- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.441
Gece dinlenince geçti canım şuan iyiyim. Daha cuma acil doktora gittik cts pzr da rapor tahlil falan için hastaneye gittik çok yoruldum. Önemli birşey olursa yine giderim ama dinlenmek iyi geldi şimdilik sağol tatlımsweetwitch01
Karar sizin ismiyle gelir bebek içinden hangisi geliyorsa o olsun. Bende oğluma Ahmet Mete koyacaktım 2 isme sıcak bakmadığıma Mete olacak inşallah. Göbek ismi Ahmet yapacağızm. Okulda kimi ahmet diyecek biz Mete diyeceğiz iki isme hiç sıcak bakamadım ben.Kizlar isme sonunda karar vermistik esim Alp ismine ek olarak Mete de olsun diye onerdi ben de sevdim kabul ettim. Kapi susunu de Alp Mete diye ayarladik dun yaptirdik. Bugun Alp Mete cok agir oldu sanki Kerem mi koysak sadece dedi,ki ben Kerem ismini en basta onermistim esim begenmemistiben de susu yaptirdik artik vazgecmeyelim diyorum ama benim de aklima düştü. Napsak ki, sizce bu isimlerden hangisi guzel? Iki isim olacaksa nasil bi kombin olmali? Beynimiz durdu bu isim konusunda
Hayır asla öyle cok can yakıcı durum yok.Tesekr ederim canm ben bunu doğum sonrası bi iyice dusuneyim sürekli jilet yaptgm için canm çok ynar die korkmustum canm
Negatif konuşanlar banada cok oluyor. Ama mümkün mertebe görüşmemeye yada diyorum hemen sen öyle yaşamışsın herkes öyle yaşamıyor diyip tıkıyorum agsına lafı.ne gereksız ınsanlar var ya. gercekten haddını de bılmıyor bazıları.bnmde guatr hastalıgım var banada ne hıkayeler anlatıldı hıc dusunme onları. her hamılelık bır değil canım her seker hastalıgıda bır degıl benım arkadasımda ınsulın kullandı hamılelıgınde sekerı aşırı yuksektı hıc sorunu olmadan da normal dogumunu yaptı smdı ıkıncıye hamıle yıne seker ılacı kullanıyor hıcbır sorunu da yok cok sukur.sen sen ol kımseye kulak asma ıyı yada kotu orneklerde kendını onların yerıne koyma. hıcbırımızın cok saglıklı veya cok kotu dogumları olup olmayacagının garantısı yok. allah yardımcımız olsun. kendını de bebegını de uzme hıc bos ınsanlar yuzunden.Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı..sen bebegını kucagına alacagın guzel gunlerı dusun hamılelıgının son zamanlarının tadını cıkar
Supermiş bu ozman ya kesnlkle tam benlik bşeymiş çok saol sen demesn bu urun aklıma bile gelmezdi lazere gitmeyi dusunuodum çünki ha bide emzirrken kullanablıoz mu bunu?Hayır asla öyle cok can yakıcı durum yok.
Duşta jiletlen. Çık lazerini yap mis.
Ben hamileliğimin başından beri jiletleniyorum. Çok şükür orman olmuyor.
Ya evde olması cok cok iyi. Güzellik salonuna insan her daim zaman bulamıyor.
Ya çok soru sordm ama nette baktm şimdi 2009 1997 falan tarh degsk olanlar var hangsi iyi tam isim verirsen aklmda bulnsun canmHayır asla öyle cok can yakıcı durum yok.
Duşta jiletlen. Çık lazerini yap mis.
Ben hamileliğimin başından beri jiletleniyorum. Çok şükür orman olmuyor.
Ya evde olması cok cok iyi. Güzellik salonuna insan her daim zaman bulamıyor.
Gerçekten böyle insanları anlamak zor canım. Ki bir de şahsi görsen kendi hamileliğine kendi çocuğu üzerinde hastalık derecesinde pimpirikli biridir. Kıyametler kopar kendi konularında. Ay o değil de şu an bunu yazarken aradı bir an sitede olduğunu düşündümCanım o sana bunları anlatırken patavatsız olmuyorsa sen cevap verince olmazsın. Cevabını ver bir daha üzemesin seni. Bazıları cahilliğinden yapıyor. Benim bir arkadaşım da hastaneden çıkıp eve geldiğim gün yaptı benzer birşey. Acaba bu ciğer iğneleri çocuğun erken gelişimini sağlayınca erken doğumu da tetiklermi diye bana sorduzaten bütün korkumuz o yani hastanede o yüzden yatmışım fikir yürütmenin sırası mı :) ben de dedim bana stres yasak böyle değerlendirmelerinizi ben yokken yapın. Ben aklıma takıyorum düşünüyorum sonra dedim sonra sustu pişman değilim olumsuz konuşanları da susturuyorum hep önemli olan sensin. Hiç korkma şekerden de herşey kontrol altında. İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişine
Haklısın canım teşekkür ederim söylediklerin için:*ne gereksız ınsanlar var ya. gercekten haddını de bılmıyor bazıları.bnmde guatr hastalıgım var banada ne hıkayeler anlatıldı hıc dusunme onları. her hamılelık bır değil canım her seker hastalıgıda bır degıl benım arkadasımda ınsulın kullandı hamılelıgınde sekerı aşırı yuksektı hıc sorunu olmadan da normal dogumunu yaptı smdı ıkıncıye hamıle yıne seker ılacı kullanıyor hıcbır sorunu da yok cok sukur.sen sen ol kımseye kulak asma ıyı yada kotu orneklerde kendını onların yerıne koyma. hıcbırımızın cok saglıklı veya cok kotu dogumları olup olmayacagının garantısı yok. allah yardımcımız olsun. kendını de bebegını de uzme hıc bos ınsanlar yuzunden.Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı..sen bebegını kucagına alacagın guzel gunlerı dusun hamılelıgının son zamanlarının tadını cıkar
Supermiş bu ozman ya kesnlkle tam benlik bşeymiş çok saol sen demesn bu urun aklıma bile gelmezdi lazere gitmeyi dusunuodum çünki ha bide emzirrken kullanablıoz mu bunu?
