalde de maalesf yürümeyi sevmem. Artık son ay kendimi zorlicam biraz. En azından ne kadr yürüsem kar. Norml doğum istiyorum çünkü.. dediğinz gibi normal doğumun kolay olması için yürüyüş-hareket şart.Canim bende iceri girmek istemiyorum gunluk 7 km yuruyus yapiyorum. Tatile bile ciktim . Birde benim ufak cocuklarim var onlari oynatmak icin mecburen disari cikiyorjm. Yuruyus dogumuda kolaylastiriyor ve kilo alimini dengeliyor. Benim yedigimi kimse yemez ama daha 5 kg anca aldim diyebilirim. normal hayatimda da cok yuruyen biriydim. Hamilelikle gunluk rutinimi degistirmedim sadece.
Canim sabah aksam duzenli yurudugunde acilma vs daha kolay oluyor. Doktorlar hareket kisitligi vermedigi surece aksatmamak lazim. Birde benim iki cocugum daha var. Ister istemez hareket ediyorsun. Aksamlari ikisinin de yatmasini dort gozle bekliyorumSize maşaAllah diyelim. Ben normalde de maalesf yürümeyi sevmem. Artık son ay kendimi zorlicam biraz. En azından ne kadr yürüsem kar. Norml doğum istiyorum çünkü.. dediğinz gibi normal doğumun kolay olması için yürüyüş-hareket şart.
Aynen canim yavas diye diye yürüyorum ben de :) vucut istemiyo demek ki ya ben çok zorlamiyorum bayilacak gibi oluyorum çünkü. Keske enerjim olsa da yurusem ama bazen evde bile odadan odaya gidemiyorum. Benim bi arkadasim da böyle hareketsizdi 7 cm acilmayla gitti hastaneye biraz da vucut yapısı heralde hayirlisi bakalim :)Aynen bende tek yurumek istemiyrm bazen cnku gerckten kötü hissediyorum. Eşimlede tin tin bazen yürüyoz:)) azcık hızlansa dur yavaş oluyorum:)) valla böyle harektszlğe inş kolay açılmam olur ne diyim
Evet canım tuvalet dışında kalkmak yasak bana.Sende erken doğum riski mi vardı? Ondan galiba. Bende bişy yok açılma olmazsa diye korkuyorum:)
Çok sinir oluyorum insanların bu triplerine. Gerçekten herkes çok patavatsız. Sana ne arkadaş.Çok büyüdü ya bende çok büyüdümdün bayadır gorusmedıgımız bı yere gıttık gırer gırmez cok kılo almışın dediler biride yuzun şişmiş dedi galıba çocuk dogurcaz heralde olcak o kadar
Benim gobusun alti ve üstü mor cizgi olmus 3parmak genisliginde yerde bisey de surmuom valla ilginç tarafi hic de kasinmioYa bide karnımda çatlak olur mu diye takip ederken dün gece pop.mda çatlak gördüm vee şok oldum beklemiyormuşum baya:))) dun kirmzydi bugn artik morarmis gibi olmus 3 kisa cizgi:)) bebisimin hediyelerinde biri saolsun
Sağol canım. Daha iyiyim. Arada kasılmalarım ve ufak ufak ağrılarım oluyor. Yarın kontrol var bakalım sorucam. Yarın netleşir biraz durum.baldan_madam , canım Nasıl oldun? Yazamadım bir daha. İnşallah sen de çınar Bebek de iyidir. Gerçi yazılanları okuyorum, daha iyi olduğunu okudum ve sevindim. Dinlenmek çok önemli zaten böyle durumlarda da bir de kafayı sıkmadan, strese girmeden dinlenmek önemli. Bebişlerimiz hemen hissediyor stresimizi. Allahım yardımcımız olsun.
Yani güzelmişş:)) ben iyi hisseder hissetmez evdeki işleri yapıyorum. Yürüym desem sonrasında derman kalmaz herlde:)
Gözünaydın canım. Sağlığı yerinde olsun da belli ki daha çok şekil değiştirecek cadıŞükür gelebildim kızlaaar :) benim bu kız belli kesin cadı olacakkk cadııpazartesi normal pozisyonu almıştı şimdi yine makat geliş pozisyonunda.. ama neyseki böbrek ve plasenta da sıkıntımız yok şüküüüür
Oyy kontrol denildiğinde heyecanlanıyorum ben. Ne güzel, çınarcığı keyifle görürsün inşallah :)) inşallah her şey de yolundadır, mutlu mutlu dönersin evine. Ben de iyiyim çok şükür, geçen hafta kontrolümüz vardı doktorumuz durum iyi dedi. Benim bebiş de biraz aşağılarda da korkmuştuk erken doğum olabilir mi diye. Doktorumuz endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. Ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum. İnşallah yaramazlık yapıp erken gelmez bizim sıpalar :))))Sağol canım. Daha iyiyim. Arada kasılmalarım ve ufak ufak ağrılarım oluyor. Yarın kontrol var bakalım sorucam. Yarın netleşir biraz durum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş iyi mi?
Gözünaydın canım. Sağlığı yerinde olsun da belli ki daha çok şekil değiştirecek cadı
darısı başıma yarın da ben güzel haberler alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?