- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.581
Aynen canım bana da tarif edemeyeceğim şeyler oluyor biran aşağıdan çıkacak gibi geliyorAynen öyle canım, erken gelmelerini istemiyoruz da gelirlerse de yapacak bişey yok. Biz de bol bol öper koklar, anın tadını çıkartırız inşallah. 3 saat önce aynı kasılmaları yine yaşadım, doktorumu aradım. Korkma normal bunlar dedi, yalancı sancılar dedi. Gün içerisinde bikaç kere yaşayabilirsin artık dedi. Hem artık doğum olsa bile hayati tehlikesi yok dedi. İçim rahatladı. Artık beklemede olacaz :))
1.36 korkulacak bir deger değil ki neden tedirgin oldu anlayamadım hoş doktor deilim ama degerler normal sınırlar içerisinde istersen baska bir doktora git göster sonuclarınıKizlar merhaba,
33. Haftama girdim dun kan testi verdim saglik ocagina bugun aldim.. tsh degerim 1.36 cikmis.. doktoruma gönderdim sonucu yukselmesini beklerdim iyicene düsmüş hemen Levotiron verdi. Bunu kullan seyirinw bi bakalim dedi.. internettede arastirdim ama son ay icin pek birsey bulamadim.. ilk 3 ayda okursa zeka geriligi olabilir diyo.. peki 8. Ayda ne oluyor bilen eden varmi? Morelimde cok bozuldu
ilaç hipotroidi dusuruyor hipertroidi dusurucu etki yapıyor.Canım bi yanlışlık olmasın benimkini o değerlerde tutmak için ilaç verdi bana. Düşük değil ki?Bilmediğimiz bir durum mu var acaba anlamadım. Farklı tsh değerleri var ya onlar mı acaba
:) büyüdükçe içim rahatlıyor ama Biyandan duygusallığım da artıyor sona doğru geliyoruz acaba yeterince onu sevebildim mi güzel bakabildim mi diye :))Maşallah canım kocaman olmuş hakkaten ❤
kızlar artık benim tontişin hareketleri yavaslamaya basladı cok tedirgin oluyorum sizin bebişlerin hareketleri nasıl kızlar? ilk zamanlar cok rahttım ama sonlara dogru kaygılarım basladı ya bişey olursa korkum var bebege
evet canım ozel muayenehanesi var hareket ediyor etmesine de 1 hafta onceki gibi kıpır kıpr değil buyudude ondan mı acbaDoktorun eger özeldeyse ara söyle cnm birde dikkat et gunde en az 10 kere hareket etsin..
Benim bebiste aynı çok korkuyorum ya hareket etmeyinceevet canım ozel muayenehanesi var hareket ediyor etmesine de 1 hafta onceki gibi kıpır kıpr değil buyudude ondan mı acba
Aynen ben de oyle hissediyorum ozellikle yururken birden asagidan cikacakmis gibi oluyo baski yapıyo. O yuzden yürümeye korkar oldum, zaten uyusuktum :)) sonlara dogru nasil hareket edicez acaba cok merak ediyorum.Aynen canım bana da tarif edemeyeceğim şeyler oluyor biran aşağıdan çıkacak gibi geliyorgünde 8 kasılmaya kadar normal demişti doktorum ama karın kasılmasından hariç çok afedersiniz aşağıyı dürtüklüyor biranlık bişey ama çok garip oluyorum
cocuklar dogana kadar bize rahat yok gibi canım ,Rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin .Benim bebiste aynı çok korkuyorum ya hareket etmeyince
Evet çok ozlucez bu günleri bence ama biran önce kavuşmak da istiyoruz kokusuyla uyumak çok güzel olmalı ❤:) büyüdükçe içim rahatlıyor ama Biyandan duygusallığım da artıyor sona doğru geliyoruz acaba yeterince onu sevebildim mi güzel bakabildim mi diye :))
Bilmem ki canım..zaman çok hızlı geçiyor gibi...Ayy hadi güzel haberlerle gel canım.. doğumu konuşmak için erken değil mi
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım yavrularimizi kucağımiza inşallahcocuklar dogana kadar bize rahat yok gibi canım ,Rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin .
Benimkinin masallahi var vallaha durdugu an cok az desem yeridir :) Surekli bir itis kakis halinde icerde yarin kontrolumuz var bakalim hali vakti nasilmis kizimin :) Sende stres yapma kendine canim, abarti olacak derecede hareket azligi yoksa buyudukleri icindir belki mizaci oyledir :))kızlar artık benim tontişin hareketleri yavaslamaya basladı cok tedirgin oluyorum sizin bebişlerin hareketleri nasıl kızlar? ilk zamanlar cok rahttım ama sonlara dogru kaygılarım basladı ya bişey olursa korkum var bebege
canım belki haftası önde olduugundan olabilir mi diyorum acaba hareketlerindeki azalma .öncesinde kuvvetli vuruyordu canımı acıtıyordu şimdi yine vuruyor ama canım artık acımıyor buyumeye baglıyorum yeri daraldı diyorum ama insan tedirgin oluyor ya .Benimkinin masallahi var vallaha durdugu an cok az desem yeridir :) Surekli bir itis kakis halinde icerde yarin kontrolumuz var bakalim hali vakti nasilmis kizimin :) Sende stres yapma kendine canim, abarti olacak derecede hareket azligi yoksa buyudukleri icindir belki mizaci oyledir :))
AynenAy aynı işte benim minik de öyle doktora gidildiğini sanki anlıyor ya hayret ediyorum
Akşamları işten ancak 7 de eve gelebiliyorum sonra yemek filan derken 9 oluyor. Yorulmuşum bacaklarım şişmiş karnım da kasılırsa hiç kalkamıyorum dediğin gibi uyuştum kaldımAynen ben de oyle hissediyorum ozellikle yururken birden asagidan cikacakmis gibi oluyo baski yapıyo. O yuzden yürümeye korkar oldum, zaten uyusuktum :)) sonlara dogru nasil hareket edicez acaba cok merak ediyorum.
Kızlar doktorum hamile bel bantı kemeri işte neyse onu önerdi yürüyüş yaparken hem göbeği hem de beli destekliyormuş. Yarın bi bakıcam haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?