temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sizin daha kontrollü gidiyor galiba kilo. Aramizda birkaç gün var biraz daha dikkat etmem lazım sanırım:)
bilmiyorum ki çok büyümüş diyenler de var normal diyenlerde. rapor alabilmek için farklı bir doktora gittim, kendi doktorumun özel kliniği var ve rapor veremiyor. bi hastaneye yönlendirdi beni. muayene eden dr.da açıkçası çok ilgili değildi. suyu iyi kendi iyi boyu kilosu bu deyip rapor verip gönderdi. bebeğimin yüzünü o kadar net gördümki açıkçası ben de bu heyecanla dr.a hiçbirşey soramadan çıktım ordan :)

Aynen öyle canım, erken gelmelerini istemiyoruz da gelirlerse de yapacak bişey yok. Biz de bol bol öper koklar, anın tadını çıkartırız inşallah. 3 saat önce aynı kasılmaları yine yaşadım, doktorumu aradım. Korkma normal bunlar dedi, yalancı sancılar dedi. Gün içerisinde bikaç kere yaşayabilirsin artık dedi. Hem artık doğum olsa bile hayati tehlikesi yok dedi. İçim rahatladı. Artık beklemede olacaz :))

Teşekkür ederim canım, sağolasın. Aradım doktorumu, normal bu sancılar yalancı sancı korkma dedi. Evet sonlara geldik de kafada bebiş ha geldi ha gelecek düşüncesi var, biraz da kasılmadan dolayı korkunca direkt rüyama girdi. Baya bi süre kendime gelemedim gece.

Canım, herşeyin yolunda gitmesine sevindim. Maşallah çınar bebişe, bu kadar yaramazlık yeter :))) biraz uslu dursun artık.

Canim nasıl kilo verdin beslenme düzenin nasıl

Canım, herşeyin yolunda gitmesine sevindim. Maşallah çınar bebişe, bu kadar yaramazlık yeter :))) biraz uslu dursun artık.
Sağol canım. Söylüyorum ama dinlemiyor ki sıpa :) senin de iyi olmana sevindim. Doktordan artık doğsa bile hayati tehlikesi yok cümlesini duymak çok rahatlatıcı maşallah :)
Biz de geliriz inşallah o haftalara.

Kizlar merhaba,
33. Haftama girdim dun kan testi verdim saglik ocagina bugun aldim.. tsh degerim 1.36 cikmis.. doktoruma gönderdim sonucu yukselmesini beklerdim iyicene düsmüş hemen Levotiron verdi. Bunu kullan seyirinw bi bakalim dedi.. internettede arastirdim ama son ay icin pek birsey bulamadim.. ilk 3 ayda okursa zeka geriligi olabilir diyo.. peki 8. Ayda ne oluyor bilen eden varmi? Morelimde cok bozuldu

Canim nasıl kilo verdin beslenme düzenin nasıl
Canım ben ilaçlardan dolayı ödem atmışım. Belki biraz da yatmanın ve stresin etkisi vardır. Çünkü öyle kilo verilecek bir beslenmem yok. Kahvaltıda yumurta bol kaşarlı tost reçel ne bulursam arada meyve bol bol hergün mutlaka et tavuk ya da balık. Yanında makarna yedim. Bi ara kilo verdim diye moralim bozuldu sağlıksız kalorili gıdalar ekledim. Hergün iki üç dilim baklava cips vb abur cuburlar.
Evde denemeyin yani
Aa bir de hergün dondurma ve karpuz var

Ne kadar şanslısin canım yüzünü gorebilmissin. Biz yaklaşık 3 kontroldur anlayamiyoruz usg de doktorum bak gözleri burnu falan diyor ama eskisi gibi anlayamiyoruz hatta dün sordum doktora da artık büyüdü kısım kısım gözüküyor usg ye sigmiyor dedi :) kabullendik napalım

Ay maşallah ben bunları da yersem ne olurum bilemedim

merhaba
1,36 iyi degilmi zaten.benimki 4 tü doktorda düşürmeye çalışıyor. anlamadım ben.Bende euthrox kullanıyorum 25 mg hergün

Canım bi yanlışlık olmasın benimkini o değerlerde tutmak için ilaç verdi bana. Düşük değil ki? Bilmediğimiz bir durum mu var acaba anlamadım. Farklı tsh değerleri var ya onlar mı acaba

Maaşallah kuzuma büyüsün sağlıkla vakti zamanında gelsin1 hafta yok sanırım aramızda. Hastanemizi biz de belirledik daha doğrusu doktorumuzun en çok beğendiği hastanede olacak inşallah telefonda konuştum ama gidipgörmek gerek sanki foto video işi biraz sıkıntı bizde. Eşim 2 yakın arkadaşımdan başka kimseyi istemiyor. Mahrem anımıza yabancı kimse tanık olmasın diyor. Normalde bir dediğimi ikiletmez sağolsun ama bu konuda çok katı. İnşallah arkadaşlarımdan biri müsait olur ve becerebilir profesyonel birileri olsa daha güzel olurdu mutlaka ama napalım artık benim kız da hiç göstermedi yüzünü bu güne kadar hep eli yüzündeydi kapattı kendini. Bir de normalde kıpır kıpır olan bebek doktora gidince mıh gibi oluyor o kadar tatlıya dürtüklemeye bana mısın demiyor

Ayy yarın büyük gün bebeğimi göreceğim çok heyecanlıyım yine ama artık daha kaygılıyım sanki ..
Yarın sabah kontrol var bu sefer doğumu felan da konuşmayı planlıyoruz az kaldı çünkü..
Bugün iyice ağırlaştıgimi fark ettim
Tansiyonum çok düşük biraz yorulunca başım dönüyor ...

Ay aynı işte benim minik de öyle doktora gidildiğini sanki anlıyor ya hayret ediyorum

Bi maşallah da size gelsin canım ❤ iki kiloyu geçmesi gerçekten önemliydi yaklaşmış oğlun büyüsün de gelsin inşallah :)

Ayy hadi güzel haberlerle gel canım.. doğumu konuşmak için erken değil mi

Canım benim 1.7 tsh çok iyi diyo doktorlar neden düşük demiş ki bildiğim kadarıyla 2.5 altında olması çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…