- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.441
Diyorum zaten anası gibi bu kız:) anasının yüzü ne ki kızının ne olsunyaa takmamaya çalışıyorum inşallah hayirli haberler alırım. Dr hareketlerini kontrol et mutlaka yemekten sonra uzan dinle bebeği dedi.
Canim benim kixima da oyle dediler. 46 cm anca dogar 2800 gr dedi doktor. Doppler istedi vs. Sonuc ne oldu soyliyim. 50 cm ve 3125 gr dogdu. Olcumlere cok takilma hersey yolundaysa dogunca buyur. Olcumlerdr dogru olmuyor bazen. Kizim 2 hafta erken dogdu birde. Suan da boyu ve kilosu iyiKızlar hastaneden geldim şimdi bebek 1350 gram cıvarı 40 cm dedi. Suyu kan akımı hersey güzel ama bebeğin biraz küçük gibi dedi.. Baş cevresi ve karın cevresi 28 hafta 4 gunluk diger yerler 29 30 civarı.. Geçmiş haftalara baktı o zaman da aynı seyrediyormus. Gobek ve baş çevresi 1 hafta geride takip ediyormus. Biraz moralim bozuldu tabii ki insallah bi aksilik olmadan kucagimiza aliriz hepimiz.. Benim gibi bi sorun yasayan oldu mu? 15 gün sonra tekrar gidicem insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin
Valla bana da kilosu hafif geri dedi.. hem bana kiloya dikkat et hem bebeği tosbik yapma derdindeinşallah alırsın canım güzel haberler. Sen bolca dinlen o toparlar:)
Canim benim kixima da oyle dediler. 46 cm anca dogar 2800 gr dedi doktor. Doppler istedi vs. Sonuc ne oldu soyliyim. 50 cm ve 3125 gr dogdu. Olcumlere cok takilma hersey yolundaysa dogunca buyur. Olcumlerdr dogru olmuyor bazen. Kizim 2 hafta erken dogdu birde. Suan da boyu ve kilosu iyi
Evet bekar canım. Hadi onu geçtim de kayıvalidem de her gördüğünde aynı şeyleri söylüyor. Arkadaşının yaptığı tam bir kıskançlık krizi. Aşkolsun böyle eşe dosta arkadaşa... herşeyi giy canım. Hiç içinde kalmasın. Ben 1 beden büyüdüm göbeğim çok belli değil dışardan bakan hamile olduğumu anlamıyor bile. Kiloyu alan biziz derdi tasası başkalarına kaldıGorumcen bekâr galiba canım. Hamile olduğumuzu idrak etmek te mi zorlanıyor bu insanlar anlamıyorum bende. Benim bi arkadaşım vardı daha hamileligimin başında bana sen çok kilo alırsın, zaten musaitsin kilo almaya basenlerin de çok çıkar. Salopet giymek çok istiyordum ve beyaz elbise giyip hamilelikte dış çekim yapmak istiyordum. Onunla konuştuğumuzda söylemiştim bunları. Bana sana salopet yakışmaz sen çok kilo alacağın için dedi. Beyaz elbise nasıl giyceksin bacakların zaten sisecek hiç güzel durmaz dedi. O kadar sinir etti ki beni. Salopetimi giydim çok ta güzel oldu. Karşısına çıktım ne yakismis diyebildi ne de yakismamis. Şimdi de beyaz elbise arıyorum onu da giyicem gorucek. Dediği gibi cok ta kilo almadım. Göbek sivri sivri gidiyor sadece. Basenlerim de çok sukur genislemedi. Insanlar kendi yapamadıklarını senin yapacağını öğrendiklerinde bir kıskançlık içine giriyorlar sanirim
Bide hiç korse kullanan yok mu aranızda cevap gelmemiş hiç
Doğum sonrası için canım. Külotlu olanlardan aldım ama cevredekilerde dikiş falan olacağı için kullanamazsin zor olur diyorlar. Bilemedim o yüzdenKilosu iyi bebişinn nasıl sınırda anlamadım. Evet azaldı kontrol aralıkları beni 3 hafta sonra çağırdı. Korse şuan mı doğum sonrası mı canım
Doğum sonrası için canım. Külotlu olanlardan aldım ama cevredekilerde dikiş falan olacağı için kullanamazsin zor olur diyorlar. Bilemedim o yüzdendiyabetli annelerde çocuk iri oluyormus ya karin çevresi normsl dedi kilo da ne fazla ne az dedi
