- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.421
maşallah paşaya :) bende sag tarafımda ayak hıssedıyorum arada bı ıyice cıkıntı oluyoryerim
Çoook zevkli canım benim plesenta önde daha az belli olur deniyor ama öyle bi belli ki kaç haftadır karnım dalgalaniyor dengemi bozuyor resmen bu kadar harekete tabi kilo almazsın diyorum kızıma :)
Evet yaaa.. maşallah kuzuyaa.. dışardan belli olduğunda komik oluyor kalabalıksa özellikle bir anda gözler karnımda oluyor :))
Lazer tavsiye edermsnz kızlar can yakıyomu bnde doğumdan snra yaptrmayı dusunuyomda genital bolgemi
Nasılsınız kızlar bir kaçgündür sürekli yoklayan ve canımı yakan sırt ağrılarım var sağ sırtımdan geliyo sağ göğsümün altına doğru ağrı saplanıyo ve can yakıyo evde iken çok hissetmiyorum iş yerinde dayanılmayacak gibi oluyo böyle bir problem yaşayan var mı aranızda
Inşallah benimde bir sıkıntım çıkmaz ama insan düşünmeden edemiyor işte.Ne çenesiz insanlar var yaa.. canım sende diyeceksin ki lütfen anlatma istemiyorum olumsuz örnekleri.. ha baktın devam etti o odadan çık.. kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok ne demekmiş.. sen üzüleceğine o üzülsün.. ayrıca şeker için korkma.. ablamında şekeri çıktı hamileliğinde hatta o insülin kullandı.. şimdi kızımız 2 yaşında.. sorunda olmadı şükür..
canım okurken ben bile kötü oldum. nasıl bir insan bu, sana bunları nasıl söyleyebilir. sen düşünme sakın böyle şeyler, her kadın gebelik süreci farklı geçiyor, doğum süreci de öyle, bünyeden bünyeye değişir. bebeğin sağlık durumu da çok önemli, bebeğin bütün değerleri normalse endişe edecek birşey yok. sen bebeğinin sağlıkla geleceğini düşün, onu kucağına aldığında sana vereceği o sıcaklığı düşün, başka birşeye yoğunlaşma. hatta mümkünse kimseyle görüşme doğuma kadar. belli ki seni çekemeyen biri bunları söyleyen, ya da çok cahil biri ağzından çıkanı kullakları duymuyor. iyi tutmuşsun kendini, ben çok fena bozardımKonuya tam hakim değilim ama anladığım kadarıyla çevreyle ilgili bir konu konuşuluyor. Bu ara bende bir durumdan muzdaribim. Çevremde kimi insanlar var başka zaman kendi hamileliklerinde çok pimpirikli hastalık derecesinde hem de. Ama konu başkasının hamileliğine gelince kız 1 ay sonra doğum yapacak korkusu vardır anlatmıyim demek yerine şeker hastalığımi duyduğundan beri bir arkadaşının da şekerin hiç sıkıntı çıkarmadığı ama doğum esnasında çocuklarını ksybettigini anlatıp duruyor. Her defasında aglamaktan beter duruma geliyorum kendi kendime içimde korkuyorum dışarı farkettirmesem de. Eşimin akrabası diye de saygımdan sustum birkaç kere en sonunda geçenlerde dayanamadım eşime dedim çok sinirlendi bir daha böyle bir şey yaparsa direk bana de ben yapacağımı bilirim dedi. O günden beri kişiyle yan yana gelmemeye çalışıyorum. Kötü düşünmiyim onun yapmak istediğini yapmıym diyorum iyi dusuneyim diyorum ama aklıma hep takılıyor aslında. Çok korkuyor ve üzülüyorum kızlar. Şimdi anlatırken bile çok kötü oldum ağlıyorum dayanamadım gene aklıma gelince
ben agdaya devam edıyorum cnm. tarıhı tutturabılırsem son ayda gıdıcem dogumdan once.jılet krem vs cok zorlar bnı hem cabuk cıkıyor hem ugrasması var bu gobekleYa kizlar dogum belirtileri konusmaya basladik benimde bir sorum olacak ozellikle doguma giderken vajinal temizligi nasil yapmayi dusunuyorsunuz ??Ben gobus buyudugunden beri bunu dusunuyorum ne kullansak uygun olur ki yaa fikri olan varmı??
Ne kadar garip yaaa annelik. Benim bıdıklıkta durmaz ama perşembe cumaları durulur bu seferde evhamdan uyku basmıyor. Hadi annem hadi kımılda diye :):):)Aynen canim ben de hep onu dusunuyorum böyle kipir kipir cok guzel :)
Ben de bu gece ilk defa deliksiz uyudum hic kipirti hissetmedim normalde surekli saat basi uyanırken simdi daha yeni uyaniyorum ama deliksiz uyuduguma sevinemedim acaba bisey mi oldu diye tedirginim. Doktor kontrolune gidicez bakalim insallah her sey yolundadir. Normalde gece uyutmazdi bu gece sesi cikmadi nedense.