Ya çok soru sordm ama nette baktm şimdi 2009 1997 falan tarh degsk olanlar var hangsi iyi tam isim verirsen aklmda bulnsun canm
Tesekkur ederim canm mutlaka alcmPhılıps Lumea 2007 diye geciyor.
2009 yeni cıkardılar sanırım.
Emzirirken kısmını bende hatırlamıyorum hiç ama kullanım kulavuzunda illaki bilgilendirme vardır.
Her türlü sorularına cevap veririm ya sorun yok canım
Rica ederim ne demek.Tesekkur ederim canm mutlaka alcm
Günaydın canım :) inşallah herşey yolundadır bebişin de güzel pozlar verir bugün. Doğum konusunda da hakkında hangisi hayırlıysa allah onu nasip etsin. İkisinde de ısrarcı olmamak gerek dediğin gibi. İki sonuca da üzme kendini hayırlı olanı nasip etmiştir allah. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimizeGünaydın kızlar:)
Yarın randevum var. Doğum şeklime karar vercek doktor. Benim plesantam baştan beri aşağıda. Dolayısıyla hep yukarı çıkmasını bekledik. Biraz çıkar gibi olmuş ama yeterli mi değil mi? Normal doğumda sıkıntıya sevep olur mu olmaz mı diye artık nihai bir karar verilecek. Alttan ultrason yapacak doktor. Çok heyecanlıyım. İllaki normal olsun diye tutturmuyorum ama keşke sezeryan olmak zorunda kalmasam. Bir yandan da sezeryan olursam iki haftaya bebeğim kucağımda olacak onun heyecanı var. Ne hissediyorum bilmiyorum. Tek. Bildiğim yarına kadar kafamda bir sürü senaryo olacağı
amin inşallah. çok sabır ve emek işi hamilelik. evlat büyütmek hamilelik ile başlıyor. ruhunla kanınla canınla besliyorsun. herşey güzel olsun diye dua ediyorum hepimiz için.Günaydın canım :) inşallah herşey yolundadır bebişin de güzel pozlar verir bugün. Doğum konusunda da hakkında hangisi hayırlıysa allah onu nasip etsin. İkisinde de ısrarcı olmamak gerek dediğin gibi. İki sonuca da üzme kendini hayırlı olanı nasip etmiştir allah. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Hahah belki de o benimGerçekten böyle insanları anlamak zor canım. Ki bir de şahsi görsen kendi hamileliğine kendi çocuğu üzerinde hastalık derecesinde pimpirikli biridir. Kıyametler kopar kendi konularında. Ay o değil de şu an bunu yazarken aradı bir an sitede olduğunu düşündüm
Ben lazerede gittim ama kararma oldu yaa hala devam ediyor koltuk altimdada kararma olustu o geçti ama bikini bolgesi kaldi yaa ne yapsam kararma duzelir acaba dogum yaklastikca derdine düştümben agdaya devam edıyorum cnm. tarıhı tutturabılırsem son ayda gıdıcem dogumdan once.jılet krem vs cok zorlar bnı hem cabuk cıkıyor hem ugrasması var bu gobekledogumu atlatayım lazere baslıcam ya valla ugrasılmıyor
Canim hic canini sikma tek sanci gelsin acilma olsunda normalde olur ins bebek normal gelmek isterse bir gundede asagi iner ama onun icin ve senin icin hangisi saglikli ise ins o sekilde olurGünaydın kızlar:)
Yarın randevum var. Doğum şeklime karar vercek doktor. Benim plesantam baştan beri aşağıda. Dolayısıyla hep yukarı çıkmasını bekledik. Biraz çıkar gibi olmuş ama yeterli mi değil mi? Normal doğumda sıkıntıya sevep olur mu olmaz mı diye artık nihai bir karar verilecek. Alttan ultrason yapacak doktor. Çok heyecanlıyım. İllaki normal olsun diye tutturmuyorum ama keşke sezeryan olmak zorunda kalmasam. Bir yandan da sezeryan olursam iki haftaya bebeğim kucağımda olacak onun heyecanı var. Ne hissediyorum bilmiyorum. Tek. Bildiğim yarına kadar kafamda bir sürü senaryo olacağı
Günaydın kızlar:)
Kizlar isme sonunda karar vermistik esim Alp ismine ek olarak Mete de olsun diye onerdi ben de sevdim kabul ettim. Kapi susunu de Alp Mete diye ayarladik dun yaptirdik. Bugun Alp Mete cok agir oldu sanki Kerem mi koysak sadece dedi,ki ben Kerem ismini en basta onermistim esim begenmemistiben de susu yaptirdik artik vazgecmeyelim diyorum ama benim de aklima düştü. Napsak ki, sizce bu isimlerden hangisi guzel? Iki isim olacaksa nasil bi kombin olmali? Beynimiz durdu bu isim konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?