temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim sabah aksam duzenli yurudugunde acilma vs daha kolay oluyor. Doktorlar hareket kisitligi vermedigi surece aksatmamak lazim. Birde benim iki cocugum daha var. Ister istemez hareket ediyorsun. Aksamlari ikisinin de yatmasini dort gozle bekliyorum
Senin biraz mecburda hareket hali:)) bende çocuk olmaynca tembellik için bahanemde çok oluyor. Yoksa ikinci çocukta bu kadar rahat yatmam imkansız gibi:)) tecrübeli annesin. Ee tabi enerjide olunca maşaAllah diyelim:) hepimiz kolayca doğralım inşaAllah

Bu gece gram uyumadım diş ağrım aldı başını gitti bu hamilelikte coştu dişler, napıcaz böyle bilmem

Ben cok hareketliyim. Tabiri dogru ise tam bir kurtluyum :) evde olsamda koltukta oturmam hep ayakta kipir kipir :) tabi cocuklarda olunca mecburiyette var aksami nasil yaptigimi bilmiyorum.

Syy kolay gelsin canım taşınmaişi çok zor olur bu saatten de sonra Allah yardımcın olsun. Hayırlısı olsun o haftada artık doğsada birşey olmaz Allah ın izmiyle ama yine vaktinde gelsin :)

Anladım canım inşallah kullanabilirim ya. Kaç ay kullanmak yeterli olur acaba :/

Valla ben sıcak diye kullanamadım çok. O yüzden süresini bilmiyorum canım..

Güzell:) ben tekinim yani bi Allah bide eşim var. Allah razı olsun o yardımcı olmaya çalışıyor. Doğumda falan da hep tek olcaz bakalım nasıl olcak? :))

Yaparsınız canım.. tamam ilk kez anne baba oluyorsunuz ama aptamilin bebelacın falan operatörleri var.. anne sütü versende arayıp danışabilirsin bir şey aklına takıldığında. Tabii burası da var illa ki:)

baldan_madam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin :))) kontrolün bugündü değil miii?
Evet canım öğleden sonra. Heyecanlıyım çok :) kilosunu pozisyonunu merak ediyorum:) birazda karın ve bel ağrılarım var onu soracağım bakalım ne diyecek

Evet canım öğleden sonra. Heyecanlıyım çok :) kilosunu pozisyonunu merak ediyorum:) birazda karın ve bel ağrılarım var onu soracağım bakalım ne diyecek

Bel ağrın yattığın için olabilir canım.. karın ağrısını bilememm ama sor mutlaka bakalım nedenmişç

Karin agrilari bende de oluyor canim yaa galiba yatarken falan vucut ağırlık merkezini kontorl edemiyor bebisler kilo aldikca bel karin agri yapiyor ins guzel gecer kontrolun

canım ben de salı günü gittim. 42 cm boyumuz, 1943 gr kilomuz

aslında külotlu olması daha ıyı popoyu da toparlaması acısından ama rahat olur mu bılemıyorum. bu onden kapanan korseler var sanırım aynı zamanda sekıllendırıcı ben onlardan almak ıstıyorum ya baska turlu ıflah olmucak bnm vucudum

beyazyalan
Canım gözün aydın. Çok geçmiş olsun..sürpriz olmuş. Nasıl oldun bebeğin nasıl..? Masallah kilosu da iyi .sakın olmaya çalışmalısın bebeğin için sütü icin..tekrar geçmiş olsun .hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Bu gece gram uyumadım diş ağrım aldı başını gitti bu hamilelikte coştu dişler, napıcaz böyle bilmem
Ay dış ağrısı benim de korkulu rüyam..geçmiş olsun canım. Dış etlerim sizladigunda tuzlu su ile gargara yapıyorum hep.bir dış ağrısı için karanfil yağı tavsiye ederim canım. Pamuğa birkaç damla damlatip ağrıyan dişin üstüne koy.hem iltihabı alıyor hem de ağrıyı kesiyor. Ağzında iken yağı çok yutmamaya çalış günde 3 defa yapabiliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…