temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bu haftalarda 4d ye gitmeyi düşünen var mi ? Artık bebeğin kime benzediği bile bellidir hatıra resimleri için ben düşünüyorum haftaya veya diğer hafta

canım ben guatr hastasıyım yan hamılelıkten once cıkmıstı bende zehırlı guatr. benımde tsh değerlerim cok düşüktü 0,0001 bıle oldu bı ara. hamılelıgımın basındada 0,20 cıvarındaydı doktor guatr ılacıma devam etmemı ıstedı eger normale cekemzsek dogumdan sonra sen zorlanırsın tansıyonunu toparlayamayız demıstı. daha cok anneyle alakalı sanırım tansıyon yukseklıgı dusuklugu oluyor anı bı sekılde. zaten düştükce kalp çarpıntısı falan yapıyor ama moralını bozma zaten cok az kalmıs hamılelıgının bıtmesıne ben en basından berı ugrasıyorum daha yenı cıktı 1,30a. doktorumda gayet ıyı dedı

canım ben guatr hastasıyım yan hamılelıkten once cıkmıstı bende zehırlı guatr. benımde tsh değerlerim cok düşüktü 0,0001 bıle oldu bı ara. hamılelıgımın basındada 0,20 cıvarındaydı doktor guatr ılacıma devam etmemı ıstedı eger normale cekemzsek dogumdan sonra sen zorlanırsın tansıyonunu toparlayamayız demıstı. daha cok anneyle alakalı sanırım tansıyon yukseklıgı dusuklugu oluyor anı bı sekılde. zaten düştükce kalp çarpıntısı falan yapıyor ama moralını bozma zaten cok az kalmıs hamılelıgının bıtmesıne ben en basından berı ugrasıyorum daha yenı cıktı 1,30a. doktorumda gayet ıyı dedı

Hayırlı cumalar canım.. evet valla ramazan da çabuk gelir geçer.. doğuma ne kaldı kiiiiii
Şuan stres oldum valla haklısın :)
Benim yaramaz bayramda gelir diye çok korkuyorum:) işi gücü yaramazlık. Ve tesadüfün böylesi annem bana hamileyken 19 mayısta düşmüş ve 7. Aydan sonra hep yatmış. Ben de bayramın ilk günü doğmuşum. O ğlum da 17 mayısta 7. Ayında yatırdı beni korkuyorum

Hayırlı cumalar canım.. evet valla ramazan da çabuk gelir geçer.. doğuma ne kaldı kiiiiii
gunler gecmıyor derken son aya gırıcez bıkaç haftaya. belkıde son aydayım suan haberım yok tontişler ne zaman gelmek ıstıcek bellı olmaz iftarlara gıderken gelırken cok cabuk gecer bu ay hazırlıkları tamamlayın bayanlar cok vakıt kalmadı

Korkma canım.. yaramazlar evet ama aynısı olacak diye bir şey yok aman diyim beynini şartlandırma.. odaklanırsan eğer olur.. evrene gönderme negatif :) senin sıpa yaramaz evet yatıracak seni ama en az 37den önce de gelmeyecek.. hep böyle düşün..benim için bayram gezmesi zor olacak. Kv. Yaylada 1.5 saatlik yol.. Doktorum ayakta fazla durma dedi ama seyahat konusunda biraz zor biri.. gitsem ayrı dert gtmesem ayrı..

