temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla bana da kilosu hafif geri dedi.. hem bana kiloya dikkat et hem bebeği tosbik yapma derdinde inşallah alırsın canım güzel haberler. Sen bolca dinlen o toparlar:)

Canim benim kixima da oyle dediler. 46 cm anca dogar 2800 gr dedi doktor. Doppler istedi vs. Sonuc ne oldu soyliyim. 50 cm ve 3125 gr dogdu. Olcumlere cok takilma hersey yolundaysa dogunca buyur. Olcumlerdr dogru olmuyor bazen. Kizim 2 hafta erken dogdu birde. Suan da boyu ve kilosu iyi

Valla bana da kilosu hafif geri dedi.. hem bana kiloya dikkat et hem bebeği tosbik yapma derdinde inşallah alırsın canım güzel haberler. Sen bolca dinlen o toparlar:)

Sagolun kızlar. Insallah hepimiz hayirli haberler alırız. Sag salim dogsunlar biz onları guzelce besleriz insallah.
Dinlenip yediklerime dikkat edicem 15 gun sonra tekrar kontrole gidicem hersey güzel olucak insallah inanıyorum:)

Evet bekar canım. Hadi onu geçtim de kayıvalidem de her gördüğünde aynı şeyleri söylüyor. Arkadaşının yaptığı tam bir kıskançlık krizi. Aşkolsun böyle eşe dosta arkadaşa... herşeyi giy canım. Hiç içinde kalmasın. Ben 1 beden büyüdüm göbeğim çok belli değil dışardan bakan hamile olduğumu anlamıyor bile. Kiloyu alan biziz derdi tasası başkalarına kaldı

Selam kızlar. Bugün oğlumuzu gördük. Gerci artık eskisi gibi vücudunu tam göremiyorum ama olsun gozkapaklarini gördük en azından eli gene ağzında :) 2150 gram olmuş tosunum :) artık randevular siklasiyor galiba 2 hafta sonra gel dedi. Hem dahiliyeden şeker için kontrol yaptiricam hem de nst ye girecekmisim. Kilosu sınırdaymis şu an bu haftalarda olanlar sizlerinkilerin kilosu nasıl

Bide hiç korse kullanan yok mu aranızda cevap gelmemiş hiç

Kilosu iyi bebişinn nasıl sınırda anlamadım. Evet azaldı kontrol aralıkları beni 3 hafta sonra çağırdı. Korse şuan mı doğum sonrası mı canım
Doğum sonrası için canım. Külotlu olanlardan aldım ama cevredekilerde dikiş falan olacağı için kullanamazsin zor olur diyorlar. Bilemedim o yüzden diyabetli annelerde çocuk iri oluyormus ya karin çevresi normsl dedi kilo da ne fazla ne az dedi

Canım bende kullandım ama sonra sıcaklardan kullanamamıştım. Külot gibi olanlardan ama.. rahat aslında sıcakta zor geldi sadece :)

Canım benim bebegimde öyleydi en son kontrol de ben diyet yapıyorum şeker için ondan dedi doktor dikkat ediyorum protein i arttir demisti iki gün sonra kontrol var duzelmistir diye umuyorum sende beslenmeye dikat et düzelir bence

Canım hamilesin doktora git bir kan testi yaptir hayırlı olsun .Rabbim tamamını erdirsin

Canım ileri gitmesi kadar 1 hafta geri gitmeside normal geç döllenme dır kafana takma bence. Çocuklar da bize yaranamadi ileri olsa şeker mi var dioz geri olsa ne oldu acaba dioruz. Çocuk minyondur küçükte doğabilir yani takma kafana arkadaşım.

Canım dosyanın boyutu nedeniyle yüklemiyor resmi anlamadım hata verdi
Bide hiç korse kullanan yok mu aranızda cevap gelmemiş hiç
Ben korse almadım canım o yüzden cevap yazmadım.

Canım iyi misiniz ikiniz de? Üzülme bebiş iyidir inşallah. Nasıl oldu sancı mı geldi?
32. Hafta çalışabilir raporu için gelmişti.m suyu tamamen bitmiş acil sezaryen ile alındı. 1980 grm daha küçücük büyümesini beklicez.şükür şuan iyi tek tesellim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…