- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.401
Alp mete yerine mete alp daha güzel geliyor bence kulağa.Hatta bi akrabamızın bebişinin adı mete alp:)Kizlar isme sonunda karar vermistik esim Alp ismine ek olarak Mete de olsun diye onerdi ben de sevdim kabul ettim. Kapi susunu de Alp Mete diye ayarladik dun yaptirdik. Bugun Alp Mete cok agir oldu sanki Kerem mi koysak sadece dedi,ki ben Kerem ismini en basta onermistim esim begenmemistiben de susu yaptirdik artik vazgecmeyelim diyorum ama benim de aklima düştü. Napsak ki, sizce bu isimlerden hangisi guzel? Iki isim olacaksa nasil bi kombin olmali? Beynimiz durdu bu isim konusunda
Bebegin basi asagida olunca ve bebek asagiya dogru indiginde ben de oyle hissediyorum canim sonra bebis pozisyon degistirince geciyodu, ama senin durumun riskli bence biraz devam ederse doktoruna sor. Ciddi bi durum degildir insallah gecer dinlenince.Kızlar afedersiniz ama popomda baskı hissediyorum öğlenden beri.Yatarken de oluyor. Kalkınca da tariflerinizden anladığım kadarıyla çatı ağrısı yaşıyorum. Zor yürüyorum. Bu baskı hissi normal midir? Önceden çok ayakta kalıp yorulduğumda olurdu sadece.
Benimki bir aydır aşağıda duruyor canım öyle. Onun için de aramaya çekindim açıkcası pazar günü bu saatteBebegin basi asagida olunca ve bebek asagiya dogru indiginde ben de oyle hissediyorum canim sonra bebis pozisyon degistirince geciyodu, ama senin durumun riskli bence biraz devam ederse doktoruna sor. Ciddi bi durum degildir insallah gecer dinlenince.
Canim karistirdin herhalde bende sorun yok. Olsa da 3. Cocugum biraz tecrubem var :))
Dun biri kan glmiş demişti sen deglmydın oCanim karistirdin herhalde bende sorun yok. Olsa da 3. Cocugum biraz tecrubem var :))
Kerem güzel bnceKizlar isme sonunda karar vermistik esim Alp ismine ek olarak Mete de olsun diye onerdi ben de sevdim kabul ettim. Kapi susunu de Alp Mete diye ayarladik dun yaptirdik. Bugun Alp Mete cok agir oldu sanki Kerem mi koysak sadece dedi,ki ben Kerem ismini en basta onermistim esim begenmemistiben de susu yaptirdik artik vazgecmeyelim diyorum ama benim de aklima düştü. Napsak ki, sizce bu isimlerden hangisi guzel? Iki isim olacaksa nasil bi kombin olmali? Beynimiz durdu bu isim konusunda
Kızlar afedersiniz ama popomda baskı hissediyorum öğlenden beri.Yatarken de oluyor. Kalkınca da tariflerinizden anladığım kadarıyla çatı ağrısı yaşıyorum. Zor yürüyorum. Bu baskı hissi normal midir? Önceden çok ayakta kalıp yorulduğumda olurdu sadece.
Benimki bir aydır aşağıda duruyor canım öyle. Onun için de aramaya çekindim açıkcası pazar günü bu saattegündüz de aradım tahliller için. Normaldir heralde. Yorulunca da aynı böyle oluyordu bilemedim ki
Sağol canım geceki gidişata göre sabahtan giderim olmazsa. Teşekkür ederim.Canımm seni korkutmak istemem ama bana da öyle gittim doktora NST bağladılar sancı 35 e çıkmıştı düzenli doğum sancıların başlamış demişti hemen serum iğne vermişti. Ki senin de benim gibi erken doğum risk var.Yarın erkenden bir git doktora ne olur ne olmaz..
Ahhh bu tatlı canavarların ne acelesi var bilmiyorumm
Ben almadım da acaba önceden krem kullanmaya başlasam yara olmaz mi ki diye düşündüm de gene de olur mu. Yoksa almalı mıyım illaBende alacağım inşallah. Çantamız hazır gibi zaten hurç yaptım ne olur ne olmaz diye boyna yokluyor zaten benim fındığım =)
Göğüs kalkanı aldınız mı..Ben aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı.Sürekli nemli bıraktığı için yara olmuyormuş.Ben oğlum da hep kremler kullandım ağlaya ağlaya emzirdim hep yara oldu.