Bence deeeee.. canım valla oğlum 38+1de gelmek istedi .. bu cadı napcak bilmiyorum. Sürekli dönüp duruyor içimde bi normal bi makat.. bu yaramazlıkla oğlumdan sonra bile gelir.. doktor bekleyecekmiş.. kendi gelmek istemediği sürece..gelişime göre 10 gün önce alabilirim ama beklesin dedi bakalım. Hazırlıklar tamam bi mamamız kaldı onu da alırım bu ay falan:)

bende son ufak tefek seylerı alsam ıyı olcak sanırım.ramazanın ılk haftası cıkıp halledeyım onlarıda . dogum cantamı da hazırlarım yavastan. once bı randevumuza gıdelımde carsamba gunu bakalım ne alemde tosunum. benmkı de bı normal bı makattı bu sefer dönmustur ınsallah.ıyıce buyumustur sıkışmıştır ıcerde

Ay canım doktor yola izin vermedi de gitme yolda kötüyse çok zorlar seni. Önemli olan sizin sağlığınız sonuçta

Kizlar yatakta nasil yatiyorsunuz? Ben saga veya sola yatinca sirtim ve belim cok agriyor artik nedense. Sirt ustu de yatamiyorum nefes alamiyorum zaten onermiyolar. Oturarak uyumayi denedim oyle de kafam dusuyo :) yatakta donmekten uyuyamaz oldum. Acaba yana yatarken yanlis mi yatiyorum onerdiginiz pozisyon var mi? Bu arada bacagimin arasina ve sirtima yastik koyuyorum ama kar etmiyor. Onceden iyiydi son bi haftadir falan boyle.

saga ve sola donuk yatıyorum ben zaten normalde de yan yatmaya alısıgım cok sorun yasamadım yatarken sadece yan yatarken hafıf gobegımın ustune donuyorum bazen ozamanda beyefendı dürtüyor düzelt kendını dıye bı tek ona uyanıyorum ama yastıgı bacak arasına koymak rahatlatabılır onun dısındada aklıma bısı gelmıyor maalesef .. son zamanlar olucak bu sıkıntılar sanırım. benımde bıkac haftadır nefes alma problemım var yataryatmaz burnum tıkanıyor nefes alamıyorum bu sefer rahat uyuyamıyorum

Günaydıiinnn
Hayırlı cumalar hayırlı haftasonlari herkese güzel hamişler
Biz Dr gittik geldik her şey yolunda çok şükür benim kız yine zipir zipir hareketler içinde bize ancak totosunu gösterdi ama çok şükür iyi.yuzunu gördüm bir ara aynı ablası
Yani nasıl rahatladım anlatamam. Dr'a Ağustosta tatile gitmeyeceksiniz değil mi dedim yok haziranda dedi ordan kurtardık paçayı. Bebeğin gelişimi çok iyi sukur bir hafta kadar önde tontiş kızım
Bugün çoğumuzun kontrolü varmış...hadi inşallah hepimizin güzel haberleri gelsin

Canım ben genelde sola yorulunca da sağa yatıyorum. İkisinden de yorulursam tam düz değilde sırtımdaki yastığa yüklenerek hafif aırtüstü dönüyorum. Başımın altında iki, sırtımda bir küçük yastık, dizlerimin arasında bir yastık Çınarın altında da hamile destek yastığı var törenle dönüyorum sağa sola

İnşallah canım.. benim doğumla alakalı ters falan olması sorun değil ama vurdu mu pis acıyor kasıklarım

Ay canım doktor yola izin vermedi de gitme yolda kötüyse çok zorlar seni. Önemli olan sizin sağlığınız sonuçta

Yol otoban canım kötü değil aksine kaymak gibi ama yayla soğuk olur.. tedirginliğim sadece o.. yoksa iyi gelir çam havası miiis gibi.. ses yok gürültü yok ama işte soğuk

Yatakta yatmakkk.. hmmm.. valla yastıklar benden çok yatıyor yatakta başımın altına 2 yastık alıyorum. Ayağımın altına da 1 tane.. bacağımın arasında da 1 tane sola dönüyorum genelde ama uyandığımda sırt üstüyüm.. sağ ve sola yatınca çürümüş ağrısı olur ya öyle ağrıyor her yanım.. canım yanıyor çok fena.. ama düşünüyorum doğum sonrası mecbur sırt üstü uyumak zorundayım bir süre dikişler için. Yan dönülmüyor ki acısa da tadını çıkarmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…