temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen canım bana da tarif edemeyeceğim şeyler oluyor biran aşağıdan çıkacak gibi geliyor günde 8 kasılmaya kadar normal demişti doktorum ama karın kasılmasından hariç çok afedersiniz aşağıyı dürtüklüyor biranlık bişey ama çok garip oluyorum

1.36 korkulacak bir deger değil ki neden tedirgin oldu anlayamadım hoş doktor deilim ama degerler normal sınırlar içerisinde istersen baska bir doktora git göster sonuclarını

kızlar artık benim tontişin hareketleri yavaslamaya basladı cok tedirgin oluyorum sizin bebişlerin hareketleri nasıl kızlar? ilk zamanlar cok rahttım ama sonlara dogru kaygılarım basladı ya bişey olursa korkum var bebege

Doktorun eger özeldeyse ara söyle cnm birde dikkat et gunde en az 10 kere hareket etsin..

Aynen ben de oyle hissediyorum ozellikle yururken birden asagidan cikacakmis gibi oluyo baski yapıyo. O yuzden yürümeye korkar oldum, zaten uyusuktum :)) sonlara dogru nasil hareket edicez acaba cok merak ediyorum.

:) büyüdükçe içim rahatlıyor ama Biyandan duygusallığım da artıyor sona doğru geliyoruz acaba yeterince onu sevebildim mi güzel bakabildim mi diye :))
Evet çok ozlucez bu günleri bence ama biran önce kavuşmak da istiyoruz kokusuyla uyumak çok güzel olmalı ❤

Benimkinin masallahi var vallaha durdugu an cok az desem yeridir :) Surekli bir itis kakis halinde icerde yarin kontrolumuz var bakalim hali vakti nasilmis kizimin :) Sende stres yapma kendine canim, abarti olacak derecede hareket azligi yoksa buyudukleri icindir belki mizaci oyledir :))

canım belki haftası önde olduugundan olabilir mi diyorum acaba hareketlerindeki azalma .öncesinde kuvvetli vuruyordu canımı acıtıyordu şimdi yine vuruyor ama canım artık acımıyor buyumeye baglıyorum yeri daraldı diyorum ama insan tedirgin oluyor ya .

Ay aynı işte benim minik de öyle doktora gidildiğini sanki anlıyor ya hayret ediyorum
Aynen doktor uğraşıyor didiniyor ama yok belki azıcık elini oynatıyor ama asla çekmşyor yüzünden. Oydu o kafasını zaten bi doktordan bazı bebeklerin usg dalgalarından korktuğunu huzursuz olduğunu bu sebeple yüzlerini kapattıklarını duymuştum bizimkiler ya çok nazlı ya da çok korkak

Aynen ben de oyle hissediyorum ozellikle yururken birden asagidan cikacakmis gibi oluyo baski yapıyo. O yuzden yürümeye korkar oldum, zaten uyusuktum :)) sonlara dogru nasil hareket edicez acaba cok merak ediyorum.
Akşamları işten ancak 7 de eve gelebiliyorum sonra yemek filan derken 9 oluyor. Yorulmuşum bacaklarım şişmiş karnım da kasılırsa hiç kalkamıyorum dediğin gibi uyuştum kaldım bir de üzerine hava soğuk bahanesiyle bir film patlatıyoruz... bebek gelene kadar beyliğimiz beylik canının ne istiyorsa onu yap boşver yat

Kızlar doktorum hamile bel bantı kemeri işte neyse onu önerdi yürüyüş yaparken hem göbeği hem de beli destekliyormuş. Yarın bi bakıcam haber veririm.

Kızlar doktorum hamile bel bantı kemeri işte neyse onu önerdi yürüyüş yaparken hem göbeği hem de beli destekliyormuş. Yarın bi bakıcam haber veririm.

evet canım var e bebekte de.. bende düşündüm ama sormadım doktoruma.. rahat duruyor açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…