temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ohh dönmüş seninki hadi bakalım annesi güzel de büyümüş maaşallah
saol canım zaten normalde hep hareketlerini karnımın altında hissediyordum bu son 1 haftada hep üstte hissetmeye hatta gözle görmeye başladım. ah bi de yüzünü doya doya görsem hep yarısı gözüküyor =) bi kere tam gördüm aklımdan çıkmıyor =) artık 2 haftada 1 e düştü randevularımız. ay sona doğru geliyoruz bakalım.

hayırlı olsun canım tebrik ederim

Benim kontrol de 31 inde. Sonrasında 2 haftada bire düşecek. Bir de çalışabilir raporu verecek. Benimki en son gittiğimizde dönmemişti. Bebek aşağıda duruyor ama tepikleri iteklemeleri göğsümün altında hissediyorum bakalım inşallah dönmüştür bizimki de kilo boy durumu nasıl fındığının

tesekkur ederım. gerçekten ani hareketlerden kaçınmak lazım . iyiyim allhtan karnımı carpmadımda bı sorun olmadı cok sukur. sakarlıklar bas donmelerı basladı bakalım hayırlısı
Çok geçmiş olsun canım. Ben önce oturur pozisyona gelip sonra kalkıyorum hatta eşim yanımdaysa ondan destek alıyorum. Ani kalkmalar tehlikeli artık dikkat et kendine

fly0513 canim gecmis olsun iyi ki kontrollu dusmussun. Benim de doktorum yuz ustu dusme yanlara dogru dus diyo hep sanki ayarlayabilecekmisim gibi :)) Allah korusun ani hareketler yapmamak lazim ben de bazen unutup yapiyorum.

E ebruu05 canim gecmis olsun doktorunu ara bence bilgisi olsun baya uzun surmus cunku.
Ben de hep oyle ruyalar goruyorum aglayarak uyandigim oluyor. Insallah zamaninda saglikli bi sekilde dogar bebislerimiz. Zaman yaklastikca stresimiz artti heralde.

Öyle hissediyorsan dönmüştür büyük ihtimalle. Yaklaşık 42 cm 1800 gr olmuş cnm maşallah:) ben de çalışabilir raporu alacağım gittiğimde. Hastanemiz de kararlaştırıldı artık. Geriye obur zıvır halletmek kalıyor. Ben Doğum video foto çekimi de istiyorum bir iki yerle görüştüm bakalım onu da hakedersem rahatlıycam.

Kızlar selam. Doktordan geldim şimdi. Haylaz sıpa iyiymiş. 1652 gr 41 cm dedi 31 haftayı bitirmek üzereyiz iyi gidiyor dedi. Böyle böyle 2000 gr ve 34 haftayı atlatıcaz dedi ilk hedef. O yüDen ilaçlar ve yatış aynı düzen devam. Kafası hala rahim ağzına dayalı duruyor ama yıpratamamış yaramaz zarar vermemiş dedi. Yaptığı yaramazlığın farkında utanıyor sanırım yüzünü saklamış arkası dönük dedi :) anlıycağınız sıpanın yine keyfi yerinde ben yatmalara devam :)
2 kilo verdiğimi söyledim ilaçlar ödem attırmıştır bebek kilo almış sıkıntı yok dedi. İçim biraz daha rahatladı :)

İş yerine yarım saat gitmek için de izin kopardım eşim götürüp getirecek eşyalarımı toplayıp vedalaşıcam

Sevindim iyi olmanıza canım. Yat dinlen sorun değil o zor ama en azından iyi geliyor. İnşallah güzelce büyür sorunsuz doğar yaramaz. Bu senenin bebekleri belli zaten yaramaz ötesi:))

hastane odasını süslemeyi düşünen var mı?
varsa nasıl yapmayı planlıyorsunuz?
benim hastane basit bir süsleme yapıyormuş bunun dışında bende çarşıdan yuvarlak halkalı tüllü hoş geldin bebeğim yazan bişey aldım . puantiyeli balonlar olabilir bunların üstünde de hoş geldin bebek yazanlar var . hastanede lohusa şerbeti varmış galibada ben gelenlere ikram etmek için çikolata alıp üzerine isim yapıştıracağım. bende düşünme aşamasındayım yani şu an aslında ne yapsam diye. mavi masa örtüsü aldım english homedan masaya sermek için. sepet aldım mevlütte felanda lazım olur bişeyler dağıtmak için ama parti malzemeleri,ambalaj malzemeleri satan yerlerden süsleme için bişeyler bulunabilir

çok geçmiş olsun. aman az kaldı dikkatli olalım...
Sagol canım evet artık dıkkat etmek lazım ani hareketler sıkıntı yaratabılıyor.
Çok geçmiş olsun canım. Ben önce oturur pozisyona gelip sonra kalkıyorum hatta eşim yanımdaysa ondan destek alıyorum. Ani kalkmalar tehlikeli artık dikkat et kendine
tesekkur ederım canım bende anlamadım nasıl oldu ama şükür bısey olmadı.
fly0513 canim gecmis olsun iyi ki kontrollu dusmussun. Benim de doktorum yuz ustu dusme yanlara dogru dus diyo hep sanki ayarlayabilecekmisim gibi :)) Allah korusun ani hareketler yapmamak lazim ben de bazen unutup yapiyorum.
teşekkür ederım evet popo ustu guzel oturdum yere gobegımın buyudüğünün farkına varamadım bısey olmaz gıbı gelıyor ama gercekten denge bozulmaya basladı artık.

aklımda bıseyler var ama kararsızım. normal dogum olursa kı ınsallah oyle olur gecenın bı vaktıde gıdebılırım doguma. sonrada cok kalmam cıkarırlar zaten hemen. o yuzden susleme yapmanın cok anlamı olmucak sanırım. yanı kapı süsü yaptırıcam o zaten evde odasının kapısınada asılacak. ikramlık hedıyelık yapıcam onlarda evde gelenlerede verılecek.ama tuller süsler bılemedım ya gerek olcak mı.evde salon masasını suslerım dıye düşünüyorum sımdılık hastaneyede kapı süsünü bıde ıkramlıkları goturebılırsem gotururum azar azar

gozunaydın cnm çınar ıyıymıs cok sukur. dınlen evınde tadını cıkar sorunda yok sımdılık ne guzel.
darısı basımıza bızımde carsamba randevumuz ınsallah sorunumuz yoktur ozledım sıpayı

internetten (daha doğrusu hani bir showroom'da görmediğim ürünlerden) biraz huylanıyorum çünkü renkleri vs. tam tahmin edemiyorum. en iyisi bahsettiğiniz gibi o tür şeyler satan mağazalara gidip görerek almak...

Canım zaten kapıya bir Kurdela takıyorlar cinsiyete göre . Ben süsleme yapmayı düşünmüyorum zaten hastanede 1 gece kalicam .yatak odasınin kapısına kapı süsü koycam o şekilde susleyecegim sade olucak .zaten oğlum var 3 yaşında o olduğu içinde aşırı bir süsleme yapamam kıskanır dikkatli davranmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…