- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.381
Anlamaları da çok önemli değil ki tatlım anlamayan anlamasınAmin canım benim.. aynen dediğin gibi çokta tınn diyorum:)) mamayla büyüdü maşallah çokta sağlıklı.. sütü olup emziremeyen de var sorun değil ki anlasalar :))
Kesinlikle benim eşim çok kızıyor bu yüzden bana saf mısın sen her defasında kendin gibi görüp anlatıyorsun derdini sonra zayıf noktanı biliyorlar üzülüyorsun diye kızıyorSonra tabi kırıla kırıla üzüle üzüle öğreniyorsun kan içip şerbet içiyorum demeyi..Kesinlikle geçen zamanı iyi değerlendirmek lazım giden bizden gidiyor..
Anlamaları da çok önemli değil ki tatlım anlamayan anlamasın
A101dekinn adı ne canmEşim de a 101den küçük bir paket almış yeni doğan onu da kullanicam bakalım belki memnun kalırım devam ederim
Aynen canım.. yok ben anlatmıyorum artık derdimi de kimseye.. valla insanlar sadece kendini düşünür olmuş kimsenin seni dinlediği bile olmuyor.. o yüzdennn kendine takıl hayatını yaşa... bu elalem ne der lafı yüzünden oluyor çoğu saçmalıl.. elalem kimse benim gözümde
Diş etlerin çekilmiş olabilir canım. Dişçiye git bence. Bir öneride bulunur illaki.Kizlar benim dişlerimin arasi acilmaya basladibirbirine bitisik düzgün dişlerim vardı aynaya her bakisimda araliklarinin biraz daha acildigini farkediyorum. Baya gozle gorulur araliklar olustu. Neden olabilir ki basina gelen var mi? Disciye gitsem nasil olsa tedavi edemez napsam bilemedim
İşte benim öğrenmem bayaaa bir zamanımı aldı ama şimdi öğrendim büyük başarı
A101dekinn adı ne canm
Kizlar benim dişlerimin arasi acilmaya basladibirbirine bitisik düzgün dişlerim vardı aynaya her bakisimda araliklarinin biraz daha acildigini farkediyorum. Baya gozle gorulur araliklar olustu. Neden olabilir ki basina gelen var mi? Disciye gitsem nasil olsa tedavi edemez napsam bilemedim
Nasil anliyorsunuz hickirdigini ? Ben anlamiyorum hickiriyosa da2 olsa iyi bizimki sabah öğle aksamm inşallah bi sıkıntısı yoktur korkuyorum bazen
Teşekürler canmSoffio bebek bezi canım.. ben görünce yazayım dedim..
Nasil anliyorsunuz hickirdigini ? Ben anlamiyorum hickiriyosa da
Mete ismi bence daha güzel ama siz bilirsiniz canimKizlar isme sonunda karar vermistik esim Alp ismine ek olarak Mete de olsun diye onerdi ben de sevdim kabul ettim. Kapi susunu de Alp Mete diye ayarladik dun yaptirdik. Bugun Alp Mete cok agir oldu sanki Kerem mi koysak sadece dedi,ki ben Kerem ismini en basta onermistim esim begenmemistiben de susu yaptirdik artik vazgecmeyelim diyorum ama benim de aklima düştü. Napsak ki, sizce bu isimlerden hangisi guzel? Iki isim olacaksa nasil bi kombin olmali? Beynimiz durdu bu isim konusunda
Canım öncelikle kapı süsünü boşver. Kapı süsü yaptırdık diye adını değiştiremedik yavrum mu diyceksiniz çocuğaKizlar isme sonunda karar vermistik esim Alp ismine ek olarak Mete de olsun diye onerdi ben de sevdim kabul ettim. Kapi susunu de Alp Mete diye ayarladik dun yaptirdik. Bugun Alp Mete cok agir oldu sanki Kerem mi koysak sadece dedi,ki ben Kerem ismini en basta onermistim esim begenmemistiben de susu yaptirdik artik vazgecmeyelim diyorum ama benim de aklima düştü. Napsak ki, sizce bu isimlerden hangisi guzel? Iki isim olacaksa nasil bi kombin olmali? Beynimiz durdu bu isim konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?