temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

fly0513 baldan_madam sweetwitch01 herkes ayni durumda anlasilan esimi yataktan atip her yeri yastiklarla doldurasim var ama kiyamiyorum :)) zaten kanki modundayiz bi de yataklari ayirsak ev arkadasi olucaz iyice

Valla ben ayırdım mecburen.. aynı odada olsakta ayrı yatıyoruz .. yoksa çarpacak korkusuyla uyuyamıyor sabaha kadar uykusuz işe gitmesini de istemiyorum o oğlumla uyuyor ama kardeşi doğana kadar izinli beraber uyumaya :) zaten kanka gibiyiz o yüzden sorun yok şimdilik :)

Sagligina gore hareket et canim iyi hissetmiyorsan gitme. Ben de bayramda 36 haftalik olcam, memleket 3 saat uzaklikta gidemicem sanirim gozum korkuyo yolda falan dogururum diye, zaten doktor da izin vermeyebilir. Ilk defa esimle tek basimiza bayram gecircez biraz huzunlu olcak

halletcem artık canım bi şekilde kimliğe geçince isim vazgeçerler gibi geliyor :))

Zaten doktorum 3 hafta sonra gel dedi.. bende o haftalara olacağım.. riske girmek istemem. Her bayram ordalar eşim de sıkılıyor gidince oraya.. neyse bu sene gitmeyiz artık.. adanada olsalar da gidemem hoş asansörleri yok nasıl çıkayım 4 kat evde yata yata geçiririz bayramı

fly0513 baldan_madam sweetwitch01 herkes ayni durumda anlasilan esimi yataktan atip her yeri yastiklarla doldurasim var ama kiyamiyorum :)) zaten kanki modundayiz bi de yataklari ayirsak ev arkadasi olucaz iyice
sorma ya karnım buyudukce o da tedırgın olmaya basladı kanka olduk resmen son bı kac haftadır uyurken saga sola donmek bıle mesele oldu artık son haftalar bunlar az kaldı dayancaz

halletcem artık canım bi şekilde kimliğe geçince isim vazgeçerler gibi geliyor :))
ay benım annemde benı cıldırttı. Uras ısmını begenmıyor hanım bıde dun dıyo anlamı olmayan ısımler koyma dıye kendı ıstedıgı ısım çınar benı gazlamaya calısıyro valla terslıyorum artık ben herkese tek tek soramam ne olsun dıye kımse kusura bakmasın.alışırlar dogunca bırer brer

Annenin istediği isim de güzelmiş canım
Şaka bir yana boşver herkesi canın ne istiyorsa onu koy. Biri bişey diyince kafanı çevir bak yandan gülümse ve kafanı çevirip bildiğini yap çok rahatlatıcı

Evet canım süyu tamamen bitmişti. Böbreklernde genisleme var ben sadece 2 saniye gördüm .yanımda değil kuvezde
Ayyyy hadi hayırlısı olsun. Biran önce sağlıkla birbirinize kavuşur evinize gidersiniz güzelim. Doğdu yaaa sağlıklıysa hiç birşeyi dert etme sütünü kaçırma sakın ilk erken doğan senin minnoş değil ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçer lohusalığında. Darısı bir avazda bizlerin başına sağlıkla inşallah.

Çok şükür ne güzel haberler. Bebişinle yat dinlen keyfini çıkar boşver. Doğumdan sonra yatmayı değil oturmaya vakit bulamayacağız çünkü:)

Ben hamile kalmadan önce nasıl uyuyormuşum anlamadım zaten. Sağa sol yatıyorum 2 saatte bir dönüyorum mecburen çünkü her tarafım çürümüş gibi tuhaf bir acı ve ağrıyla uyanıyorum. Her tarafım yastık dolu.:)

ya cok guzel ısım cınar ama ıkı yakınımız yenı koydu o yuzden koymak ıstemedık hepsı aynı yas aralıgında 3 aynı ısım olmasın dıye ama herkesın cınarı kendıne deyıp cınar dıye bahsedıyor oglumdan ne begendıgımız ısımler vardı hep etrafımızda var bız sona kaldık nabalımn

merhaba , benim ablamda da zehirli guatr var ama doktorlar değerleri normale dönene kadar bebek yapmayı yasakladı. uzun süre ilaç kullandı aşırı kilo aldı neyseki düzeldi kilosu falanda kalmadı ama tekrar başa döndü. şuan 0,01 çocuk yapmayı çok istiyor ama bu değerler düzelmediği sürece yasak. siz ne kullandınız hangi şehirde yaşıyorsunuz doktor hastane vs. bilgi verir misiniz.

Hanımlar ya dün gece hiç uyumadım karın ve bel ağrısından hatta belim sancılı bi şeklde ağriyor. Bu gecede öyle akşama doğru biraz geçmişti ama ikinci gece yataktakn uykudan kaldrdı yine beni. Kesntisz devam ediyor. Napcam ben ya? Sadece sağ taraf bel ve kasığım fena. Karınmda sancı yok sadece ağrı. Ama belim de sancılı şiddetli bi ağrı var

geçmiş olsun
magnezyum alıyormusunuz.su yuda ihmal etmeyin
ama sizin son haftalara yaklaşmışta kontrolünüzde doktor kasılma olup olmadıgını söyler sanırım

ben bursadayım canım devlet hastanesınde endokrın bolumune gıttım ayşen hanım doktorum. bende tam dkontrol hapını bıraktıgımda oylesıne kan vermıstım onda cıktı.sonra ultrasonla troıtlerıme bakıldı nodul vs yok denıldı.sadece tsh ts3 ts4 değerim cok bozuk cıktı. banada bastan yukseltene kadar bebek yok dedı doktor sanırım düşükle sonuclanıyormus o yuzden. propycıl 50 mg gunde bır tane ıcmemı soyledı.ıkı ay kullandım tabı 2-3 kılo aldım hemen 3. ay kontrole gıttıgımde 0,01 tsh degerım vardı ts3 ts4 u hatırlamıyorum doktor hamıle kalsanda bu ılacı kullanmaya devam edıceksın dedı yanı yasak sakın yapma demedı bende oyle deyınce korunmadım o ay hamıle kaldım. hamılelıgım boyuncada ılaca devam ettım hala kullanıyorum sadece ılk zamanlar bır ıkı hafta gunde 2 tane ıctım 1 ın ustune cıktı degerım. kadın dogum doktorumda rısk ortadan kalktı sımdı duzene gırdı dedı. sımdı arada kan verıp kontrol edıyorum degerım ne durumda dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…