temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

maşallah paşaya :) bende sag tarafımda ayak hıssedıyorum arada bı ıyice cıkıntı oluyor yerim

Çoook zevkli canım benim plesenta önde daha az belli olur deniyor ama öyle bi belli ki kaç haftadır karnım dalgalaniyor dengemi bozuyor resmen bu kadar harekete tabi kilo almazsın diyorum kızıma :)

Evet yaaa.. maşallah kuzuyaa.. dışardan belli olduğunda komik oluyor kalabalıksa özellikle bir anda gözler karnımda oluyor :))

Çok tşkler kızlar

Lazer tavsiye edermsnz kızlar can yakıyomu bnde doğumdan snra yaptrmayı dusunuyomda genital bolgemi

Phılıps Lumea yı kesinlikle tavsiye ederim.
Evde pratik kendin kullan.

tam anlamıyla şuan bende böyleyim.. evde dışarda sorunum yok yani çok hissetmedim.. ama işyerinde sırtıma ciddi ağrılar saplanıyor..

Inşallah benimde bir sıkıntım çıkmaz ama insan düşünmeden edemiyor işte.

Çatı ağrısı yaşayanlara bir sorun var. Bu ağrı kalçada mi oluyor yoksa ön bölgede bir yerimiz mi ağrır. Yani ben kalça ağrısı epeydir çekiyorum da çatı ağrısı o mu ben afedersiniz ben ön bölgede bir yer sanıyorum da

canım okurken ben bile kötü oldum. nasıl bir insan bu, sana bunları nasıl söyleyebilir. sen düşünme sakın böyle şeyler, her kadın gebelik süreci farklı geçiyor, doğum süreci de öyle, bünyeden bünyeye değişir. bebeğin sağlık durumu da çok önemli, bebeğin bütün değerleri normalse endişe edecek birşey yok. sen bebeğinin sağlıkla geleceğini düşün, onu kucağına aldığında sana vereceği o sıcaklığı düşün, başka birşeye yoğunlaşma. hatta mümkünse kimseyle görüşme doğuma kadar. belli ki seni çekemeyen biri bunları söyleyen, ya da çok cahil biri ağzından çıkanı kullakları duymuyor. iyi tutmuşsun kendini, ben çok fena bozardım

Ya kizlar dogum belirtileri konusmaya basladik benimde bir sorum olacak ozellikle doguma giderken vajinal temizligi nasil yapmayi dusunuyorsunuz ?? Ben gobus buyudugunden beri bunu dusunuyorum ne kullansak uygun olur ki yaa fikri olan varmı??
ben agdaya devam edıyorum cnm. tarıhı tutturabılırsem son ayda gıdıcem dogumdan once.jılet krem vs cok zorlar bnı hem cabuk cıkıyor hem ugrasması var bu gobekle dogumu atlatayım lazere baslıcam ya valla ugrasılmıyor

Ne kadar garip yaaa annelik. Benim bıdıklıkta durmaz ama perşembe cumaları durulur bu seferde evhamdan uyku basmıyor. Hadi annem hadi kımılda diye :):):)

Artık bende sabrimin taştığı yerdeyim ve gorusmeme kararı aldım canım. Gerçekten böyle insanlar işte insan ne diyeceğini bilemiyor

Oğlum dün çok yaramazlık yaptı sabah 5ti hala hiç durmadı kıpır kıpır çok yordu beni. Sağa dön sola dön neden uyumadi acaba. Anladım ki şimdiden uyutmaya çare bulamadiysam doğduğunda baya işim var benim :) Çok yaramaz olacak çok. Ne demek daha şimdiden anneyi uyutmak. Babası yoktu dün gece heralde onu hissetti diyorum normalde kıpır kipirken babasının elini koyunca duruverir. Diyor rum hatta bu çocuğu ben sakinlestiremicem o iş sende gibi diye

Ayyy nasıl faydalı oldu bu yazdıklarınız anlatamam. Dün haftasonu kendimi yordum sanırım. Kasıklarımda hafif ağrı var özellikle yürürken daha belirgin. Birde bebişte stres yapıp sağ tarafımda küçük küçük tepecikler oluşturdusık sık hemen attım kendimi yatağa 2 3 saat istirahat ettim. Oturunca birşeyim yok ama ayağa kalkınca hafif hafif ağrım oluyor. Yalnızımda evde kimse yoktu hareketlide maşallah dediğiniz gibi kanama da yok. Şimdi rahat bir nefes alabilirim. Çok şükür. Ama 2-3 gün kendimi yormamaya çalışacağım.