Biz daha isim bulamadik. Iki isim arasinda bile kalamadik
Artık bende sabrimin taştığı yerdeyim ve gorusmeme kararı aldım canım. Gerçekten böyle insanlar işte insan ne diyeceğini bilemiyorcanım okurken ben bile kötü oldum. nasıl bir insan bu, sana bunları nasıl söyleyebilir. sen düşünme sakın böyle şeyler, her kadın gebelik süreci farklı geçiyor, doğum süreci de öyle, bünyeden bünyeye değişir. bebeğin sağlık durumu da çok önemli, bebeğin bütün değerleri normalse endişe edecek birşey yok. sen bebeğinin sağlıkla geleceğini düşün, onu kucağına aldığında sana vereceği o sıcaklığı düşün, başka birşeye yoğunlaşma. hatta mümkünse kimseyle görüşme doğuma kadar. belli ki seni çekemeyen biri bunları söyleyen, ya da çok cahil biri ağzından çıkanı kullakları duymuyor. iyi tutmuşsun kendini, ben çok fena bozardım
Canm genital bölge için kullncm çok can yakar mı oÇok tşkler kızlar
Phılıps Lumea yı kesinlikle tavsiye ederim.
Evde pratik kendin kullan.
Ayyy nasıl faydalı oldu bu yazdıklarınız anlatamam. Dün haftasonu kendimi yordum sanırım. Kasıklarımda hafif ağrı var özellikle yürürken daha belirgin. Birde bebişte stres yapıp sağ tarafımda küçük küçük tepecikler oluşturdusık sık hemen attım kendimi yatağa 2 3 saat istirahat ettim. Oturunca birşeyim yok ama ayağa kalkınca hafif hafif ağrım oluyor. Yalnızımda evde kimse yoktu hareketlide maşallah dediğiniz gibi kanama da yok. Şimdi rahat bir nefes alabilirim. Çok şükür. Ama 2-3 gün kendimi yormamaya çalışacağım.Aynı ağrılar bende 10 gündür var beredeyse doktor aşırı şiddetli olmadıkça normal dedi ztn nst de sancı çıktı bende ama hafifmiş önemsiz dedi doktor ona da. Sanırım bu haftalarda böyle oluyor. Bebek iyice büyüyüp baskı yapıyor. Kanama su gelmesi bebek hateketlerinde belirgin azlık kasılma olmadıkça sıkıntı olmaz Allahın izni ile. Kontrol zmnına kadar beklersin. Baktın dayanılıcak gibi değil ozmn acil gidersin cnm. Sıkma canını bebişin büyüyor
Canım o sana bunları anlatırken patavatsız olmuyorsa sen cevap verince olmazsın. Cevabını ver bir daha üzemesin seni. Bazıları cahilliğinden yapıyor. Benim bir arkadaşım da hastaneden çıkıp eve geldiğim gün yaptı benzer birşey. Acaba bu ciğer iğneleri çocuğun erken gelişimini sağlayınca erken doğumu da tetiklermi diye bana sorduKonuya tam hakim değilim ama anladığım kadarıyla çevreyle ilgili bir konu konuşuluyor. Bu ara bende bir durumdan muzdaribim. Çevremde kimi insanlar var başka zaman kendi hamileliklerinde çok pimpirikli hastalık derecesinde hem de. Ama konu başkasının hamileliğine gelince kız 1 ay sonra doğum yapacak korkusu vardır anlatmıyim demek yerine şeker hastalığımi duyduğundan beri bir arkadaşının da şekerin hiç sıkıntı çıkarmadığı ama doğum esnasında çocuklarını ksybettigini anlatıp duruyor. Her defasında aglamaktan beter duruma geliyorum kendi kendime içimde korkuyorum dışarı farkettirmesem de. Eşimin akrabası diye de saygımdan sustum birkaç kere en sonunda geçenlerde dayanamadım eşime dedim çok sinirlendi bir daha böyle bir şey yaparsa direk bana de ben yapacağımı bilirim dedi. O günden beri kişiyle yan yana gelmemeye çalışıyorum. Kötü düşünmiyim onun yapmak istediğini yapmıym diyorum iyi dusuneyim diyorum ama aklıma hep takılıyor aslında. Çok korkuyor ve üzülüyorum kızlar. Şimdi anlatırken bile çok kötü oldum ağlıyorum dayanamadım gene aklıma gelince
Allah korusun ben ilk çocuğuma 3 aylık hamileyken şirketle beraber topluca zehirlendik. Gece yarısı herkes 2de kusmaya başlamış. Tabi bende eşime bak görüyonmu hamilelik kusması böyle oluyor demek uykudan uyandırıyor dedim. Cahillik işte yattım uyudum 2 gün sonra iş başında herkes meğer zehirlenmiş. Hemen dr aradım muayeneye gittik birşey olmadı Allaha şükür.Canım ama biz ankaradayız deniz kenarı değil ki zaten satılanlar ne kadar taze meçhul oyüzdrn birazda panikledim, sütlü tatlı bir dilim yedim,full sütten kreması yapılmış bir kadayıflı tatlıydı,inşallah bişey olmazbişey olursada serum yeterli olur dimi çocuğa etkisi olurmu diye korkuyorum
