temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bunun cevabını bende çok merak ediyorum.. benimde ön tarafımda bacakla kasıklarımın birleştiği ince kemiklerde çok ciddi ağrılarım oluyor.. kramp gibi.. ansızın kalıveriyrum yolda filan.. ne ağrısı çözemedim

alp ide meteyide ayrı ayrı önerdiğimden alp meteyi sevdim ben bence artık değiştirmeyin hadi gözünüz aydın darısı başımıza bi sen vardın sende gittin :)))))
Daha gitmis sayilmam canim ismi yazdirana kadar surekli değiştirip durucaz sanirim siz de en kısa zamanda karar verirsiniz insallah :))

Benim ön bölgede ağrı var kalçalarımda olmadı hiç

kızlar merhaba ben bugün iyi değilim tansiyonum çok düşük ve bebek çok hareket ediyor karnımda.dün kediden korkmuştum ve bugünde göbeğim biraz aşağıda gibi geldi bana hatta önce bana öyle geldi diye düşünmüştüm ama bikaç arkadaşım söyleyince endişelendim.sizce bişey olur mu ne zaman göbek aşağı düşüyor bilen var mı. bu arada halsizlik dışında bi ağrım falanda yok

zaten bızım ınsanımızda var çekememek ınsanların mutluluklarından rahatsız olmak. bende bozuyorum artık sacma sapan konusanı

Ben lazerede gittim ama kararma oldu yaa hala devam ediyor koltuk altimdada kararma olustu o geçti ama bikini bolgesi kaldi yaa ne yapsam kararma duzelir acaba dogum yaklastikca derdine düştüm
bendede kararma var malesef onceden yıllarca jılet kullandım kararma yaptı 5 yıldır agdaya gdıyorum ama kararmalar duruyor gecmedı de. ama hamılelıkten ayrıca daha bı karardılar sankı ınstagrramda falan lımon mu suruyolardı ne kararmayı gecırsın dıye oyle bıtkısel bısı vardı sanırım arastırıp yapmak lazım

Aynen.. Hele bi arkadaşım var acaip negatif konuşuyor.
Aramamaya özen gösteriyorum
valla bnca hamılelık stresını onlardan alasım gelıyor gorusmucen ya en ıyısı. anlayıp suscaklar yada anlamayıp gorusmemeye özen gostercekler.kımsenın huzurunu kacırmak kımsenın hakkı degıl. valla cok hırslanıyorum oylelerıne

Acaba benmi cok alınganım diyorum bazende.
Ay şuna dikkat et ay buna dikkat et.
İyide sen yapmamışsan banada söyleme. Yok şöyle kötü oluyo yok böyle kötü.

Acaba benmi cok alınganım diyorum bazende.
Ay şuna dikkat et ay buna dikkat et.
İyide sen yapmamışsan banada söyleme. Yok şöyle kötü oluyo yok böyle kötü.
alıngalıksa alınganlık valla bosver sen uzulup kafana takcagını boş konusan dusunup uzulsun
bıde butun hevesı kacıranlar var bende boyle heveslıydım senın gıbı ama hıc kolay degıl gorcen bak deyıp dellendırıyolar kolay demedımkı ben lay lay da yapmıyorum uykusuzda kalsam hep yorgunda olsam bı bakısına hepsı gecıcek bunları yasamak ıstıyorum heves edıyorum ama yok hıc ıyı tarafndan dusunmek ıstemıyolar

Kızlar dişçiye gittim, diş etlerin çok kötü olmuş ama hamilelikte olabilir dedi. Günde 3-4 kere fırçalaman lazım dedi ben 1 kere fırçalıyordum midemi bulandırdığı için dişimde oluşan aralıkların sebebi diş etim ya da yeni çıkan 20lik dişlerim olabilirmiş. Röntgensiz bilemedi tabi. Düzelmesi zor dedi tel takabilirsin doğumdan sonra dedi, bu yaştan sonra nasıl olucak bakalım tel takmak :) @Ebudik canım sen de bilgilenmek istersin belki.

Ay hiç deme onuda.
Bebek neticede bana dünyaya uyum saglıcak zor bi evre.
Pamukla silicem dedim bi süre sonra insan pratik şeyler arıyor ona sabrın gelmiyor diyo
Uleyn sanane

Teyzeleri minik oğlum 1.800 gr sizin bebekleriniz ne kadar olmuş arkadaşlar
Oy maşallahhhh
gecen hafta 1734gram dı benimkide.
Yarında gidicem doktora bakalım ne kadar oldu

Üzme tatlı canını. Dişler haliyle bu dönemde tuhaflaşabiliyor

Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
Maşallah cok iyi

Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
Bende de şeker çıktı benm bebeğimin de hem boyu uzun hem de kilosu iyi. Endişelenme doktor normal dedi bana. Yarın tekrar kontrol olcam. Daha da artmıştır şimdi. Biz de eşimle iri doğmuşuz. Genetik yapıyla da alakası var. Eğer bu hafta 3 kg üzeri olsaydı ozmn doktor araştırır diyet verirdi.

Geçmiş olsun canım.. her yemekten sonra bende fırçalıyorum yoksa diş ağrısı tavan bende.. hamilelikle alakalı işte bizi sömürdü minnoşlar :)) inşallah düzelir doğumdan sonra canım

Ay hiç deme onuda.
Bebek neticede bana dünyaya uyum saglıcak zor bi evre.
Pamukla silicem dedim bi süre sonra insan pratik şeyler arıyor ona sabrın gelmiyor diyo
Uleyn sanane

Ayy valla benim pamuk su sabrım yok.. pratik hakikaten iyi oluyor.. bana da şimdi 2 tane olcak napcaksın ... abis kıskanır falan.. valla abisi kıskanabilir okey ama severken sevgisini baskın kılarız biz de onun da yaptıklarını anlatırız bebişi de bir şekilde atlatırız yani.. de sizeee neee hiç yaa insanlar bazen ıslak odun istiyor ağzının üstüne

Gayet normal canım.. alttaki takvimde de öyle yazıyor :))

Kızlar hepinize selam, haftasonu ailem bizdeydi giremedim de okuyamadım da. Şimdi okudum yazdıklarınızı. Bebek bezi ben de sleepy almıştım bir numara. Dediğiniz gibi 0-3 kilo, önceden bi hevesle aldığımdan kilo kısmına bakmak aklıma gelmedi. Sonra ya 3 ün üstünde olursa küçük mü gelir diye düşündüm, almış bulundum artık. Olmadı hastanede bir iki gün idare eder sonra 2 numaraya geçeriz diye düşündüm. Bir de bebişin poposu beze uyum sağlayacak mı ona bakıp öyle karar verecez. A 101 deki bez de (Soffia) sleepy firmasının ürünü.
İstenmeyen tüyler konusunda ben de muzdaribim. Şimdiye kadar hep eldivenle aldım genital bölgeyi. Hem azalttı hem de uzun süre dayandığı için memnundum. Ama iki hafta önce denedim kocaman göbüşle canım çıktı, çok zorlandım. Ağda yapmaya çalışacam kendi kendime, umarım becerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…