Canım o sana bunları anlatırken patavatsız olmuyorsa sen cevap verince olmazsın. Cevabını ver bir daha üzemesin seni. Bazıları cahilliğinden yapıyor. Benim bir arkadaşım da hastaneden çıkıp eve geldiğim gün yaptı benzer birşey. Acaba bu ciğer iğneleri çocuğun erken gelişimini sağlayınca erken doğumu da tetiklermi diye bana sordu zaten bütün korkumuz o yani hastanede o yüzden yatmışım fikir yürütmenin sırası mı :) ben de dedim bana stres yasak böyle değerlendirmelerinizi ben yokken yapın. Ben aklıma takıyorum düşünüyorum sonra dedim sonra sustu pişman değilim olumsuz konuşanları da susturuyorum hep önemli olan sensin. Hiç korkma şekerden de herşey kontrol altında. İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişine

Gece dinlenince geçti canım şuan iyiyim. Daha cuma acil doktora gittik cts pzr da rapor tahlil falan için hastaneye gittik çok yoruldum. Önemli birşey olursa yine giderim ama dinlenmek iyi geldi şimdilik sağol tatlım sweetwitch01

Allah korusun ben ilk çocuğuma 3 aylık hamileyken şirketle beraber topluca zehirlendik. Gece yarısı herkes 2de kusmaya başlamış. Tabi bende eşime bak görüyonmu hamilelik kusması böyle oluyor demek uykudan uyandırıyor dedim. Cahillik işte yattım uyudum 2 gün sonra iş başında herkes meğer zehirlenmiş. Hemen dr aradım muayeneye gittik birşey olmadı Allaha şükür.

Canm genital bölge için kullncm çok can yakar mı o
1den 5e kadarnumaralı. 3-4 de yapıyordum ben cok acı değilde anlık igne batması gibi oluyodu.
Ama çok çok iyi bi ürün. Her kadının evinde kesinlikle olmalı.
Her türlü sorunu sorabilirsin cevaplarım.
Hamilelikten önce 2-3 kez kullandım. Hala etkisi sürüyor.

her isim kendıne ozgu guzel ya keremı bende cok ıstedım ama eşimin kuzenının adı oldugu ıcın elemek zorunda kaldık. alpte arkadas koydu dıye kaldı sızın ıcınıze sınen hangısıyse o olsun bnce.

ne gereksız ınsanlar var ya. gercekten haddını de bılmıyor bazıları.bnmde guatr hastalıgım var banada ne hıkayeler anlatıldı hıc dusunme onları. her hamılelık bır değil canım her seker hastalıgıda bır degıl benım arkadasımda ınsulın kullandı hamılelıgınde sekerı aşırı yuksektı hıc sorunu olmadan da normal dogumunu yaptı smdı ıkıncıye hamıle yıne seker ılacı kullanıyor hıcbır sorunu da yok cok sukur.sen sen ol kımseye kulak asma ıyı yada kotu orneklerde kendını onların yerıne koyma. hıcbırımızın cok saglıklı veya cok kotu dogumları olup olmayacagının garantısı yok. allah yardımcımız olsun. kendını de bebegını de uzme hıc bos ınsanlar yuzunden.Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı..sen bebegını kucagına alacagın guzel gunlerı dusun hamılelıgının son zamanlarının tadını cıkar

Tesekr ederim canm ben bunu doğum sonrası bi iyice dusuneyim sürekli jilet yaptgm için canm çok ynar die korkmustum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…