temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sevindim canım.. yaramaz olacak senin bu bıdık.. belli oldu :)) iyi olun da ara ara ağrılar olacak tabii..

Karar sizin ismiyle gelir bebek içinden hangisi geliyorsa o olsun. Bende oğluma Ahmet Mete koyacaktım 2 isme sıcak bakmadığıma Mete olacak inşallah. Göbek ismi Ahmet yapacağızm. Okulda kimi ahmet diyecek biz Mete diyeceğiz iki isme hiç sıcak bakamadım ben.

Tesekr ederim canm ben bunu doğum sonrası bi iyice dusuneyim sürekli jilet yaptgm için canm çok ynar die korkmustum canm
Hayır asla öyle cok can yakıcı durum yok.
Duşta jiletlen. Çık lazerini yap mis.
Ben hamileliğimin başından beri jiletleniyorum. Çok şükür orman olmuyor.
Ya evde olması cok cok iyi. Güzellik salonuna insan her daim zaman bulamıyor.

Negatif konuşanlar banada cok oluyor. Ama mümkün mertebe görüşmemeye yada diyorum hemen sen öyle yaşamışsın herkes öyle yaşamıyor diyip tıkıyorum agsına lafı.
Negatif enerji vermede üstümüze yok halk olarak.
Pozitif enerji vermek zor geliyo resmen.

Supermiş bu ozman ya kesnlkle tam benlik bşeymiş çok saol sen demesn bu urun aklıma bile gelmezdi lazere gitmeyi dusunuodum çünki ha bide emzirrken kullanablıoz mu bunu?

Ya çok soru sordm ama nette baktm şimdi 2009 1997 falan tarh degsk olanlar var hangsi iyi tam isim verirsen aklmda bulnsun canm

Gerçekten böyle insanları anlamak zor canım. Ki bir de şahsi görsen kendi hamileliğine kendi çocuğu üzerinde hastalık derecesinde pimpirikli biridir. Kıyametler kopar kendi konularında. Ay o değil de şu an bunu yazarken aradı bir an sitede olduğunu düşündüm

Haklısın canım teşekkür ederim söylediklerin için:*

Supermiş bu ozman ya kesnlkle tam benlik bşeymiş çok saol sen demesn bu urun aklıma bile gelmezdi lazere gitmeyi dusunuodum çünki ha bide emzirrken kullanablıoz mu bunu?

Ya çok soru sordm ama nette baktm şimdi 2009 1997 falan tarh degsk olanlar var hangsi iyi tam isim verirsen aklmda bulnsun canm

Phılıps Lumea 2007 diye geciyor.
2009 yeni cıkardılar sanırım.

Emzirirken kısmını bende hatırlamıyorum hiç ama kullanım kulavuzunda illaki bilgilendirme vardır.
Her türlü sorularına cevap veririm ya sorun yok canım

Günaydın kızlar:)
Yarın randevum var. Doğum şeklime karar vercek doktor. Benim plesantam baştan beri aşağıda. Dolayısıyla hep yukarı çıkmasını bekledik. Biraz çıkar gibi olmuş ama yeterli mi değil mi? Normal doğumda sıkıntıya sevep olur mu olmaz mı diye artık nihai bir karar verilecek. Alttan ultrason yapacak doktor. Çok heyecanlıyım. İllaki normal olsun diye tutturmuyorum ama keşke sezeryan olmak zorunda kalmasam. Bir yandan da sezeryan olursam iki haftaya bebeğim kucağımda olacak onun heyecanı var. Ne hissediyorum bilmiyorum. Tek. Bildiğim yarına kadar kafamda bir sürü senaryo olacağı

Günaydın canım :) inşallah herşey yolundadır bebişin de güzel pozlar verir bugün. Doğum konusunda da hakkında hangisi hayırlıysa allah onu nasip etsin. İkisinde de ısrarcı olmamak gerek dediğin gibi. İki sonuca da üzme kendini hayırlı olanı nasip etmiştir allah. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize

amin inşallah. çok sabır ve emek işi hamilelik. evlat büyütmek hamilelik ile başlıyor. ruhunla kanınla canınla besliyorsun. herşey güzel olsun diye dua ediyorum hepimiz için.

Hahah belki de o benim
Sorma canım benim dediğim de kendi bebeği erken doğdu 36. Hafta ama kuvöze bile girmedi alıp eve geldiler. Gayet sağlıklıydı. Ama üç yaşına geldi hala grip olsa erken doğdu ya çok korkuyoruz diyorlar benim oğlum 29+5 te gelmeye niyetlendi diyor ki bana stres yapma bişey olmaz bizimki de erken doğdu bak verebileceğim en makul tepki

Ben lazerede gittim ama kararma oldu yaa hala devam ediyor koltuk altimdada kararma olustu o geçti ama bikini bolgesi kaldi yaa ne yapsam kararma duzelir acaba dogum yaklastikca derdine düştüm

Canim hic canini sikma tek sanci gelsin acilma olsunda normalde olur ins bebek normal gelmek isterse bir gundede asagi iner ama onun icin ve senin icin hangisi saglikli ise ins o sekilde olur

Canım hangi doğum şekli senin ve bebeğin için sağlıklıysa o olsun. Sezaryen de normal de hiç fark etmez ikinizde sağlıkla çıkın önemli olan o.. doğuk sırasında plasentanın durumu çok önemli tabii.. ama kafanda senaryolar üretme canım :)) strese girme boş yere

alp ide meteyide ayrı ayrı önerdiğimden alp meteyi sevdim ben bence artık değiştirmeyin hadi gözünüz aydın darısı başımıza bi sen vardın sende gittin :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…