- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.521
Benimde öyle canımaslında külotlu olması daha ıyı popoyu da toparlaması acısından ama rahat olur mu bılemıyorum. bu onden kapanan korseler var sanırım aynı zamanda sekıllendırıcı ben onlardan almak ıstıyorum ya baska turlu ıflah olmucak bnm vucudum
sagol canım popo üstü düştüm o yuzden tehlıkelı olmadı sanırım sadece sırtım köşeye denk geldi . once bı noldugunu anlamadım sonra baktım bıseyım yok kendı kendıme gulmeye basladımAaa geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine. Göbüşler büyüdükçe dengemiz bozuluyor, Allah korusun. Ağrın filan yok değil mi?
Canim bahsettigin şeyi az önce yaşadım canim. Önceki sertlesmeleri kasılma saniyordum ama degilmis demek ki. Vajinama batma olunca korktum açıkçası hemen oturdum bir yereKızlar günaydın hepinize. Dün akşam baya kötü oldum ben. Karnımın tamamı taş gibi sert oldu. Önceden sadece sağ tarafta olur bi beş on dakka sonra geçerdi. Dün tamamen sertleşti ve bi yarım saat bi saat kadar sürdü. Kasılma diye düşündüm, gerçek mi yalancı mı onu anlayamadım( bir de afedersiniz vajinama bıçak saplanıyormuş gibi ağrı hissettim bikaç kere. Hemen yattım dinleneyim diye. Rüyamda kabuslar gördüm, bebeğim doğuyordu ben evdeyken engel olamıyordum. Hayır daha erken diye bağırırken uyandım. Anlaşılan bu son zamanlar zor geçecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Anladım canım belki bir de ondan alırım bakalım
Canım gözünaydın:) allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana da inşallah :)Arkadaslar dün burda bana destek olan herkese teşekkür ederım bugün sabah predıctorle test yaptım ve pozıtıf:):)oyle kan verdım emın olmak ıstedım bırazdan sonucu alırım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle kalanlara da saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :):)
Arkadaslar dün burda bana destek olan herkese teşekkür ederım bugün sabah predıctorle test yaptım ve pozıtıf:):)oyle kan verdım emın olmak ıstedım bırazdan sonucu alırım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle kalanlara da saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :):)
inşallah canım çok saolun dün içimi rahatlattınız Allah razı olsun hepinizden hepınız bır meleksınız:):)Canım gözünaydın:) allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana da inşallah :)
İnşallah Rabbım o duyguyu o güzelliği banada nasıp eder:)Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:)
Evet dikkatli olmalısın annesi :)) aman bişey olmamasına sevindim.sagol canım popo üstü düştüm o yuzden tehlıkelı olmadı sanırım sadece sırtım köşeye denk geldi . once bı noldugunu anlamadım sonra baktım bıseyım yok kendı kendıme gulmeye basladımbenım normalde de hareketlerım hep boyle anidir kolum bacagım hep mordur zaten ama artık dıkkatlı olmam gerekıyor sanırım
tesekkur ederım. gerçekten ani hareketlerden kaçınmak lazım . iyiyim allhtan karnımı carpmadımda bı sorun olmadı cok sukur. sakarlıklar bas donmelerı basladı bakalım hayırlısıCanım çok geçmiş olsun.. kalktığımda bende zorlanıyorum.. birden kalkmamak gerekli anlaşılan.. iyisin şimdi değil mi?
Ben de zaten önceden olan ufak gerilmeleri takmıyordum da dün akşam karnım tamamen gerildi bir de birkaç kere vajinamda ağrı olunca çok korktumCanim bahsettigin şeyi az önce yaşadım canim. Önceki sertlesmeleri kasılma saniyordum ama degilmis demek ki. Vajinama batma olunca korktum açıkçası hemen oturdum bir yere
Gözün aydın olsun, aramıza hoşgeldin :))) sağlıcakla büyütür ve kucağına alırsın inşallah.Arkadaslar dün burda bana destek olan herkese teşekkür ederım bugün sabah predıctorle test yaptım ve pozıtıf:):)oyle kan verdım emın olmak ıstedım bırazdan sonucu alırım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle kalanlara da saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :):)
Amin canım inşallah zamanında gelirler dediğin gibiBen de zaten önceden olan ufak gerilmeleri takmıyordum da dün akşam karnım tamamen gerildi bir de birkaç kere vajinamda ağrı olunca çok korktumeşim de panik olmasın diye sesimi pek çıkaramadım da gerildim baya. Bir de internetten araştırma yaptım vajinaya bıçak batması halindeki ağrı rahim ağzının açılması ağrısıymış. Kendini doğuma hazırlıyo demek ki rahim ağzı. Normal diye yazmışlar nette, çok sık olmadığı sürece. O yüzden içim biraz rahatladı. Ben de yattım hemen akşam. Sen de dikkat et canım, zamanında alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza.
İnşallah canım benim sende alırsın inşallah canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah:)Gözün aydın olsun, aramıza hoşgeldin :))) sağlıcakla büyütür ve kucağına alırsın inşallah.
Ben de aynı kabusları görmeye başladım canım öss ye gireceğimde de böyle olurdu sınava geç kalırdım soruları yapamazdım... demek ki stres böyle bişeyKızlar günaydın hepinize. Dün akşam baya kötü oldum ben. Karnımın tamamı taş gibi sert oldu. Önceden sadece sağ tarafta olur bi beş on dakka sonra geçerdi. Dün tamamen sertleşti ve bi yarım saat bi saat kadar sürdü. Kasılma diye düşündüm, gerçek mi yalancı mı onu anlayamadım( bir de afedersiniz vajinama bıçak saplanıyormuş gibi ağrı hissettim bikaç kere. Hemen yattım dinleneyim diye. Rüyamda kabuslar gördüm, bebeğim doğuyordu ben evdeyken engel olamıyordum. Hayır daha erken diye bağırırken uyandım. Anlaşılan bu son zamanlar zor geçecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ohh dönmüş seninkibebişim büyğmğş yaklaşık 42 cm ve 1800 gr olmuş maaşallah =) ama yüzünü plesantaya gömüyor benimki her doktor kontrolünde tam göremiyorum :/ ama artık ayakları yukarı çıkmış
çok geçmiş olsun. aman az kaldı dikkatli olalım...tesekkur ederım. gerçekten ani hareketlerden kaçınmak lazım . iyiyim allhtan karnımı carpmadımda bı sorun olmadı cok sukur. sakarlıklar bas donmelerı basladı bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?