Konuya tam hakim değilim ama anladığım kadarıyla çevreyle ilgili bir konu konuşuluyor. Bu ara bende bir durumdan muzdaribim. Çevremde kimi insanlar var başka zaman kendi hamileliklerinde çok pimpirikli hastalık derecesinde hem de. Ama konu başkasının hamileliğine gelince kız 1 ay sonra doğum yapacak korkusu vardır anlatmıyim demek yerine şeker hastalığımi duyduğundan beri bir arkadaşının da şekerin hiç sıkıntı çıkarmadığı ama doğum esnasında çocuklarını ksybettigini anlatıp duruyor. Her defasında aglamaktan beter duruma geliyorum kendi kendime içimde korkuyorum dışarı farkettirmesem de. Eşimin akrabası diye de saygımdan sustum birkaç kere en sonunda geçenlerde dayanamadım eşime dedim çok sinirlendi bir daha böyle bir şey yaparsa direk bana de ben yapacağımı bilirim dedi. O günden beri kişiyle yan yana gelmemeye çalışıyorum. Kötü düşünmiyim onun yapmak istediğini yapmıym diyorum iyi dusuneyim diyorum ama aklıma hep takılıyor aslında. Çok korkuyor ve üzülüyorum kızlar. Şimdi anlatırken bile çok kötü oldum ağlıyorum dayanamadım gene aklıma gelinceAynen canım.. yok ben anlatmıyorum artık derdimi de kimseye.. valla insanlar sadece kendini düşünür olmuş kimsenin seni dinlediği bile olmuyor.. o yüzdennn kendine takıl hayatını yaşa... bu elalem ne der lafı yüzünden oluyor çoğu saçmalıl.. elalem kimse benim gözümde
Canım benimde aynı ve daha yeni yeni başladı bu durum. Bazen ağrı yapmıyor da değil ne yapacağımı bende bilmiyorumKizlar benim dişlerimin arasi acilmaya basladibirbirine bitisik düzgün dişlerim vardı aynaya her bakisimda araliklarinin biraz daha acildigini farkediyorum. Baya gozle gorulur araliklar olustu. Neden olabilir ki basina gelen var mi? Disciye gitsem nasil olsa tedavi edemez napsam bilemedim
Uzun süre aynı aralıklarla minik minik atıyor karnın canım. Tekme gibi güçlü değil ufacık ufacık atıyor:)Nasil anliyorsunuz hickirdigini ? Ben anlamiyorum hickiriyosa da
Bende öyle yapmıştım canımNeyse artık böyle böyle ogrencez napalim :)
Konuya tam hakim değilim ama anladığım kadarıyla çevreyle ilgili bir konu konuşuluyor. Bu ara bende bir durumdan muzdaribim. Çevremde kimi insanlar var başka zaman kendi hamileliklerinde çok pimpirikli hastalık derecesinde hem de. Ama konu başkasının hamileliğine gelince kız 1 ay sonra doğum yapacak korkusu vardır anlatmıyim demek yerine şeker hastalığımi duyduğundan beri bir arkadaşının da şekerin hiç sıkıntı çıkarmadığı ama doğum esnasında çocuklarını ksybettigini anlatıp duruyor. Her defasında aglamaktan beter duruma geliyorum kendi kendime içimde korkuyorum dışarı farkettirmesem de. Eşimin akrabası diye de saygımdan sustum birkaç kere en sonunda geçenlerde dayanamadım eşime dedim çok sinirlendi bir daha böyle bir şey yaparsa direk bana de ben yapacağımı bilirim dedi. O günden beri kişiyle yan yana gelmemeye çalışıyorum. Kötü düşünmiyim onun yapmak istediğini yapmıym diyorum iyi dusuneyim diyorum ama aklıma hep takılıyor aslında. Çok korkuyor ve üzülüyorum kızlar. Şimdi anlatırken bile çok kötü oldum ağlıyorum dayanamadım gene aklıma gelince
Sağol canım geceki gidişata göre sabahtan giderim olmazsa. Teşekkür ederim.
İnşallah geçer de gerek kalmaz
hmmm benim kızımda arasıra hıçkırıyor o zamanUzun süre aynı aralıklarla minik minik atıyor karnın canım. Tekme gibi güçlü değil ufacık ufacık atıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?