Valla benimde eşim yaptı. Dedim şimdi bana ilerde sana dünya hali ne olacağımız belli değil:):)Benim de aklıma gelmedi değil aynayla da çok zorlandım çünkü. ama zaten arkadaş gibiyiz aylardır. Onu da istersem sonra beraber oje sürmeye başlar mıyız die korktum
1den 5e kadarnumaralı. 3-4 de yapıyordum ben cok acı değilde anlık igne batması gibi oluyodu.Canm genital bölge için kullncm çok can yakar mı o
her isim kendıne ozgu guzel ya keremı bende cok ıstedım ama eşimin kuzenının adı oldugu ıcın elemek zorunda kaldık. alpte arkadas koydu dıye kaldı sızın ıcınıze sınen hangısıyse o olsun bnce.Kizlar isme sonunda karar vermistik esim Alp ismine ek olarak Mete de olsun diye onerdi ben de sevdim kabul ettim. Kapi susunu de Alp Mete diye ayarladik dun yaptirdik. Bugun Alp Mete cok agir oldu sanki Kerem mi koysak sadece dedi,ki ben Kerem ismini en basta onermistim esim begenmemistiben de susu yaptirdik artik vazgecmeyelim diyorum ama benim de aklima düştü. Napsak ki, sizce bu isimlerden hangisi guzel? Iki isim olacaksa nasil bi kombin olmali? Beynimiz durdu bu isim konusunda
ne gereksız ınsanlar var ya. gercekten haddını de bılmıyor bazıları.bnmde guatr hastalıgım var banada ne hıkayeler anlatıldı hıc dusunme onları. her hamılelık bır değil canım her seker hastalıgıda bır degıl benım arkadasımda ınsulın kullandı hamılelıgınde sekerı aşırı yuksektı hıc sorunu olmadan da normal dogumunu yaptı smdı ıkıncıye hamıle yıne seker ılacı kullanıyor hıcbır sorunu da yok cok sukur.sen sen ol kımseye kulak asma ıyı yada kotu orneklerde kendını onların yerıne koyma. hıcbırımızın cok saglıklı veya cok kotu dogumları olup olmayacagının garantısı yok. allah yardımcımız olsun. kendını de bebegını de uzme hıc bos ınsanlar yuzunden.Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı..sen bebegını kucagına alacagın guzel gunlerı dusun hamılelıgının son zamanlarının tadını cıkarKonuya tam hakim değilim ama anladığım kadarıyla çevreyle ilgili bir konu konuşuluyor. Bu ara bende bir durumdan muzdaribim. Çevremde kimi insanlar var başka zaman kendi hamileliklerinde çok pimpirikli hastalık derecesinde hem de. Ama konu başkasının hamileliğine gelince kız 1 ay sonra doğum yapacak korkusu vardır anlatmıyim demek yerine şeker hastalığımi duyduğundan beri bir arkadaşının da şekerin hiç sıkıntı çıkarmadığı ama doğum esnasında çocuklarını ksybettigini anlatıp duruyor. Her defasında aglamaktan beter duruma geliyorum kendi kendime içimde korkuyorum dışarı farkettirmesem de. Eşimin akrabası diye de saygımdan sustum birkaç kere en sonunda geçenlerde dayanamadım eşime dedim çok sinirlendi bir daha böyle bir şey yaparsa direk bana de ben yapacağımı bilirim dedi. O günden beri kişiyle yan yana gelmemeye çalışıyorum. Kötü düşünmiyim onun yapmak istediğini yapmıym diyorum iyi dusuneyim diyorum ama aklıma hep takılıyor aslında. Çok korkuyor ve üzülüyorum kızlar. Şimdi anlatırken bile çok kötü oldum ağlıyorum dayanamadım gene aklıma gelince
Tesekr ederim canm ben bunu doğum sonrası bi iyice dusuneyim sürekli jilet yaptgm için canm çok ynar die korkmustum canm1den 5e kadarnumaralı. 3-4 de yapıyordum ben cok acı değilde anlık igne batması gibi oluyodu.
Ama çok çok iyi bi ürün. Her kadının evinde kesinlikle olmalı.
Her türlü sorunu sorabilirsin cevaplarım.
Hamilelikten önce 2-3 kez kullandım. Hala etkisi sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?