- 30 Aralık 2013
- 687
- 626
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.461
Çatı ağrısı yaşayanlara bir sorun var. Bu ağrı kalçada mi oluyor yoksa ön bölgede bir yerimiz mi ağrır. Yani ben kalça ağrısı epeydir çekiyorum da çatı ağrısı o mu ben afedersiniz ben ön bölgede bir yer sanıyorum da
Daha gitmis sayilmam canim ismi yazdirana kadar surekli değiştirip durucaz sanirimalp ide meteyide ayrı ayrı önerdiğimden alp meteyi sevdim benbence artık değiştirmeyin hadi gözünüz aydın darısı başımıza bi sen vardın sende gittin :)))))
Benim ön bölgede ağrı var kalçalarımda olmadı hiçÇatı ağrısı yaşayanlara bir sorun var. Bu ağrı kalçada mi oluyor yoksa ön bölgede bir yerimiz mi ağrır. Yani ben kalça ağrısı epeydir çekiyorum da çatı ağrısı o mu ben afedersiniz ben ön bölgede bir yer sanıyorum da
zaten bızım ınsanımızda var çekememek ınsanların mutluluklarından rahatsız olmak. bende bozuyorum artık sacma sapan konusanıNegatif konuşanlar banada cok oluyor. Ama mümkün mertebe görüşmemeye yada diyorum hemen sen öyle yaşamışsın herkes öyle yaşamıyor diyip tıkıyorum agsına lafı.
Negatif enerji vermede üstümüze yok halk olarak.
Pozitif enerji vermek zor geliyo resmen.
Aynen.. Hele bi arkadaşım var acaip negatif konuşuyor.zaten bızım ınsanımızda var çekememek ınsanların mutluluklarından rahatsız olmak. bende bozuyorum artık sacma sapan konusanı
bendede kararma var malesef onceden yıllarca jılet kullandım kararma yaptı 5 yıldır agdaya gdıyorum ama kararmalar duruyor gecmedı de. ama hamılelıkten ayrıca daha bı karardılar sankıBen lazerede gittim ama kararma oldu yaa hala devam ediyor koltuk altimdada kararma olustu o geçti ama bikini bolgesi kaldi yaa ne yapsam kararma duzelir acaba dogum yaklastikca derdine düştüm
valla bnca hamılelık stresını onlardan alasım gelıyorAynen.. Hele bi arkadaşım var acaip negatif konuşuyor.
Aramamaya özen gösteriyorum
Acaba benmi cok alınganım diyorum bazende.valla bnca hamılelık stresını onlardan alasım gelıyorgorusmucen ya en ıyısı. anlayıp suscaklar yada anlamayıp gorusmemeye özen gostercekler.kımsenın huzurunu kacırmak kımsenın hakkı degıl. valla cok hırslanıyorum oylelerıne
alıngalıksa alınganlık valla bosverAcaba benmi cok alınganım diyorum bazende.
Ay şuna dikkat et ay buna dikkat et.
İyide sen yapmamışsan banada söyleme. Yok şöyle kötü oluyo yok böyle kötü.
Ay hiç deme onuda.alıngalıksa alınganlık valla bosversen uzulup kafana takcagını boş konusan dusunup uzulsun
bıde butun hevesı kacıranlar var bende boyle heveslıydım senın gıbı ama hıc kolay degıl gorcen bak deyıp dellendırıyolarkolay demedımkı ben lay lay da yapmıyorum uykusuzda kalsam hep yorgunda olsam bı bakısına hepsı gecıcek bunları yasamak ıstıyorum heves edıyorum ama yok hıc ıyı tarafndan dusunmek ıstemıyolar
Oy maşallahhhhTeyzeleri minik oğlum 1.800 gr sizin bebekleriniz ne kadar olmuş arkadaşlar
Kızlar dişçiye gittim, diş etlerin çok kötü olmuş ama hamilelikte olabilir dedi. Günde 3-4 kere fırçalaman lazım dedi ben 1 kere fırçalıyordum midemi bulandırdığı içindişimde oluşan aralıkların sebebi diş etim ya da yeni çıkan 20lik dişlerim olabilirmiş. Röntgensiz bilemedi tabi. Düzelmesi zor dedi tel takabilirsin doğumdan sonra dedi, bu yaştan sonra nasıl olucak bakalım tel takmak :) @Ebudik canım sen de bilgilenmek istersin belki.
Maşallah cok iyiKizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
Bende de şeker çıktı benm bebeğimin de hem boyu uzun hem de kilosu iyi. Endişelenme doktor normal dedi bana. Yarın tekrar kontrol olcam. Daha da artmıştır şimdi. Biz de eşimle iri doğmuşuz. Genetik yapıyla da alakası var. Eğer bu hafta 3 kg üzeri olsaydı ozmn doktor araştırır diyet verirdi.Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
Kızlar dişçiye gittim, diş etlerin çok kötü olmuş ama hamilelikte olabilir dedi. Günde 3-4 kere fırçalaman lazım dedi ben 1 kere fırçalıyordum midemi bulandırdığı içindişimde oluşan aralıkların sebebi diş etim ya da yeni çıkan 20lik dişlerim olabilirmiş. Röntgensiz bilemedi tabi. Düzelmesi zor dedi tel takabilirsin doğumdan sonra dedi, bu yaştan sonra nasıl olucak bakalım tel takmak :) @Ebudik canım sen de bilgilenmek istersin belki.
Ay hiç deme onuda.
Bebek neticede bana dünyaya uyum saglıcak zor bi evre.
Pamukla silicem dedim bi süre sonra insan pratik şeyler arıyor ona sabrın gelmiyor diyo
Uleyn sanane
Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?