- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.641
ben bursadayım canım devlet hastanesınde endokrın bolumune gıttım ayşen hanım doktorum. bende tam dkontrol hapını bıraktıgımda oylesıne kan vermıstım onda cıktı.sonra ultrasonla troıtlerıme bakıldı nodul vs yok denıldı.sadece tsh ts3 ts4 değerim cok bozuk cıktı. banada bastan yukseltene kadar bebek yok dedı doktor sanırım düşükle sonuclanıyormus o yuzden. propycıl 50 mg gunde bır tane ıcmemı soyledı.ıkı ay kullandım tabı 2-3 kılo aldım hemen 3. ay kontrole gıttıgımde 0,01 tsh degerım vardı ts3 ts4 u hatırlamıyorum doktor hamıle kalsanda bu ılacı kullanmaya devam edıceksın dedı yanı yasak sakın yapma demedı bende oyle deyınce korunmadım o ay hamıle kaldım. hamılelıgım boyuncada ılaca devam ettım hala kullanıyorum sadece ılk zamanlar bır ıkı hafta gunde 2 tane ıctım 1 ın ustune cıktı degerım. kadın dogum doktorumda rısk ortadan kalktı sımdı duzene gırdı dedı. sımdı arada kan verıp kontrol edıyorum degerım ne durumda dıye.merhaba , benim ablamda da zehirli guatr var ama doktorlar değerleri normale dönene kadar bebek yapmayı yasakladı. uzun süre ilaç kullandı aşırı kilo aldı neyseki düzeldi kilosu falanda kalmadı ama tekrar başa döndü. şuan 0,01 çocuk yapmayı çok istiyor ama bu değerler düzelmediği sürece yasak. siz ne kullandınız hangi şehirde yaşıyorsunuz doktor hastane vs. bilgi verir misiniz.
İlaç kullanmıyorum doktorum gerek görmedi. Suyu içiyorum onda sıkıntı yok. 1 haftam var randevuya ilk gün geçer diye şey yapmadm ama böyle devam ederse ki etck gibi duruyor arıcam bi.geçmiş olsun
magnezyum alıyormusunuz.su yuda ihmal etmeyin
ama sizin son haftalara yaklaşmışta kontrolünüzde doktor kasılma olup olmadıgını söyler sanırım
Canım benim iki hafta önde. Ama göbek de bir hafta önde. O yüzden sorun yok dedi. Fark sürekli artarsa 3-4 haftayı bulursa sıkıntı olma ihtimali olabilir dedi. Sende durum ne ileri mi çıktı?kızlar baş çevresi ne kadar önemlidir sizce? önde giden varmı aranızda..
Canım bence bekleme doktorunu ara önemli değilse de için rahat etsin. İhmale gelmez böyle şeyler. Hareketleri nasıl bebişin? Kasılma da var mı?İlaç kullanmıyorum doktorum gerek görmedi. Suyu içiyorum onda sıkıntı yok. 1 haftam var randevuya ilk gün geçer diye şey yapmadm ama böyle devam ederse ki etck gibi duruyor arıcam bi.
Sen de sabret canım lohusayken oğlumun adı çınar değil diye hafif bir çemkiriverirsin bir daha demezya cok guzel ısım cınar ama ıkı yakınımız yenı koydu o yuzden koymak ıstemedık hepsı aynı yas aralıgında 3 aynı ısım olmasın dıye ama herkesın cınarı kendıne deyıp cınar dıye bahsedıyor oglumdanne begendıgımız ısımler vardı hep etrafımızda var bız sona kaldık nabalımn
Hareketleri norml. Kasılma da yok. Burda gece şmdi sabahı bekliyorum aramak için. Sadece bildiğimiz adet sancısı gibi sancı çekiyorum.Canım bence bekleme doktorunu ara önemli değilse de için rahat etsin. İhmale gelmez böyle şeyler. Hareketleri nasıl bebişin? Kasılma da var mı?
Allh yardımcın olsun canım. Arayabileceğin en erken saatte ara bari stres yapma. İnşallah önemli birşey değildir.Hareketleri norml. Kasılma da yok. Burda gece şmdi sabahı bekliyorum aramak için. Sadece bildiğimiz adet sancısı gibi sancı çekiyorum.
