temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

@Ebudik canım atmana gerek yok sayfasından baktım.. en ilginç bez numarası ona ait yani.. 3 numarası da kesin 3 -6 dır.. alacak olsam kilosuna değil numarasına bakardım.. aklıma gelmezdi bile böyle bir şey

Aynen canım.. yok ben anlatmıyorum artık derdimi de kimseye.. valla insanlar sadece kendini düşünür olmuş kimsenin seni dinlediği bile olmuyor.. o yüzdennn kendine takıl hayatını yaşa... bu elalem ne der lafı yüzünden oluyor çoğu saçmalıl.. elalem kimse benim gözümde

Anlamaları da çok önemli değil ki tatlım anlamayan anlamasın

Aynen canım :)) bebeklere üzülüyorum anne sütü yetmeyince mamaya yanaşmayan annelerin.. başta benim kendi yeğenimdi de :)) ablamın takıntısı var illa emecek 2 yaşına kadar.. diyorum benim olsan kesin ölürdün sen.. ben iyiyim böyle :))

Kizlar benim dişlerimin arasi acilmaya basladi birbirine bitisik düzgün dişlerim vardı aynaya her bakisimda araliklarinin biraz daha acildigini farkediyorum. Baya gozle gorulur araliklar olustu. Neden olabilir ki basina gelen var mi? Disciye gitsem nasil olsa tedavi edemez napsam bilemedim

İşte benim öğrenmem bayaaa bir zamanımı aldı ama şimdi öğrendim büyük başarı

Diş etlerin çekilmiş olabilir canım. Dişçiye git bence. Bir öneride bulunur illaki.

Canım edebilir belki git bence.. geçmiş olsun çok

Kizlar isme sonunda karar vermistik esim Alp ismine ek olarak Mete de olsun diye onerdi ben de sevdim kabul ettim. Kapi susunu de Alp Mete diye ayarladik dun yaptirdik. Bugun Alp Mete cok agir oldu sanki Kerem mi koysak sadece dedi,ki ben Kerem ismini en basta onermistim esim begenmemisti ben de susu yaptirdik artik vazgecmeyelim diyorum ama benim de aklima düştü. Napsak ki, sizce bu isimlerden hangisi guzel? Iki isim olacaksa nasil bi kombin olmali? Beynimiz durdu bu isim konusunda

Mete ismi bence daha güzel ama siz bilirsiniz canim

Canım öncelikle kapı süsünü boşver. Kapı süsü yaptırdık diye adını değiştiremedik yavrum mu diyceksiniz çocuğa içine sinen neyse onu seç kapı süsü hallolur bence kerem güzel. Ben de çok istedim eşim kabul etmemişti. Doğumda göbek adı soruyormuş hemşireler onlara kerem dicem alp de güzel ama alp mete söylemesi zor sanki. Ama birini kullanacaksanız günlük hayatta güzel. İsim işi çok zor valla allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…