temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar nolur yardımcı olun bana bir akıl verin. Dün gece adetıme ıko gun kala göğsümü sıkınca süt geldi bundan öncede prolaktım hormonumm cok asırı yukselmemesıne ragmen sut gelmıstı ve adetım on gun gecıkmıstı hamıle degıldım dun gecede gelınce kesın gebelık yok dedım kendı kendıme bu sabah adetıme bır gun kala (bu arada bı ay klomen tedavısı gördüm ve yumurtam 13 gun once kendılıgınden catladı) adetıme bır gun kaşa test yaptım ve sılık cıft cızgı cıktı sok oldum. Hala göğsümü sıkınca süt gelıyor normalde 16 haftadan snra sut gelır benım suankı durumum ne böyle yaşayan varmı yarın doktora gıtcem ama dusunmeden edemiyorum buda testım arkadaşlar

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-24-15-36-14.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 43
Benimki daha silikti gebelik çıkmıştı canım. Ama sen bence idrar yada kan yaptır öyle emin ol için rahat etsin. Allah gönlüne göre versin

Süt durumunu doktora danışmalısın.. testin hamilesin diyor ama canım.

benim de silikti ama gebelik oldu.Bu testlere güvenme heen biryerde kan testi yaptır bence

Çok haklısın yaptırcam canım tabıkı yarın olsunda ben sadece bekleyemıyorum suan içim içimi yiyor
Canim acilden girip yaptirabilirsin saat gec oldu diye dusunup gitmiyorsan eger. Ben adetim 5 gun falan gecikince yapmistim test seninkinden daha koyuydu ama belli olmaz tabi. Ben pazar gunu oldugu icin acilden girip kan testi yaptirmistim 1 2 saate cikmisti sonuclar. Beklemek zor :)

canım hamilesin, benim de aynen böyleydi. hemen kan testi yaptır. hayırlı olsun şimdiden :)

Çok haklısın ama benım adet günüm yarın ben gogsumu sıkınca sut geldı dıye bakım snra doktora gdp prolaktınynormal olctırurum dedım ama sonuc böyle cıkınca yarın esımle gıtmek istedim

canım hamilesin, benim de aynen böyleydi. hemen kan testi yaptır. hayırlı olsun şimdiden :)
Ay inşallah canım ya inşallah Rabbım hepınıze saglıkla bır avazda doğurmayı nasıp etsın hayırlı salıh evlatlarınız olaun inşallah benim yavrumda gelmıstır inşallah

Ay inşallah canım ya inşallah Rabbım hepınıze saglıkla bır avazda doğurmayı nasıp etsın hayırlı salıh evlatlarınız olaun inşallah benim yavrumda gelmıstır inşallah
amin canım inşallah, allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin. yarını nasıl bekleyeceksin, ben gece 10'da gitmiştim :)

Kızlar hastaneden geldim şimdi bebek 1350 gram cıvarı 40 cm dedi. Suyu kan akımı hersey güzel ama bebeğin biraz küçük gibi dedi.. Baş cevresi ve karın cevresi 28 hafta 4 gunluk diger yerler 29 30 civarı.. Geçmiş haftalara baktı o zaman da aynı seyrediyormus. Gobek ve baş çevresi 1 hafta geride takip ediyormus. Biraz moralim bozuldu tabii ki insallah bi aksilik olmadan kucagimiza aliriz hepimiz.. Benim gibi bi sorun yasayan oldu mu? 15 gün sonra tekrar gidicem insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin

Canım başından beri öyleyse minyon olacak olabilir belki.. sen proteine yüklen bu aralar. Muz süt yoğurt bolca ye.

Canım başından beri öyleyse minyon olacak olabilir belki.. sen proteine yüklen bu aralar. Muz süt yoğurt bolca ye.

Diyorum zaten anası gibi bu kız:) anasının yüzü ne ki kızının ne olsun yaa takmamaya çalışıyorum inşallah hayirli haberler alırım. Dr hareketlerini kontrol et mutlaka yemekten sonra uzan dinle bebeği dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…