temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

beyazyalan canım gozunuz aydın erkencıymış baya bebısın :) allahın ıznıyle hıcbır sorun olmaz sen kendını uzme o da bıraz kuvezde buyusun kavsursunuz annesi. çok şkür bı aksılık olmamıs tam zamanında gıtmıssın. geçmiş olsun.

Evet canım öğleden sonra. Heyecanlıyım çok :) kilosunu pozisyonunu merak ediyorum:) birazda karın ve bel ağrılarım var onu soracağım bakalım ne diyecek
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz gricim çınarcık heyecanlanmasın anneciğine kavuşmak için acele etmesin

Kızlar günaydın hepinize. Dün akşam baya kötü oldum ben. Karnımın tamamı taş gibi sert oldu. Önceden sadece sağ tarafta olur bi beş on dakka sonra geçerdi. Dün tamamen sertleşti ve bi yarım saat bi saat kadar sürdü. Kasılma diye düşündüm, gerçek mi yalancı mı onu anlayamadım ( bir de afedersiniz vajinama bıçak saplanıyormuş gibi ağrı hissettim bikaç kere. Hemen yattım dinleneyim diye. Rüyamda kabuslar gördüm, bebeğim doğuyordu ben evdeyken engel olamıyordum. Hayır daha erken diye bağırırken uyandım. Anlaşılan bu son zamanlar zor geçecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun canım.. durumu doktoruna anlatmalısın.. yarım saat taş gibiydi diyorsun yalancı veya değil uzun süreli bir durum olmuş. Usgye gir bence..ihmal etme

bu tarz kasılmalar normal demıstı doktorum sıklıkla devam ederse sorun demıstı. artık buyuduler sıkışıyolar ıcerde onlarda haklı benımde dun aksam sag kasıgım sag bacagım cok agrıdı sanırım yorgunluktan oldu saga sola ugrayalım derken gece 11 de gelebıldım eve.uyuduktan sonra ruyalar gordum ama net hatırlamıyorum cok sukur kalktıgımda agrı yoktu.ustune bıde yatak odasında yatakta otururken bırden ayagı kalkınca dengemı kaybettım popo ustu yere dustum sırtımı da yatagın kosesıne carptım morarmıs bugun. hamılelık ne kadar rahat gecsede son zamanlar agır gecıyor eskısı gıbı ani hareket etmemek lazım

Canım çok geçmiş olsun. Önemli değildir belki stres yapma ama önemsiz de olsa normalin dışındaki durumları doktoruna haner ver önemli mi o karar versin. Çünkü riak olduğunda erken müdahale edilirse serumla falan geçiriyorlar. Çok geçmiş olsun

Çok gEçmiş olsun sana da canım. Dikkat et kendine var mı ağrın falan şimdi?

Çok gEçmiş olsun sana da canım. Dikkat et kendine var mı ağrın falan şimdi?
Yok canım ıyıyım sırtımda ufak morluk var sadece. sanırım agırlık merkezımız degıstı denge de duramıyorum bu haftalara ıyı geldık ama artık agır ve yorgun hıssetmye basladım kndımı. sende cınarı gormeye gıdeceksin sanırım :) hayırlı haberlerle gel ınsallah canım.bakalım oglusun ne alemde :)

beyazyalan canım cok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah evladınızı size bağışlasın merak etme bebişiniz de sn de iyi olacaksın cok geçmiş olsun moralinizi yüksek tutun

Evet canım sağol inşallah iyidir sıpa :)
Sen iki gün önden gidiyorsun demekki benim takvimde dengenizi kaybetmemeye özen gösterin yazıyor bugün

beyazyalan hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün . Sizlere de sabır ve kolaylıklar versin. İyi olursunuz inşallah hiç merak etme . Benim arkadaşımın 29.haftada doğan ikizleri şu an çok sağlıklı 5 yaşına geldiler . Sadece göz muayenesi biraz geç kalmış bitanesinin gözünde problem oldu . Demem oki çocuk doktoruna bu konuyu hatırlatın cnm . inşallah başka bişey de olmaz haftası iyi kilosu da iyi çok şükür

Geçmiş olsun canım.. durumu doktoruna anlatmalısın.. yarım saat taş gibiydi diyorsun yalancı veya değil uzun süreli bir durum olmuş. Usgye gir bence..ihmal etme
Canım teşekkür ederim cevapladığın için. Benim de en büyük problemim doktorumun 2 saat mesafede olması. Biz eşimle bir ilçede çalışıyoruz, ilçede kadın doğum doktoru yok malesef kontroller için gidiyoruz doktorumuza. Telefon edip söylemeyi düşünmüştüm de sabah kalkınca iyi hissettim çok şükür, aramadım. Takipteyim şimdilik, doğum iznine ayrıldım bu hafta. Dinlenmeye çalışıyorum evde.

T Titizz1 doğumdan sonra korse kullanmak daha kolay hareket etmene yardımcı oluyor bana sezeryandan sonra faydalı olmuştu ama uzun süreli takamıyordum biraz takıp çıkartıyordum terletiyordu sonra gene takıyordum sadece beli saranlardan kullanmıştım ben

Aaa geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine. Göbüşler büyüdükçe dengemiz bozuluyor, Allah korusun. Ağrın filan yok değil mi?

Oo uzakmış canım yaa.. öyle bir durumda ararsın o zaman en azından. Geçtiyse sorun yok canım. Bolca dinlen çok ayakta kalmaç

Sağol canım, teşekkür ederim. Şu an iyiyim çok şükür de akşam ve gece çok korktum. Kalkınca da sizlerle paylaşmak istedim. Burda konuşmak rahatlatıyo beni de. Doktorumun uzakta olması problem, bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok. Bikaç haftayı daha atlatsam memlekete gidip orda bekleyecem doğumu da şu sıralar kritik hallerdeyiz işte. Sen de inşallah güzel haberlerle gelirsin öğleden sonra. Çınarcığa sevgiler :)))

Canım çok geçmiş olsun.. kalktığımda bende zorlanıyorum.. birden kalkmamak gerekli anlaşılan.. iyisin şimdi değil mi?

Evet canım sağol inşallah iyidir sıpa :)
Sen iki gün önden gidiyorsun demekki benim takvimde dengenizi kaybetmemeye özen gösterin yazıyor bugün
bastan gerıden gelıyorduk bende ona gore ayarlamıstım bu takvımı ama sonradan doktor dogumu 26 temmuza cektı degıstırmedım bende.sakarlıklar basladı zaten bıkac gundur ınsallah bı yerımı kırmadan doguma gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…