temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benimde öyle canım

Aaa geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine. Göbüşler büyüdükçe dengemiz bozuluyor, Allah korusun. Ağrın filan yok değil mi?
sagol canım popo üstü düştüm o yuzden tehlıkelı olmadı sanırım sadece sırtım köşeye denk geldi . once bı noldugunu anlamadım sonra baktım bıseyım yok kendı kendıme gulmeye basladım benım normalde de hareketlerım hep boyle anidir kolum bacagım hep mordur zaten ama artık dıkkatlı olmam gerekıyor sanırım

Canim bahsettigin şeyi az önce yaşadım canim. Önceki sertlesmeleri kasılma saniyordum ama degilmis demek ki. Vajinama batma olunca korktum açıkçası hemen oturdum bir yere

Arkadaslar dün burda bana destek olan herkese teşekkür ederım bugün sabah predıctorle test yaptım ve pozıtıf:):)oyle kan verdım emın olmak ıstedım bırazdan sonucu alırım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle kalanlara da saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :):)

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-25-10-48-55.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 41
Anladım canım belki bir de ondan alırım bakalım

Canım gözünaydın:) allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana da inşallah :)

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:)

Evet dikkatli olmalısın annesi :)) aman bişey olmamasına sevindim.

Canım çok geçmiş olsun.. kalktığımda bende zorlanıyorum.. birden kalkmamak gerekli anlaşılan.. iyisin şimdi değil mi?
tesekkur ederım. gerçekten ani hareketlerden kaçınmak lazım . iyiyim allhtan karnımı carpmadımda bı sorun olmadı cok sukur. sakarlıklar bas donmelerı basladı bakalım hayırlısı

Canim bahsettigin şeyi az önce yaşadım canim. Önceki sertlesmeleri kasılma saniyordum ama degilmis demek ki. Vajinama batma olunca korktum açıkçası hemen oturdum bir yere
Ben de zaten önceden olan ufak gerilmeleri takmıyordum da dün akşam karnım tamamen gerildi bir de birkaç kere vajinamda ağrı olunca çok korktum eşim de panik olmasın diye sesimi pek çıkaramadım da gerildim baya. Bir de internetten araştırma yaptım vajinaya bıçak batması halindeki ağrı rahim ağzının açılması ağrısıymış. Kendini doğuma hazırlıyo demek ki rahim ağzı. Normal diye yazmışlar nette, çok sık olmadığı sürece. O yüzden içim biraz rahatladı. Ben de yattım hemen akşam. Sen de dikkat et canım, zamanında alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza.

Gözün aydın olsun, aramıza hoşgeldin :))) sağlıcakla büyütür ve kucağına alırsın inşallah.

Amin canım inşallah zamanında gelirler dediğin gibi

Ben de aynı kabusları görmeye başladım canım öss ye gireceğimde de böyle olurdu sınava geç kalırdım soruları yapamazdım... demek ki stres böyle bişeyiçimizi rahat tutup beklemekten başka çaremiz yok gelirse de engel olamayız yaramazlara erkenden ısırırız popişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…