- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.461
Evet canım süyu tamamen bitmişti. Böbreklernde genisleme var ben sadece 2 saniye gördüm .yanımda değil kuvezde
Çok şükür canım. Evet endişelenmekte üzülmekte haklısın anlayabiliyorum seni. Ama çok şükür bak sağlığı iyi. Zaten kilosu da iyiymiş iki kilo olması çok rahatlarır bizi çabuk toparlar demişti doktorum. Şimdi sen kendine dikkat et süt sağmaya başla sütün gelsin. İnşallah senin sütünle hemen toparlar kendini.32. Hafta çalışabilir raporu için gelmişti.m suyu tamamen bitmiş acil sezaryen ile alındı. 1980 grm daha küçücük büyümesini beklicez.şükür şuan iyi tek tesellim bu
Solunumu nasıl canım? Bak haftası ileri baya inşallah kısa zamanda toparlar annesi. Sen stres yapma ki sütüne ihtiyacı var fındığın[/QUOTE
Şükür solunumu herşeyi iyimis. Babası dedi hatta elleri hiç durmuyormus
Canım, geçmiş olsun. Allahım analı-babalı, sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Endişelenme diyecem de elde değil, evlat işte. Ama senin de bebişinin de sağlığı yerindeymiş çok şükür. Gözün aydın olsun. En kısa zamanda da çıkar inşallah küvezden. Dualarımız seninle be bebeğinle.32. Hafta çalışabilir raporu için gelmişti.m suyu tamamen bitmiş acil sezaryen ile alındı. 1980 grm daha küçücük büyümesini beklicez.şükür şuan iyi tek tesellim bu
Canim nasil oldu insallah iyisinizdir bebek ve sen. Uzulme hayirli olsun.Kızlar ben doğum yaptım
Canim sikma canini insallah en kisa zamanda cikar kuvozden, sen de uzulme dinlen. Dualarimiz seninle ve bebisinle. Her sey yoluna girer bebegini kucagina alirsin en kisa zamanda insallah.32. Hafta çalışabilir raporu için gelmişti.m suyu tamamen bitmiş acil sezaryen ile alındı. 1980 grm daha küçücük büyümesini beklicez.şükür şuan iyi tek tesellim bu
Aaaaaa hayırlı olsun canım nasıl bebeğinKızlar ben doğum yaptım
Anladım canım inşallah kullanabilirim ya. Kaç ay kullanmak yeterli olur acaba :/Canım bende kullandım ama sonra sıcaklardan kullanamamıştım. Külot gibi olanlardan ama.. rahat aslında sıcakta zor geldi sadece :)
Canım Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda toparlanir güçlü olmaya bak sen. Sana çok ihtiyacı var şu an. Suyun azalması birden mi oluyor acaba farkedilmiyor mu ki normal zamanda.Evet canım süyu tamamen bitmişti. Böbreklernde genisleme var ben sadece 2 saniye gördüm .yanımda değil kuvezde
Hayirli olsun canim. Bebek nasil. Sen nasilsin ? Neden erken dogum oldu ?Kızlar ben doğum yaptım
Canım ileri gitmesi kadar 1 hafta geri gitmeside normal geç döllenme dır kafana takma bence. Çocuklar da bize yaranamadi ileri olsa şeker mi var dioz geri olsa ne oldu acaba dioruz. Çocuk minyondur küçükte doğabilir yani takma kafana arkadaşım.
Canim uzulme bak kendi basina hareket edebiliyor. Suan kuvezde ama 1-2 hafta icinde cikar merak etme. Dogdugu hafta cokta kotu degil. Senin icin zor tabiki ama yakinda alip evine de gotureceksin. Haftasina gore kilosu da yerinde. Gelisimi iyiymis. Simdi daha hizli toparlar kendini.Evet canım süyu tamamen bitmişti. Böbreklernde genisleme var ben sadece 2 saniye gördüm .yanımda değil kuvezde
Kızlar ben doğum yaptım
Hayirli olsun canim ins tez zamanda evinize donersiniz. Dogum oncesi devam ediyormuydu bobreginde genisleme benim kizimda da vardi baslarda ama suan doktor normal diyor yinede guvenemiyorum sancin mi basladi gittin dogumaEvet canım süyu tamamen bitmişti. Böbreklernde genisleme var ben sadece 2 saniye gördüm .yanımda değil kuvezde
Hayırlı olsun tatlım inş çabucak sağlıklı birşekilde çıkarsınız.Kızlar ben doğum yaptım
Güzell:) ben tekinim yani bi Allah bide eşim var. Allah razı olsun o yardımcı olmaya çalışıyor. Doğumda falan da hep tek olcaz bakalım nasıl olcak? :))Evet kesinlikle süper uygulama :) ev işi yapamıyorum çok nadir pasta vs. bazen de yemek.. annem yapıyor her şeyi sağolsun:)
Kaşıntı bende de olmadı hiç. Bazen karnıma sürüyorum ama nemlendirmek adına. O da düzenli değil zaten:) çatlıcak yer çatlıyo herldeBenim gobusun alti ve üstü mor cizgi olmus 3parmak genisliginde yerde bisey de surmuom valla ilginç tarafi hic de kasinmio
Hayrlısı olur inşaAllah. Bende iki hafta sonra taşıncam:)) o zaman yorulur doğururum belki diyorum:))) 36 hafta bitmiş olcak. Şmdilk gözüken bişey yok tabi ama azcık iş yapınca hemen karnmda yalancı sancıları hissediyorum. Buda aklıma daha çok iş yaparsam acaba gerçk sancı gelr mi oluyo:)))Evet canım tuvalet dışında kalkmak yasak bana.
Bence ondan korkma önceden ben de korkuyordum da şimdi diyorum vaktine kadar dursun da vakti gelince içimde kalacak değil ya illaki bir şekilde çıkacakhayırlısı olsun diyorum doğumun da. Doktorum da dedi kendini ikisine de şartlama doğum ani gelişen birşey sezeryan planlarız normal olur normal planlarız sezeryan olur son dakika. Şartlarsan zorlanırsın dedi. Duruma göre karar vericez. Bakalım inşallah hakkımızda en hayırlısı neyse o şekilde olur siye dua ediyorum ben de artık :)
Bu güzel bi umut oldu:)) ağırkanlı bi insan değilim aslında o da bi avantaj bence:)) sadece yorgunuzzz dostlarım. O da normal herlde. Şmdi dışarı çıktm geldim ki bişy yapmadm bile ama hemen yatıştayım:))Aynen canim yavas diye diye yürüyorum ben de :) vucut istemiyo demek ki ya ben çok zorlamiyorum bayilacak gibi oluyorum çünkü. Keske enerjim olsa da yurusem ama bazen evde bile odadan odaya gidemiyorum. Benim bi arkadasim da böyle hareketsizdi 7 cm acilmayla gitti hastaneye biraz da vucut yapısı heralde hayirlisi bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?