temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Alp mete yerine mete alp daha güzel geliyor bence kulağa.Hatta bi akrabamızın bebişinin adı mete alp:)

Kızlar afedersiniz ama popomda baskı hissediyorum öğlenden beri. Yatarken de oluyor. Kalkınca da tariflerinizden anladığım kadarıyla çatı ağrısı yaşıyorum. Zor yürüyorum. Bu baskı hissi normal midir? Önceden çok ayakta kalıp yorulduğumda olurdu sadece.

Bebegin basi asagida olunca ve bebek asagiya dogru indiginde ben de oyle hissediyorum canim sonra bebis pozisyon degistirince geciyodu, ama senin durumun riskli bence biraz devam ederse doktoruna sor. Ciddi bi durum degildir insallah gecer dinlenince.

Benimki bir aydır aşağıda duruyor canım öyle. Onun için de aramaya çekindim açıkcası pazar günü bu saatte gündüz de aradım tahliller için. Normaldir heralde. Yorulunca da aynı böyle oluyordu bilemedim ki

Kerem güzel bnce

Canımm seni korkutmak istemem ama bana da öyle gittim doktora NST bağladılar sancı 35 e çıkmıştı düzenli doğum sancıların başlamış demişti hemen serum iğne vermişti. Ki senin de benim gibi erken doğum risk var.Yarın erkenden bir git doktora ne olur ne olmaz..

Ahhh bu tatlı canavarların ne acelesi var bilmiyorumm

Sağol canım geceki gidişata göre sabahtan giderim olmazsa. Teşekkür ederim.
İnşallah geçer de gerek kalmaz

Ben almadım da acaba önceden krem kullanmaya başlasam yara olmaz mi ki diye düşündüm de gene de olur mu. Yoksa almalı mıyım illa

Bende öyle yapmıştım canım Neyse artık böyle böyle ogrencez napalim :)

Konuya tam hakim değilim ama anladığım kadarıyla çevreyle ilgili bir konu konuşuluyor. Bu ara bende bir durumdan muzdaribim. Çevremde kimi insanlar var başka zaman kendi hamileliklerinde çok pimpirikli hastalık derecesinde hem de. Ama konu başkasının hamileliğine gelince kız 1 ay sonra doğum yapacak korkusu vardır anlatmıyim demek yerine şeker hastalığımi duyduğundan beri bir arkadaşının da şekerin hiç sıkıntı çıkarmadığı ama doğum esnasında çocuklarını ksybettigini anlatıp duruyor. Her defasında aglamaktan beter duruma geliyorum kendi kendime içimde korkuyorum dışarı farkettirmesem de. Eşimin akrabası diye de saygımdan sustum birkaç kere en sonunda geçenlerde dayanamadım eşime dedim çok sinirlendi bir daha böyle bir şey yaparsa direk bana de ben yapacağımı bilirim dedi. O günden beri kişiyle yan yana gelmemeye çalışıyorum. Kötü düşünmiyim onun yapmak istediğini yapmıym diyorum iyi dusuneyim diyorum ama aklıma hep takılıyor aslında. Çok korkuyor ve üzülüyorum kızlar. Şimdi anlatırken bile çok kötü oldum ağlıyorum dayanamadım gene aklıma gelince

Canım benimde aynı ve daha yeni yeni başladı bu durum. Bazen ağrı yapmıyor da değil ne yapacağımı bende bilmiyorum

Ne çenesiz insanlar var yaa.. canım sende diyeceksin ki lütfen anlatma istemiyorum olumsuz örnekleri.. ha baktın devam etti o odadan çık.. kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok ne demekmiş.. sen üzüleceğine o üzülsün.. ayrıca şeker için korkma.. ablamında şekeri çıktı hamileliğinde hatta o insülin kullandı.. şimdi kızımız 2 yaşında.. sorunda olmadı şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…