anladım teşekkür ederim. peki propycıl 50 mg ilacı hiç bir yan etki yapmışmıydı karaciğerde yağlanma gibi ablamda yaptı oyüzden de tekrar kullanmaya başlamaya çekiniyor.ben bursadayım canım devlet hastanesınde endokrın bolumune gıttım ayşen hanım doktorum. bende tam dkontrol hapını bıraktıgımda oylesıne kan vermıstım onda cıktı.sonra ultrasonla troıtlerıme bakıldı nodul vs yok denıldı.sadece tsh ts3 ts4 değerim cok bozuk cıktı. banada bastan yukseltene kadar bebek yok dedı doktor sanırım düşükle sonuclanıyormus o yuzden. propycıl 50 mg gunde bır tane ıcmemı soyledı.ıkı ay kullandım tabı 2-3 kılo aldım hemen 3. ay kontrole gıttıgımde 0,01 tsh degerım vardı ts3 ts4 u hatırlamıyorum doktor hamıle kalsanda bu ılacı kullanmaya devam edıceksın dedı yanı yasak sakın yapma demedı bende oyle deyınce korunmadım o ay hamıle kaldım. hamılelıgım boyuncada ılaca devam ettım hala kullanıyorum sadece ılk zamanlar bır ıkı hafta gunde 2 tane ıctım 1 ın ustune cıktı degerım. kadın dogum doktorumda rısk ortadan kalktı sımdı duzene gırdı dedı. sımdı arada kan verıp kontrol edıyorum degerım ne durumda dıye.
Ay canim cok gecmis olsun. Kontrole gittin mi bebis de iyi degil mi? Allah korumus sizleri.Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Pazar günü araba ile kaza yaptık. Araba pert oldu.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Canim valla ben donuyorum soguktan. Hamilelikte terlenir sicaklanir derlerdi ama tik yok bende. Yorgan ustune battaniye ortup yatiyorum. Ayagimda 2 çift corap var her daim. Keske havalar azicik isinsa da kisa kollu giysem diye bekliyorum. :)Kızlar nasılsınız bayadır geri kaldım giremedim ya.ay bu sicaklar bileni mahvedicek allahtan tam zamaninda dogum yapcaz insallah.bugun kontrolumuz vardi.33+4 1937 gr 40 cm olmusuz.hersey yolunda cok sukur rabbim hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin.bazen cok korkuyorum bi aksilik olucak diye allahim evlatlrimizi bize bagislasin.
Çok geçmiş olsun canım. Allah bununla gelmiş geçmiş etsin. Daha büyük bir sıkıntıdan korumuştur allah. Doktora gittin mi iyi mi bebişin de?Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Çok geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin canım araba pert diyosun epey kötü olmuş Allah korumuşMerhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Kan testlerımde bır sorun gozukmuyor canım duzenlı olarak kan tahlılı yaptırıyorum zaten. ben dr saracoğlunu ızlemıstım guatr hastaları dereotu yesın demıstı sabah oglen aksam bır tutam. 3-4 ay sureklı dereotu yedım ben. onun dısında baska bısı yapmadım aslında doktoru da yaglanma ıcın onerıde bulunabılır.ılacını aksatmasın gercekten ılac kullanmamak daha kotu. sureklı kalp carpıntısı oluyodu bende ve aşırı terleme cok zorlanıyordum ozellıkle yazın. cok sukur sımdı cok ıyıyım. ablanada cok gecmıs olsun ama takıp edılmesı gereken bı rahatsızlık vucudun heryerını etkılıyor.anladım teşekkür ederim. peki propycıl 50 mg ilacı hiç bir yan etki yapmışmıydı karaciğerde yağlanma gibi ablamda yaptı oyüzden de tekrar kullanmaya başlamaya çekiniyor.
aa cok gecmıs olsun allah korumus sızlerı. cok sarsılmadın arabada ınsallahMerhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Anam nerde oturuyosunki sen donuyon,ben izmirdeyim.sende guzel haberlerle gel insallah bakalim nekadar olmusCanim valla ben donuyorum soguktan. Hamilelikte terlenir sicaklanir derlerdi ama tik yok bende. Yorgan ustune battaniye ortup yatiyorum. Ayagimda 2 çift corap var her daim. Keske havalar azicik isinsa da kisa kollu giysem diye bekliyorum. :)
Bu arada masallah bebisine, ben de yarin gidicem bakalim ne kadar buyudu sipacik :)
Canım cok gecmis olsun ya.siz iyi olun giden araba olsun ya allah korumus.Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Canım çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, allah bidaha göstermesin inşallah. Bebişinde sende iyisinizdir inşallah.Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Çok şükür bizler iyiyiz.
çok teşekkür ederim çok sağolun. sizede geçmiş olsun Allah bağışlasın bebeğiniziKan testlerımde bır sorun gozukmuyor canım duzenlı olarak kan tahlılı yaptırıyorum zaten. ben dr saracoğlunu ızlemıstım guatr hastaları dereotu yesın demıstı sabah oglen aksam bır tutam. 3-4 ay sureklı dereotu yedım ben. onun dısında baska bısı yapmadım aslında doktoru da yaglanma ıcın onerıde bulunabılır.ılacını aksatmasın gercekten ılac kullanmamak daha kotu. sureklı kalp carpıntısı oluyodu bende ve aşırı terleme cok zorlanıyordum ozellıkle yazın. cok sukur sımdı cok ıyıyım. ablanada cok gecmıs olsun ama takıp edılmesı gereken bı rahatsızlık vucudun heryerını etkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?