Canım benim bebegimde öyleydi en son kontrol de ben diyet yapıyorum şeker için ondan dedi doktor dikkat ediyorum protein i arttir demisti iki gün sonra kontrol var duzelmistir diye umuyorum sende beslenmeye dikat et düzelir benceKızlar hastaneden geldim şimdi bebek 1350 gram cıvarı 40 cm dedi. Suyu kan akımı hersey güzel ama bebeğin biraz küçük gibi dedi.. Baş cevresi ve karın cevresi 28 hafta 4 gunluk diger yerler 29 30 civarı.. Geçmiş haftalara baktı o zaman da aynı seyrediyormus. Gobek ve baş çevresi 1 hafta geride takip ediyormus. Biraz moralim bozuldu tabii ki insallah bi aksilik olmadan kucagimiza aliriz hepimiz.. Benim gibi bi sorun yasayan oldu mu? 15 gün sonra tekrar gidicem insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin
Canım hamilesin doktora git bir kan testi yaptir hayırlı olsun .Rabbim tamamını erdirsinKızlar nolur yardımcı olun bana bir akıl verin. Dün gece adetıme ıko gun kala göğsümü sıkınca süt geldi bundan öncede prolaktım hormonumm cok asırı yukselmemesıne ragmen sut gelmıstı ve adetım on gun gecıkmıstı hamıle degıldım dun gecede gelınce kesın gebelık yok dedım kendı kendıme bu sabah adetıme bır gun kala (bu arada bı ay klomen tedavısı gördüm ve yumurtam 13 gun once kendılıgınden catladı) adetıme bır gun kaşa test yaptım ve sılık cıft cızgı cıktı sok oldum. Hala göğsümü sıkınca süt gelıyor normalde 16 haftadan snra sut gelır benım suankı durumum ne böyle yaşayan varmı yarın doktora gıtcem ama dusunmeden edemiyorum buda testım arkadaşlar
Canım ileri gitmesi kadar 1 hafta geri gitmeside normal geç döllenme dır kafana takma bence. Çocuklar da bize yaranamadi ileri olsa şeker mi var dioz geri olsa ne oldu acaba dioruz. Çocuk minyondur küçükte doğabilir yani takma kafana arkadaşım.Kızlar hastaneden geldim şimdi bebek 1350 gram cıvarı 40 cm dedi. Suyu kan akımı hersey güzel ama bebeğin biraz küçük gibi dedi.. Baş cevresi ve karın cevresi 28 hafta 4 gunluk diger yerler 29 30 civarı.. Geçmiş haftalara baktı o zaman da aynı seyrediyormus. Gobek ve baş çevresi 1 hafta geride takip ediyormus. Biraz moralim bozuldu tabii ki insallah bi aksilik olmadan kucagimiza aliriz hepimiz.. Benim gibi bi sorun yasayan oldu mu? 15 gün sonra tekrar gidicem insallah hersey yolundadir dualarinizi eksik etmeyin
Ay inşallah canım benim yarın gıdıcem inşallah ya çok sabırsızım ve mutluyum hoş bır yanımda hala ınanmıyorCanım hamilesin doktora git bir kan testi yaptir hayırlı olsun .Rabbim tamamını erdirsin
Canım dosyanın boyutu nedeniyle yüklemiyor resmi anlamadım hata verdiKızlar günaydın. Bugün kızımı görmeye gidicez inşallah:) dualarınızı eksik etmeyin güzel haberler versin doktor amcamız:)
Bu arada dün pentiden bez sütyen alanlar vardı bahsedilmişti sanki yarım atlet şeklinde. Ben de almak istiyordum internetten baktım da bulamadım fotoğrafını bulabilen atabiler mi acaba
Ben korse almadım canım o yüzden cevap yazmadım.Bide hiç korse kullanan yok mu aranızda cevap gelmemiş hiç
Kızlar ben doğum yaptım
Canım iyi misiniz ikiniz de? Üzülme bebiş iyidir inşallah. Nasıl oldu sancı mı geldi?Kızlar ben doğum yaptım
Solunumu nasıl canım? Bak haftası ileri baya inşallah kısa zamanda toparlar annesi. Sen stres yapma ki sütüne ihtiyacı var fındığınEvet canım süyu tamamen bitmişti. Böbreklernde genisleme var ben sadece 2 saniye gördüm .yanımda değil kuvezde
32. Hafta çalışabilir raporu için gelmişti.m suyu tamamen bitmiş acil sezaryen ile alındı. 1980 grm daha küçücük büyümesini beklicez.şükür şuan iyi tek tesellim buCanım iyi misiniz ikiniz de? Üzülme bebiş iyidir inşallah. Nasıl oldu sancı mı geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?